68 - Sex On The Beach - Part 2

PREVIOUS:   Jag såg ner på mina tår innan jag vände upp den mot himlen, jag önskar att du kunde vara här Jesse. Att du kunde vara här och känna solen på ditt ansikte, vinden i håret och sanden mellan tårarna. Jag saknar dig, men jag är glad igen. Jag log och kisade mot solen, jag snurrade runt i sanden och började ta mig upp till handdukarna. Justin såg upp från där han satt och log, jag besvarade hans leende och kände mig alldeles pirrig i kroppen vid enbart synen utav honom. Han gjorde mig så otroligt glad att det ibland var helt galet. 

   Jag vred sedan på huvudet och såg fler personer kommandes från parkeringen, det jag fick syn på gjorde så jag ville både skrika och skratta åt. Gah... Fuck my life.

 


 

"Varför?" gnällde jag lågt och rynkade på näsan medan jag såg Daniela med sina trogna följeslagare gåendes mot sanden. Ivrigt och gällt fnittrandes sinsemellan. Jag suckade och Justin såg frågande upp på mig innan han följde min blick, dock blev han enbart ännu mer förvirrad då han inte visste att det var tjejen som trakasserat mig han såg på. 

   "Vem är det?" frågade han och kisade upp mot mig, jag vände blicken mot honom och log snett.

   "Ingen viktig" skyndade jag mig att säga och sträckte istället ut handen mot honom. "kom igen, gå med mig snälla"  ett leende spred sig över hans läppar innan han fattade tag om min hand och jag hjälpte honom upp på fötterna. Fort drog jag med honom mot vattnet för att skjuta upp hälsningen så länge jag kunde. Bubble kom springandes efter oss innan han sprang före oss ner mot vattnet. Justin skrattade lågt och la en arm runt mina axlar, jag vände på huvudet så jag kunde se upp på honom. 

   "Så hur känns det att få åka på turné snart?" frågade jag och log brett, även om jag på insidan var ganska nedstämd och förtvivlad eftersom det skulle betyda att det skulle ta tusen gånger längre tid innan jag fick se honom igen. 

   "Bra" svarade han enkelt. "det kommer bli grymt kul, jag har saknat det. Att få se alla fansen, uppträda, allt som en turné bjuder på. Vi kommer åka till några nya städer den här gången också" jag nickade. 

   "Som?" frågade jag nyfiket.

   "Stockholm bland annat" svarade han, jag nickade återigen imponerat. 

   "Coolt" kommenterade jag. ”och återigen, jag önskar jag vore du! För jag ska tillbaka till ännu ett år med stinkande lärare, irriterande klasskompisar som inte kan sluta viska bakom min rygg, äcklig skol mat. Dessutom kommer killarna börja i någon ny skola och jag blir ensam! Mitt liv officiellt suger” utbrast jag. Justin skrattade lågt i mitt öra, jag armbågade honom löst i sidan medan jag fick kämpa med att inte le. 

   ”Sluta” mumlade jag men fnissade till. 

   ”Jag kan inte låta bli eftersom du är så otroligt söt” svarade han och vred på sig så vi stod ansikte mot ansikte. Jag log generat upp på honom, han kupade mitt ansikte i sina händer innan han böjde sig ner. Jag slöt ögonen och ögonblick senare kände jag hans mjuka läppar mot mina, mina händer spelade upp över Justins mage och njöt utav att känna hans muskler under mina fingertoppar. Mina armar lindade sig runt hans nacke samtidigt som Justins händer smet ner till mina höfter, jag tiltade huvudet och snart mötte min tunga hans. Ett svagt stön lämnade Justins läppar vilket fick mig att trycka mig närmre. 

   ”Ey! Inget sex på stranden!” ropade någon plötsligt, förvirrat slet vi oss ifrån varandra innan jag fick syn på hela sällskapet med ögonen på oss. Generat gömde jag ansiktet i Justins bröst och kände hur han skrattade. Jag kikade upp och i ena hörnet utav gruppen såg jag tre hakor som föll samt tre par ögon som nästan ploppade ur sina hålor. Jag suckade. 

   ”Men vi tänkte gå vidare nu så kom igen!” ropade Chaz och vinkade till sig oss, vi nickade och Justin flätade samman våra fingrar innan han drog med mig upp till handdukarna. Ur ögonvrån såg jag hur Daniela började viska fanatiskt till Kristin och Mandy medan blickarna kastade mot oss var och varannan sekund. Jag böjde mig ner för att gripa tag i min handduk samt iPod innan jag stoppade ner det i min ryggsäck. Ståendes med ena benet i mina jeans och med det andra benet i luften fick jag en kraftigt knuff i höften och hade inget annat val än att falla ansikte först ner i sanden. Jag behövde inte ens se vem det varit som knuffat mig för i nästa sekund omgavs luften utav Danielas irriterande stämma. Bitter much? 

   ”Hej! Justin, right?” på alla fyra stod jag och himlade med ögonen över hennes falska tonfall. Jag morrade till och klev i det andra byxbenet innan jag drog upp dem över rumpan. Ilsket vände jag mig mot de tröttsamma trillingarna. Justin stod med smått uppspärrade ögon medan hans ögon flackade mellan de tre tjejerna framför honom, Daniela hade redan började kråma sig och fjäska. 

   ”Nej!” utbrast jag högt vilket fick Daniela att avbryta sig mitt i meningen innan hon förvånat vände huvudet mot mig. Genast gick jag runt dem och ställde mig framför Justin. ”singel killar är där borta så vänd på din märkes bikini klädda röv och traska bort ditt istället. Det här-” jag viftade med armarna framför Justin. ”-är upptaget!” med dem orden sagda grep jag tag om Justins hand och drog med honom runt dem, fram till min väska som jag snabbt snappade upp och började gå bort mot stigen som skulle leda oss till grillplatsen. Jag gick förbi Chaz som såg precis lika förvånad ut som alla andra, Ryan bredvid honom flinade dock roat på ett sätt som bara Ryan kunde flina. 

   Justin skrattade lågt bakom mig. ”hey babe, sakta ner lite” han ryckte till med sin arm så jag snurrade runt och ramlade in hans armar. 

   ”Måste säga att du är väldigt sexig när du blir alldeles överbeskyddande och arg” sa han med sina läppar så nära mina att hans ord gjorde mig inte ens irriterad. Jag bet mig i underläppen. 

   ”Tja... om Daniela fortsätter kommer jag vara så sexig att vi definitivt kommer bli arresterade” mumlade jag och såg upp från hans läppar och in i hans ögon. Justin flinade roat innan han plötsligt rynkade pannan. 

   ”Daniela?” frågade han. ”var det inte hon som-” 

   ”Förolämpade mina kläder och gjorde ett vad med mig som hon sedan förlorade? Ja, det är hon” fyllde jag i. Hans ögon smalnade en aning innan han la armarna runt min midja. 

   ”Då kan jag ju säga att jag är glad att du plötsligt blev väldigt sexig och gjorde mig sexuellt frustrerad” jag lät huvudet falla bakåt medan jag skrattade innan jag slog honom på överarmen. 

   ”Åh, håll käften” det busiga flinet låg ännu en gång över hans läppar.

 


 

okej, jag vet inte ens om jag tycker om det här kapitlet... det blev lite... konstigt o fram krysstat. har hållt på med det sedan jag kom hem o detta blev resultatet. jag tror inte jag kommer skriva om det, jag tänker nog bara låta det vara men... jag är fortfarande inte 100% nöjd. o återigen väääääääldigt kort... -.- suuuck på mig! 

det var en utav er som lyckades gissa rätt! Daniela var det som Penny såg och... heheheh... blev lite överbeskyddande över Justin. xP hiihihih, vad tyckte ni om det? 

vad tyckte ni överlag? bra/dåligt? KOMMENTERA! de betyder verkligen allt, jag är så otroligt tacksam över att ni alla läser.. det är helt galet! TACK! PUSS&KRAM. ♥


Skriven av: Anonym

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

2013-05-07 @ 21:34:30
Skriven av: Julia

Asså omg jag älskar det! Jag älskar alla dina kapitel, du äger! :D

2013-05-07 @ 21:56:44
URL: http://justinstoory.blogg.se
Skriven av: Emmyy<3

Så sjukt bra! Du skriver som en gud!! <3

2013-05-07 @ 21:56:54
Skriven av: Liv

Awesome kapitel!

2013-05-07 @ 21:58:42
Skriven av: Evelina

Super bra!

2013-05-07 @ 22:21:11
Skriven av: Ebba

Hahah skulle gärna villjat sett Daniellas minn asså! :')

2013-05-07 @ 22:32:20
Skriven av: Goda

Helt otroligt bra, spelar absolut ingen roll alls att den va lite kort.. who cares? älskar de fortfarande :D får typ ryck när jag ser att det har kommit ett nytt kapitel, så glad blir jag! :$
Föresten, skulle du vara världens snällaste o sharea lite min nystartade blogg?pleeeeease?<3

2013-05-07 @ 23:25:19
URL: http://www.goodpics.blogg.se
Skriven av: Bella

Heeeeeel grymt!!!! Kan inte penny följa med på justins turné?? ^^

2013-05-08 @ 16:53:55
Skriven av: Sally

Grymt bra! Förresten du kommer väl börja skriva på en ny novell efter IWCYIYFTM? snälla ta Nina Dobrev som huvudpersonen? Snällaaaa ? : )

Svar: tack! yes, det kommer jag göra. =) ehm.. jag har inte Nina till nästa novell utan Ariana Grande men jag har en novell då jag tänkte använda henne. kramisar.
Linn Halldin

2013-05-08 @ 20:03:13
Skriven av: Emelie

iiiiiiii kan.det bli bättre?? skulle inte tro det!! <3<3

2013-05-09 @ 00:58:21
URL: http://emeliedbieber.blogg.se
Skriven av: Sally

Så om tänker ta Ariana grande till nästa novell betyder det att du ska börja skriva WTBS? :)

2013-05-09 @ 20:59:58
Skriven av: Ella

När kommer nästa kapitel som förhoppningsvis är lika awesome? ♥

2013-05-09 @ 22:00:05
Skriven av: Anonym

Awesome!! 😘
😍😍👌👌😍😍👌👌

2013-05-09 @ 22:18:41
Skriven av: Fanny

Jättebra :) Meeeeeeeeeeeeeer :D

2013-05-10 @ 20:25:41
Skriven av: Celebnovell

Jättebra! ♥

2013-05-13 @ 15:23:48
URL: http://celebnovell.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback