30 - I'm Definitely A Ice Cream Girl

PREVIOUS:    ”Vad vi är innebär att du har full tillgång till mig” jag spärrade förvånat upp ögonen. ”du behöver inte tveka på att kyssa mig eller ta min hand eller något annat du känner för. Gör vad som kommer naturligt till dig, vad som känns naturligt. En anledning till varför man blir tillsammans med någon är för att man känner sig fullständigt bekväm med personen, men känslorna har bara stigit till en högre nivå. Man är bästa vänner men har känslor likt ett par” 

   Mitt hjärta bankade häftigt, full tillgång? Kyssa honom när jag ville? Ett sakta leende växte på mina läppar medan jag begrundade detta. Kanske detta inte skulle vara så svårt ändå...

 


 

För säkert sjuttioelfte gången föll jag ner i gräset med en suck som snart följdes efter med ett stön av smärta. Om det här skulle fortsatta skulle jag ha fler blåmärken som matchade de jag redan hade. Justin hade - efter att vi legat i timmar tillsammans i hans säng - bestämt sig för att idag var dagen för mig att lära mig cykla. Jag var dock inte lika entusiastisk över hans idé som han själv var, men efter många om och men stod jag ändå ute en timme senare med en cykel framför mig. Fråga mig inte vart han hade fått den från men jag antar att han hade sina sätt. 

   ”Är du okej?” jag rullade runt till min rygg innan jag såg upp på Justin. 

   ”Vet du vad?” frågade jag istället. ”det här omöjligt, jag kommer aldrig kunna cykla” Justin flinade roat åt mig innan han sträckte ut sin hand mot mig. 

   ”Åh, kom igen. Du vet vad man säger, det är svårt att lära en gammal hund sitta men med lite slit så kommer hunden tillslut sitta” sa han och nu var det min tur att flina innan jag himlade med ögonen och tog emot hans hand. I nästa sekund stod jag upp och borstade bort smutsen från min kläder. 

   ”Försök bara hålla styret rakt och inte låta det vackla så mycket, sedan efter det ska du se att det kommer gå som smort” jag nickade och kände beslutsamheten fylla mig. ”kom ihåg hur man bromsar också” han såg stint på mig och jag nickade med huvudet. 

   ”Jag kommer ihåg” svarade jag. ”tryck bakåt med foten” 

   Jag drog in ett djupt andetag och slängde över mitt ben innan jag satte mig på sadeln, jag satte upp ena foten på pedalen innan jag kastade en blick på Justin. Han nickade uppmuntrande åt mig och jag sköt iväg. Med andra foten på pedalen trappade jag framåt medan jag försökte hålla styret rakt. 

   Aldrig hade jag tänkte mig att cykla skulle vara så svårt som det först var, balansen det krävde och koncentrationen. När Justin visade gjorde han det med säkerhet och lätthet, han såg avslappnad ut när han cyklade och kunde lätt stanna och starta. 

   ”Ey, Ari! Du cyklar” hörde jag Justin utbrista bakom mig, jag ryckte smått tillbaka till verkligheten och insåg att mina fötter tryckte jämnt pedalerna framåt och mina armar lyckades stryka cykeln framåt utan problem. Jag sken upp i ett brett leende och svängde runt gräsplätten vi använt oss av innan jag bromsade in framför Justin som la sina händer på stålstyret. Han leende var lika brett som mitt eget. ”du är grym” 

   Jag skrattade till. ”jag cyklade!” han nickade försäkrande. ”oh my God, jag cyklade” tjöt jag återigen innan jag slängde armarna runt Justin, drog in honom i en något obekväm kram på grund av styret mellan oss. Han skrattade lågt vid mitt öra. 

   Han kupade sedan mitt ansikte i hans händer. ”om det inte fanns en enda själ på den här ön förutom vi så skulle jag kyssa dig nu” jag kände genast hur mina kinder hettade och jag slog ner blicken i backen. 

   ”Det kommer fler tillfällen” mumlade jag och kikade upp på honom. 

   ”Fler varv eller vill du få reda på din överraskning?” frågade han och jag rynkade förbryllat på pannan. Överraskning? Vilket överraskning? Jag upprepade mina tankar för honom och han log menande mot mig som för att säga 'förvänar-du-dig-verkligen-att-jag-ska-avslöja-det?'. Jag himlade smått med ögonen åt honom innan jag tänkte efter. 

   ”Några varv till och sedan överraskning?” frågade jag och han flinade roat. Med ett brett leende såg jag hur Justin klev bort, föll ner i gräset och jag sköt ifrån. 

 

”Nå, vad är det för överraskning?” vi hade lämnat cykeln i ett hus vid basketplanen, jag hade inte hunnit utforska baksidan av skolan speciellt mycket men tydligen fanns det en liten mini arena. En liten konstgräsplan, löparbana, träningsredskap och en massa mera där förrådet med cyklar befann sig. Justin log roat. 

   ”Det får du se” genast kom min inre 5åring ut och jag gnällde klagande åt hans hemlighetsmakeri, jag följde surt efter honom och vi kom in i matsalen som var i stort sett tomt förutom några som valt att plugga i tystnaden eller åt mellis. 

   Justin fortsatte bort mot kylskåpen, de var till för eleverna om det var så att de hade med sig något som var en kylvara så fanns dessa kylskåp till endast för oss. Justin öppnade ena och tog ut två cylinderformade paket, han knuffade igen dörren med höften innan han vände sig mot mig. 

   ”Glass” utbrast han glatt, jag såg förvånat på packen i hans händer innan jag sken upp i ett leende. ”jag visste inte riktigt vad jag skulle välja, så jag tog de två vanligaste...” började han medan han gick bort mot besticken där han tog två skedar. ”...‘Cookie Dough’ och ‘Chocolate Fudge Brownie’” 

   ”Är detta glass?” utbrast jag förvånat, var det verkligen namn på glass? 

   ”Ja, du har väl hört talas om ‘Ben And Jerry’s’ ändå?” frågade han och slog sig ner vid ett av borden innan han ställde de båda paketen på träskivan. 

   ”Ehm...” sanningen var att jag hade hört namnet men aldrig vetat att det var sammankopplat med glass. 

   ”Hey, det är ingen fara” försäkrade Justin och la sin hand över min på bordet. ”det gör bara det här ännu roligare” jag log tacksamt mot honom innan han flyttade sin hand för att öppna locket på den ena. Nyfiket såg jag på honom och sedan på glassen när han fått bort locken, den ena brun medan den andra var bara vit. Vanilj och choklad gissade jag. 

   Justin körde ner ena skeden i paketet det stod ‘Cookie Dough’ på innan han gröpte ur en sked glass, med ett leende gav han den till mig. 

   ”Glöm inte att det är väldigt kallt” utbrast han medan jag höjde handen. ”så du inte får brain freeze” fortsatte han och jag nickade innan körde in skeden i munnen. Mycket riktigt var det kallt som satan och jag knep ihop ögonen innan jag drog ut skeden igen. Jag sög på glassen och kände hur vaniljsmaken fyllde min mun, tillslut var det endast ett boll liknande föremål kvar i min mun, nyfiket körde jag ner tänderna i föremålet. Det var sött, otroligt sött och smakade lite som... kakor?

   ”Vad är det för någonting?” frågade jag. 

   ”Kaksmet” svarade han och jag svalde. ”gott?” jag nickade. Han flinade och gröpte ur en sked glass ur den andra förpackningen innan han gav den till mig. Glassen var brun och precis som jag gissat smälte chokladen i munnen på mig, den här gången var föremålet fyrkantigt och något segt. Men även detta smakade sött och av choklad. Choklad hade snabbt blivit en ny favoritsmak hos mig. 

   ”Och detta?” frågade jag. 

   ”Brownie” svarade han och jag nickade. ”jag gissar att även det smakade gott?” jag nickade med ett nöjt leende. 

   "Och du hade rätt" Justin såg frågande på mig. "jag är definitivt en glass tjej" han skrattade roat. 

En timme senare hade vi förflyttat oss från matsalen till Justins rum igen, paketen stod glömda på golvet då vi båda blivit för distraherade av varandra. Istället låg jag nu med Justin halvt liggandes på mig och hans läppar pressade mot min hals. 

   Jag drog en hand genom hans hår och fick upp hans ansikte till mitt innan jag kysste honom. Hans läppar smakade likt glassen och gjorde kyssen tusen gånger sötare. Hans händer var varma mot min kropp medan de vandrade nerför mina sidor tills hans ena hand lades på min höft. Jag la min ena arm runt hans nacke för att dra honom närmre mig samtidigt som vi båda vred på huvudena och öppnade munnarna. Hans tunga var varm och smakade precis som hans läppar av glass. 

   Justin släppte ur sig ett lågt stön. ”du smakar choklad” jag fnittrade mot hans läppar och vi rullade runt i hans mjuka lakan. Mina knän landade på en varsin sida av hans höfter och Justins händer kupade mitt ansikte. 

 

***

 

 
 

Tisdag, 23:e April.

Denna nya ‘tillgång’ - som Justin uttryckt sig - till en annan människa hade till min förvåning också fört med sig ett ännu starkare behov till just denna person. I mitt fall, Justin. Det enda jag kunde tänka på var Justin, Justin och ännu en gång Justin. På hur jag ville hålla hans hand eftersom de alltid var så otroligt varma, hur jag ville att han skulle omfamna mig igen för att jag skulle få känna hans starka armar runt mig men framför allt kunde jag inte sluta tänka på att kyssa honom. Om och om igen, hela tiden, morgon och kväll. Det var som att alla dessa år jag har varit ‘kyss-oskuld’ exploderade och det enda jag kunde tänka på istället var att få kyssa honom igen. Känslan var galen och började nästan bli irriterande.  

   Vi gick in på vår femte dag i det hemliga förhållandet vi valt att ha och ändå kändes det som att helgen varat en hel livstid. Som att vi varit tillsammans i fem år och inte dagar. Kanske berodde det på hur vi egentligen inte ändrat på mycket, förutom att ta fram de sexuella fördelarna i en vänskap. Vi var precis som innan. Vilket jag hoppades var till vår fördel då det förhoppningsvis betydde att ingen skulle börja misstänka någon förändring. Kaos skulle det betyda om rykten började spridas i skolan om att jag och Justin möjligtvis skulle kunna vara ett par. Jag hade inte tid för det, inte hade jag ork heller. 

   Jag rättade till den blommiga magtröjan jag hade på mig, tillsammans med ett par svarta jeans och en vit kofta. På huvudet hade jag satt en grön rosett och ett par vita Louis Vuitton klackar pryde mina fötter. Jag gick längst en korridor, på väg mot mina nästa lektion med Mr. Oliver. Jag rundade hörnet och fick syn på Justin tillsammans med Zayn och Niall. Klädd i ett svartvitt randigt linne, ett par mörka byxor och en röd keps såg han som vanligt alldeles för bra ut. Återigen fylldes jag av behovet efter honom men principen att vi skulle stanna hemliga fick mig att stanna, jag bet mig löst på underläppen medan jag studerade honom. Han lyfte på kepsen, drog en hand genom håret innan han satte ner den igen. Den här gången bak och fram. Shit, tänkte jag klagande och gick fort fram till honom. 

   ”Kan jag få prata med dig ett ögonblick? Vad bra, ursäkta oss killar” sa jag snabbt, slöt handen runt hans arm och drog med honom bort innan varken han eller killarna hann reagera. Jag drog med honom bort från korridoren vi hade lektion i och sträckte mig efter handtaget till ett av klassrummen i närheten, jag kikade in och fann till min lycka det tomt. 

   ”Ariel, vad-” började Justin förvirrat bakom mig men jag hade dörren stängd, honom upptryckt mot den och läpparna pressade mot hans innan han hann säga mer. Mina händer lades om hans kinder medan jag kände hur förvåningen försvann ur Justins kropp innan han omfamnade och kysste mig tillbaka. I minuter, timmar, dagar - jag visste inte - kysstes vi innan jag andfått lutade mig tillbaka och log mot honom. 

   ”Ledsen” mumlade jag men han bara skakade på huvudet med ett leende. 

   ”Ingen anledning till att vara ledsen” svarade han och jag skrattade till. Innan jag slutade för att endast se på honom igen, snabbt hade jag kupat hans ansikte igen och placerat en kyss på hans läppar. 

   ”Jag är...” kyss. ”ledsen, jag...” kyss. ”verkar inte...” kyss. ”kunna sluta” den sista kyssen tillät jag var längre innan jag tog ett steg bort från honom. ”herregud, du är ju som en drog” Justin skrattade nu roat, fortfarande ståendes lutad mot den stängda dörren. 

   ”Ingen fara, du är tillåten att använda mig när du vill” det var tydligt i hans leende och ögonen att han endast retades med mig och jag himlade roat med ögonen. Jag tog steget tillbaka mot honom igen så min kropp stod upptryckt mot hans. 

   ”Är det normalt allt man blir lite galen?” frågade jag och kände hur hans armar lindades runt min midja. Han pussade snabbt min nästipp. 

   ”Beror väl lite på från person till person och vilket par man pratar om” svarade han och jag nickade. ”en del beter sig likt ett gift par även fast de endast varit tillsammans i någon månad, andra som att de alltid lever i någon slags bubbla av glädje medan andra argumenterar jämt men lika ofta löser det. En del behöver bara träffas en gång i veckan för att 'underhålla' förhållandet medan andra måste ses jämt. Det beror helt på” återigen nickade jag, sög i mig Justins ord likt en torr svamp. 

   ”Det enda jag känner och vet är att allt är bättre när du är här” sa jag och han log sitt bländade leende, leendet som fick mig svag i knäna, leendet som skulle kunna få mig att göra precis vad som helst. 

   ”Vad bra, för jag känner samma sak”  

 


 

aww... är det bara jag som totalt älskar Jariel när de är tillsammans? hahahhaha. xD sååå... Justin lärde Ariel att cykla, kommer ihåg när jag först lärde mig cykla. jag var 5 o det var min jämnåriga granne som lärde mig.. shit, vad jag cyklade den dagen. runt o runt, runt gården. 

o sedan åt de glass! YUM, blev skit sugen när jag skrev det här kapitlet. hahahaha. 

så Ariel känner sig lite väl... dragen till Justin, vill kyssa honom 24/7. xD hur tror ni det kommer fungera? vad tror ni händer i nästa kapitel? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥ PUSS&KRAM. 

 

Min Fråga: Vilken är er favorit Ben And Jerry's? 

Mitt Svar: Hm.. choklad går alltid hem hos mig så... Half Baked. Eftersom den ger dig "the best of both worlds" hahahha, där fick jag mig själv att skratta. Nej, jag skojade bara. Jag skulle dock vilja testa den här Peanut Butter Cup, min kompis säger att den är jättegod. Någon som har testat den? 


Skriven av: Linnéa

Omg dem är ju bara så söta tillsammans!!! Önskar att jag hade ett sånt förhållande!:)

Min favorit är nog strawberry cheescake!

2013-11-17 @ 20:27:05
Skriven av: Anonym

Åh asså jag älskar dom, så otroligt söta! Jariel är typ mina favoriter!
Min favorit glass är nog phis food, sjukt god!

2013-11-17 @ 20:38:33
Skriven av: Emma

Aww, hur söta kan inte Jariel vara??!!!

Svar: Half Baked lätt!!

2013-11-17 @ 20:40:09
Skriven av: Anonym

Jättebra kapitel! :)

2013-11-17 @ 21:07:30
Skriven av: Anonym

Tisdag 23 April var dan jag träffade Justin hihi.

2013-11-17 @ 21:11:19
Skriven av: Anonym

ÄLSKARÄLSKARÄLSKAR deet!!! Du är bäst!! Vill bara läsa mer och mer❤️

2013-11-17 @ 21:12:19
Skriven av: Adina

Älskaa Jariel, perfekta asså.
Känner mig nästan lite avundsjuk, för allt jag har är min kudde, hahaha

2013-11-17 @ 21:22:41
Skriven av: Emelie

åhh så gulliga :D grymt bra :)

2013-11-17 @ 21:23:00
URL: http://emelajzaan.blogg.se
Skriven av: Sandra

Så sjukt bra!!!! Du skriver som en Gud!!!
Svar; jag ehm vet inte ehm vad alla smaker heter... Hehe awkward

2013-11-17 @ 21:23:32
URL: http://www.nattstad.se/justinlover
Skriven av: Emilia

Asså skit vilket talang du har för skrivandet!! Du är verkligen helt grym!!

2013-11-17 @ 21:26:57
Skriven av: Anonym

Att dem ska vara så gulliga <3 :)!
svar; min är nog cookiecough och peanut butter cup <3 älskar verkligen dem..

2013-11-17 @ 21:31:37
Skriven av: Goda

Nawwie, vad gulligt kapitel.. Älskar verkligen Jariel, det går inte att inte gilla de! Allt hände väldigt snabbt där i slutet så var tvungen o läsa det några ggr men annars jättebra. Ariel är så söt att man dör, och Justin är sjuukt handsome. Bästa paret ever <3

Min B&J favorit är förmodligen.. The Vermonster. Hur god som helst, fasiken nu blevjag sugen. Har ätit Peanut Butter Cup och den är god, för de som gillar jordnötssmör. Tycker att det är rätt så torrt, men iaf.. Den var faktiskt god, precis som alla andra.

Svar: åh, tack så mycket! <3 hm... The Vermonster, tror bara jag har sett reklamen på tv. är det den med en typ choklad... stång (?) i mitten? kramar!
Linn Halldin

2013-11-17 @ 21:31:39
URL: http://pelanyte.blogg.se
Skriven av: Wilma!

Så braaaa! Om hon vill ha honom så mycket nu när hon bara förlorat sin 'kyssoskuld' undra hur de blir när hon förlorar sin oskuld ;) ojoj!
Min favvo är caramel chew chew, SUPER GOD!
Köp inte peanut butter cup, den är super äcklig! Inte värt ca 50 spenn!! Puss o kram, skumbanan!

Svar: Caramel Chew Chew har jag också testa, säger som du SUPER GOD! blev dock lite tjatigt med bara vanilj tycker jag. =/ hm... kanske inte, beror väl helt på om man gillar peanut butter. kanske ska testa det först. kram!
Linn Halldin

2013-11-17 @ 21:49:54
Skriven av: Sandra

Omgggg #TEAMjariel forever! Lol älskar kapitlet! De är så söta ihop c: jag har smakat den, gillade den inte så mkt men det kan ju vara för att jag inte gillar Peanut Butter... XD sluta aldrig skriva! Du är så jävla grym! *O*

2013-11-17 @ 21:50:25
URL: http://sfah.blogg.se
Skriven av: Emelie

OMG! De är så fruktansvärt söta!
Du skriver som en ängel och är förmodligen också det.. Tänk att få träffa dig, jag skulle helt klart bli riktigt starstucked kan jag tänka mig ;)
Har tänkt många gånger på hur jag skulle bli om jag träffade Justin, men jag skulle förmodligen svimma eftersom jag har väldigt lätt för det. Vill bara inte tänka på spyan efteråt, tror inte Justin skulle gilla det...

Brownie är nog min favorit, har liksom alltid haft en förkärlek till chocklad och kladdkaka så det är väl bästa blandningen antar jag :)

ÄR HELT FÖRÄLSKAD I DIG!

Svar: hahahaha, vad gullig du är! vore hur coolt som helst att träffa dig också jö! ja.. du kanske ska hålla spyan för dig själv. xP hahahah. KRAMAR!
Linn Halldin

2013-11-17 @ 22:02:52
Skriven av: Anonym

Broooooownie lätt så god

2013-11-17 @ 22:15:43
Skriven av: Ariana

AS bra! Va gulliga de är !

Svar: älskar alla , alla är mina favoriter !

2013-11-17 @ 23:37:38
Skriven av: Anonym

Dom är så söötaaa!!! :D

2013-11-18 @ 07:15:09
URL: http://jdbnovel.blogg.se
Skriven av: anonym

Grym som alltid :D
Svar; Chocolate fudge brownie är nog min favvo :)

2013-11-18 @ 08:44:58
Skriven av: Felicia (sorry att jag flöt kommentera på ett tag, här kommer en lång en som "gottgöring")

Sååååå...
Jag älskar nog Jariel MINST lika mycket som du! xD Visst att jag älskar alla dina noveller, men 'Jariel' är nog det sötaste paret, antagligen för att hon är som hon är. ;)

Asså jag kan bara se sig cykla där, runt och runt på gården! Hahahhahaa, men till frågan..;

Min favorit var också 'half baked' förut, typ as länge! Sen provade jag 'Ben & Jerry's, Core, Dough-ble Wammy'
Om du inte har provat den så FÅR DU INTE DET!
Så köper vi den nästa gång vi sover över!
(Förutom imorgon då, heheheh) ;)

2013-11-18 @ 09:32:13
Skriven av: celebnovell

Sjukt bra! ♥

2013-11-18 @ 19:29:42
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: Maria :*

ÅH GUD VAD SÖTA DE ÄR!De är riktigt gulliga! Älskar Jariel. Önskar de blev tillsammans på riktigt ( asså i verkligheten) Tycker de skulle passa över bra!
Älskar kapitel. Den är bara fööör bra! Du skriver som en ängel. SLUTA aldrig ALDRIG skriva, jag et verkligen inte som skulle hända med mig annars. Heheh.
Svar: Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig smakat B&J :( Skäms mycket över det, men jag har liksom inte tid :/ Men nu när du skriver om det i kapitlet så blir jag sugen på glass. Ska nog prova en snart. Har du tips på vilken som är god?

Svar: åh, tack så mycket gullunge! hahaha, inget att skämmas över. det är ju bara glass, dock är B&J väldigt speciell glass. ;) hahaha, ehm... hm... som jag skrev så tycker jag om Half Baked eftersom den har både choklad, vanilj, brownies o kaksmet så den borde du helt klart testa! KRAMAR!
Linn Halldin

2013-11-18 @ 20:34:12
Skriven av: tina

GUUUUUD! JAG VILL OCKSÅ HA ETT SÅDANT FÖRHÅLLANDEEEE..

Mitt svar: Jag har aldrig ätit B&J, så jag vet faktiskt inte hehe :D

love<3

2013-11-18 @ 22:00:24
URL: http://Http://tinalammela.blogg.se/
Skriven av: Sandra

Åhhhh jag älskar Jariel!! De är så söta ihop c: Du är så otroligt duktig på att skiva, don't ever stop!! älskar novellen (eller vad man nu ska kalla den) c:

Mitt svar: jag har smakat den men jag gillade inte den. Men det kan ju i och för sig vara för att jag inte gillar Peanut Butter x) men men xD

2013-11-21 @ 17:18:27
URL: http://sfah.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback