20 - Let's Begin At Your Childhood

PREVIOUS:   ”Nej... J-jag kla...” försökte Ariel protestera och knuffa mig åt sidan men kraften i hennes arm var borta och hennes försök var löjligt. Jag lyfte enkelt upp henne i brudstil och tillsammans gick vi mot skolan, Victoria torkade Ariels panna samt om hennes mun innan hon gav henne vattenflaskan. Ariel var som en trasdocka i min famn och hon vägde likt en fjäder. 

   Väl uppe på tredje våningen öppnade Victoria dörren intill hennes rum och fortsatte bort till badrummet där hon sa att mig att sätta henne på toaletten. Ariels bröstkorg hävdes och sänktes fortfarande i ett hastigt tempo och svetten blänkte på hennes hud. Jag lämnade Victoria med Ariel i badrummet och fortsatte ut i rummet där Avan satt i ena fåtöljen, hans ena hand gnuggade båda hans ögon i frustration. Jag suckade och knäppte händerna bakom nacken.

 


 

Ariels Perspektiv. 

Justins små skratt och mina frustrerade stön var det enda som fyllda mina öron medan vi satt bredvid varandra - jag, nu nästan i hans knä - medan vi körde ett flertal ronder tumkrig. Justin hade vunnit majoriteten av gångerna hittills. Enligt mig hade han fuskat sig till seger men enligt han var han endast skicklig. Vem är skicklig i tumkrig? Ingen! Jag bet mig irriterat i underläppen medan jag försökte få min tumme över Justins. 

   Det hade gått tre dagar nu sedan incidenten med Tara och det mesta hade gått tillbaka till det normala, Justin var nu lite extra försiktig runt våra aktiviteter då han inte ville göra något som kunde uppröra henne. För mig var det mer en grej jag nu var vann vid. Absolut det var obehagligt och jag hade helst sluppit springa tills jag inte kunde stå på benen eller inte kunna behålla maten men det var vad som krävdes. Tara var måttligt nöjd då, det var det som räknades. 

   ”Trodde du verkligen inte jag skulle få reda på någonting? Jag såg vartenda bild. Var jag inte tydlig nog när jag sa att du absolut inte fick tillträda en fest? Huh? Jävla, olydiga unge. Lär du dig aldrig?” 

   ”Sluta fuska!” utbrast jag och Justin skrattade nu högt. 

   ”Jag fuskar inte, det är bara du som suger” svarade Justin och jag bet ihop tänderna innan jag började röra hela kroppen i mitt försök att få min tumme över hans. Jag sträckte mig över hans kropp precis som att det skulle göra min tumme längre. Precis som man gör med tv spel, bilen kommer inte svänga bättre bara för att du vinklar kontrollen lodrätt. 

   ”Fuska inte” sa jag högt igen medan jag jagade Justins tumme. 

   ”Det är bara du som har en liten tumme, prinsessan” smeknamnet fick mig att stelna till innan jag sjönk ner bredvid honom igen, jag lutade mig tillbaka med röda kinder och glömde för ögonblicket allt om vårt tumkrig. ”vad?” frågade Justin roat och jag kikade upp på honom. 

   ”Du kallade mig just prinsessan” mumlade jag generat men överlyckligt. 

   ”Ja” svarade han, mer som en fråga. ”och jag vann, igen” fortsatte han sedan och jag märkte att hans tumme ännu en gång tryckte ner min i hans hand. Men jag kunde inte bry mig och Justin skrattade åt mitt beteende. ”men det kan väl inte vara något nytt? Folk måste ju kalla dig det hela tiden” 

   ”Nej, varför skulle dem göra det?” frågade jag, det var det löjligaste! Justin såg på mig för ett ögonblick som om jag vore från en annan planet innan han brast ut i skratt. Jag tittade förvånat på honom medan han enbart skrattade, när han såg min minn slutade han genast innan han gav mig en frågande blick. 

   ”Du är seriös?” frågade han och jag nickade försiktigt. ”men det är ju omöjligt, du är ju döpt efter en” fortsatte han och jag spärrade nu upp ögonen. På riktigt? 

   ”Vilken?” frågade jag, nu exalterad. 

   ”Ariel” svarade han precis som att det skulle ge mig ner information innanhan skakade på huvudet. ”ehm... Sjöjungfrun Ariel, du vet ‘lilla sjöjungfrun’ filmen. Disney prinsessan” förklarade han men allt var nyheter från mig. En Disney prinsessa? Disney hade jag hört talas om. 

   ”Men herregud, det här är ju inte sant? Hur kan du inte... Nej... Har du aldrig sett en film med Disney prinsessor?” frågade han och jag skakade på huvudet. ”wow... Jag har nog aldrig träffat en tjej som inte sett en Disney prinsess film. Jag menar alla har gjort det” jag vände ner blicken. 

   ”Tja... Men det är mycket jag aldrig gjort” mumlade jag, Justin satt tyst vid min sida för ett ögonblick innan han la ett finger under min haka och såg in i mina ögon. 

   ”Ska vi ta och ändra på det då?” frågade han. ”vi gör en lista!” utbrast han sedan glatt och reste sig från soffan som vi suttit i. Alfredo tillsammans med Victoria och Lil Za såg upp från vad de än gjorde vid bordet bredvid. Vi befann oss för tillfället i skolans ena allrum, det var någorlunda lugnt i rummet och några stod och spelade biljard medan andra umgicks i de andra soffgrupperna. 

   Justin återvände med ett block och en penna i handen innan han damp ner bredvid mig igen, jag gungade till innan jag grep åt mig blocket och öppnade en ledig sida. Jag tog pennan från honom innan jag skrev ‘Behöver göras’ högst upp som rubrik. 

   ”Herregud, du får det att låta som läxor” sa Justin och jag himlade med ögonen. ”men så först... Disney filmer. Du behöver se alla... Gud, det är så många. Men det gör inget, vi fixar det” Justin fortsatte exalterat att babbla och jag kunde inget annat än att roat le mot honom. Han märkte tillslut min blick och tystnade. ”vad?” 

   Jag skakade på huvudet. ”nej, inget. Bara du” svarade jag. Han himlade med ögonen. 

   ”Så vad mer?” frågade han och svepte med handen mot blocket där det ännu bara stod ‘Disney filmer’. Jag tvekade ett ögonblick innan jag skrev ner de saker jag först kom och tänka på. ”cykla, äta godsaker, bada i havet...” läste Justin innan han skakade ofattbart på huvudet. 

   ”Mer?” frågade han sedan och jag gav honom en fundersam blick. ”okej, så om vi ska inringa det. Från din barndom. Saker man gör när man är liten som du inte har gjort” 

   ”Men om jag inte har gjort dem så vet jag ju inte vad jag missade så jag behöver din hjälpa lite” Justin slog sig på tinningen och jag skrattade. 

   ”Okej, så... Kladdade du med maten?” frågade han och jag skakade på huvudet. Han nickade och petade på pappret. ”lekt i en lekpark? Typ gunga, åka rutschkana?” återigen skakade jag på huvudet och skrev ner det på pappret. Justin fortsatte rabbla upp saker som jag antingen skakade eller nickade på huvudet åt, när han fick slut på saker såg vi båda ner på pappret och såg den ganska långa listan utav saker jag missat i min barndom. 

   ”Vi har en del att göra” mumlade jag och Justin nickade instämmande. 

   ”Och ena kan vi ta hand om nu direkt” sa han och reste sig från soffan. ”på med bikinin, vi ska ner och bada!” jag såg förvånat på honom innan han otåligt viftade med handen som väntade på min, jag ryckte på axlarna och la min hand i hans och lät honom dra mig upp. 

 

   En kvart senare var jag klädd i en turkosfärgad bikini vars snören knöts i nacken och trosorna hade två guldiga stänger vid höftbenen. Jag nickade nöjt innan jag släppte ut mitt andetag och tog åt mig en handduk. Jag satte upp håret i en hästsvans medan jag gick bort mot dörren innan jag tog hissen ner till bottenvåningen där jag skulle möta Justin. Han stod lutad mot väggen, endast klädd i ett par svarta badbyxor och jag träffades plötsligt av faktumet hur vältränad han faktiskt var. Musklerna i hans överkropp var definierade och såg ut att vara gjorda av sten. Ett konstigt pirr spred sig i min mage vid synen av honom och jag önskade plötsligt att Victoria var med mig. 

   Justin såg upp från där han stod och stelnade till för ett ögonblick innan han log. Jag log tillbaka och såg ner i marken innan jag närmade mig honom. Försökte att inte se på hans bringa igen eller tatueringarna som var sprida över hans ena arm och nyckelben. Justin är vad Avan skulle kalla ‘förstklassig hunk’. 

   Vi tog oss ner mot stranden och jag kände hur tveksamheten började fylla mig. Var det här verkligen en bra idé? Tänk om jag drunknar? Justin struttade glatt fram bredvid mig och släppte handduken i sanden medan jag stod kvar och såg ut över vattnet. Från håll såg det vackert och ofarligt ut men jag tvekade på att det var lika snällt när man väl satte fötterna i det. Jag hade haft photoshoots vid havet men aldrig mer än legat vid kanten till vattnet. 

   ”Kommer du eller?” hörde jag Justin ropa och drog mig tillbaka till verkligheten. Jag drog in ett andetag och nickade. Jag släppte min handduk bredvid Justins och gick med målmedvetna steg mot honom. 

 

 

Justins Perspektiv. 

Jag hade sett Ariel hundratals gånger i tidningar, dels på grund av Chaz och dels på grund av att hon var precis överallt. Därför tyckte jag att se henne i endast bikini inte skulle komma som en chock för mig. Men det var precis vad de gjorde. Den turkosa bikinin hon bar smet om runt hennes höfter och kupade hennes bröst perfekt. Dock behöver jag bete mig som att det inte rörde mig ryggen när det egentligen fick känslor jag inte trodde fanns där inne att flamma till liv. 

   Inte kunde jag ha de här tankarna om min bästa vän heller? Tänkte jag för mig själv. Jo! När din bästa vän heter Ariel Madison och är super modell är det okej! Jag skakade smått på huvudet för att skingra tankarna. Tänk inte på det. 

   ”Kommer du eller?” frågade jag Ariel när jag märkte att hon fortfarande stod kvar uppe vid min handduk och endast såg på havet. Hon ryckte till innan hon nickade och släppte sin handduk bredvid min i sanden. Sedan började hon gå mot mig. Shit... Hon började gå... Som i slow motion närmade hon mig, hennes gång spelade upp i mitt huvud likt en film när den snyggaste karaktären i filmen gör entré i en mindre klädd utstyrsel. Bara så man fick en bra blick på höfterna som rörde sig från sida till sida och brösten som guppade upp och ner vid hennes varje steg. Helvete! 

   Hon slöt upp bredvid mig och jag fick nästan slita blicken från henne. ”så är du redo?” frågade jag och fick en tveksam minn till svar. Jag himlade med ögonen. ”det kommer gå bra” 

   Hon nickade och gick ifrån mig... Nej! Vilket gjorde att jag fick mig en bra blick på hennes rumpa som guppade ner än hennes bröst gjorde. Trots hennes smala ben och platta mage lyckades hon ändå ha en fyllig rumpa och stora bröst, hur det gick ihop hade jag ingen aning. Hon nådde fram till vattnet och tog ett kliv ut, jag såg hur hennes hela kropp stelnade till. Genast kände jag ångern som rullade av henne, fort var jag efter henne och fångade upp henne i min famn när hon försökte springa upp till våra handdukar igen. 

   ”Du skulle bara våga!” utbrast jag och svängde runt med henne, vilket fick hennes klingande skrattet att eka i luften.

 

"You wouldn't dare!" 
 

Jag tog några steg ut i vattnet innan jag släppte ner henne bredvid mig. Hon klängde sig på mig för ett ögonblick medan hon lät sig själv vänja sig, jag behöll min arm runt hennes midja för att säga att jag inte skulle försvinna. Tillslut försvann skräcken och tveksamheten i hennes ögon och de fylldes istället med nyfikenhet och ren och skär lycka. 

 

”Det var väl inte så dumt?” frågade jag när vi var på väg upp igen efter att ha spenderat i alla fall en timme ute i havet. Ariel hade till och med doppat huvudet innan hon hade kommit tillbaka upp och klagade över saltet i hennes ögon. Jag hade flinat roat vilket lett till ett hederligt vattenkrig, som jag vann om jag får tillägga. 

   Jag torkade håret med hjälpa av handduken innan jag skakade på huvudet och drog en hand genom håret. Ariel skrattade åt mig och höjde händerna för att skydda sig från vattenstänken. 

   ”Det var roligt” svarade hon med ett leende. 

   ”Tänk vad du har missat alla år va?” retades jag och slängde en arm runt hennes axlar innan jag drog in henne intill mig. Hon fnittrade bedårande och jag flinade roat. 

   ”Ha ha”

   ”Vill du upp och byta om innan eller kan-” började jag fråga men hon avbröt mig lika fort. 

   ”Det är lungt, jag skäms inte” svarade hon och gick före mig in i matsalen som var lagom fylld av ätandes elever. Jag såg hur killars blickar gjorde en dubbeltitt - som för att se att de faktiskt inte såg i syne - innan de stirrade efter henne. Ariel plockade åt sig en bricka men jag tog den fort ifrån henne. 

   ”Men-” 

   ”Nej, idag plockar jag maten åt oss” protesterade jag och höll upp brickan framför hennes ansikte innan jag sänkte den för att se den missbelåtna minen hon bar. ”åh, se inte ut sådär. Det klär dig inte” hon himlade genast med ögonen. 

   ”Men herregud, förväntar du dig att jag ska äta det där!?” utbrast Ariel förskräckt när jag var klar och tog ledningen ut mot bordet där resten av våra vänner satt. Jag ställde ner blicken i ena änden av det långa bordet innan jag sjönk ner framför det och Ariel tog en plats mittemot mig. Vi hälsade på de andra och de såg frågande på våra lättklädda kroppar men jag svarade dem endast med att vi badat. 

   ”Så jag tänkte att vi kunde beta av ännu en grej från listan” sa jag och såg på Ariel som tittade frågande på mig. ”kladda med maten är något vartenda unge har gjort och det är ett under att du själv inte gjort det. Hur lyckades du?” 

   ”Verkligen?” frågade Ariel och jag nickade glatt innan jag sköt brickan mot henne. ”kom ihåg, inga bestick” jag visade mina handflator. ”bara händerna” 

 

”Kom igen, försök att inte äta så fint!” utbrast jag när Ariel ännu inte kladdat ner sig, även fast hon endast använde sig av händerna. ”tänk att du är fem år, femåringar bryr sig inte ett skit om de får potatis under naglarna” Ariels blick låg på maten för ett ögonblick innan hon körde ner handen i potatisklyftorna innan hon kramade åt, vilket skapade i stort sett potatismos i hennes hand. Hon höjde handen och slickade av det som runnit nerför hennes handled. 

   ”Nöjd?” frågade hon och fortsatte äta från sin hand. Jag log brett. 

   ”Extremt” svarade jag. 

   ”Så när ska vi se... Vad hette den nu igen?” frågade hon och doppade lite utav sin hand i såsen. Jag kände mig likt en stolt pappa när jag såg henne äta som ett litet barn. Hon var så duktig! 

   ”Lilla Sjöjungfrun” svarade jag. ”och på fredag?” hon tänkte efter en stund för att checka almanackan som var inbyggd i hennes hjärna. 

   ”Ja... Jag ska bort under dagen men jag är tillbaka på kvällen” svarade hon och jag nickade. 

   ”Grymt, då kör på vi kvällen” Ariel var nu gick nu fullt ut femåring på maten och hade sina båda händerna täckta av potatis. Leendet på hennes läppar var smittsamt. ”har du kul eller?” 

   Hon flinade brett och barnsligt men gav mig inget annat svar, men det var det enda jag behövde.

 


 

hm... lite nya känslor dära när de fick se varandra i lite mindre kläder än vanligt. XP hahahahahha. 

så vad tycker ni? listan de gjorde, filmen(erna) de ska se. vad tror ni kan hända? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥ PUSS&KRAM. 


PS. inte genomläst eftersom jag måste lägga mig nu. DS. 


Skriven av: Mathilda

Såå braa! Äntligen mer kontakt mellan dom!

2013-10-17 @ 22:30:37
Skriven av: Anonym

hahaha du är såå grym!! bästa kapitlet!! <3

2013-10-17 @ 22:40:35
Skriven av: Anonym

OMG i älskar den här justin x) när han beskrev hennes bröst och rumpa 😂 men jag älskar att det börjar bubbla upp känslor 👏👏

2013-10-18 @ 00:11:58
Skriven av: Frida

Så sjukt bra! Jag älskar Justins tankar om henne! Under lilla sjöjungfrun borde dom sitta å hålla om varandra ;))

2013-10-18 @ 06:33:34
Skriven av: Anonym

Ååh, gjorde hela min dag bättre : )

2013-10-18 @ 06:50:10
Skriven av: Sofie

Okej, jag tror att det här är det absolut bästa kapitel jag någonsin läst! Jag kunde känna känslan Ariel hade när hon såg Justin, när hon åt som en femåring.
Tack för att du fick mig att le såhär på morgonen!

2013-10-18 @ 08:27:43
URL: http://sossoblondinen.blogg.se
Skriven av: Emelie

jätte bra haha :)

2013-10-18 @ 10:58:13
URL: http://emelajzaan.blogg.se
Skriven av: Vicky

Skiit bra du är så himla duktig,maybe first kiss haha❤

2013-10-18 @ 14:17:50
Skriven av: Jessica

GUD SÅ GRYMT!!!!!! Älskar dig

2013-10-18 @ 14:43:42
Skriven av: Goda

Waaaaaah... tror att det kommer någon kyss när som helst. De kollar på film, myser, kanske fryser och kysser varandra.. Yuup, det låter troligt! Haha men det här kapitlet var skitroligt, deras tankar om varandra.. speciellt Justins, vilken snuskhummer :o

2013-10-18 @ 15:54:17
URL: http://pelanyte.blogg.se
Skriven av: Celebnovell

Sjukt bra! ♥

2013-10-18 @ 20:25:26
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: Nea

Sååå bra!!!..längtar tills nästa!!

En fråga: Vet Justin att Ariel är adopterad?

2013-10-18 @ 20:26:18
Skriven av: aya hasse

HAHAH Justins tankar! tror de kommer in e kyss i nästa

2013-10-18 @ 21:55:25
Skriven av: Rebecka

Men gud slutet haha. Så bäst asså

2013-10-18 @ 22:12:57
Skriven av: Erika

Lika bra som vanligt, jag fattar inte hur du lyckas men du gör det lika bra varje gång! kan dom inte somna och inte vakna förräns på morgonen när dom kollar på Ariel?

2013-10-18 @ 22:25:32
Skriven av: Silvia

Jag är helt kär i din novell! keep up the good work btw jag undrar bara vart du gör dina collage för de är perfekta!

Svar: Tack så mycket! Jag gör dem i Photoshop. :)
Linn Halldin

2013-10-20 @ 12:40:25
Skriven av: Olivia

Grymt bra!! fortsätt skriva du är superduktig!
<3

2013-10-20 @ 21:29:40
Skriven av: Lollo

Din blogg är så himla bra! Jag fattar inte hur du hela tiden kan ha en sån bra och unik handling som inte speglar sig någonting alls från alla andra novellbloggar. Den är så unik och helt awesome, sen är du så himla bra på att skriva. Man blir helt fast i din novell!<3

2013-10-20 @ 22:10:49

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback