"give you one more time"

som ni med 100% säkerhet märkt så... har det inte kommit något nytt kapitel. jag har skrivit men flödet kom med tog slut efter ungefär en o en halv sida. o jag vill inte försätta komma hit o skriva att jag jobbar på det men sedan försvinna gång på gång. 
 
jag vet inte riktigt vad som hänt med bloggen eller när Born To Be Somebody kommer bli färdigskriven, det enda jag vet är att min motivation förstördes när det gick åt h***ete för karaktärerna i novellen. samband? jag vet inte. det enda jag vet är att jag har haft det skönt utan stressen men det kommer stunder då jag saknar det ständiga skrivandet. 
 
så jag tänker inte skriva att ni ska hålla utskik (även fast några av er fortfarande gör det, VILKET ÄR OTROLIGT! TACK SÅ MYCKET). jag vet inte när nästa kapitel kommer. tycker ni jag ska publisera det jag lyckats skriva? 

Skriven av: Melinda

Jag skulle bli jätteglad om du publicerade det som du fått ihop av kapitlet. Lite är ju alltid bättre än inget 👍 Otroligt tacksam att du nt lagt ner helt med skrivandet fastän du verkar vilja de ❤

2014-08-31 @ 15:06:47
Skriven av: Anonym

Jaaaa! Du lever😬😅 jo men postad det su skrivit (: en fråga, kommer du börja på en ny novell eller ska du sluta? (:

Svar: Hahahahah. Lever gör jag! 😁 jag vet inte ännu.. förse hur det blir.
Linn Halldin

2014-08-31 @ 18:02:06
Skriven av: Liv Frendin

Gör det!💩💩😃

2014-08-31 @ 20:01:05
Skriven av: JEN...<3

Jag struntar i om du skriver tre meningar varje gång! Allt du skriver är underbart, hade älskat att läsa det du har kommit fram till!

2014-08-31 @ 20:37:07
URL: http://justinblogg.blogg.se
Skriven av: Ellen

Sluta aldrig skriva, du är den bästa författaren jag vet. Du gav mig inspirationen till att börja skriva egna noveller. Spelar ingen roll hur långtid det tar. Jag har säkert läst om born to be somebody 3 gånger för den är så bra!

2014-08-31 @ 22:43:31
Skriven av: Elin

Tycker du ska lägga ut det du har skrivit, du skriver helt obeskrivligt bra och det skulle uppskattas om du la ut det oavsett om det så består av fem meningar. Du skriver så sjukt bra att jag inte ens vill läsa andra böcker eller saker längre, jag har läst "i will catch you if you fall, trust me" ung 4 gånger och jag håller just nu på att läsa den igen. Min poäng är att du är den bästa författaren som finns enligt mig och jag tycker inte du ska sluta skriva helt, dock tycker jag att du ska ta ett uppehåll tills du hittar inspiration och motivation, för att skriva ska vara menat att vara kul och inte kännas som något man måste göra eller känna press till att behöva göra det. Ta ett uppehåll, spelar ingen roll om det tar 6 månader eller om det så tar 2 år, jag kommer att vänta och när du väl börjar skriva igen (om du gör det) så kommer jag att läsa det och jag ser fram emot det. Ta din tid.
kram elin

2014-09-06 @ 11:08:27
Skriven av: Julia

Hej!
Skulle vi kunna gör ett länkbyte? :)
Skulle vilja ha lite hjälp med att säga att våran blogg är tillbaka :)
xx Julia å Sanna

2014-09-14 @ 15:35:54
URL: http://themccanngang.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback