"we put the world away"

shiiiiiiiit... it's been a while! hur mår ni alla? ni som är kvar. XP är faktiskt förvånad över hur många det är... så TACK TILL ER ALLA! 
 
jahopp, nu är sommarlovet här då o bloggpausens ände har kommit. jag har skrivit lite mer än en sida på det nya kapitlet vilket inte är speciellt imponerande. dock ska jag försöka se till att komma igång igen. jag kommer vara lite upptagen de två närmaste dagarna men idag är jag ledig. ska se om jag kan skriva lite ikväll. vem vet kanske till o med lägga ut ett! 
 
återigen tack till er alla som fortfarande hängt kvar trots den horribla uppdateringen + bloggpausen! TACK TACK TACK! hoppas att jag kan skriva bättre nu o att motivationen är tillbaka. dock är novellen fortfarande vid detta något deprimerande stadiet o som jag skrivit förr så sätter jag mig in i novellerna att det tillslut blir jag som känner vad de gör. knäppt jag vet... but that's life I guess! 
 
puss&kram. håll utskik! ♥

Skriven av: Anonym

YEEEES VÄLKOMMEN TILLBAKA

2014-06-14 @ 16:06:35
Skriven av: Anonym

Omg är idag min lyx dag eller !!!! Omg du är tillbaka vet du hur mycket jag har saknat din novell !! OK kan inte fatta att du är tillbaka !! Plus jag jag kollar varje dag för att se om du har lagt upp nån kapitel eller om du är tillbaka och i dag när jag såg det tappade jag nästan andan , kapitel ska ut kanske ikväll ahhhh kan inte fatta det 🙀🙀😻😩😩 längtar redan !! haha tack för att du finns här och skriver för oss det betyder på mycket för mig och skulle aldrig lämna din blogg vad än händer 🙏🙏🙏❤️❤️❤️💚💛💜💙

2014-06-14 @ 17:34:41
Skriven av: Anonym

omg! yeey!! du är tillbaka! har kollat in här varje dag och hoppats på att du skulle ha lagt ut något. Och nu har du det och har precis lyst upp lite utav min annars ganska gråa dag! haha

2014-06-14 @ 19:55:38

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback