"is anybody out there?"

ja, det är väl frågan, finns det någon kvar? wow... jag kan inte ens komma ihåg senaste gången jag gjorde ett inlägg här. o det gör mig lite ledsen faktiskt. den här bloggen tog upp en stor del av mitt liv under ett flertal år o... jag vet inte riktigt vad som hände faktiskt. 
 
JAG ÄR VERKLIGEN SUPER LEDSEN ATT JAG INTE UPPDATERAT O LÄMNAT ALLA MED EN OFÄRDIG HISTORIA. jag tänker dock inte säga att under alla dessa månaderna så har jag skrivit hur många kapitel som helst. jag har ärligt talat inte skrivit någonting. det enda jag har skrivit var mitt gymnasiearbete o det var en präs! jisses... 
 
jag har inte heller mått bäst. ehm... men det är för mycket för att gå in på, vet bara att jag har mått bättre när jag har kunnat fokusera på annat än att konstant oroa mig över att jag behöver skriva ett nytt kapitel. jag hoppas ni förstår. de få utav er som är kvar. 
 
DOCK TÄNKTE JAG SÄGA ATT JAG TÄNKER BYTA TILL WATTPAD! 
 
STROLLINGINTHEDEEP
STROLLINGINTHEDEEP
STROLLINGINTHEDEEP
 
så för er som är intresserad av att läsa alla mina historier fast på engelska klicka in på min profil så ska jag förhoppningsvis börja uppdatera där snart. jag sitter just nu o översätter o redigerar "Just An Ordinary Girl". wow! sitter o undrar lite varför ni läste den? var det ingen som märkte hur dåligt skriven den var? eller är jag bara petig? 
 
PUSS&KRAM. ♥