"is anybody out there?"

ja, det är väl frågan, finns det någon kvar? wow... jag kan inte ens komma ihåg senaste gången jag gjorde ett inlägg här. o det gör mig lite ledsen faktiskt. den här bloggen tog upp en stor del av mitt liv under ett flertal år o... jag vet inte riktigt vad som hände faktiskt. 
 
JAG ÄR VERKLIGEN SUPER LEDSEN ATT JAG INTE UPPDATERAT O LÄMNAT ALLA MED EN OFÄRDIG HISTORIA. jag tänker dock inte säga att under alla dessa månaderna så har jag skrivit hur många kapitel som helst. jag har ärligt talat inte skrivit någonting. det enda jag har skrivit var mitt gymnasiearbete o det var en präs! jisses... 
 
jag har inte heller mått bäst. ehm... men det är för mycket för att gå in på, vet bara att jag har mått bättre när jag har kunnat fokusera på annat än att konstant oroa mig över att jag behöver skriva ett nytt kapitel. jag hoppas ni förstår. de få utav er som är kvar. 
 
DOCK TÄNKTE JAG SÄGA ATT JAG TÄNKER BYTA TILL WATTPAD! 
 
STROLLINGINTHEDEEP
STROLLINGINTHEDEEP
STROLLINGINTHEDEEP
 
så för er som är intresserad av att läsa alla mina historier fast på engelska klicka in på min profil så ska jag förhoppningsvis börja uppdatera där snart. jag sitter just nu o översätter o redigerar "Just An Ordinary Girl". wow! sitter o undrar lite varför ni läste den? var det ingen som märkte hur dåligt skriven den var? eller är jag bara petig? 
 
PUSS&KRAM. ♥

Skriven av: Jennifer

Wow det är ledsamt att det här är slutet för bloggen, har följt den så länge jag kan minnas! Snälla ta inte bort den! Älskar att gå in och kolla på den ibland bara för miners skull! Kommer verkligen sakna dig här! Klart jag kommer till wattpaf! Men det var något speciellt med den hör bloggen känns som att jag som läsare gav den mitt liv! Det ända jag skulle vilja ha av dig är att du låter den vara kvar, många raderar den eller sätter lås men snälla gör inte det! Du kommer vara saknad syns på nästa ställe!

Svar: Jag kommer aldrig att ta bort bloggen! Den kommer alltid finnas kvar, inte bara för läsares skull men också för mig egen. TACK SÅ MYCKET! Det har verkligen varit en berg -och dalbana men så med mycket så har allt ett slut. And this is it. <3 TACK!
Linn Halldin

2015-05-07 @ 22:33:50
Skriven av: Anonym

Åh du fattar inte hur glad jag blev när jag en av de alla gångerna jag gick in på din blogg o plötsligt hittade detta inlägget. Du fattar inte hur mycket jag älskar dina noveller, jag har läst om penny o justin om o om igen sedan du slutade skriva, jag läser ingen annan novellblogg än din då dina noveller är så bra att ingen annan ens skulle kunna mäta sig med dina. Hur som helst så hoppas jag med allt att du kommer igång igen, skulle göra många överlyckliga.♡♡

Svar: wow! wow säger jag bara. du är för gullig. o du får mig att vilja börja publicera igen! men vi får väl se vad framtiden håller. KRAMIS.
Linn Halldin

2015-06-15 @ 00:19:13
Skriven av: Aya

Wow.. Att detta är slutet för den här bloggen gör mig faktiskt tårögd,. Jag har följt den så himla länge och jag har läst alla noveller minst 3 gånger var. Du kommer vara väldigt saknad och det gör mig så otroligt ledsen att born to be somebody inte blev klarskriven..men jag kommer alltid kika in här och läsa om dina noveller <3

2015-07-06 @ 04:38:35
Skriven av: Anonym

Kan stolt säga att jag fortfarande är kvar! <3

2015-08-10 @ 13:24:42
Skriven av: Anonym

Hej! Hittar inte born to be somebody på wattpad, har den inte kommit ut än eller är jag dålig på att hitta stories? 😂 om den har kommit kan du då lägga ut en länk? 😄

Svar: hej! tyvärr så har den inte kommit upp o jag vet inte om den någonsin kommer göra det. dock om det gör det, så är här stället jag länkar först. 😘
Linn Halldin

2015-08-28 @ 19:02:18
Skriven av: Anonym

Hej! Jag undrar när du kommer börja lägga upp på wattpad, jag kan inte sluta grubbla på hur den här novellen kommer att sluta... haha :)

2015-11-17 @ 16:08:22
Skriven av: Anonym

Hej! Jag undrar när du kommer börja lägga upp på wattpad, jag kan inte sluta grubbla på hur den här novellen kommer att sluta... haha :)

2015-11-17 @ 16:08:40
Skriven av: Anonym

Kom på mig själv för någon dag sedan att tänka på en av dina berättelser här. Slutade läsa denna bloggen för ett par år sedan, 2-3 år sedan kanske, då jag inte vart så intresserad av Justin längre. Vet inte alls hur jag kom att tänka på det, eller varför, men mindes en speciell berättelse som du skrev – Trust Issues. Sökte som en galning på Google i hopp om att hitta tillbaka till din blogg, och tillslut hittade jag den. Jag började därefter söka på andra storys som jag mindes och alla mina sökningar ledde tillbaka till din blogg. Så med detta sagt, med denna onödigt långa förklaring, vill jag att du ska veta hur fantastiskt bra du skriver. Att jag såhär, 3 år senare sitter och tänker på de berättelser du skrivit och minns dom så väl. Du är så fantasifull och kreativ, och dina berättelser är så olika varandra. Sluta aldrig med att skriva, vad det än är du skriver. Du är så bra, har känsla och inlevelse för allt du skriver och som läsare blir man ett med dina berättelser.
Jag minns hur mycket jag grät efter att ha läst klart Trust Issues, hur det på riktigt knöt sig i min mage.

Du är fantastisk och jag ville bara att du skulle veta det.

Hoppas du har en bra dag, Kram!

Svar: DU är fantastisk för din fina kommentar. Jag lika mycket som du har glömt att jag en gång i tiden satt och skrev så intensivt. Har inte slutat att skriva, dock är det inget som att färdigt för samhället att läsa. MEN TACK SÅ MYCKET.
Linn Halldin

2015-12-27 @ 04:40:40

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback