2 Worlds 1 Reality - Kapitel 28

PREVIOUS:   "va fan" mumlade hon och klev fram.

   "vad är det?" frågade hon, men ja gkunde inte svara utan fortsatte stirra framför mig. För att på det stora asfalterade området stod det inga bussar, det var tomt.

   ”vart fan är bussarna!?” sa Melody panikslaget bredvid mig. 

 

 


 

"är det här ett skämt eller!?" skrek Melody medan hon gick runt i en cirkel där en buss skulle ha stått. Jag kliade mig fundersamt i nacken och kunde inte förstå om de var ett skämt eller om de faktiskt hade lämnat oss här. Jag gick fram till Melody och grep tag i hennes axlar och vände henne mot mig. 

   "det kommer fixa sig ska du se" försäkrade jag lugnande och hon andades ut.

   ”okej, okej. Tänk” sa hon och bet sig i läppen. ”mobil!” utbrast hon sedan och kände på sina fickor, jag började också leta i mina fickor men fann bara tomhet. Jag såg upp på Melody och såg att hon var lika tom på mobiler som jag. ”dem ligger i bussen” mumlade hon och suckade.

   ”jaha, vad gör vi nu då!?” frågade hon förtvivlat.

   ”ehm… vi måste hitta någonstans att sova för snart blir det mörkt” sa jag och såg upp på den orange rosa himlen. Melody nickade instämmande och föreslog sedan att vi skulle gå tillbaka till affären för att fråga om närmaste motell.

 

Vi hade gått i en timme och tillslut kommit fram till ett motell med en stor neon skylt där det stod ”Daisy’s” på.

   ”jippi, vi klarade det!” sa Melody trött men ändå glatt bredvid mig.

   ”vaddå 20 minuter!?” sa jag surt och andfått och tänkte på kassörskan som påstått att det var en bit på ungefär 20 minuter. Vi gick fram till disken som det satt en gammal 80 – årig tant bakom. Hon tittade upp genom sina små glasögon och rättade till sitt gråa, lockiga hår när hon såg att hon hade besök.

   ”hej” hälsade vi glatt och tanten log tunt mot oss.

   ”vad kan jag göra för er?” frågade hon men knagglig engelska och rättade till sina glasögon med fingret.

   ”du har möjligtvis ingen telefon?” frågade Melody vänligt, jag tittade runt på väggarna i jakt på en klocka.

   ”ursäkta, men vad är klockan?” avbröt jag.

   ”klockan är åtta, hjärtat” svarade hon med sockersöt röst innan hon vände sig till Melody igen. ”tyvärr, telefon tog vi bort för något år sedan”

   ”varför!?” andades Melody ut och såg upp i taket, vem tar bort telefonen på ett motell!? ”okej, tack ändå” sa Melody och vände sig mot mig.

 

Jag öppnade dörren till rummet vi fick och letade efter lampknappen på väggen. Rummet tändes upp och vi fann en dubbelsäng och en dörr in till badrummet.

   ”exklusivt” kommenterade Melody och jag skrattade. Jag stängde dörren bakom oss medan Melody gick fram till sängen, hon hoppade lite för att testa madrassens mjukhet. ”wow, hårdare madrass har jag nog aldrig suttit på” sa hon och ställde påsen med godis på golvet.

   Hon tog en liten påse och öppnade den, nu kände jag hur hungrig jag egentligen var och gick fram till henne. Vi satt i tystnad en stund medan vi åt lite godis. Jag föll bak i sängen och suckade.

   ”helt otroligt att de glömde oss” sa jag och Melody nickade instämmande på huvudet.

   ”är det här ett straff eller vad?” frågade hon och slog ut med armarna.

   ”jag har ingen aning” svarade jag och stoppade den sista godiset ur min hand i munnen.

   ”jaha, vad ska vi gö-” började Melody men slutade tvärt när lampan i taket slocknade och allt blev becksvart. ”vad i!?” utbrast hon i mörkret.

 

 

Stellas Perspektiv.

Jag letade mig fram till dörren för att sedan hitta tanten vid disken, jag öppnade dörren och flämtade häftigt av rädsla när tanten stod utanför dörren med en ficklampa riktad mot ansiktet.

   ”strömavbrott, händer hela tiden” sa hon och riktade ficklampan mot golvet istället, hon tog sedan de stora stearinljusen ur hennes famn och la dem i min. Hon gav mig en tändare innan hon stängde dörren igen, chockad stod jag kvar framför dörren och hörde sedan rörelser bakom mig. Justins armar lindade sig runt min midja innan han tog tag i ena ljuset och tände den med tändaren.

   Ljuset lös upp och vi kunde nu se varandras ansikten, vi tände ljusen och ställde dem sedan på passande ställen i rummet. Jag såg mig nöjt om och såg sedan på Justin som nu satt i sängen.

   ”finns det inget spel eller något vi kan spela?” frågade jag och gick bort till den enda byrån i rummet, jag öppnade dörrarna och fann ett avlångt paket. Jag tog fundersamt ut det och såg ner på det, ”sanning eller konsekvens” stod det på och jag fnissade. Det här skulle bli intressant…

   Jag satte mig ner på golvet i skräddarställning med spelet framför mig.

   ”kom” sa jag och klappade på golvet bredvid mig, Justin kröp över sängen och satte sig på golvet med ryggen lutad mot sängkanten.

   ”vad är det för spel?” frågade Justin och drog sedan ner påsen med godiset på golvet. Jag tog av locket och log sedan busigt mot honom.

   ”sanning eller konsekvens” svarade jag och han skrattade.

   ”älskade det spelet när jag var mindre” sa han och skakade på huvudet.

   Jag skrattade roat åt honom. ”det förvånar mig inte ett dugg” sa jag och Justin flinade. Jag tog tag i ett utav korten ur lådan som det stod ”sanning” på baksidan, jag läste och skrattade.

   ”Justin. Har du haft, kan du tänka dig att ha gruppsex?” frågade jag och såg på honom.

   ”ehm… nej. Till båda svaren” sa han och jag höjde på ögonbrynen.

   ”varför inte?” frågade jag nyfiket.

   ”jag tar sex allvarligare än något som man gör med en stor grupp. Man gör det med någon man älskar” svarade han och jag kände hur min respekt för honom växte sig större. ”men du då?” frågade han.

   ”ehm… nej, jag känner likadant. Det finns en anledning till varför det också kallas ”att älska med någon” svarade jag. Vi såg varandra i ögonen till Justin sträckte sig efter ett kort och fick tag i ett ”konsekvens” kort.

   ”kyss spelaren till höger om dig” sa han och flinade mot mig, jag tog mig ur min skräddarställning och ställde mig på alla fyra för att luta mig fram mot honom. Jag la min hand om hans nacke och drog honom den sista centimetern mot mig innan våra läppar möttes. Jag kysste honom mjukt innan jag tryckte mig närmre och kysste honom intensivare. Jag drog mig motvilligt ifrån honom och han såg besviket på mig, jag log och satte mig på min plats igen. Återigen tog jag upp ett ”sanning” kort och läste. 

   ”hur många har du kysst?” frågade jag och skrattade.

   "några stycken" jag nickade och försökte ignorera avundsjukan som nu brann upp inom mig.

   "mitt nummer är väldigt lågt, det är det enda jag säger" svarade jag och Justin log snett mot mig innan han sträckte sig fram och tog tag i ett kort medan jag tog en godis ur en utav påsarna.

   ”illustrera hur du klär av dig på sexigt du kan” läste Justin och såg sedan förväntansfullt på mig.

   Jag ställde mig upp och såg ner på honom innan jag drog av mig den ljusrosa halsduken och släppte den på golvet, jag tog av mig den gråa koftan och släppte den på halsduken.

   Jag drog sedan ur tofsen ur mitt hår och skakade på huvudet så det föll ner över ryggen, jag tog tag i kanten på mina tights och drog ner dem över ena höften, sedan över den andra innan jag drog ner dem till fotknölarna och steg smidigt ur dem och ställde mig bredvid. Jag kastade en blick på Justin på golvet som hade sin blick fastsvetsad på mig.

   Jag log snett och virade ena fingret runt en bit av nederdelen till min vita t-shirt, jag drog den sakta över magen och visade mina svarta spetstrosor. Jag drog tröjan över huvudet och släppte den till golvet, i underkläder stod jag kvar.

   Jag snurrade sakta på mig så jag hamnade med ryggen mot honom, jag tog tag i mitt hår och la det på framsidan av min kropp för att sedan ta tag i knäppet till min bh. Jag knäppte upp den och lät axelbanden glida av mina axlar och kunde nu inte hålla mig för skratt.

   Jag drog på mig bh:n igen och knäppte den innan jag vände mig mot Justin, han såg extremt besviken ut och jag skrattade igen. Jag sjönk ner på knä och kröp fram till honom.

   ”är du nöjd?” frågade jag och stannade någon centimeter från hans ansikte.

   ”nästan” svarade han och jag log innan jag snabbt tryckte mina läppar mot hans. Jag satte mig på min plats igen och drog på mig tröjan igen för att slippa sitta i stort sett naken. Jag tog tag i ett kort och läste.

   ”vad handlar dina sexfantasier om?”

   ”ehm… det vanliga, sex” svarade han och ryckte på axlarna samtidigt som han stoppade en godis i munnen. Jag nickade på huvudet. ”ALDRIG OM EN LÄRARE DOCK!” utbrast han sedan och satte pekfingret i vädret, jag skrattade.

   ”inte jag heller” svarade jag och ryste av bara tanken, nej alla mina lärare var antigen gamla elle oattraktiva.

   ”låt oss fortsätta” sa Justin och tog tag i ett annat kort. ”vilken kändis vill du helst ha sex med?” läste han.

   ”förutom dig då” skämtade jag och skrattade. ”nej, men… hm…” jag funderade en stund innan jag svarade. ”jag skulle säga Cam Gigandet” sa jag tillslut och log, jag tittade på Justin som nickade.

   ”ehm… okej, jag skulle välja Beyoncé, alltid” sa han och log stort.

   ”vad tycker du är bäst? Dominera eller bli dominerad i sängen?” läste jag från mitt kort. Justin tog sig om hakan och funderade.

   ”tja, det beror väl på hur trött man är” svarade han och skrattade. ”om du blir dominerad så behöver du ju inte… arbeta annars är det väl bättre att dominera” sa han tillslut och jag skrattade.

   ”tja… ja, kan väl inte annat än att hålla med dig” svarade jag. ”fast enligt mig som tjej är det nog… trevligare att dominera för då får man bestämma… farten” sa jag och kände mig generad över samtalsämnet.

   ”vilken är din sexigaste kroppsdel enligt dig?” läste Justin.

   ”ehm… jag är ganska nöjd med min rumpa” sa jag och såg på Justin.

   ”hela du är sexig, det finns inte bara en kroppsdel som är sexig hos dig. Alla är det” sa han och jag kände hur rodnaden spred sig häftigt på mina kinder.

 


 

spelet är inte slut ännu! ;) hahahaha... vad tror ni det kommer för mer saker? vad tycks?? kommentera! ♥

PS. frågorna har jag inte hittat på själv utan ha tagit dem från min kompis spel, Sanning eller Konsekvens! ;)


Skriven av: Ebba

Hahahahah!! Fett bra :D

2012-04-03 @ 21:38:26
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Felicia

Ja Linn, vi älskar alla mitt roliga spel!!

Ännu mer nu! xD

2012-04-03 @ 21:40:30
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Anonym

RING MIG NUUUUUUUUUUU BRYR MIG INTE VAD DU GÖR BARA RING! <3

2012-04-03 @ 22:05:26
Skriven av: Alexandra!

Suuper bra! :D meerraaa! :)

2012-04-03 @ 22:19:08
Skriven av: Anonym

Jättebra! :)

2012-04-03 @ 23:23:13
Skriven av: Ebba

grymt bra!♥



tävlingen är avslutad, så kika in o kolla vem som vann :)

2012-04-05 @ 11:09:51
URL: http://thatsmile.blogg.se/
Skriven av: Jssmn!

Asåå shit! :D Din novell äger verkligen! Du skriver väldigt bra tjejen! Älskar alla dina noveller, och jag brukar inte läsa måna noveller men din är sjukt jävla bra! :D awesome! LOVE 2 YOU! <3

2012-04-05 @ 12:19:41
URL: http://jssmn.blogg.se/
Skriven av: Jssmn!

Asåå shit! :D Din novell äger verkligen! Du skriver väldigt bra tjejen! Älskar alla dina noveller, och jag brukar inte läsa måna noveller men din är sjukt jävla bra! :D awesome! LOVE 2 YOU! <3

2012-04-05 @ 12:19:42
URL: http://jssmn.blogg.se/
Skriven av: Nora O

Hej! Jag vill bara säga att röstningen har börjat! Säg åt dina läsare att rösta på dig nu! :) http://astoryy.blogg.se/2012/april/rosta.html#comment lycka till!

2012-04-05 @ 14:37:03
URL: http://astoryy.blogg.se/
Skriven av: Hanna

säg till om du vill vara med i min blog awards som kommer att starta nu snart !

http://bieberfevernovell.webblogg.se/2012/april/blog-awards.html#comment

2012-04-05 @ 17:35:52
URL: http://bieberfevernovell.webblogg.se/
Skriven av: Sandra

Vars har kapitel 29 tagit vägen? ;)

2012-04-05 @ 20:20:46

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback