2 Worlds 1 Reality - Kapitel 34

PREVIOUS:   ”hey guys!” sa jag och vinkade till dem, de skrek och några hälsade tillbaka. Det var en tjej som frenetiskt stod och hoppade på stället med armen högt uppe i luften, ett nästan desperat uttryck pryde hennes ansikte. Jag tog micken ur Justins hand och pekade på tjejen.

   ”du verkar ha en fråga som du hemskt gärna vill ställa” sa jag och log mot henne, hon sken upp i världens leende och slutade hoppa.

   ”visste ni att ni är nominerade till ”favorite duet partners” i Kids Choice Awards?” frågade hon och slog ihop med händerna, hon tillsammans med alla andra tjejer tjöt exalterat.

 


  

”titta, vi är nominerade för ”Favorite Female Singer” och ”Favorite Male Singer” också” utbrast Justin och pekade på skärmen. Vi hade gått direkt tillbaka till bussarna efter soundchecket för att se om det stämde som tjejen hade sagt att vi var nominerade som ”Favorite Duet Partners” och mycket riktigt pryde en liten bild på oss tillsammans med våra namn i rutan som tillhörde oss under nomineringen.

Vi tillsammans med tre andra duetter som bestod av Taylor Swift och T-Pain, Rihanna och Drake och tillslut Jennifer Lopez och Pitbull.

Jag tittade över Justins axel och log stort, att vara nominerad i Kids Choice Awards tycker jag och har alltid tyckt är mer speciellt än de andra awarden med tanke på att det är i stort sett fansens award.

De röstade och såg till vilka som blev nominerade och att bli vald utav dem som har följt mig sedan början, stöttat och gjort mig till den jag är idag är tusen gånger mer värt än en Grammy.

”I just love them” sa jag och såg sedan vilka som var nominerade med mig under ”Favorite Female Singer” och där fanns tre andra rutor. Katy Perry, Selena Gomez och Lady Gaga stod det under rutorna. ”jag har tuff konkurrens” sa jag bekymrat.

”du är inte ensam om att ha tuff konkurrens” sa Justin och pekade på skärmen.

Bredvid honom stod även Bruno Mars, Usher och Toby Keith.

”men vi kommer vinna allt, eller hur?” frågade jag och höjde handen för en high five, han slog glatt till min hand och log stort. ”självklart” svarade han.

 

 

*

 

Veckan gick extremt fort och innan jag hann säga ”fiolsträng” satt vi på planet på väg till LA, vi hade nu hunnit resa och gjort konserter genom i hela Italien.

Medan vi var i LA körde bussen tillbaka genom Italien så att vi kan fortsätt till nästa land sedan som skulle vara Kroatien. Jag hade dessutom hunnit ha en egen konsert vilket har varit helt underbart.

Fansens energi var som en adrenalin kik.

”åh!” utbrast jag samtidigt som jag studsade i sätet, en blandning av rastlöshet och upprymdhet härjade i min kropp vilket resulterade i att det var omöjligt för mig att sitta still.

”SITT STILL KVINNA!” skrek Paige och jag stelnade till för ett ögonblick över hennes höga ton och hon log nöjt.

”omg, jag kommer klättra på väggarna snart” sa jag när jag kommit över chocken och bet på naglarna. Paige suckade bredvid mig och skakade på huvudet.

”här” sa hon och räckte mig mina hörlurar, jag satte dem i öronen och hon satte på de lugna låtarna på min iPod. Jag visste att det inte skulle ta lång tid för ens jag sov, jag lutade mig bak i sätet och slappande av och mycket riktigt kände jag hur jag gled in i sömnen.

 

*

 

 

 

Jag lockade den sista slingan av håret och granskade sedan mitt verk, mitt hår hade långa lockar, mitt ansikte var inte speciellt hårt sminkat och den blommiga klänningen smekte min kropp ner till en bit under knäna där det hänge fritt. Jag log och vände mig sedan mot Paige som stod vid spegeln bredvid, hon hade också lockat sig blonda hår och satt på sig en vit klänning med gröna inslag.

”du är skitsnygg” sa jag och hon vände sig med ett leende mot mig.

”ska du säga, har du sett dig själv eller? Du ser ut som en ängel” sa hon och jag himlade med ögonen.

”är ni redo att åka?” frågade Maggie som precis öppnat dörren till mitt hotellrum.

”japp” sa jag glatt.

”vad fina ni är” sa Maggie sedan och log stolt mot oss.

”tack så mycket” sa jag och förvånade henne genom att gå fram och ge henne en kram.

Hon besvarade kramen och viskade ”förlåt” i mitt öra, jag lutade mig ifrån henne för att hon skulle kunna se mitt leende.

”jag gillar fortfararande inte ert beslut men jag kan samtidigt se vad ni menar” erkände jag.

Maggie log och nickade med huvudet.

”dags att gå tjejer” sa Houston som kom in genom dörren.

”vi kommer” sa jag och sträckte sedan bak handen mot Paige som tog tag i den och tillsammans gick vi med Maggie och Houston ut ur rummet, låste dörren och åkte sedan ner till lobbyn.

 

*

 

 

Blixtarna smattrade och fotograferna skrek att jag skulle vände huvudet hit och dit, jag log mot havet av kamerorna och försökte så gott jag kunde göra dem nöjda. Jag tog några bilder ensam, några med Paige men även några med Justin eftersom vi var nominerade som par.

Justin stod nu en bit längre bort på den orangea mattan och rättade till sin blå, metall färgade jacka som det satt en orange näsduk i bröstfickan. Tillsammans med jackan hade han en vit t-shirt och ett par svarta jeans. På Justins andra sida stod pojkbandet One Direction, de hade glatt armarna runt varandra och log mot kamerorna.

 

"One Direction"

 


 

 

”Justin, titta hitåt” ropade någon fotograf och jag försökte som alltid att försöka följa deras ”order”.

Jag kom till slutet av mattan och kunde tillslut gå av, jag stod och väntade till Melody också var klar som stod några meter bort. Hon log vackert och jag kände hur jag smälte.

”okej, okej. Hon kommer snart, bli inte uppstudsiga nu” sa Louis ur One Direction som stod någon meter från mig. Jag vände blicken mot gruppen och såg att de stod i en liten ring och skickade konstant blickar mot mattan, mot Melody.

Melody klev med en lättad suck av mattan och försvann ur syn håll för kamerorna, hon hann precis andas ut innan gruppen av killar hade kommit fram till henne.

De försökte i stort sett prata i mun på varandra och några utav dem skakade hennes hand, Melody som förvirrat men beundrat på dem. Hon log gulligt mot dem och försökte besvara frågorna som hon fick från dem. Jag kände hur avundsjukan inom mig växte sig större över deras fjäskande för henne, om hon hade varit min hade jag utan tvekan gått fram kysst henne och sedan hälsat på killarna.

Som annars var jättetrevliga, har pratat med dem flera gånger. De verkar som en go och tight grupp som gör det dem älskar precis som jag.

Tillslut kunde jag inte hålla mig utan gick fram till dem.

”hey guys” sa jag och la en arm runt Melodys midja.

”hej, Justin” svarade dem glatt och såg på min arm. ”ska vi gå?” frågade jag sedan och vände mig mot Melody. Hon nickade kort och log sedan mot killarna.

”det var trevligt att träffa er, hoppas vi möts igen” sa hon och vinkade till dem.

En massa olika avsked kom och Melody log generat mot dem innan hon följde med mig bort, vi började gå bort mot vår lilla grupp som stod och väntade.

”avundsjuk eller?” frågade hon tyst till mig och skrattade.

”you have no idea” svarade jag och hon skrattade ännu mer.

”you’re cute” hon smekte fort med handen över min kind, jag log och såg ner i marken.


*




"och vinnaren för "Favorite Male Singer" är..." sa Jaden Smith uppe vid podiet, bredvid honom stod en glad Willow. Jag kramade Justins hand hårdare och såg spänt upp mot scenen. 
"...JUSTIN BIEBER!" ropade dem ut tillsammans, Justin sken genast upp i det största leende jag hade sett prytt hans ansikte. Han kramade mig hårt innan han började bana sig genom stolarna bort till scenen. Han lät sina händer röra fansen medan han gick den lilla gången bort till Jaden och Willow.

 

"...and the winner is Justin Bieber!"

 


Han gav dem en varsin kram innan han tog emot den orangea blimpen och ställde sig vid mikrofonen. 
Han börjare sitt tal med att tacka sina fans och berättade hur mycket han älskade och uppskattade dem. Fansen skrek så mycket att det faktiskt var svårt att urskilja hans ord. Tillslut höjde han blimpen i luften och tacktalet var över. Efter en ganska lång stund, då man spenderar en stund backstage kom han tillbaka till sin plats bredvid mig. 
Medan han var borta hade de berättat vem som vann "Favorite Voice from an Animated Movie" vilket Katy Perry vann med sin figur från "Smurfarna" och Chris från "GLEE" hade blivit slimad. 
Sedan var det dags för "Favorite Tv Show" vilket vanns av programmet "Victorious" en glad Victoria Justice tillsammans med crewet flockade sig runt mikrofonen med breda leenden. 
Showen tog sedan en paus från nomineringarna och med ett framträdande från One Direction med "What Makes You Beautiful". Glatt dansade jag tillsammans med Paige, Selena Gomez, Taylor Swift och Ashley Tisdale som satt på samma rad som oss. 
"you don't know your beautiful!" sjöng jag med, låten tog slut och scenen släcktes. Fansen skrek vilt åt deras framträdande och snart var showen på banan igen. 


*


Spänt satt jag och klämde ur allt blod ur Justins hand när det var dags för att avslöja vem som vann "Favorite Female Singer". Justins tumme smekte mig lugnande över min handrygg, jag andades ut och in. 
"och vinnaren är..." sa dem uppe på scenen och jag knep hårt ihop ögonen. 
"...MELODY GOLD!" utbrast dem och jag öppnade förvånat ögonen, Paige kramade mig glatt från sidan och höga skrik fyllde den enorma salen.

 

"MELODY GOLD!"


Jag ställde mig upp och Justin log brett och gav mig en kram innan jag började gå mot scenen. Jag lät mina händer röra alla händer från fansen som sträckte sig efter mig. 
Jag kom fram till podiet och fick min glimp, jag kände hur tårarna började bildades i mina ögon. Men jag svalde bort klumpen och fick ur mig ett tacktal som jag ärligt talat inte kommer ihåg. Bara att jag tackade mina fans mest av allt, dem var mitt allt och jag älskar dem så mycket. 
Jag kom backstage och omfamnades direkt av Maggies famn. 
"åh, vad glad jag är!" utbrast hon i mitt öra, jag skrattade och kramade henne tillbaka. 
"helt otroligt" kommenterade jag samtidigt som jag släppte taget om henne. Efter många gratulationer satt jag tillslut på min plats igen. 
"nästa är "Favorite Duet Partners" sa Justin i mitt öra och jag kände hur nervositeten växte inom mig igen. 
Jag grep återigen tag i hans hand och kramade den hårt, uppe på scenen började de ropa upp vilka som var nominerade och det pirrade till i magen när jag hörde våra namn. 
"och vinnarna för "Favorite Duet Partners" är..."


tror ni dem vinner!? ;)
hahahah, Justin blev bara liiiiite avundsjuk dära, heheh.
vad tycks? kommentera! ♥

Skriven av: Johanna

GRYMT BRA :D:D:

2012-04-12 @ 16:18:19
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Ebba

Hahahahhaah!! Dom såklart!! Meeeeeeeeer!!

2012-04-12 @ 16:23:39
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Emelie

Haha jag älskar när dom blir avundsjuka :D

2012-04-12 @ 16:58:16
URL: http://justtwitter.blogg.se/
Skriven av: mikaela

jag älskade det men märker ingen från tex deras skola att det är paige för du hon ändrar sig inte:) bara undrar

2012-04-12 @ 20:12:01
Skriven av: matilda

du är helt grym skynda dig med nästa

2012-04-12 @ 20:25:31
Skriven av: Felicia

Jag tror dem vinner, fast ändå inte...

2012-04-13 @ 19:46:21
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback