2 Worlds 1 Reality - Kapitel 45

”jag förstår varför du inte berättade för mig men samtidigt är jag väldigt förvirrad över varför du inte gjorde det” sa han och tog tag i mina händer. ”jag trodde att vi hade en slags… förståelse”

Jag såg förtvivlat på honom, att berätta för honom om hemligheten hade aldrig varit ett alternativ för mig.

”jag… jag” sa jag men visste egentligen inte vad det var jag ville säga.

Hejdå kanske…






Jag log brett och vände huvudet mot den ena kameran efter den andra, jag lyfte lite på den långa kjolen för att sedan förflytta mig på den långa röda mattan och fler blixtrar smattrade när jag kom inom deras radie. Efter fotograderingen fick jag gå den långa längan av reporters som hungrade efter att få samtala om det senaste skvallret tillsammans med olika kändisar.

Jag gick leendes fram till den första reporten som fort började ställa frågor, artigt försökte jag svara så gott jag kunde.

”Melody, är det sant att du egentligen heter Stella Olsen?” frågan fick mig att rycka till och jag stirrade häpet på mannen med micken, fort innan misstankar skapades samlade jag mig för att sedan skratta nervöst.

”jo jag tackar. Det var det roligaste ryktet jag hört sedan jag startade min karriär” sa jag och skrattade återigen samtidigt som jag viftade med handen. Snabbt gick jag vidare för att han inte skulle kunna ställa fler frågor, ju längre jag kom, ju fler reporters jag hade pratat med ju personligare blev frågorna. Hur visste de allt det här?

Jag lämnade mattan med ett leende som snabbt suddades ut då jag kom utom synhåll, jag andades djupt in och ut för att inte svimma och jag höjde handen för att ta stöd mot Houston men greppade i bara tomma intet. Jag såg mig förvånat omkring, vart tog alla vägen?

Jag snurrade runt för att försäkra mig om att korridoren var tom, jag hamnade ansikte mot ansikte med djupet av korridoren och såg absolut ingenting förutom mörkret som bildades längre bort.

Jag fokuserade blicken då jag tyckte att det var något som rörde sig och snart materialiserades en figur som med långsamma steg gick mot mig. Jag sken upp i ett leende då jag tyckte det var Justin som kom gående men stelnade till mitt i steget och leendet rann av mitt ansikte när jag såg att det var Dimitri, inte Justin.

Han hade ett slugt leende på läpparna och hans ögon glänste natt svarta.

”varför gör du det här?” frågade jag och menade tusen olika saker, varför ville han förstöra mitt liv? Varför var han fortfarande efter mig då vi för länge sedan gjort slut? Varför förstörde han mitt förhållande med Justin? Varför brydde han sig fortfarande?

”vad tror du? Vad tror du att du är? Du, betydelselösa loser, kan inte bara dumpa mig.

Jag var dessutom inte klar när du sprang ur min lägenhet, jag ville först bara få tag i dig och slå dig för varje skärva av spegeln som landade på golvet. Men när jag kom hit dök plötsligt ett mycket bättre erbjudande upp för att förstöra ditt liv lika mycket som du förstörde mitt” sa han och flinade elakt mot mig. Jag fick svårt att andas och allt blev suddigare.

”jag kommer förstöra din karriär, ditt ryckte och liv, Stella Olsen” sa Dimitri och kom närmre, men jag hann inte se honom mycket länge då jag föll ner i mörkret och svimmade.


*


”det var bara en dröm, det var bara en dröm” sa Paige och kramade om mig hårdare.

Jag hade satt mig käpprätt upp i sängen och skrikit rakt ut, jag var förvånad över att inte bussen hade tvärnitat. Jag märkte först nu det våta på mina kinder och tog ett snörvlande andetag.

”var allt verkligen en dröm? Vet Justin ingenting, är Dimitri inte här?” frågade jag förtvivlat men samtidigt med en smula hopp. Paige såg beklagande på mig och jag suckade hopplöst.

Dimitri befann sig på bussen medan vi försökte finna ut vad vi skulle ta oss till, om vi lät honom gå skulle han troligtvis springa upp och ner längst gatorna och skrika ut sanningen.

Men om vi höll kvar honom här kunde det leda till kidnappningen och allt skulle kunna bli väldigt otrevligt.  Justin hade gett mig en lös kram igår efter mitt bekännande, jag hade inte sett någon ilska i hans ögon men inte heller kärlek. Hans ögon var blanka, uttryckslösa.

Men det var värre än någon annan känsla hans ögon någonsin kunde utstråla, att inte få veta om han inte ville ha med mig att göra längre eller om han kunde se bortom allt det här och acceptera.

Jag la mig tillbaka mot kuddarna och jag hörde hur Paige också la sig ner igen och mycket snart sov hon igen. Jag suckade, vad ska jag ta mig till?

 

*

 

”vad fan glor du på?” utbrast Dimitri otrevligt då jag satt och granskade honom under frukost.

”jag vet faktiskt inte, har inte riktigt klurat ut vad du ska föreställa än” snäste jag och fortsatte sedan äta min yoghurt.

”wow, du har skaffat dig humor medan du har varit och knullat popstjärnan” sa han och min haka föll.

”ursäkta!?” frågade jag.

”nej, men blev det pinsamt nu. De andra kanske inte visste, opsi” sa han och spelade oskyldig medan han tittade runt på de andra som var i närheten. Jag fick Marwin och Ryans nyfikna ögon på mig och jag kände hur det hetta på kinderna.

”håll käften! Du är bara arg för att du inte lyckades få mig i sängen utan att det var Justin” väste jag och jag såg hur Dimitris ögon mörknade.

”och jag kan säga dig, det var inte hans som föreslog det eller ens visade att han ville. It was all me!

Det var jag, jag, smög över till honom under natten och jag kan även upplysa idioten om” sa jag och såg menande på honom. ”att det var den bästa natten jag någonsin haft. Jag är tveksam om du någonsin fick Britney att känna så” sa jag och han ilsknade till ordentligt.

”så det säger du, slyna? Och hur i hela helvetet ska du veta det?” frågade han och höjde på ögonbrynen.

”åh, jag har nog känt ditt stånd mot mina lår flertal gånger och det har inte varit något stort tryck mot benet inte, knappt märkbart. Dessutom är du väldigt klumpig i dina rörelser med händerna vilket gör det hela blir väldigt obekvämt” avslutade jag och ställde mig sedan upp för att gå därifrån.

Jag hörde låga fniss bakom mig och log nöjt. Där fick han så han teg!




som sagt, blev ett kort kapitel. men bättre än inget! :D

hahaha! vad tycks? kommentera gullungar! ♥


Skriven av: Ebba

Fett bra din mupp!!! Meeeeeeeeeeer!! Vart är hennes föräldrar?! Meeeer plz.... :)

2012-05-01 @ 22:04:45
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Erica

You go girl!!

2012-05-01 @ 22:33:03
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Johanna

ÅHHHHHAJSJKDPDKDFLDLDKFN GRYYYMMTTT! WOOHIIIIII :DD

2012-05-01 @ 22:58:19
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Felicia

OMG OMG OMG!!!!!

GO FREAKING STELLA!!! xD xD xD

2012-05-02 @ 06:13:50
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Anonym

Åååhh, grymt bra!

2012-05-02 @ 07:32:06
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se/
Skriven av: matilda

fett bäst <3<3

2012-05-02 @ 11:49:56
Skriven av: Amanda

såå bäst! Dimitri blev rätt gött ägd där i slutet ;) älskar varenda liten del av vad du skriver!

2012-05-02 @ 19:19:52
URL: http://novelsbyyme.blogg.se/
Skriven av: Anonym

Sjukt bra. Men det är tråkigt att uppdateringen har blivit sämre för det gör det svårare att komma ihåg vad som hänt tidigare. Jag hoppas verkligen inte att du börjar tröttna på att skriva för du e verkligen grym och jag fullkomligt avgudar dina noveller! :)

2012-05-03 @ 20:37:02

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback