"give you one more time"

som ni med 100% säkerhet märkt så... har det inte kommit något nytt kapitel. jag har skrivit men flödet kom med tog slut efter ungefär en o en halv sida. o jag vill inte försätta komma hit o skriva att jag jobbar på det men sedan försvinna gång på gång. 
 
jag vet inte riktigt vad som hänt med bloggen eller när Born To Be Somebody kommer bli färdigskriven, det enda jag vet är att min motivation förstördes när det gick åt h***ete för karaktärerna i novellen. samband? jag vet inte. det enda jag vet är att jag har haft det skönt utan stressen men det kommer stunder då jag saknar det ständiga skrivandet. 
 
så jag tänker inte skriva att ni ska hålla utskik (även fast några av er fortfarande gör det, VILKET ÄR OTROLIGT! TACK SÅ MYCKET). jag vet inte när nästa kapitel kommer. tycker ni jag ska publisera det jag lyckats skriva? 

"the drum beat carries on"

jag har absolut ingen aning ursäkt förutom att jag lät mig själv ha ett sommarlov utan någon som helst press. fokuserade istället på att göra saker med vänner, slappa, sova, allmänt bara leva. vilket också är ett "JA!" till personen som frågade, jag är mycket väl vid liv. =) 
 
men jag är verkligen super ledsen att jag bara har lämnat o inte skrivit något som helst inlägg om att uppdateringen troligtvis skulle upphöra. =/ JAG ÄR LEDSEN! o som sagt finns det ingen bra ursäkt. 
 
jag vet att jag fortsätter att skriva att jag kanske kommer sätta mig ner nu o skriva men varje gång jag skriver så, så händer inget. jag har ingen motivation att ens öppna ett dokument. dock vill jag verkligen skriva klart novellen jag håller på med innan jag bestämmer mig för att kanske lägga ner den.
 
bli dock inte ledsna för jag tror jag inte jag kommer lägga ner helt utan bara byta plattform som kan ge mig mer space o är till för skrivande. yes, jag talar om wattpad. 
 
imorgon åker jag iväg till Värmland för att hälsa på morföräldrarna vilket betyder att jag måste packa o en del annat idag men jag fick plötsligt en liten kick att skriva så kanske det händer. dessutom tänkte jag se om jag kunde skriva medan jag är borta, finns dock en möjlighet att jag fastnar i en bok eller annat. hehehehhehe, guilty of charges! 
 
TACK FÖR ER ALLA SOM STANNAR O HAR TÅLAMOD MED MIN OTROLIGT SEGA UPPDATERING! I'LL LOVE YOU