2 Worlds 1 Reality - Kapitel 26

PREVIOUS:   ”så hörde du att vi stannar här i Paris tills imorgon kväll?” frågade jag honom. Han vände fort på huvudet och tittade på mig.

   ”vad? Åker vi inte vidare?” frågade han förvånat och jag skakade på huvudet.

   ”vi ska göra något roligt” sa jag och härmade Maggie innan jag stoppade tandborsten i munnen. Justin fnös men log ändå lite, jag såg frågandes på honom och han tittade busigt tillbaka på mig. Han sköljde munnen och stoppade tillbaka tandborste innan han snabbt kysste min kind, jag log mot honom och han gick ut.

 


 

Jag plattade den sista slingan av hår innan jag granskade mig i spegeln, den söta rosa kjolen och det vita linnet fick den lilla brännan jag hade att bli starkare. Jag klev i mina mörkgråa/silver pumps och grepp sedan tag i min lilla väska innan jag gick ut till dem andra. De alla var samlade i bussens vardagsrum och pratade om något som fick några att skratta.

   ”är vi redo att gå eller?” frågade jag och alla blickar vändes mot mig.

   ”absolut” sa Scooter och studsade glatt upp, de andra följde lika glatt hans exempel. Jag kände mig iakttagen och svepte med blicken genom rummet, den stannade sedan på Justin som nästan stirrade på mig.

   ”Justin!” ropade någon utanför som redan hade kommit nerför trappan, han ryckte till och gav mig ett snabbt leende innan han gick bort mot dörren. Jag följde efter honom och gick tillsammans med dem alla bort mot bilarna som skulle ta oss mer centralt i Paris. Vi skulle se Eiffeltornet, Louvren och sedan gå lite ute på stan tills vi sedan skulle äta middag på Villa Spicy.

   Fansen hälsade oss varmt genom att köra sina vanliga rop och hälsningar, jag vinkade glatt till dem och lite längre fram såg jag Justin göra samma sak. Jag skrev några autografer innan jag klev in i bilen. Bilen rullade iväg och jag tittade bak på de förtvivlade ansiktena av mina fans.

 

Paris skönhet bara fortsatte slå över mig som en våg och jag kände hur hakan föll längre och längre ner. Eiffeltornet var till och med mer majestätisk än vad jag hade föreställt mig och jag stod en lång stund och bara stirrade på den bastanta byggnaden av kraftigt järn.

   ”har du aldrig varit i Paris?” frågade plötsligt någon i mitt öra, jag hoppade till och vände blixtsnabbt på huvudet mot rösten. Justin flinade roat åt min reaktion och jag knuffade lekfullt till honom i sidan.

   ”nej, faktiskt inte. Paris är nog det ända stället som jag inte har varit på men borde ha” svarade jag och tittade upp på byggnaden igen. Jag såg ur ögonvrån hur Justin nickade instämmande.

   ”Justin, Melody, vi ska dra vidare nu!” ropade Kenny och vi började genast gå bort mot gruppen som stod några meter bort.

   Vi gick en bit och hade flera gånger tagit bilder med fans som blygt hade kommit fram för att fråga. När vi hade gått runt Eiffeltornet och parken som låg under klev vi in i bilen igen för att köra bort till det stora torget där Louvren var placerad. Bilen stannade och vi klev ur, jag bländades av solens strålar och satte fort på mig mina älskade solglasögon. Jag gick förväntansfullt över stentorget bort mot den massiva glasbyggnaden.

   ”åh! Det var här de spelade in 'Da Vinci – Koden'" utbrast jag ivrigt och skuttade några steg framåt, Houston skrattade åt mitt beteende och jag log ännu större. Vi kom fram till byggnaden och jag såg fascinerat på den. ”jag har hört att den är ännu vackrare på kvällen då alla lampor inuti tänds. Vi borde åka hit efter vi har ätit bara för att se!" jag tittade bedjande på den närmaste vuxen som råkade vara Maggie.

   ”visst, kan vi det” sa hon och log, jag skrattade lyckligt och kände mig som ett litet barn som just fått den stora klubban i godisaffären.

 

Det skymde och himlen blev mörkare och mörkare. Vi tog bilen till den fina restaurangen som nu var upptänd med massor av lampor och inuti satt det en massa gäster. Vi klev in och möttes direkt av en hovmästare, mobilen i min väska vibrerade och jag tog undrande upp den.

 

   Från Justin:

   ”möt mig vid toaletterna”

 

   Jag tittade upp och såg bort på Justin men han hade sin blick på hovmästaren som pratade, vi fick tillslut ett eget rum och Justin viskade något till Scooter innan han försvann iväg. Jag såg efter honom och tänkte febrilt.

   ”kommer du Melody?” frågade Maggie, jag tittade upp på henne och låtsades sedan titta ner på mobilen som om den ringde.

   ”hej Paige!” låtsades jag överlyckligt utbrista. ”jag kommer snart” sa jag till Maggie och pekade på telefonen, hon gav mig en kort nick innan hon gick bort med dem andra. När de var utom synhåll, stoppade jag fort ner mobilen i väskan igen och små sprang bort mot toaletterna.

   Jag skulle precis knacka på ena dörren när en arm stäckte sig ut och tar tag i min arm innan den drar in mig på toaletten. Dörren stängdes fort bakom mig igen och jag hann precis vände mig om innan Justins läppar trycktes mot mina. Jag log svagt innan jag slängde armarna runt hans hals och pressade mig närmre hans kropp, hans händer gled ner längst min kropp och placerade sig sedan på baksidan av mina lår. För att sedan lyfta upp på sina höfter, jag lindade mina ben om dem och han gick fram till handfatet. Hans händer släppte mina lår och flätade istället in sig i mitt hår.

 

Tumblr_m1emnbjl0h1rqq93wo1_500_large

"meet me at the toilets"

 

   Jag öppnade hans mun med hjälp av min tunga samtidigt som mitt grepp om hans nacke blev hårdare. Efter alldeles för kort tid drog hans sig ifrån och han lutade andfått sin panna mot min. Vi tog en liten stund för att både skulle kunna få hämta andan innan Justin pratade.

   ”hur underbart detta må vara, så kommer de börja undra” sa han och lutade sig ifrån mig, fort som attan fixade han till sitt hår och såg till att det inte fanns något läppglans kvar på hans läppar. ”kom om någon minut” sa han innan han gav mig ett leende och försvann ut genom dörren, jag hoppade ner från handfatet och puffade till håret.

   Bättrade på läppglanset och såg till att kjolen satt på plats innan jag lämnade badrummet bakom mig, jag låtsades stoppa ner mobilen i väskan igen när jag kom inom synhåll för dem andra. Jag log stort mot dem och satte mig ner på min plats mittemot Justin och emellan Houston och Alfredo.  Vi beställde mat och allt var utsökt, aldrig varit så nöjd.

   Mot slutet hade de vuxna fått i sig lite för mycket och pratade nu glatt med varandra, något uttråkat lirkade jag av mig ena skon och sträckte mig över till Justins ben. Min fot följde hans ben upp till knät och sedan smekte den insidan av hans lår, jag kunde känna hur Justin stirrade på mig och hur han stelnade till. Jag ignorerade hans blick och låtsades se intresserad ut för de vuxnas samtal.

   Min fot vandrade ännu mer inåt på Justins lår och tillslut grep han tag i den när jag tydligen hade gått för långt, jag vände långsamt blicken mot honom och log busigt. Hans ögon var något uppspärrade och hans grepp om min fot blev hårdare.

  

Vi var tillbaka i bussen och de vuxna samtalade högt och livligt av de något berusade tillstånd, vi körde in på parkeringen och blev avsläppte några meter från bussarna. Justin och jag som satt längst in klev av sist och hamnade längst bak i klungan, de andra rörde sig flummigt och gungande mot bussen. Vi gick förbi den första bussen och nu var det bara en kvar sedan var det vår.

   Jag grep fort tag i Justins tröja och drog in honom mellan buss ett och två, jag tryckte upp honom mot bussväggen och kysste ivrigt hans läppar. Jag drog mig ifrån och lämnade honom sedan där, jag kvävde mitt skratt medan jag gick bort mot bussdörren. Jag visste att jag lämnade honom med ett snopet och besviket ansiktsuttryck och snart hörde jag steg som närmade sig.

 


 

där fick ni som ni ville, riktiga kyssar! ;) heheheh, men nu drar de vidare från Paris. vad tror ni händer nu?? vad tycks?? kommentera! ♥

GLÖM INTE ATT RÖSTA, INFO OM DET FINNS UNDER DETTA INLÄGG! ;) puss på er.


Skriven av: Ebba

Hahahahaha!! Meeeeeer!!

2012-04-01 @ 21:32:25
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Felicia

Asså, Linn!

Jo, nu ska det där jag sa hända. P.U.N.K.T!

Du har faktiskt inget val här. Det är bara att skriva det jag sa så blir allt suuuper! :)

LOVE U Bebo! <3

2012-04-01 @ 21:38:00
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Alexandra!

Super BRA !! :D meerrraa !!

2012-04-01 @ 22:19:01
Skriven av: moa

meer! suuper! skriva mera! ett till idag?

2012-04-01 @ 22:20:34
Skriven av: Amanda

ohmygaaash! älskar det här kapitlet! :D

2012-04-01 @ 23:39:32
URL: http://novelsbyyme.blogg.se/
Skriven av: Anonym

jättebra :D<3

2012-04-02 @ 16:40:46
Skriven av: hannah

hahhaha, kapitlet gillas =D

2012-04-02 @ 18:23:52

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback