2 Worlds 1 Reality - Kapitel 29

PREVIOUS:   ”tja… ja, kan väl inte annat än att hålla med dig” svarade jag. ”fast enligt mig som tjej är det nog… trevligare att dominera för då får man bestämma… farten” sa jag och kände mig generad över samtalsämnet.

   ”vilken är din sexigaste kroppsdel enligt dig?” läste Justin.

   ”ehm… jag är ganska nöjd med min rumpa” sa jag och såg på Justin.

   ”hela du är sexig, det finns inte bara en kroppsdel som är sexig hos dig. Alla är det” sa han och jag kände hur rodnaden spred sig häftigt på mina kinder.

 

 


 

”när på dygnet är du kåtast?” läste Justin och jag skrattade.

   ”ehm… jo, varje dag klockan fem håller jag på att sprick om jag inte får ha sex på direkten” svarade jag ironiskt och Justin skrattade. ”nej, men jag har inga speciella stunder som är varje dag”

   ”tja, det beror väl på vad man har drömt skulle jag säga” svarade Justin. ”killar kan ju ha… ja, du vet… på morgonen och… ja” svarade han och jag log snett men nickade förstående.

   ”jag fattar, jag fattar!” sa jag och höll upp händerna. ”ehm… vilken är din favorit ställning?” sa jag och höjde roat på ena ögonbrynet.

   ”doggy style, riktigt hårt också” svarade Justin och jag såg chockat på honom, det trodde jag inte om honom… Justin vände blicken mot mig och bröt ut i asgarv. ”jag skojade bara” sa han till mina uppspärrade ögon och jag kände hur jag andades ut.

   ”nej, men den vanliga. Missionären tror jag den heter” svarade han och skrattade igen åt mitt ansiktsuttryck. ”du då?” frågade han sedan och jag rodnade häftigt.

   ”lite svårt för mig att säga…” mumlade jag och kände hur hela situationen blev väldigt obekväm.

   ”vad då rå?” frågade han.

   "jag har inte haft det än” mumlade jag och såg på en låga som brann en bit från mig. En hand kupade sig runt min haka och Justin vände på mitt huvud, hans ansikte var så nära mitt att jag kände hans andetag mot min överläpp.

   ”det är normalt, det vet du va?” frågade han och såg in i mina ögon, jag log snett mot honom men kände mig på något viss himla oälskad.

   Var det något fel på mig? Jag hade haft tillfällen att få det ”överstökat” men valt att inte ta dem. Jag ville inte få det ”överstökat”, jag ville att det skulle vara speciellare än så. Jag menar, detta är något som man aldrig kan få tillbaka. När jag tänker på alla tjejer som har blivit våldtagna och på så sätt förlorat sin oskuld så känner jag att jag inte vill kasta bort min. 

   Jag smekte med tummen över Justins kind och nu nuddade hans näsa min, jag kysste mjukt hans läppar och lutade mig tillbaka för att se in i hans ögon igen. Ljusens lågor speglade sig och såg ut som små stjärnor i hans nu svarta ögon, han böjde sig fram igen och tryckte sina läppar hårdare mot mina. Hans händer la sig om min nacke och hans tumme smekte försiktigt mitt ena käkben, jag svepte med tungan över hans läppar och han öppnade sin mun. Jag avslutade kyssen och lutade mig bak innan jag gäspade, jag fnissade lågt åt mig själv.

   Justin log och lutade sig en aning tillbaka. ”vill du sova?” frågade han.

   Jag nickade kort och vi kom upp på benen, vi gick runt i rummet och släckte alla ljusen och tänkte inte på att det skulle bli kolsvart så fort alla ljusen var släckta.

   ”Justin?” frågade jag och sträckte ut armarna i mörkret, någonstans i rummet hörde jag hur Justin fnissade. Jag klev på något okänt och hoppade skrämt till, jag hoppade rakt in i Justins kropp och han föll med mig över sig rakt ner i den hårda sängen.

   Jag skrattade över honom och reste mig på alla fyra. Jag fick tag i fliken till överkastet och drog bort det, Justin fick tag i täcket och snart låg vi bredvid varandra under det tunna täcket.

 

*

 

”hur gör vi nu?” frågade jag när jag knöt på mig den sista conversen på foten.

   ”det bästa skulle vara om vi tog oss tillbaka till parkeringen, de kanske har insett att vi faktiskt inte är med på bussen och vänt” svarade Justin och reste sig från sängen.

   Jag log mot honom och reste mig också innan jag grep tag i påsen med det kvarblivna godiset. Jag svepte med blicken över rummet för att se till att vi inte hade glömt något, jag gick fram till Justin som sträckte ut sin hand mot mig. Jag flätade nöjt ihop våra fingrar innan vi lämnade rummet.

   Vi kom ut i värmen och solstrålarna stack i mina ögon, jag kisade mot det starka ljuset och snart började den långa färden tillbaka till affären och parkeringen. Jag hoppades evinnerligt att bussen skulle stå där och vänta på oss…

 

”oh my God! Var det verkligen såhär långt?” frågade jag och kände hur svetten rann nerför min rygg och panna, mina fötter ömmade och solen brände mitt ansikte.

   ”jag kommer inte ens ihåg” pustade Justin bredvid mig och strök bort svetten ur pannan med baksidan av sin hand. Jag stönade högt och förbannande för tillfället solens existens.

   Jag kisade med ögon och försökte se vad det var som närmade sig längre bort på vägen, jag fokuserade ögonen tills jag trodde att jag skulle titta i kors och saken kom närmre och närmre. Jag klämde Justins hand hårdare och han såg ner på mig, jag pekade på det stora svarta och han satte handen ovanför ögonen för att slippa solen.

   ”är det där?” frågade han hoppfullt och kramade min hand hårdare. Och mycket riktigt körde vår turnébuss intill kanten några meter framför oss och stannade, dörren öppnades i en väldig fart och ut störtade flera personer. De närmade sig och jag såg nu deras ansikten, Scooter, Maggie, Alfredo, Kenny, Houston, Paige, Ryan, Pattie…

   “hur mår ni? Är ni okej?” frågorna öste över oss samtidigt som vi blev indragna i deras famnar.

   ”hey, hey!” skrek jag över alla frågor vilket fick dem att släppa oss och backa ett steg. ”för det första, vi mår bra. För det andra, fuck you!” jag såg hur deras hakor föll. ”ursäkta de hårda orden, men hallå! Ni glömde oss, Ni. Glömde. Oss” sa jag och såg på dem en i taget. ”hur kunde ni? Och hur hittade ni oss?” frågade jag sedan.

   ”ehm… när vi skulle åka så gick jag bort till Justins rum för att se om han var där, hans dörr var stängd och inget svar fick jag så jag antog att han fortfarande var arg på mig” svarade Scooter skamset. ”men det visade sig att han inte var där…” mumlade han. ”och jag gick bort till er dörr, knackade på och fick ett mummel och någon slags stön och antog då precis som Scooter att du fortfarande inte ville prata med mig. Men det visade sig vara-”

   ”jag! som låg och sov och svarade halvt i sömnen” fyllde Paige i och sänkte armen som hon hade räckt upp i luften.

  

Jag hade fått duscha bort all svett från kroppen och allt damm som hade lagt sig på min hud. Jag virade handduken runt kroppen och smet hastigt ut ur badrummet och in i vårt rum, där inne satt Paige med datorn framför sig. Hon såg upp på mig och log när jag kom in.

   ”ren och fräsch?” frågade hon roat, jag nickade lättad och gick fram till min resväska.

   Jag drog på mig ett par korta, svarta jeans shorts tillsammans med en svart t-shirt, jag drog på mig en svart, rutig slapp skjorta över t-shirten. Jag letade fram mina svarta knästrumpor med vit spetskant och lindade sedan gosigt armarna om mig själv. Jag satte mig bredvid Paige i sängen och såg ner på skärmen, hon satt vid sin facebook och Twitter.

   ”usch, tråkigt!” sa hon och loggade ut.

 


 

jag säger som Paige, tråååååååkigt!  kapitlet blev skittrist jag vet, men jag hoppas att få upp humorn snart.

hoppas att ni tycker om det i alla fall. ;) kommentera! ♥


Skriven av: Felicia

It's just azuuum! Som alltid! :)

2012-04-06 @ 22:11:40
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Hanna

Sugen på att läsa en novell? Isf kan du läsa min nya och om du gör så får du inte glömma att kommentera vad du tyckte! Så nu hoppas jag att du kommer läsa den!

kram Hanna (:

2012-04-06 @ 22:32:09
URL: http://kidrauhlforever.blogg.se/
Skriven av: Ebba

hahahha!! Meeeeeeeeeeeeeeeeeer!!

2012-04-07 @ 12:27:10
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Felicia

Asså jag är bara tvungen att lämna en till kommentar...

”doggy style, riktigt hårt också”

Har läst just den meningen 1000 gånger nu, och vet du vad?

-Den är lika rolig varje gång!

2012-04-07 @ 15:05:24
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Anonym

jättebra novell, gillar den jättemycket! :D

Bara en fråga, när ska justin få reda på att hon nt är bara Melody utan stella? eller vet han redan ellr har hon haft förklädnaden hela tiden? hehe :p

längtar tills nästa! :D

2012-04-07 @ 18:34:56
Skriven av: Anonym

jättebra!!

2012-04-07 @ 20:25:55
URL: http://mystoorie.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback