16 - She Looked Like An Angel

PREVIOUS:    Chaz hade skickat mig många sms under dagarna och frågat hur jag mått, han var gullig Chaz. En riktigt bra kille, när väl Ana inser det kommer de bli ett urgullig par. Innan de börjar kyssas och nästan ta sig innanför varandras kläder offentligt, tänkte jag för mig själv och rös till utav bilden jag fick upp i huvudet. Jag skrattade till åt vart mina tankar ledde mig innan jag skakade på huvudet och gick bort mot mitt sovrumsfönster. Nere på gatan var det tomt, snön låg som ett tjockt täcke på marken och gatulamporna sken upp stora cirklar av ljus. Snart var det ett nytt år också... undra vad det skulle komma med? Hoppas det blir spännande.

 


 
 
 
Justins Perspektiv. 
 
”Och med det säger jag god jul och gott nytt år till er allesammans” rektorn sade äntligen sina sista ord in i mikrofonen och eleverna i sätena jublade genast högt innan de fort reste sig. Jag drog kepsen längre ner över ögonen och lämnade fort aulan för att smita in i ett tomt klassrummet, vänta ut tills elevhopen tunnades ut. Höga röster och buller fyllde korridoren innan ett välbekant skratt nådde mina öron, Pennys skratt. Jag log genast snett vid ljudet som nästan skickade gåshud över mina armar. 

   ”Justin är här någonstans” Chaz stämma hördes sedan och jag öppnade fort dörren intill klassrummet och log mot dem. Chaz skrattade. ”tjuvlyssnar du, huh?” retades han men flinade roat, jag himlade med ögonen innan jag vi kramades. Bakom honom stod Ryan, Nolan, Mitch och tillsist Penny, som nu inte var lika kort som hon brukar vara.

   Jag rynkade på pannan innan jag såg ner och såg orsaken till denna plötsliga längd, på fötterna hade hon ett par skyhöga klackar. Min blick gled upp längst hennes kropp innan jag mötte hennes blick, hon hade klätt sig i en vacker klänning. Med guldmönster i pärlor över övredelen av bröstet som sedan anslöts av gräddvitt tyg, hennes ben såg bara ut men jag antog att hon bar hudfärgade strumpbyxor. Hennes ögon var sminkade med varma, guldiga färger som matchade pärlorna samt hennes hår var uppsatt i en elegant tofs. Jag log mot henne, hon var för vacker! 

   ”Okej, sluta med det där läskiga grinet. Vi vet att hon är vacker, liknar en ängel” sa Chaz fort och viftade med handen framför mitt ansikte. Jag ryckte genast till och skrattade generat, jag sneglade på Penny som var röd om kinderna medan hon bet sig i underläppen och såg ner i golvet. 

   Jag skrattade till igen innan Ryan bestämde att julavslutningen lätt behövde firas så vi begav oss fort till det närmaste kaféet. Med händerna nerstuckna i jackans fickor och kepsen nerdragen gick jag bredvid Penny som nu var klädd i hennes röda kappa och ersatt sin krans med en vit basker. Vi klev ut genom skolentrén och hon grep genast tag om min arm och jag lyfte blicken för att se på henne. 

   ”Jag kommer ramla och bryta nacken annars” förklarade hon fort. ”dessa klackar, min klumpighet plus is är inte den bästa kombon” jag skrattade innan jag pressade armen hon höll i mot kroppen så hon kom närmre och det hela blev stadigare.

   Vi tog oss in i centrumet och fann ett mysigt kafé där vi kunde fika, värmen slog mot oss och jag andades lättat ut. Vinden och kylan bet i mina kinder och näsa och jag huttrade till. Vi tog ett bord längst in i lokalen och Penny lätt mig glida in först i soffan innan hon satte sig bredvid och knäppte fort upp sin kappa. Jag följde hennes exempel och drog ner dragkedjan i min jacka med behöll kepsen på huvudet för säkerhetsskull, Stratford må vara staden jag fick mest frid i men det betydde inte att det inte kunde spåra ut även här. 

   ”Kan ni beställa åt mig, jag måste besöka damernas” sa Penny bredvid mig och drog mig ur mina tankar, jag nickade fort och hon reste sig. Hennes klackar ekade mot golvet och drog åt sig många blickar, mina ögon smalnade något när jag såg ett annat bord killar följa henne med blicken. Deras ögon vidgades och en killes haka föll till och med, irritation fyllde mig genast och jag ville gärna kasta den lilla korgen med salt och peppar på dem. De började fort viska när hon försvann från deras syn och jag bet nu ilsket ihop käkarna. 

   ”Eow, vem har gjort kalsongtricket på dig nu då?” Ryans fråga fick dem andra att skratta högt medan jag endast himlade med ögonen åt honom. En servitris kom fram till vårt bord innan jag hann ge svar på tal och vi beställde fort vad vi ville ha och hon försvann bakom disken igen. Antingen hade hon inte märkt att det var jag eller så hade hon helt enkelt inte brytt sig, men jag andades ändå lättsamt ut när hon vände ryggen åt vårt bord.

   Någon minut senare kom Penny tillbakagående runt hörnet, tillbaka från damrummet. Min blick föll fort på killarnas bord igen, återigen följde deras hungriga blickar henne och jag tyckte det såg ut som de spanade in hennes rumpa mer än hennes långa ben eller vackra hår. Hon satte sig ner bredvid mig och log, hennes blick hamnade på mig och hon rynkade lätt på pannan i ett frågande uttryck. 

   Min irritation smälte genast och jag log glatt mot henne, hon skrattade förvirrat innan hon började prata om hur hon vart glatt förvånad över hur fint det var inne på badrummet och inte McDonalds äckligt. Jag drog roat på läpparna åt henne, Penny tänkte som någon jag aldrig mött tidigare. Hon tänkte annorlunda, nästan bakvänt. Men det var en utav sakerna som jag verkligen gillade med henne, hennes sätt att inte döma innan hon hört vad man hade att säga om saken innan. Alla hade dragit många slutsatser runt mitt beteende och fort dömt mig men hon hade istället vänta, hört vad jag sagt och sedan berättat vad hon tyckte. Medier var specialister på det ämnet. 

 

Vi hade en trevlig stund runt bordet, pratade om vad alla skulle göra under lovet, vad de önskat sig i julklapp och vad de tänkt göra på ny år. ”Spencer kommer hit, det är det enda” hade Penny berättat vid ny års-frågan. Ny år fick mig både glad och ledsen; glad för att jag skulle börja skriva på mitt nästa album och det var massa roliga event inplanerade. Med det var också detta som gjorde mig ledsen, att lämna alla och åka tillbaka till LA för att fortsätta med min karriär. 

   Väl betalat och färdigklädda gick vi mot dörren för att ta oss ut i kylan igen, genast hamnade min blick på bordet utav killar. Jag såg hur ena killen diskret körde ut sin stol för att kunna resa sig upp, genast grep jag tag om Pennys hand - som gick bredvid mig. Hon vände förvånat huvudet mot mig. 

   ”Ingen bruten nacke tack. Vi vill gärna behålla dig ett tag till” påpekade jag och hon skrattade innan hon kramade min hand hårdare. När hon väl vänt blicken fram igen sneglade jag mot killarna igen som såg uppgivet och surt på våra sammanlänkande händer. Ett snett segerleende spred sig över mina läppar och jag vände huvudet bort från de andra för att dölja min triumf.

 


 

okej, så jag sköt på julafton till nästa kapitel. tänkte att det var lite viktigt att få in Justins perspektiv i historian. se hur han reagerade runt andra killarna när det gäller Penny. vet att det inte blev super långt men ville inte börja på julafton i detta kapitel så det fick bli ett kort ett. 

vad tycks?? KOMMENTERA! jag vet att ni kan. ;) puss&kram. 

 

ps. hahahhaha, det var extremt roande att läsa era kommentarer på förra kapitlet. hur ni trodde att ni missat massa o bah: "WHAAAT!??". mycket roande. LOVE TO U GUYS! ♥ ds. 


Skriven av: Therese Bjuhr

meeer, jag vill att nåt ska hänad :( åhhhhh, haha jealous justin :D

2012-12-18 @ 21:30:40
URL: http://myworldinmyeyes.blogg.se
Skriven av: Johanna - vardag, foto & innebandy

AWWWWESOME :D GOO JUSTIN :d

2012-12-18 @ 21:31:37
URL: http://byjjohannaa.blogg.se
Skriven av: Ebba

HÖHÖ!! SUUUCKERS!!!!!! Va gulliga dom är!

2012-12-18 @ 21:34:14
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-12-18 @ 21:56:04
Skriven av: Anonym

Omg så humlans bra! De är så söta tillsammans! :)

2012-12-18 @ 21:58:49
Skriven av: Maya

Bra!:D

Hur gör du dina bilder?:)

2012-12-19 @ 13:07:19
URL: http://www.jbieberstories.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback