19 - Happy New Year

PREVIOUS:    ”Ehm... jag håller med i... vad han nu än sa, men seriöst kan du sjunga och spela piano också?” Justin såg med stora, imponerade ögon och hakan blev hängande efter hans sista ord. Jag skrattade men skakade på huvudet.

   ”Nej, nej, nej. Jag kan inte sjunga sådär, som du eller Spence kan. Men jag tycker inte direkt att jag är tondöv och det här är den enda låten jag kan på piano. Inget mer” berättade jag medan jag skakade på handen.

 


 

Nyår. Om bara ett par fåtal timmar skulle vi ha lämnat år 2012 bakom oss för att ta emot år 2013 med öppna armar. Personligen hoppades jag att 2013 skulle bli mycket bättre än 2012, hela året hade bara varit ren uruselt överlag. Nej, jag hoppades att 2013 skulle ge mig något speciellt. 

   ”Har du valt klänning än?” jag vände huvudet mot Spencer som stod vid sin resväska och drog upp klädesplagg efter klädesplagg. Jag log innan jag reste mig för att gå fram till garderoben. 

   ”Ja, jag tänkte ha den här” jag grep tag i galgen som den guldiga paljett klänningen med djup rygg hängande på sig.”tillsammans med leggings och klackar” fortsatte jag sedan och såg upp på Spencer som log stort. 

   ”Helt klart det bästa valet. Justins byxor kommer ju spricka när han ser dig” 

   ”Spence!” utbrast jag förskräckt och hon skrattade roat. 

   ”Herregud. Du är inte pryd när det kommer till kläder men ord... oj oj oj oj!” jag himlade fort med ögonen åt henne men visste mycket väl hur hon hade rätt. Jag tillhörde denna grupp utav tjejer som ansåg att underkläder var likadana som bikinis. Inte för att jag går runt och visar mina underkläder med mening, men om det skulle hända att jag visade dem skulle jag inte bry mig.

   ”Jaja, men vad ska du ha då?” frågade jag henne för att komma bort från ämnet, hon tog sig fundersamt om hakan och rynkade svagt på pannan.

   ”Jag vet inte än...” svarade hon tillslut. Jag hängde tillbaka galgen på sträcket innan jag gick fram till henne.

 

Spencer sista hårslinga var lockad och jag såg beundransvärt på henne, hon var dödligt vacker. Hennes ljusblåa hår låg över hennes rygg och hennes skuggade ögon fick hennes kristallblåa ögon att stå ut, hennes kropp framhävdes precis perfekt utav den svarta klänningen som slickade hennes skinn. Den var inte lika djup i ryggen som min var men fortfarande visade ett stort parti utav hennes hud. Hennes ben såg långa och eleganta ut när hon ställde sig upp och klev i de svarta klackarna med guldiga nitar på hälen. 

   ”Wow” sa jag bara och hon log tacksamt mot mig. 

   ”Tack, Sweet P. Men nu, dags för dig” sa hon sedan och pekade demonstrativt på stolen hon suttit på. En halvtimme senare var mina ögon sminkade och mitt hår plattat och hängde fritt längst mina sidor. Spencer log nöjt och jag tilläts resa på mig, jag gick fort bort till min garderob för att först dra på mig ett par hudfärgade leggings innan jag fick på mig klänningen. Väl påklädd klev jag i de guldiga klackarna med nitar och glitter, jag gick fram till Spencer som granskade sig själv i spegeln. Jag snurrade och vred på mig framför spegeln för att kunna se mig själv från varje vinkel.

   ”Måste säga att vi är två heta brudar!” utbrast Spence bredvid mig och jag skrattade. 

   ”Kan inget annat än att hålla med dig” 

   ”När skulle killarna komma?” frågade hon sedan och gick bort till sin väska. 

   ”Runt åtta” svarade jag och kastade en blick på klockan som visade 19.45. Spencer nickade och innan hon drog upp en flaska ur hennes väska, jag stirrade med misstänksamma ögon på flaskan. ”vad är det där?” frågade jag henne med ena ögonbrynet höjt. 

   ”Vad tror du det är?” kontrade hon och flinade innan hon skruvade av korken. Hon tog sedan en klunk innan hon förvred ansiktet i en äcklad minn. ”fy fan vad snuskigt” sa hon men räckte mig flaskan, jag tog emot den och luktade på innehållet. Usch, det stank verkligen! Jag tog genast bort den från näsan innan jag tvekade men ryckte sedan på axlarna, lite skulle väl inte skada. Jag lyckades svälja en klunk innan jag hostade till och räckte tillbaka flaskan till Spencer.

   ”Håller med, jäkla råttgift” sa jag och Spencer skrattade instämmande. Lagom för att hon ska ha gömt flaskan i sin väska igen hörde vi hur det plingade nere i hallen. 

   ”Dem är här nu!” hörde jag min mamma ropa, jag andades ut innan jag böjde mig framåt och slängde fram håret för att fort dra fingrarna genom det innan jag kastade tillbaka det. Det fick lite extra volym och jag såg på Spencer som dubbelcheckade sitt smink innan hon vände sig mot mig. 

   ”Du ser grym ut, klar?” jag nickade. 

   ”Tack, du ser jätte snygg ut” svarade jag innan jag grep tag om min lilla väska som innehöll mobil, nycklar med mera. 

  

 
 
 

Justins Perspektiv.

Vi gick uppför Pennys uppfart och fram till hennes dörr - bilen hade vi lämnat hemma eftersom vi inte ville ta risken att den skulle behöva lämnas för att vi var oförmögna att köra den. Chaz klickade på knappen till dörrklockan och inifrån hörde vi hur det plingade, snart öppnades dörren utav Stacey. Hon log glatt och välkomnade oss genast in. 

   ”Dem är här nu!” ropade hon sedan högt, jag log mot henne när hon mötte min blick. 

   ”De är säkert klara snart ska ni se. Tjejer ni vet” sa hon skämtsamt och vi nickade instämmande innan hon lämnade hallen och lämnade oss ensamma. 

   Borta vid trappan hördes sedan det bekanta ljudet från klackar som stöttes mot golvet, Spencer syntes först genom dörröppningen och hon såg hur läcker ut som helst i hennes klänning och lockade hår. Men så fort jag fick syn på Penny som kom gående bakom henne försvann hon fort ur mina tankar. Pennys hår hade plattats men rufsats till en aning och det så extremt hett ut, som om hon kommit direkt ur en reklamfilm för underkläder. På kroppen hade hon en guldiga klänning som smet om runt hennes former perfekt och fick mig att vilja inget annat än att ha henne i min famn. Hennes ben såg långa och sexiga ut och stöddes upp utav ett par höga klackar. Penny som ofta brukar utstråla denna söta, gulliga tjej såg nu endast sexig och sensuell ut. 

   Hon måste bli min, ingen annan kan få henne, skrek det i huvudet på mig. 

   ”Ni vet att dregla inte är speciellt attraktivt” Spencers påpekning fick mig att rycka till och fort samla mig. Jag flinade roat mot henne. De vände sig sedan om för att ta ner deras ytterkläder och jag såg genast förvånat på deras ryggar där klännings tyg normalt brukar sitta men nu inte fanns och man fick istället se naken hud. Det riktigt kliade i fingrarna på mig och jag fick plötsligt svårt att stå still, till min lycka fick Penny på sig sin jacka innan jag hann göra något jag säker skulle få ångra senare.

   ”Redo?” frågade Chaz och tjejerna nickade, Penny tog adjö utav sin mamma innan vi gick ut i kylan. Jag hamnade bredvid Penny i vårt lilla led, jag kände hur hennes hand smet in i min. Fort såg jag upp på henne och hon log snett. 

   ”Du ser väldigt vacker ut” sa jag och en bedårande rodnad spred sig över hennes kinder. Jag älskade att jag hade den effekten på henne när jag gav henne komplimangerna som hon förtjänade. 

   ”Du ser väldigt snygg ut du också” kontrade hon och jag log tacksamt mot henne. 

 

Vi närmade oss byggnaden där den största nyårsfesten hölls varje år, jag hade varit tveksam till att komma hit men Chaz och Ryan hade lyckades övertala mig att det skulle vara så många där att ingen skulle märka att det var jag. Tillslut hade jag gett med mig. Musiken hördes på flera meters avstånd dunka inne i lokalen och det stod flertal människor utanför ingången som rökte eller stod och hånglade. Vi fick hänga av oss våra kläder i ett stort rum med flera stänger och galgar innan vi tog oss mot rummet som var packat utav människor, musik som fick det att dåna i öronen och neon ljusen som blinkade nästan frenetiskt. Spencer tjöt något och drog med Penny in i folksamlingen och jag, Ryan och Chaz lämnades ensamma. 

 

*

 

Spencer och Penny hade vi inte sett till sedan vi kommit och en och en halvtimme hade nu passerat. Människor fortsatte strömma in och dansgolvet packades utav fler och fler som gungade i takt till musiken. Ryan hade försvunnit iväg med någon tjej och han var nu borta, Chaz stod kvar vid min sida. Han hade envisats med att stå fast vid Pennys ord, se till att hålla sig borta från andra tjejer om han ville få Ana. Tydligen hade Pennys metoder gjort stora framsteg för deras vänskap och Chaz kunde inte vara mer glad. Plötsligt uppenbarade sig Spencer med en skrattande Penny i sin famn och Penny såg långt ifrån nykter ut. Jag reste mig genast från barstolen jag suttit på och gick henne till möttes. 

   ”Hon misstog ett helt glas med vodka för vatten och ja... detta är resultatet!” skrek Spencer nära mitt öra för att jag skulle kunna höra henne över musiken. Jag såg ner på Penny som skrattade till och såg ut att nynna för sig själv innan hon öppnade ena ögat och fick syn på mig. 

   ”Åh Justin!” såg hon ut att säga innan hon slängde sig i min famn. Jag tog genast emot henne och Spencer gav oss en blick innan hon försvann in bland massorna igen. Jag tog med Penny bort till barstolen jag suttit vid och satte henne på den, dock fick jag hålla henne med båda händerna för att hon skulle kunna sitta kvar på den. Jag såg åt ena hållet för att leta efter Chaz men fann honom försvunnen tills jag hittade honom bland människorna, med Ana i sin famn. Jag log snett och vände mig mot Penny igen, jag skakade roat på huvudet åt henne. Oskyldiga Penny hade misstagit vodka för vatten, på något sätt så typiskt henne. 

   ”Har du roligt!?” frågade jag henne och hon skrattade medan hon nickade. Hon lutade sig sedan för mycket åt vänster på stolen att hon höll på att ramla av men jag fångade henne fort, hon skrattade mot mig. 

   ”Jag sa ju att jag är klumpig!” utbrast hon.

 

”Det nya året är här om 10 minuter!” dj:n stängde plötsligt av musiken för att säga till att alla som ville skulle gå ut för att se på fyrverkerierna vid tolvslaget skulle ta sig ut nu. Under en timme hade jag försökt få Penny att nyktra till men hon fortsatte vara sitt fnittrande, vinglande jag. Obegripliga saker har hon kastat ut sig, olika tankar som verkligen inte verkade vettiga. 

   Nu tjöt hon glatt och drog med mig mot utgången. ”jag älskar fyrverkerier, visste du det?” 

   Jag skakade på huvudet. ”nej, det visste jag inte” 

   ”Jaha, men nu vet du det” svarade hon då och jag skrattade. Vi kom ut i snön och ute kryllade det nu utav ungdomar som också ville se på himlen som sprakade utav färgglada mönster. 

   Penny skrattade exalterade vid min sida och grep tag i min hand, jag log och kramade hennes fingrar. Hennes stora bruna ögon såg glansiga ut på grund utav alkoholen som fortfarande drev runt i hennes system men det vackra och fängslande var att fyrverkerierna på himlen som speglade sig i hennes ögon. Synen var trollbindande. Hon måste ha känt mina blickar för hon vände plöstligt sina ögon från skyn till mig, hon såg nu - utan att skratta - in i mina ögon. 

   ”Justin” sa hon sedan allvarligt, jag vände mig helt mot henne med blicken fortfarande fäst i hennes ögon. ”jag tror jag är riktigt kär i dig. Nej, vänta... jag vet att jag är riktigt kär i dig. Jag har nog varit det ett bra tag nu men jag ville vara säker på att mina känslor var äkta. För jag vill inte utnyttja dig, jag vill inte vara Selena. Jag vill inte såra dig på det viset, du betyder mycket för mig” lyckan som spred sig inom mig var obeskrivlig, det var som alla mina önskningar gick i uppfyllelse, som att jag vunnit priset för den lyckligaste mannen på jorden på grund utav Pennys bekännelse. Hon vinglade till framför mig och jag sträckte genast ut armen för att fånga henne men hon lyckades räta upp sig i tid. 

   ”Jag vill verkligen kyssa dig nu” sa hon sedan och såg nästan fundersamt på mig. ”men jag tänker inte göra det, för jag vill komma ihåg den” både besvikelse och upprymdhet härjade inom mig. 

   "10, 9, 8, 7..." ropen ekade runt om oss men jag kunde inte slita blicken från henne för att se upp på himlen som nu exploderade utav fyrverkerier. "...3, 2, 1, 0. GOTT NYTT ÅR!" jag hörde det välbekanta "poffet" från champagne flaskorna som öppnades och snart skickades glas med bubblande dryck runt. Jag öppnade munnen för att ge Penny samma bekännelse när hon hann före mig. 

   "Justin, jag är trött" sa hon endast och jag såg nu hur hon kämpade med att hålla ögonlocken öppna, jag log medlidande men nickade sedan på huvudet. 

   "Ska vi ta och se till att få dig hem då" sa jag då och la en arm runt hennes midja, hon lutade sig mot mig medan vi tog oss in för att hitta våra kläder. 

   "Jag vill inte hem, jag orkar inte vara där. Huset är bara fyllt utav sorg... och ondska" jag sneglade ner på henne, hon pratade lågt men hade nu slutat sluddra. 

   "Okej" svarade jag enbart och hittade Pennys kläder som jag sedan hjälpte henne på med innan jag drog på mig min egna jacka. Resten utav gänget orkade jag inte ens leta upp för bara det skulle väl ta en timme och de skulle klarade sig säkert. Jag la armen runt Penny igen och började gå bort från byggnanden, hon hummade lågt på någon melodi medan vi gick fram på vägen. 

   "Vet du vad jag har tänkt på?" standardfråga från Penny. 

   "Vad har du tänkt på?" som besvaras utav ett standardsvar från Justin. 

   "Att katter och hundar borde vara vänner" svarade hon och jag skrattade till. 

   "Jaha och varför det?" frågade jag henne. 

   "Därför då kan de få jätte gulliga barn" svarade hon innan hon gäspade högt. "gud, vad trött jag är" 

   "Vi är snart framme" informerade jag henne. 

   "Vart är vi på väg?" frågade hon nyfiket och såg sig för första gången runt bland husen. 

   "Du ville ju inte hem och det är inte så att jag tänker låta dig sova på gatan, vi är på väg hem till mig" 

   "Åh, vad trevligt" svarade hon och lutade huvudet mot min axel igen. Jag låste tyst upp dörren till huset och vi smög försiktigt in i hallen, jag hjälpte Penny av med jackan - hon stod tyst, vinglande och väntande på att jag skulle bli klar. 

   "Vi får vara tysta, alla ligger redan och sover" hon nickade innan hon fnittrade lågt, ett fnitter som sände pirr genom kroppen på mig. Men jag behövde behärska mig, hon var inte vid sina sinnesfulla bruk och jag tänkte knappast ta det till min fördel efter hennes bekännelse om hur länge hon tvekat om sina känslor. Att hon bara väntat så länge på att säga något eller ens tro på att hon kände något fick mig bara att falla ännu mer för henne, hon var helt underbar helt enkelt. 

   "Vill du låna en t-shirt att sova i?" frågade jag när vi kommit upp på mitt rum, under någorlunda tysta steg. Hon nickade trött så jag gick fort fram till min garderob för att dra fram en t-shirt som jag sedan la på sängen. "klarar du dig nu?" frågade jag henne försiktigt. 

   "Kan inte du hjälpa mig?" hennes ögon var slutna och hon mumlade ut orden. 

   Jag svalde men nickade sedan. "sträck upp armarna" sa jag och hon sträckte långsamt upp dem ovanför huvudet. 

   Jag grep tag i kanten på hennes klänning innan jag drog den uppåt och sedan över huvudet på henne, jag vecklade tillbaka den innan jag hängde den över stolsryggen. Under tiden hade Penny satt sig på sängen och jag knäböjde framför henne för att ta av henne skorna som jag sedan ställde vid stolen. Tillsist tog jag tag i kanten till hennes leggings och drog dem nerför hennes ben tills hon satt i endast trosor och någon slags bh. Den såg dock konstigt ut, den var hudfärgad och jag hade ingen aning om hur den var fäst för den hade inga band. Men jag bestämde mig för att inte lägga så stor vikt vid det och grep istället tag i t-shirten och hjälpte henne på med den. 

   Hon la sig sedan - fortfarande fullt sminkad - ner på kudden och jag drog upp täcket över henne. Jag smekte henne mjukt över kinden och såg att hon redan hunnit somna, jag gäspade själv till och gick ut ur rummet för att sedan tyst gå ner till vardagsrummet där ljusen i julgranen fortfarande var tända. Jag sparkade av mig skorna innan jag drog av mig t-shirten och la mig ner i soffan. Jag drog åt mig en filt och vecklade fort ut den. Jag gäspade ännu en gång innan jag slöt ögonen, med en sista tanke i huvudet somnade jag. Hon var riktigt kär i mig...

 


 

ännu ett långt kapitel men det här är det som kommer innan jag tar en liten paus över julen här nu.. sa samma sak förra året men lade ändå upp ett kapitel varje dag så vem vet... kanske händer samma sak i år igen, så håll utskik. ;) jaha, då är de inne på 2013 i novellen o Penny bekände sina känslor för Justin i ett mindre nyktert tillstånd. hahahahah, lilla Penny då.. men vad tycker ni?? KOMMENTERA! 

dem betyder allt o motiverar mig till att skriva. ♥ GOD JUL PÅ ER GULLINGAR! hoppas ni får en grym jul med många presenter o massa goooodis! ;D


Skriven av: Anonym

Grymt bra, längtar tills de åda berättar för varandra vad de känner för varandra (Alltså när BÅDA är nyktra!) God jul! :)

2012-12-24 @ 00:39:33
Skriven av: emile

as bra som vanligt!

2012-12-24 @ 00:46:36
Skriven av: Madde

GRYMT LINN! Och god jul på dig med! Kram

2012-12-24 @ 09:19:50
URL: http://youknowthagurl.blogg.se
Skriven av: Becka

Grymt bra!

God Jul! :)

2012-12-24 @ 10:02:21
Skriven av: Liv

Awesomw kapifel!

2012-12-24 @ 10:24:46
Skriven av: nina

skit bra som vanliht asså o GOD JUL PÅ DIG!!

2012-12-24 @ 11:53:18
Skriven av: Hannaguurl

Nej vad oparty Justin är..

2012-12-24 @ 13:42:03
Skriven av: em

ååååååååååååååååh, ge mig mer :D

2012-12-24 @ 14:05:59
Skriven av: Anonym

åh så bra:)
God jul!

2012-12-24 @ 14:28:17
Skriven av: Ebba

SÅ AWESOME!!!!:D

2012-12-24 @ 15:50:37
Skriven av: Felicia

god juuul på dig!! :D O awesome kapitel också :))

2012-12-24 @ 20:06:07
Skriven av: Linnea

jättebra kapitel och tack för att jag fick en fin julklapp.
*fick en julklapp

2012-12-24 @ 22:26:01
Skriven av: Johanna

AAaaah vad bra!!!!!!
Godjul oxå!!!!

2012-12-25 @ 00:24:08
URL: http://jjohannaaspeteg.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback