2 Worlds 1 Reality - Kapitel 4

PREVIOUS:    Jag stod på sidan och såg på Melody som sjöng och dansade med sina bakgrundsdansare, hon var fantastiskt. Hon kunde nå de högre tonerna och hennes utstrålning fick fansen att skrika huvudena av sig. Hon höll nu på att sjunga på någon låt som hette ”Can’t Be Tamed”, de manliga bakgrundsdansarna närmade sig henne och de dansade tätt runt henne i en lite grupp en stund innan hon bröt sig fri och klämde i för refrängen. Showen tog slut och vi gick backstage igen och mötte en trött Melody men som fortfarande hade ett stort leende på läpparna.

   ”nå… vad tycks?” frågade hon och höjde ena ögonbrynet åt mig.

   ”wow… just wow” sa jag och hon flinade nöjt.

 


 

Lät Du Henne Komma Närmre by Melissa Horn

 

   Skolklockans ringning fick mig att ryckas till verkligheten och jag insåg glatt att halva skoldagen redan hade gått och att vi nu fick lunch. Jag gick trött ut ur klassrummet och bort mot mitt skåp, imorgon skulle jag ännu en gång träffa The Biebs och vi skulle bestämma om vi skulle slutföra duetten. Han hade redan sagt sin mening om vad han ville, efter konserten hade han helt apropå ingenting sagt att han såg fram emot att få jobba med mig. Men inte bara han utan hela hans crew hade glatt gett mig komplimanger om min konsert som jag tacksamt hade tagit emot.

   Jag älskade att stå på scen, få sjunga för allt man vad värd och sedan få fansens underbara respons. Jag låste upp mitt skåp och la in materialet innan jag stängde det igen. Jag gick bort mot Paiges skåp för att möta henne på halva vägen.

   "hej!" sa hon glatt när hon såg mig och jag log strålande tillbaka. Vi gick tillsammans in i matsalen och ställde oss i kön till maten, jag fyllde min bricka med mat eftersom jag inte hunnit äta någon stor frukost.

   Vi satte oss vid ett litet bord och Paige började fort fråga om jag hade bestämt mig om mitt val, men bytte ut "Justin Bieber" till "Mr. X"

   "så ska du göra det eller inte?" frågade hon nyfiket och stoppade några salladsblad i munnen.

   "jag vill göra det. Mr. X är verkligen begåvad och jag tror att låten kommer bli epic. Men dock är jag lite orolig över Mr. X charmerande sida" sa jag och körde gaffeln i en tomatklyfta. Paige skrattade lågt och jag tittade upprört på henne. "Paige det är inget att skratta åt!" sa jag och hon slutade.

   "det skulle nog aldrig hända, så tight som du håller dig till Dimitri" sa Paige och flinade. "men vad tycker dina föräldrar då?"

   "de är väldigt positiva och de tror detta kan utveckla mig åt det bättre hållet" sa jag och log.

 

*

 

   Mamma Mia visades på skärmen och jag hade svårt att inte sjunga med i låtarna, Dimitri satt med armen runt mig och verkade bli mer och mer uttråkad ju längre in i filmen vi kom. En kyss på min hals fick mig att hoppa till och jag fnissade till.

   ”sluta, jag vill se” sa jag fnittrande till Dimitri. Men han verkade inte ha några planer på att sluta utan fortsatt kittla mig med sina lätta kyssar mot min hals, jag försökte så gott jag kunde ignorera honom.

   ”Dimitri” sa jag och vände huvudet mot honom, vilket han utnyttjade för han tryckte fort sina läppar mot mina. Jag kysste honom tillbaka och han lutade sig mot mig och det slutade med att han halvlåg över mig. Jag fortsatte kyssa hans mjuka läppar och jag kände hur hans händer smet innanför min tröja och vandrade upp till min bh.

   ”Dimitri” mumlade jag mot hans läppar. Hans hand tog ett fast grepp om mitt ena bröst och han tryckte sina läppar hårdare mot mina. Hans andra hand smekte över min mage innan den gick ner till min byxlinning, hans fingrar började knappa upp knappen i mina jeans.

   ”nej, Dimitri” sa jag och flyttade mina händer från hans nacke och fram till hans bröst för att trycka honom bort från mig. Jag vred samtidigt på huvudet och han stönade irriterat ovanpå mig.

   ”vill du inte ha mig?” frågade han sårat och tittade ner på mig. Jag skrattade åt honom och han putade med underläppen.

   ”klart jag vill! Men inte nu” sa jag och la handen över hans mun som precis skulle öppna sig för att motargumentera mig. ”inte nu” sa jag bara och tvingade honom att sätta sig upp så jag kunde räta på mig. Han tittade surt på mig och jag skulle precis smeka honom tröstande över kinden, men han reste sig från soffan och gick in i köket istället.

   Jag stönade ner i kudden bredvid mig, detta var inte första gången som det här hade hänt. Jag hade nekat honom många gånger, på grund av olika anledningar. Men mest för att jag inte var redo… det kändes inte rätt helt enkelt. Jag hörde hur Dimitri grejade ute i köket och jag reste mig upp för att gå till honom. Jag hann till dörröppningen när jag mötte honom, han såg uttryckslöst ner på mig.

   ”Dimitri” klagade jag.

   ”vad?” frågade han drygt.

   ”kan du inte bara acceptera mina val?” frågade jag.

   ”vi har varit tillsammans i snart ett och ett halvt år och du fortsätter att säga ”nej” till mig… och du förväntar dig att jag bara ska ta emot och vara glad. Jag älskar dig och jag vill ha dig, men du verkar inte vilja ha mig lika mycket” sa han argt. Jag suckade högt när han gick ifrån mig för att gå upp till sitt rum.

   ”Dimitri, jag-” började jag säga.

   ”nej, jag vill inte höra Stella. Vi ses imorgon i skolan” sa han trött och jag hörde hur han smällde igen dörren. Jag kände hur det brände bakom ögonlocken av hans avvisning, jag gick snabbt ut i hans hall och snörade fort på mig de vita conversen och smällde igen dörren när jag gick.

   Hur kan han bli så arg på mig bara för att jag inte ville ligga med honom!? Jag ville åtminstone att min första gång skulle bli mer… romantiskt än på en skabbig soffa i min killes vardagsrum. Nej tack!

 

*

 

   Jag tittade uttråkat ut genom bilfönstret och såg på alla människor utanför. Bilen stannade till med ett ryck och jag tittade förvånat upp, vi hade stannat framför samma byggnad som förra gången och vi gick lugnt och bekymmersfritt in i huset. Jag gick in i badrummet och satte på mig lös huden vid min näsa, sminkade mig och satte ditt lös ögonfransarna och bytte om till andra kläder.

   Jag drog på mig en kort, söt klänning med leopardmönster, på fötterna satte jag på mig ett par slappa kängor. Jag spärrade upp mitt ena öga med hjälp av fingrarna och satte in den bruna kontakt linsen i ögat och gjorde sedan samma sak med det andra ögat.

  Jag drog igen dragkedjan på min väska och gick ut ur badrummet och bort till pappa och Maggie som stod och väntade på mig. Vi åkte tillsammans upp med hissen och gick bort till rummet vi hade varit i förra gången. Pappa knackade på och dörren öppnades av en glad Justin.

   ”ha, ge mig fem dollar Ryan!” sa han sedan in i rummet och jag tittade förvirrat på honom. Ryan stönade högt och gav Justin fem dollar, Justin log roat och stoppade den i fickan.

   ”bra, ni är här” sa Scooter som kom in efter oss.

 

 

   Två timmar senare hade ett beslut fattades och duetten skulle bli av, en turné skulle det också bli. Jag skulle få följa med så klart och sjunga min del men också göra vissa konserter för mina egna fans.

   ”när åker vi då?” frågade jag.

   ”vi-” började Scooter men Maggie avbröt honom fort.

   ”vad sägs om när sommarlovet börjar” sa hon glatt. ”det är ju om ett par veckor, alla hinner göra sig klara och dessutom finns det större chans att alla ungar kan köpa biljetter eftersom det är lov”

   Scooter nickade instämmande. ”det tycker jag låter jättebra” la han till. Jag andades lättat ut över att vi skulle åka iväg först när skolan har slutat så jag han gå klart i skolan.

   ”men då ses vi redan imorgon igen för att börja spela in låten” sa Scooter och reste på sig från stolen, jag skakade handen med alla.

 


 

USCH! skiiiiit dåligt kapitel... men där fick ni ett kapitel som jag hade lovat... har ingen inspiration alls, vill bara att de ska åka iväg på turné för dååååå ser ni, händer det grejer! ;P

vad tycks? bra/dåligt? måste bara säga att jag är otroligt tacksam över alla fina kommentar som jag har fått från er, ni är verkligen bäst! så fortsätt med dem, fortsätt göra min dag! ♥ puss, puss på er.


Skriven av: Felicia

VADÅ DÅLIGT KAPITEL! LINN DU ÄR JU SJUUUUK!

ASSÅ DIMITRI, JAG DÖÖÖR! FAAN VAD KUUUUUUHL!

ÄLSKAR DIIIIIIIIIIIIG! SES IMORGON! <333333

2012-02-27 @ 23:22:44
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Erica

Jag tkr helt ärligt att du ska ta och skriva massa nu, du är skyldiga oss de! (:

2012-02-27 @ 23:23:28
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Johanna

GRYYMT!!

2012-02-27 @ 23:37:00
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: I read more

Gillar verkligen storyn till den här novellen så jag ser fram emot att läsa mer! Men det skadar inte om du skriver lite oftare. Men hellre bra kapitel än massa som inte är så bra... :)

2012-02-28 @ 14:53:47
URL: http://ireadmore.blogg.se/
Skriven av: Anonym

asbra :D

2012-02-28 @ 19:07:06

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback