2 Worlds 1 Reality - Kapitel 17

PREVIOUS:   Jag blinkade några gånger för att vänja mina ögon innan jag sminkade mitt ansikte, när jag var nöjd log jag och stoppade sminkväskan tillbaka i väskan. Jag drog igen dragkedjan på väskan och drog tillslut ur tofsen ur håret och det föll ner runt mitt ansikte och ner över ryggen. Jag drog upp luvan över huvudet för att igen skulle känna igen mig och gick sedan tillbaka till min plats.

   Planet gick en halvtimme senare nerför landning och vi fick tillslut gå av, jag gick genom flygplatsen och hade nu mött upp Maggie och Houston som glatt hälsade på mig men jag gav dem bara ett tunt leende. Jag hörde hur de diskuterade över mitt beteende bakom mig men jag orkade inte bry mig, jag nådde dörren och blixtarna började direkt hagla över oss.

   ”MELODY!” Nu var det dags igen…

 


  

Jag gick med sänkt huvud genom havet av människor och kom fram till bilen med hjälp av Houston och andra säkerhetsvakter. Jag öppnade bildörren och gled fort in, pappa, mamma och Maggie följde fort efter och Houston hoppade in där framme tillsammans med chauffören. 

   "så har det varit skönt att vara hemma lite?" frågade Maggie mig. 

   "inte direkt" mumlade jag. 

   "du behöver inte vara otrevlig, Melody" sa mamma och menade min attityd. 

   "men nu kan jag vara det, mamma. För jag är förbannad, inte på någon utav er men det spelar ingen roll, det kommer gå ut på någon utav er om ni..." sa jag irriterat och orkade tillslut inte förklara utan stönade bara i frustration. 

   "okej, okej. Vi förstår" sa Maggie och höjde sina händer i en avväpnande gest. Jag nickade tacksamt mot henne och vände sedan blicken mot fönstret och längtade tills vi kom fram till hotellet.

 

Vi stannade utanför ett stort och pampigt hotell och jag klev fort ur, jag hörde på håll hur kameror tog kort och fans skrik och rop. Jag skyddade mitt ansikte med handen och gick fort in i lobbyn, det var såklart stort, luftigt och ... överdrivet.

   Wow, tänkte jag för mig själv. Jag måste verkligen rycka upp mig, jag låter ju mitt dåliga humör drabba allt. Jag gick fram till disken och log mot kvinnan bakom datorn, resten av mitt lilla crew slöt upp bakom mig och kvinnan log förstående mot mig. Hon rullade bak med sin stol och tog tag i nycklar innan hon rullade tillbaka och gav oss alla olika. 

   "tackar" sa jag artigt och började gå mot hissen, vi åkte upp till rätt våning och klev ur. "vart bor alla andra?" frågade jag. 

   "ehm... Justin bor tre rum från dig, sen är det Scooter, Kenny" informerade pappa och pekade runt på olika dörrar och sa olika namn, jag nickade och gick sedan fram till mitt rums nummer. Jag öppnade och stängde fort dörren om mig igen, jag tittade in i rummet och såg den himmelska dubbelsängen, en byrå, små bord och prydnadssaker. Jag saknar bussen!

 


Jag satt på den lilla balkongen och såg ut över Spaniens vackra gator, där nere åkte bilarna runt och tutade på varandra, människorna pratade snabb och svår spanska och det doftade gott av maten från restaurangerna. Landet blev ännu vackrare nu på kvällen när lampor lyste upp de vackra byggnaderna. Jag log och älskade verkligen mitt liv i just denna stund, att kunna resa till sådana här platser, få uppleva sådana här saker.

   En fågel gled förbi och skrek ut ett ljud och jag följde den med blicken tills den försvann bort i horisonten. Jag hörde hur musik pumpades från någon klubb nere på gatan och jag ställde mig upp för att titta ner över räcket. Jag kastade en blick in i hotellrummet för att titta på klockan och såg att den slog halv tio på kvällen. 
Jag suckade och önskade att jag var där nere på klubben och kunde få i mig lite alkohol som tog mig bort från verkligheten en stund. Som för ett ögonblick lät mig glömma Dimitris beteende och mina känslor för Justin som helt plösligt hade bubblat upp igen nu när jag var tillbaka.

   Jag gick in på hotellet och bytte om från de varma jeansen till ett par shorts, jag lät linnet och den tunna koftan vara på och tittade mig i spegeln och såg till att det röda läppstiftet på mina läppar inte hade kletat eller satt fast på tänderna innan jag försiktigt öppnade dörren till mitt rum och stängde den tyst igen.

   Jag trippade bort till Justins dörr och knackade så försiktigt jag kunde, dörren öppnades och jag tryckte mig fort in för att slippa stå i korridoren om någon kom förbi. Jag stängde dörren igen och vände mig sedan om för att se en förvånad Justin, han hade på sig ett par svarta jeans och en enkel t-shirt. 

   "hej på dig med" sa han och skrattade, jag log ursäktande.

   "bättre att prata här inne än där ute" förklarade jag och han nickade. "så?" frågade han efter en stund. 

   "skulle du vilja göra mig en tjänst?" frågade jag honom. 

   "det beror på" svarade han och såg misstänksamt på mig. 

   "skulle du kunna följa med mig och typ vaka över mig så jag inte gör något dumt?" frågade jag och han rynkade förvirrat på pannan. 

   "va?" frågade han. 

   "ja" svarade jag och log stort mot honom. "ehm... okej" sa han en aning tvekande och kliade sig i nacken. 

   "bra!" sa jag glatt och grepp tag om hans arm samtidigt som jag öppnade dörren. Jag drog med honom ut ur rummet och stängde dörren igen, jag satte fingret över läpparna för att meddelande att han skulle vara tyst. Han nickade smått och vi började smyga bort mot hissen, jag tryckte på "hit" - knappen och trampade otåligt med fötterna. Hissen plingade till och jag drog fort med mig Justin in, när dörrarna gled igen andades jag ut. 

   "vad exakt är det vi ska göra?" frågade Justin bredvid mig. 

   "ehm... kanske bäst att du inte vet än" svarade jag och han tänkte precis protestera när hissen plingade till igen och jag drog med honom ut i lobbyn. Jag hukade mig och drog i hans arm och tvingade ner honom i samma ställning. Jag tog ledningen och smög bort mot dörrarna som ledde till utomhusresturangen, poolen, baren och sedan vidare till hotellets privata strand. Vi kom ut och man hörde hur det spelades hög musik borta i baren, jag gick och tittade mig jämt och ständigt om för att se till att ingen ur vårat crew hade bestämt sig för att ta en drink eller liknande. Jag gick bort mot en buske och vände mig mot en nu jätteförvirrad Justin. 

   "vad-" började han. 

   "kan du hålla den här medan jag fixar en grej" frågade jag och tog fort av mig koftan. Jag gav den till honom och han tog undrande tag i den. Jag drog upp mitt linne så det blev en magtröja och tryckte sedan upp mina bröst mer så det såg ut som om jag hade push-up bh på mig. 

   "men vad-" frågade Justin bredvid mig. 

   "hur tror du annars att jag ska lura till mig sprit från bartendern?" frågade jag honom och såg menande på honom medan jag satte upp mitt hår i en slarvig med sexig frisyr. 

   "Melody" väste Justin bakom mig när jag lämnade honom bakom busken, men jag ignorerade honom och styrde mina steg mot baren.



Justins Perspektiv. 

   Melody räckte mig hennes kofta och nu började jag bli riktigt fundersam över vad hon hade i tankarna. Hon drog till min förvåning upp sitt vita linne och visade sin bruna, platta mage. Hon gjorde linnet till en magtröja innan hon stoppade in sin ena hand i sin bh och fixade på något sätt så att hennes bröst trycktes upp och gjorde sedan samma sak med den andra. Jag stirrade på henne och kände hur frågetecknet i mitt huvud bara blev större och större. 

   "men vad-" började jag förvirrat. 

   "hur tror du annars att jag ska lura till mig sprit av bartendern?" avbröt hon mig och jag stirrade stumt på henne. Hon satte fort upp sitt hår i en slarvig frisyr innan hon vände sig om för att gå. 

   "Melody" väste jag men hon vände sig inte om utan fortsatte bara mot baren. Jag tittade oroligt efter henne, om hon blir fasttagen ligger hon illa till!

   Jag såg genom grenarna hur hon kom fram till baren och jag såg hur bartenderns ögon spärrades upp vid synen av henne. Hon lutade sig fram över disken så hon visade ännu mer av sin nakna hud. Jag såg hur hon började prata förförande med honom och jag såg hur hans läppar darrade och han verkade ha svårt att stå på benen.

   Stackars kille, tänkte jag och skakade medlindande på huvudet, hon fortsatte prata och drog med fingret över hans hand och såg på honom med en sorgsen blick. Som hypnotiserad tog han fram en flaska och ställde på disken, hon log mot honom med glittrande ögon. Bartendern vände sig om för att hämta något och Melody snappade fort till sig flaskan och sprang.

   Hon kom springandes fram till mig med ett stolt leende, hon sprang förbi mig med grepp tag i min arm på väg. Jag sprang roat med henne bort mot stranden, när vi kom ut på sanden en bit stannade hon och vek sig dubbel av skratt. 

   "du skulle ha..." försökte hon men skrattade igen. 

   "gör aldrig sådär mot mig" påpekade jag och hon sträckte på sig, min blick gled över hennes snygga kropp. Hon fnös bara och gav mig ett busigt leende innan hon öppnade flaskan. "ska du verkligen?" frågade jag henne innan hon förde den till munnen. 

   "ja, jag behöver tänka på annat en stund" sa hon och tog sedan några stora klunkar av spriten. "usch, that's nasty" sa hon när hon tog bort flaskan.

 


"önskar du någon gång att du kunde åka tillbaka i tiden och hindra dig själv från att göra valet om du skulle signera eller inte?" frågade Melody bredvid mig, en aning sluddrigt. Jag log. 

   "ibland kanske" svarade jag och tog tag i flaskan och svalde ner en eller två klunkar. Till en början hade jag låtit Melody dricka själv ur sin flaska tills hon gulligt bad mig smaka och det slutade med att jag nu var nästan lika full som hon. Musik uppe baren fortsatte spela och vi satt nu ner i sanden och tittade ut över det mörka havet medan vi pratade om slumpmässiga saker som kom upp. 

   "du då?" frågade jag och vände blicken mot henne, hon vände sitt huvud mot mig och log. 

   "nej, aldrig" sa hon och lutade sig mot min axel och skrattade. Hon tog sedan flaskan ur min hand som det hade försvunnit ungefär en tredje del av. Hon drack och ställde sedan ner den i sanden, hon började nynna flummigt på någon låt och jag kände hur ett stort leende spreds på mina läppar. 




Stellas Perspektiv.

   Jag kände den härliga känslan av alkoholen som tog över mina sinnen och lät mig slappna av för en stund, lät mig flumma runt utan att någon dömde. Justin bredvid mig satt tyst och lyssnade på när jag sjöng något osammanhängande, han minst lika full som jag.

   Jag log stort och älskade livet just nu. Jag skrattade när jag sjöng något som verkligen inte lät klokt, jag tog upp flaskan igen och drack några klunkar. Vätskan hade slutat bränna i halsen utan nu gled det bara ner och gjorde mig bara gladare och gladare. 

 

You Make Me Feel... by Cobra Starship ft. Sabi

 

Jag hade absolut ingen aning om vad klockan var eller om någonting annat över huvud taget. Mer av spriten ur flaskan var borta och det var jag och Justin också. Jag skrattade nästan hela tiden medan han försökte berätta något för mig, otroligt nog spelades musiken fortfarande uppe i baren och jag spände öronen för att lyssna ett ögonblick. Jag hoppade plötsligt upp när jag hörde vad som spelades. 

   "åh, jag älskar den här låten!" skrek jag sluddrig och började dansa runt i sanden, mitt linne hade på något magiskt sätt lyckats hålla sig uppe och min kofta låg nu någon annan stans än satt på min kropp. Jag vände mig mot Justin som fortfarande satt på marken och gungade med i musiken medan han såg på mig. 

   "you make me feel good" sjöng jag och pekade på honom, han log och sjöng med mig. Jag sträckte fram mina händer mot honom, han tog tag i ena och jag drog upp honom på benen. Jag fortsatte dansa och han hoppade runt någon meter från mig, jag snurrade och snurrade rakt in i Justin. Jag skrattade och tittade upp på honom, för ett ögonblick klarnade allt när jag såg upp i hans mörka ögon där stjärnorna i himlen reflekterades.
   "du har fina ögon Justin, det vet du va?" mumlade jag men han gav mig inget svar utan böjde sig fort ner och tryckte sina mjuka läppar mot mina.

 

"you have really beautiful eyes, Justin. You know that right?"

 

   Jag stod still i chock och kände hans händer om min nacke. Efter någon sekund lutade han sig bak, jag tittade upp på honom och han såg tillbaka på mig. Han var precis på väg att säga något när jag slängde mina armar om honom och tryckte mina läppar hårt mot hans. Han lindade fort sina armar om min midja och tryckte mig närmre, mina händer trevade ivrigt nerför hans rygg och in under hans tröja. Jag hasade upp den och strök med mina fingrar över hans mage och upp till hans bröstkorg. Hans armar hade släppte taget runt min midja för att smeka min nakna rygg och runt till mina bröst.

   Jag strök min tunga mot hans läppar och han öppnade munnen för att möta min tunga med sin. 
Vi sjönk ner på knäna och jag satte mig sedan gränsle över hans höfter och kyssarna blev hungrigare och hungrigare. Jag tryckte ner honom på rygg och flätade in mina fingrar i hans hår, hans händer gled nerför min rygg och ner till min rumpa. Han masserade behagligt mina läppar med sina och min tunga lekte ivrigt med hans.

 


 

ojojojoj! vad hände nu!? ;) hehehe, little drunk kissing... ♥ vad tycks?? kommentera! ;)


Skriven av: Emelie

Haha Linn till och med bättre än jag trott, your awsome. Men nu tycker jag att du lägger upp ett till så vi kan veta vad som ska hända efter.

Det finns ju tid för dig att skriva mer ;D

2012-03-15 @ 17:51:02
URL: http://justtwitter.blogg.se/
Skriven av: Erica

Hahahahahhahahahah, jag bara så skulle vilja se justin full på riktigt xDDD HAHAHAHAHAHA

2012-03-15 @ 17:52:09
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Ebba

Hahaha OMG vad dom kommer vilja glömma det dgaen efter!!! Meeeeeeer!!!!

2012-03-15 @ 18:06:13
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Anonym

gooooddi <3

2012-03-15 @ 18:06:58
Skriven av: Johanna

AWESOME! Så jävla grymt!

2012-03-15 @ 19:42:04
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Jossaaan

haha skit bra! :)

2012-03-15 @ 20:08:04
URL: http://jossetheshit.blogg.se/
Skriven av: Felicia

Kvällen är väl inte slut än... ;)

2012-03-15 @ 20:19:59
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Anonym

Omg i love it!!

Det är säkert typ någon papparazzi som har sett dem och tagit kort! men jag hoppas inte det och så hoppas jag att det här inte bara var en drunk kiss!

2012-03-15 @ 22:44:54
Skriven av: Hannah

Well this is going to be awkward tomorrow...

2012-03-16 @ 01:34:12

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback