2 Worlds 1 Reality - Kapitel 18

PREVIOUS:   Jag stod still i chock och kände hans händer om min nacke. Efter någon sekund lutade han sig bak, jag tittade upp på honom och han såg tillbaka på mig. Han var precis på väg att säga något när jag slängde mina armar om honom och tryckte mina läppar hårt mot hans. Han lindade fort sina armar om min midja och tryckte mig närmre, mina händer trevade ivrigt nerför hans rygg och in under hans tröja. Jag hasade upp den och strök med mina fingrar över hans mage och upp till hans bröstkorg. Hans armar hade släppte taget runt min midja för att smeka min nakna rygg och runt till mina bröst.

   Jag strök min tunga mot hans läppar och han öppnade munnen för att möta min tunga med sin. 
Vi sjönk ner på knäna och jag satte mig sedan gränsle över hans höfter och kyssarna blev hungrigare och hungrigare. Jag tryckte ner honom på rygg och flätade in mina fingrar i hans hår, hans händer gled nerför min rygg och ner till min rumpa. Han masserade behagligt mina läppar med sina och min tunga lekte ivrigt med hans.

 


 

Hangover by Taio Cruz

 

Jag stönade över bultandet som hotade att spränga mitt huvud i tusen små delar. Jag öppnade försiktigt ögonen för att snabbt stänga dem igen när det kändes som om miljoner nålar just punkterade mina ögon. Jag kände hur de tårades och försökte långsamt öppna dem igen, jag lyckades kisa och hävde mig sakta upp i sittande ställning.

   Yrseln fick mig att falla ner mot marken igen och jag märkte då det sträva underlaget jag låg på inte de silkeslena lakanen på hotellrummet. Jag suckade och satte mig upp igen, jag kände hur det dåliga humöret kom till full styrka och jag kände för att gråta. Jag kom upp på knäna och stötte till något på vägen, det gnällde till och snart började de röra på sig.

   Jag orkade inte bry mig om vad det var utan jag tittade mig istället förvirrat omkring och kände hur huden brände på mina axlar och mage. Jag tittade ner och såg att mitt vita linne hade förstörts linne upp till, mina shorts satt på och jag letade lite efter en kofta som jag hade för mig att jag hade haft på mig.

   Något ställde sig upp bredvid mig och jag fokuserade blicken ett ögonblick för att se att det bara var Justin som ställde sig upp, jag stönade och önskade att den förbannade solen ville sluta lysa och ge mig om omöjligt ännu mer huvudvärk. Justin bredvid mig gnuggade sig i ögonen och gäspade.

   ”usch” utbrast jag lågt och började gå ifrån honom, jag kände hur trögt det var att gå i sanden och blev ännu mer irriterad. Jag hörde hur Justin följde efter mig och snart gick han bredvid mig, han lika borta som jag kände mig. Mina fötter kom äntligen till ett mer enkelt underlag att gå på och jag kunde nu öka takten något, jag gick bort mot skugga och kom in i den svala byggnaden. Jag gick fram till hissen och kände hur folk följde oss med blicken, hissen plingade till och jag klev in med Justin efter mig. Dörrarna åkte igen och jag lutade mig trött mot väggen.

   ”mitt huvud gör ont” mumlade jag fram och fick ett stön till svar från Justin, hissen plingade till och dörrarna öppnades. Vi möttes av rop, springande och panikslagna ansikten, förvirrat gick jag ur hissen med Justin.

   ”DÄR ÄR DEM!” hörde jag någon skrika över alla andra rop och allt blev tyst. Jag tittade förvånat på dem alla och undrade varför de tittade så konstigt på mig, hade jag något i ansiktet? Sand?

   ”så jag ser att ni har roat er måttligt i natt” sa Scooter och klev fram ur mängden med armarna i kors, Maggie slöt snabbt upp bakom honom.

   ”ehm… vad menar du?” frågade Justin förvirrat. Jag såg frågande på Scooter, ett svagt flimmer av minnen kom tillbaka till mig och jag kom ihåg att jag hade tagit med mig Justin för att han skulle kunna ta hand om mig när jag hade fått för mycket dricka i kroppen. Men den planen gick ju tydligen inte så bra som jag hade hoppats.

   ”tja, vänd på huvudet och titta på varandra” sa Maggie och skrattade. Förvirrat vände jag blicken mot Justin och min uppmärksamhet lades först på att killen inte hade någon tröja på sig och hans hud hade blivit något bränd under morgonen.

   Min blick vandrade från hans mage, över hans bröstkorg och upp mot hans ansikte. Hans blick mötte min och han verkade lika förvirrad som jag tills jag såg hans mun och flämtade till. Runt Justins mun hade han läppstift som var som en rund cirkel över hans läppar och en bit ut på kinden. Jag förstod direkt att det var att det var mitt läppstift! Mitt röda läppstift som var kletat över hela Justins mun, mitt! Det kunde bara betyda en sak… oh nej!

 

 

Justins Perspektiv. 

   Min blick gled över hennes shorts, upp över hennes mage och jag såg nu att hennes linne hade förstörts något i urringningen och jag undrade när det hände igår. Sedan gled min blick upp till hennes ansikte och hennes bruna ögon mötte mina, jag tittade sedan över resten av hennes ansikte och såg hur hennes mun var täckt av rött läppstift. Vad hade hon gjort?

   ”oh my God! Det här betyder ingenting. Okej, absolut ingenting!” utbrast hon bestört och jag såg frågande på henne. Kenny kom fram med en liten spegel och hans breda flin gjorde mig orolig, förvirrat tittade jag in i spegeln och såg att jag hade ett likadant rött klet över munnen. Jag kände hur hakan föll och jag vände mig mot Melody igen. Nu förstod jag vad Scooter pratade om att vi hade måttligt roligt igår.

   ”är dem tillbaka? Är dem här?” hörde jag en orolig kvinnoröst säga innan jag såg Melodys mamma knuffa sig ut genom gruppen men hon stelnade i sitt steg när hon såg oss. ”vad har ni gjort!?” frågade hon gällt. ”säg inte att ni har legat och hånglat någon stans och vi har sprungit runt som yra höns nästan sjuka av oro för eran skull?” frågade hon sedan och började få en hög röd nyans i ansiktet och jag tittade skrämt på henne.

   ”ehm…” sa Melody bredvid mig och jag visste att hon tyckte att situationen var lika pinsam som jag nu när i stort sett alla i hela crewet var samlat här och såg hur vi blev utskällda för något vi inte kom ihåg. Tack vare spriten!

   ”kan vi prata om det här sen? Jag vill jättegärna byta om, tvätta mig och… kräkas” sa hon och la en hand över sin mun.

   ”HAR NI DRUCKIT OCKSÅ!?” skrek hennes mamma och det såg ut som om skulle få ett anfall snart.

 

   Jag hade fått tvätta av mig Melodys läppstift från munnen och tagit en dusch som sköljde bort sanden och förhoppningsvis lite att spritlukten. När jag klev ur duschen och tittade mig i spegeln och såg ner på mina läppar kunde jag inte undgå att känna både glädje och besvikelse. Glädje över att jag faktiskt hade kysst henne men besvikelse över att jag inte kom ihåg något. Jag gick ut ur badrummet och tog på mig ett par längre shorts och en t-shirt och hörde sedan en harkling bakom mig och förstod direkt att det var en mindre glad mamma som stod bakom mig. Jag vände mig långsamt om och såg att jag hade rätt, där stod mamma med armarna i kors och ett strängt ansiktsuttryck.

   ”förstår du hur orolig jag har varit hela morgonen? Vi trodde att ni hade blivit kidnappade!” sa mamma argt och jag nickade. ”sen kommer ni insläppandes, du i ingen tröja, Melody i nästan trasig tröja och båda med rött läppstift runt munnarna och luktar som en spritfabrik!”

   ”det kommer inte hända igen” mumlade jag med en suck och mamma såg vaksamt på mig. Sedan nickade hon och klampade ut ur rummet, jag andades ut och föll ner på sängen. Jag kände hur bristen på sömn från natten och huvudvärken från baksmällan gjorde mig ännu tröttare tillsammans med den mjuka sängen och snart sov jag gott.

 

 

Stellas Perspektiv. 

   Det röda läppstiftet och all sand från min kropp var nu borta och jag hade fått på mig ett par mjuks shorts, en t-shirt och en mörkblå tunn kofta. Jag gick ut ur badrummet och möttes av mamma och pappa som såg missnöjt på mig och jag satte mig i den bruna soffan. Jag väntade tålmodigt på deras gnäll och skäll om det jag gjorde var fel och hur oroliga de hade varit.

   ”vi är inte glada över det du gjorde, Stella” började mamma och jag suckade lågt. ”sucka inte! Du gjorde fel och det vet du” påpekade hon och såg argt på mig.

   ”ja, jag vet. Men här var inte meningen skulle hända, det var därför jag tog med mig Justin” försvarade jag mig med.

   ”nej! Det slutade ju med att… ja, bara gud vet vad ni gjorde” sa mamma med avsmak.

   ”och varför alkoholen Stella? Vart fick du tag i den förresten?” frågade pappa mer lugnt än mamma.

   ”ehm… i baren” sa jag lågt.

   ”jag behöver ta ett snack med hotellet” mumlade mamma och tittade sedan på mig med en ”fortsätt” blick.

   ”och varför… jag var arg och ville komma bort” sa jag och ryckte på axlarna, mamma stönade.

   ”Stella, du vet att alkohol inte är lösningen!” sa hon. ”spriten hjälper inte, du borde inte ens dricka. Du är så ung-” började mamma predika.

   ”men sluta! Som om du inte drack i min ålder, eller vänta… det låter mer som om du aldrig har varit ung!” sa jag och drog handen genom håret innan jag slog ut med armarna.

 

Tumblr_lm4qvwjnxr1qh89il_large

 

   Mamma såg ironiskt på mig och pappa skrattade bredvid henne. ”hon inte…” sa pappa och pekade roat på mamma. ”hon var värst, kan jag säga dig” la han sedan till och mamma såg irriterat på honom.

   ”tror du att det hjälper just nu, Daniel!” sa hon till honom och jag skrattade roat åt mina föräldrar. De var verkligen jättebra på att sköta allvarliga samtal…

 


 

hahahhahaha! jaaa... lite awkward dära! ;) tja, kunde kanske ha gjort det längre o mer... detaljerat men jag orkade inte! :) vad tycks?? kommentera! ♥ vad tror ni händer nu mellan hon o Justin? O hon o Dimtri!?


Skriven av: Felicia

Men asså Linn, vi har redan kommit fram till

F.U.C.K.D.I.M.I.T.R.I.

Så nu kan hon bli ihop med Justin och så kan dem gå lite, ehm, längre... ;)

2012-03-17 @ 00:21:32
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Johanna

GRYYYYYMT BRA!!!!!!!! :D:D

AWESOME! Skrattar häcken av mig! love it :D

2012-03-17 @ 01:12:25
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Ebba

Hahahahah akward!!!!! :) meeeeeeeeeeer!!!

2012-03-17 @ 07:38:47
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Anonym

hej, gör ni länkbyten?

2012-03-17 @ 10:31:43
URL: http://mystoorie.blogg.se/
Skriven av: Anonym

hahah, grymmtbrrrraaaaa!

2012-03-17 @ 10:48:18
Skriven av: Erica

Asså hon och Justin kmr säkert låtsas som att de inte hänt en stund för dom minns ändå inte, men sen kmr dom ta upp de och snacka och då BAAAAAM.

2012-03-17 @ 12:22:12
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Hanna

yey! nu mååååste jag ringa dig om mina nya (awesome) idéer, för du tycker ju om mig?? RIGHT? :DD

2012-03-17 @ 17:29:52

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback