Kapitel 34 - What Are You Trying To Do?

”was it fun?” frågade han och kramade min hand.

”yeah” svarade jag och log mot honom. ”but I wished they didn’t have to get so drunk” 

Justin nickade instämmande. ”I mean, wouldn’t it be cozier to have a night to remember?” 

”I agree” svarade Justin. ”but alcohol can be fun in modest amounts” Jag skrattade. 

 


 

Jag snurrade runt på tårna framför spegeln och studerade hur jag såg ut både fram och bak. Jag hade dragit fram en svart klänning ur min resväska och såg nöjt på mig själv genom spegeln, överdelen på klänningen hade spetstyp och en svart inbyggd bh vilket gjorde att huden mellan bh:n och kjolen täckets av endast det svarta spetstyget. På axlarna likadant, kjolen räckte mig en bit ner på låren och på fötterna hade jag ett par svarta ballerinaskor. Jag log och ställde mig på hela foten igen. 

Håret hade jag enbart borstat och sedan låtit det vara, det brukade själv locka sig ju längre tid det gick efter borstningen. Dock hade jag gett mina ögon en omgång, enbart för att jag hade lust och vi skulle på middag, mascara och en rand av eyeliner låg på mina ögonlock. Med ett leende grep jag tag i min jeans jacka och gick ut ur badrummet för att mötas av Justin som redan satt klar på sängen, snygg som alltid hade han klätt sig i en svart t-shirt tillsammans med en svart jacka.

På benen hade han även där ett par svarta byxor men det verkade som att materialet på framsidan var av läder tillsammans med ett par röda supras på fötterna. 

 


 

”you ready?” frågade jag i stort sett för at få hans uppmärksamhet då det var uppenbart att han redan var klar och han satt och väntade på mig

Hans blick rycktes genast från telefonen i hans hand och upp mot mig, han stelnade till och jag såg hur hans ögon utvidgades. 

”this is even worse” mumlade han fram och jag såg frågande på honom medan jag sneglade ner på mig själv. Tyckte han jag såg ful ut?

”I should lock you inside a cage and never show you to the world. Someone might steal you” förklarade han med fortfarande lika stora ögon. Genast blossade mina kinder upp i en hög röd ton, han reste sig från sängen och gick fram till mig. 

”you look really beautiful” mumlade han och la armarna runt min midja för att sedan dra min kropp intill sin egen. ”thank you, you look really handsome” and sexy. 

”thank you babe” svarade han och jag log glatt mot honom. 

”I love you” sa jag sedan medan jag böjde mig fram och kysste honom.

Han besvarade kyssen men lutade sig sedan tillbaka. ”I love you too” 

 

*

 

”Olivia! Vad länge sedan, hur mår mamma? Trivs ni bra i Kanada?” Melindas mamma, Katarina, öppnade sina armar medan hennes ljusa röst öste frågor över mig.

Jag skrattade och kramade henne. ”mamma mår jättebra och ja, jag har börjat vänja mig vid allt, människorna, språket, skolan” svarade jag med ett leende. 

”åh, vad skönt att höra. Men vem är denna unga man du har med dig?” frågade hon med glimten i ögat och vände sin uppmärksamhet mot Justin istället. 

Återigen skrattade jag. ”Katarina, this is Justin. Justin this is Katarina” 

De skakade varandras hand och Justin la en kommentar över hur vackert deras hem var, vilket det verkligen var. Melinda bodde i en utav villorna i Pungpinan och hela huset var modern intrett, rostfria vitvaror, ekbänkar, vita väggar, lagom stora fönster.

Katarina tackade genast så hemskt mycket för komplimangen och vi tilläts sedan gå in i huset. 

”ni behöver inte ta av er skorna!” utbrast hon när jag började kliva ur mina ballerinaskor, jag nickade och satte på mig den igen. ”come on” sa jag till Justin och drog med honom genom huset som jag kände lika väl som om det vore mitt eget. 

Vi klev ut på altanen som alltid var lika härlig varje sommar då de tog ut soffan, mattorna, stereoanläggningen, borden och det blev till ett rum som lika gärna skulle kunnat befinna sig inomhus.  

 

"ni behöver inte ta av er skorna!"

 

På altanen satt redan massa människor, Cornelias familj var där, Melindas två lillasystrar, familjen Jonsson som bodde en bit bort och familjen Häggvik som bodde snett nedanför där jag bodde förr. Även fast Melinda bodde här och familjen Häggvik bodde vid Svartågatan så träffades dem ofta, gamla barndomsvänner. 

”nej, men är det inte Olivia” utbrast Greta och ställde sig upp, jag log mot henne och besvarade hennes kram. Våra hälsningar avbröts när Melindas lillasystrar på 11 och 13 år skrek till, jag såg förvånat på dem i tron om att en insekt hade skrämt dem till vettet men de hade sina klotrunda ögon fästa på Justin innan de kom på fötter och sprang rakt fram till honom. Justin tog snubblande ett steg bak när de slängde sig på honom innan han log varmt och så gott han kunde kramade dem tillbaka. ”hi girls” hörde jag han hälsa.

”and this is-” började jag för att presentera Justin nu när spotlighten ändå låg på honom.

”JUSTIN BIEBER!” skrek Esmeralda och slet sig från honom för att istället hoppa på stället. Jag skrattade. 

”yes, this is Justin Bieber” sa jag och vände sig mot dem andra som såg först förvånat på tjejerna innan de vände blicken mot Justin. 

”så du har haft lite roligare i Kanada än du fått oss att tro” retades Melindas pappa, Henrik, och jag gapade genast stort men kunde inte undgå att skratta.

”håll tyst” skrattade jag och han skrockade gott innan han förde ölflaskan till munnen. 

”jag kan inte fatta att det här händer mig, gud måste älska mig” kvittrade Esmeralda.

”jag trodde inte du trodde på Gud” påpekade jag och såg med ena ögonbrynet höjt på henne, hon såg genast menande på mig. 

”mäh!” utbrast hon och jag skrattade, lilla Ofelia klängde fortfarande vid Justin midja och verkade aldrig vilja släppa taget. 

”Lilo!” kvittrade Cornelia när hon kom ut genom altandörren och skulle precis krama mig när hon fick syn på Justin, hon skrattade.

”I see you have met Ofelia and Esmeralda, they see themself as Sweden’s biggest fans” berättade hon och han skrattade. ”I wouldn’t doubt that” svarade han. 

”Ofelia, Esmeralda!” sa Melinda högt när hon kom ut på altenen. ”sluta klänga på honom, det är oartigt” fortsatte hon och såg strängt på dem vilket fick dem att släppa taget. 

De båda flickorna hade stor respekt för sin storasyster och lydde i stort sett alltid hennes order, när de gjorde som hon sa log hon varmt mot dem. 

”han är inte en leksak” sa hon sedan och de nickade. ”gå nu in till mamma, hon behöver hjälp i köket” de båda gick lydigt in i huset men något nedsänkta huvuden. 

”welcome” sa hon sedan och jag skrattade, Justin såg förvånat efter flickorna men log sedan.

”thank you” mumlade han. ”and hi by the way, nice to meet you” sa han sedan till resten som lyssnade på vår konversation, de skrattade. 

Ett högt skall gen genom luften innan Dixie och Pluto kom lunkande, Melindas enorma hundar kom med sina tungor hängande och jag hälsade glatt på dem. 

”är det möjligt att dem kan ha blivit ännu större?” frågade jag och Cornelia skrattade.

”jag tycker det varje gång jag ser dem” sa hon och jag flinade.

”Euphoria” spelades genom Spotify och pumpades ur högtalarna, jag log och satte en hårslinga bakom örat. 

 

Tumblr_m7tq1mrsoh1r32jsoo1_500_large

"jag tycker det varje gång jag ser dem"

 

 

*

 

”middagen är serverad” ropade Katarina och allt småprat dog ut för någon sekund innan det fortsatte medan alla satte sig till bords. Jag drog med mig Justin bort och satte mig ner bredvid Melinda och Justin tog stolen bredvid mig. Dem hade lagat stora mängder av klyft potatis och grillat massa varianter av kött, allt såg så gott ut att det vattnades i munnen på mig. 

Middagen flöt på likt en dans och musiken spelades lågt i bakgrunden, Dixie och Pluto hade lagt sig bredvid varandra i gräset och njöt av den sista solen. För ett ögonblick lät jag mig själv fokusera på vad som faktiskt kom ur högtalarna och jag drog på mungiporna när jag insåg att det var ”Fuck U Betta” med Neon Hitch. 

Jag sneglade på Justin som lyssnade på något som Ofelia försökte förklara för honom, dock med en del svårigheter då hon inte var den bäst engelsktalande kvinnan i huset. 

När hon återgick till sin mat sträckte jag mig fram mot honom för att viska i hans öra lagom för att artisten skulle sjunga. 

”she can fuck you good but I can fuck you betta” Justin stelnade till för att lyssna på mina viskande ord innan jag busigt satte mig i min stol igen och återgick till min mat. 

Ur ögonvrån såg jag hur han vände blicken mot mig och jag kunde nästan gissa mig till hur stora hans ögon var. Jag kunde inte hindra mig själv från att småfnissa. 

”it’s true you know” viskade jag i hans öra när middagen var avklarade och jag rest på mig för att lämna min tallrik i köket. Jag satte ner min tallrik tillsammans med bestick i diskmaskinen och Justin kopierade mina handlingar, han la sedan armarna runt min midja och vi gick i synk tillbaka ut till altanen. 

”well, that’s a fact we’ll eventually have to find out” svarade han och kysste sedan slutet av mitt käkben precis vid halsen, jag rös av välbehag och ett leende spred sig på mina läppar. 

”I guess so” svarade jag och sköt busigt bak mina höfter så jag trycktes mot hans kropp.

”but not here, right now” hörde jag han stöna in i mitt hår och jag skrattade. 

 


"middagen är serverad!"

 

  

*

 

”now relax and get on your back, if you wanna scream yeah” jag stod och pratade med Cornelia när Justin kom upp bakom mig och viskade en rad från Ushers låt ”Scream” i mitt öra. Genast bet jag mig i läppen och kände hur lusten fyllde mig, försiktigt vände jag på huvudet för att se på honom. Jag fick hålla emot med allt jag var värd för att inte slänga mig över honom just då och där. Jag såg hur en nöjt flin spred sig på Justins läppar. 

”it’s spelled pay... back” svarade han innan han snabbt kysste mig och försvann bort igen. 

Stum blev jag stående men log snart roat, från stereon spelades Ushers låt och jag vände mig mot Cornelia igen som såg frågande på mig.

”ehm... vart var jag?” frågade jag henne och hon skrattade.

 

*

 

”excuse me I don’t mean to be rude, but tonight I’m fucking you”  Jag hade slagit mig ner i knät på Justin där han satt i soffan och småpratade med några och viskade tajmat in låttexten från ”Tonight I’m Fucking You” med Enrique Iglesias och Ludacris, i hans öra. 

Jag log mot hans minn innan jag justerade hur jag satt i hans knä och var noga med att diskret rulla mina höfter. Ett mycket svagt skön lämnade hans läppar medan han grep hårt om min höfter och vilade sin panna mot min axel. Jag skrattade svagt och smekte med handen över hans kind innan jag vände mig mot dem han pratat med för att åtminstone försöka hänga med i samtalet.

”what are you trying to do? you want me to fuck you right here and now?” frågade Justin plågat. ”and for gods sake sit still” fortsatte han då jag skrattat och återigen rört på mig i hans knä.

”maybe” svarade jag och log sedan busigt mot honom.

”nej, men titta vem vi har här!” utbrast Katarina högt och jag såg genast bort från Justins plågade ansiktsuttryck för att se vem hon välkomnade. Jag flämtade till när jag såg ansiktet som tillhörde kroppen, nej...

 


 

vad tyckte ni om deras lilla lek?? ;) hahahhaa, naughty. 

vem tror ni det är som får henne så upprörd?? kommentra, ni vet att dem betyder allt. ♥

 

 

Skriven av: Alexandra

Super :D MERA!

2012-09-12 @ 20:33:18
Skriven av: Ebba

Lukas kanske?? Annars har jag ingen aning :P Superbra kapitel som vanligt!!

2012-09-12 @ 20:48:09
URL: http://ebbaostergren.blogg.se
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-09-12 @ 21:15:35
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: If I was a girl with name I write the name just right here!

Åh mer:D as bra kapitel!!!<3333

Svar: hahahhahhahaha! "if I was a girl with a name..." det var det kreativaste någon skrivet. ;) hahahahahhh.
Linn Halldin

2012-09-12 @ 22:03:35
Skriven av: elena

super bra

2012-09-12 @ 22:48:25
Skriven av: Anonym

wiiiiiiiiiiiie älskar kapitlet, busigt hihih

2012-09-12 @ 23:03:17
Skriven av: felicia

Äääälskar kapitlet!!! :D

2012-09-12 @ 23:14:51
Skriven av: Lisa

Åhh vad spännande slut!! Ett till snart! Snäääääällaaaaaa

2012-09-13 @ 13:49:05
Skriven av: Anonym

super funny chapter!!
när hon plågar Justin, hahah! LOL

Svar: hahahahahah, vet du vad det stod! "misstänkt spam" hahahahaha xD GÖR INGET! spamma på med kommentarer bara. =))))) tack! <333
Linn Halldin

2012-09-13 @ 14:09:18
Skriven av: Jennie

Åååhhh vad bra! :D

2012-09-13 @ 14:47:48
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se
Skriven av: Filippa

Älskar den här novellen, asså inne här typ 24/7! :) keep up the good work <3

2012-09-13 @ 15:55:54
Skriven av: Emma

Älskar det! Kan se det framför mig hur allt går till. Skit bra!

2012-09-13 @ 16:57:11

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback