62 - Do You Feel Ready?

PREVIOUS:    ”Och de var de alldeles för fina citaten från den alldeles för roliga filmen ‘Crazy Stupid Love’” sa jag och tittade roat på Justin som såg ut som ett litet barn i mataffären som tappat bort sin mamma. 

   ”Amen vad bra då, då behöver vi ju inte se den eftersom ni i stort sett spelade upp hela filmen för oss!” utbrast Ryan och jag himlade endast med ögonen åt honom. 

   ”Åh, vad bitter du är!” nu var det Ryans tur att himla med ögonen. 

   ”Jag tycker vi ser på den här” sa jag och klickade en neråt för att sedan ’Never Say Never’ skulle täcka skärmen. Alla skrattade medan Justin endast drog roat på munnen. 

 


 

”Justin, här har du!” ropade jag högt så det ekade i huset. Spencer såg upp från sin mobil i fåtöljen och Chaz vaknade med ett ryck i den andra. Justin tillsammans med Ryan kom gående ur köket lågt pratandes innan de sjönk ner i soffan. Ryan skrattade åt det sista Justin sagt innan Justin vände uppmärksamheten mot mig. Han log brett och såg förväntansfullt mot tvskärmen där man även kunde se datorskärmen.

   På någon vis hade vi kommit in på ämnet - min förra hobby, gymnastik - och Justin tillsammans med de andra såklart men mest han varit nyfiken på hur det sett ut. Föreställningar och sådär. Jag hade därefter sökt runt på Youtube då jag visste att det skulle finnas videoklipp från olika tävlingar vi deltagit i. Jag klickade på ”play” innan jag vände blicken mot skärmen och vi i en fotformation gick ut på mattan. 

   ”Herregud, ni går ju till och med synkat” mumlade Ryan och jag flinade.

 

 

   Vi rörde oss graciöst över mattan och ingen gjorde ett enda snedsteg eller misstag, övningen inför dessa tävlingar var knäpp. Flera timmar åt gången minst 4 till 5 gånger i veckan. Kroppen var totalt slut efteråt. Klippet tog slut och jag kände en brännande saknad efter vår grupp igen, den kom och gick känslan den var lika intensiv när den väl dök upp. 

   ”Ni böjer er ben på omänskliga vis” kommenterade Justin och fick Spencer att skratta. 

   ”Jag saknar det ibland...” mumlade jag och la huvudet på sned. 

   ”Jag med” jag vände på blicken mot Spencer som såg förstående på mig. 

   ”Ah, kommer du ihåg när vi skulle lära oss att gå ner i split och de tvingade ner oss” utbrast jag när minnet plötsligt slog mig och jag förvred ansiktet utav smärtan. 

   ”Åh, påminn mig inte. Jag grät hela tiden” svarade Spencer och la handen över ögonen. 

   ”Vaddå? Tryckte de bara ner er utan att bry sig om ni skrek eller inte?” frågade Justin med stora ögon och hakan hängande. Jag nickade aning sorgset på huvudet. ”wow” anades han fram, jag flinade roat innan jag ryckte på axlarna. Det var vad det var. 

 

"Hey, you guys! Long time no see!" utbrast jag till datorn och de 8000 fansen som satt bakom sina egna skärmar hemma. Spencer vände blicken mot datorn där vi satt nedklämda i fåtöljen tillsammans. 

   "Vad gör du?" mumlade hon. 

   "Jag har gjort sådana här live chats eftersom de frågade efter det på Twitter. Förstår dock inte varför, jag har inget speciellt att erbjuda men de vill så jag gör" förklarade jag med ett leende. "de frågar många frågor" la jag till och vände blicken mot skärmen igen. 

    "Så det här är min bästa vän, people. Spencer är hennes namn och det finns ingen som är så gryn som henne" 

   "Ehm... let me disagree!" utbrast Chaz från den andra fåtöljen, jag såg upp på honom och himlade med ögonen. Jag reste mig från bredvid Spencer och satte med på armstödet till Chaz fåtöljen.

   "Chaz allesammans, som tydligen tycker han är grymmast här utav oss alla" sa jag och fnös. "du har fel" fortsatte jag och såg på Chaz som skrattade. Jag log mot honom innan jag reste mig och slog mig ner i Justins knä, hans armar slingrade sig genast runt min midja. Hans huvud lades vid min hals innan han drog in ett djupt andetag. 

   "Och så har vi en trött Justin med oss, är du sömnig?" jag kände hur han nickade, jag log och smekte honom försiktigt med handen över hans kind. Kommentarerna blev genast helgalna vid synen av Justin och massa olika kärleksförklaringar kom inrullandes. Jag log roat medan jag läste, lika många avundsjuka och otrevliga kommentarer fanns som söta och stöttande. Olika förfrågningar ramlade in men den som fångade mitt intresse var en speciell. 

 

   "Snälla gör "My Boyfriend Does My Makeup Tag", snälla!" 

 

   Jag tänkte genom förslaget och leendet växte sig bredare på mina läppar, jag sneglade på Justin innan jag fnittrade lågt. 

   ”Justin...” sa jag och ryckte lite på axeln för att fånga hans uppmärksamhet. 

   ”Ja?” frågade han och lyfte på huvudet. Jag pekade på kommentaren som snart försvann då det fylldes på med nya, men till min lycka började fler och fler vädja till oss. Justin skrattade. 

   ”Vill du... att jag?” frågade han och såg roat på mig. Jag nickade häftigt, han öppnade munnen för att svara men jag avbröt honom fort. 

   ”Nej, du har faktiskt inget val” sa jag och reste mig och samtidigt grep tag i hans handled medan jag fortfarande hade ett fast tag om datorn. 

   ”Vart ska ni?” frågade Ryan som var tillbaka från badrummet, jag såg ner på honom från trappan. 

   ”Följ med så får ni se” sa jag och drog med Justin bort mot mitt rum. 

   ”Njaaaaaa” svarade Ryan och drog ut på ordet, jag himlade genast med ögonen då jag visste att han missförstått hela situationen.

   ”Nej, inget sådant. Kom bara” skyndade jag mig att säga och ställde ner datorn så den filmade den målade väggen och inte hela rummet. Lite privatliv ska man ju ha. 

 

En kvart senare satt vi tillsammans på golvet med allt mitt smink bredvid oss. Justin såg med stora ögon runt på alla sorters penslar, ögonskuggepaletter osv. Chaz och Ryan såg lika förskräckt och förvånat på allt smink som låg på golvet medan Spencer endast blickade roat mot oss då hon visste vad som förväntades utav Justin. 

   ”Så är du redo?” frågade jag med ett snett leende medan jag såg på Justin, han drog in ett djupt andetag medan han såg på allt och släppte nervöst skrattande ut andetaget. 

   ”Nej” svarade han sedan. Jag skrattade åt honom. ”vad är allt det här ens? Jag förstår inte hur du kan ha såhär mycket grejer asså... det enda jag känner igen är det här” sa han och sträckte sig efter puder dosan. ”det här kastar dem i ansiktet på mig när jag ska vara med i tv” jag skrattade lågt åt honom. 

   ”Jaha, men det är väl bara att sätta igång. Jag vet nog inte ens vart jag ska börja” han såg runt bland de olika produkterna innan han tog upp en foundationflaska. ”amen det här låter bekant” mumlade han. ”foundation" läste han högt. "hur...”

   Han skruvade av locket innan han snurrade och vred på den för att se hur det var meningen att han skulle fortsätta. ”jag förstår inte... ska jag... aja, skitsamma. Vi kör bara” jag la handen över munnen för att inte skratta högt. ”ska man använda en borste?” frågade han. 

   ”Jag kan inte ge dig några anvisningar” svarade jag och han suckade. Han skakade sedan på huvudet och hällde ut lite foundation i handflatan, han sneglade på mig och vi skrattade. ”vänta, vänta. Jag måste få sätta upp håret innan du börjar” protesterade jag och sträckte mig efter en tofs, jag drog ihop håret och satte upp det i en knut på huvudet. ”okej så, jag är redo” 

   Jag rynkade ihop ansiktet när Justin valde att smeta ut all foundation som solkräm i ansiktet på mig, jag frustade till när jag kunde andas igen och han såg till att all hud täcktes. Han granskade sedan mitt ansikte och skrattade. 

   ”Euk, det är överallt på mina händer” mumlade han och såg ner på sina handflator. Jag fnittrade roat åt honom medan jag vände och vred på huvudet för att visa mitt ansikte för alla tittarna, kommentar efter kommentar ramlade in som skrattade hur Justin inte alls förstod hur man skulle ta sig till. Justin fortsatte därefter med att pudra mitt ansikte, borsten flög överallt i mitt ansikte och jag knep hårt ihop ögonen. Herregud hur kommer detta sluta, tänkte jag för mig själv. 

   ”Ska vi ge dig lite färg” sa han sedan och tog upp en ögonskuggepalett och öppnade locket. ”shit” 

   ”Det här behöver man ju i alla fall en borste till” mumlade han sedan och tog upp en smal pensel, till min förvåning började han pensla en rosa färg på mina kinder och inte på ögonlocken som jag trodde han skulle. Han måste ha sett mina uppspärrade ögon för att stelnade till för ett ögonblick.

   ”Vad?” utbrast han men jag knep ihop läpparna och skakade på huvudet medan jag försökte hindra skrattet som ville slippa mellan mina läppar. Han återgick då att placera ögonskugga på mina kinder som rouge. När han var klar la han ner paletten på golvet igen och tog upp liquid eyeliner, han skruvade av korken och såg på spetsen med rynkade pannan. Han såg sedan på mitt ansikte och jag insåg att han överlade med sig själv vart i mitt ansikte han skulle sätta detta. 

   ”Ögonbrynen? Whatever” mumlade han innan han grep tag om mitt ansikte för att sedan lägga liquid eyeliner på mina ögonbryn. Jag hörde hur Spencer småfnittrade borta från sin plats och jag skickade henne en aning panikslagen blick. När Justin var klar hade jag två kolsvarta ögonbryn som inte alls följde den formen jag brukade ha, Justin granskade mig för en stund innan han brast ut i skratt. 

   ”Vi går vidare” sa han och höll upp händerna. ”till ögonen” han grep tag i en annan ögonskuggepalett och valde en färg som han sedan lade på mitt ögonlock, sminkningen liknade något jag gjorde när jag var runt 11 då man valde att lägga ögonskugga nästan enda upp till ögonbrynet. Han tog sedan upp en kajal penna för att rama in mitt öga, kan ju säga att den linjen gick långt ifrån sin normala plats. Jag fick mer som en stor svart, bred rand runt ögonen. 

   ”Vänta, ska du ha sådana här?” utbrast han sedan och tog upp lösögonfransarna, fem minuter senare satt fransarna på sned påklistrade på mina ögonlock. 

   ”Herregud...” mumlade jag för mig själv. Jag fick kämpa med allt jag hade för att inte skratta när han valde att sätta ögonskugge bas på min läppar, dock kan jag förstå att han misstog den för ett läppglans då produkten så nästan den samma ut. 

   ”Så, är det klart nu eller?” frågade han och slog ihop händerna. 

   ”Du bestämmer, känner du dig klar?” kontrade jag och såg på honom, han lät blicken svepa över mitt ansikte innan han tillslut nickade.

   ”Okej, allesammans så detta blev Justin... mästerverk tillslut ut” sa jag och lutade mig närmre skärmen för att alla skulle kunna få se hans verk. Jag hörde hur han skrattade i bakgrunden. 

   ”För det första” sa jag och såg på honom. ”du satte liquid eyeliner på mina ögonbryn” han tryckte knytnäven mot munnen för att hindra skrattet. ”du ska normalt sätta det på ögonlocket och så kan du göra en liten vinge också om du vill. Sedan hade du ögonskugga på mina kinder och på mina läppar har jag nu något som du också använder på ögonlocken för att få ögonskuggan att hålla sig på plats längre” Justin skrattade nu så mycket att han låg ner på golvet, killarna skrattade lika mycket borta från sängen. ”men bra jobbat” sa jag och klappade på hans höft. 

   ”Jag tycker du blev riktigt het” sa han och reste sig från golvet. Jag flinade mot honom innan han pressade en kyss mot min kind. 

 


 

tycker det är grymt roligt att se killar försöka sminka en tjej när de absolut inte har någon aning om vad de håller på med. xD har velat skriva den här händelsen enda sedan jag började skriva på den här novellen då hon tycker om att sminka och hålla på. =) hoppas ni fann det underhållande. 

det kommer komma ungefär 1 eller 2 kapitel till som fortsätter vara kanske underhållande o mysiga innan annat slår till. 

VAD TYCKS HJÄRTEGULL!? KOMMENTERA! DET BETYDER ALLT ATT HÖRA ER ÅSIKTER! ♥ 


Skriven av: Anonym

Hahahahaha! Jag dööör!!! Asbra kapitel!! :D

2013-04-14 @ 21:51:34
Skriven av: Anonym

HAHAHA OMG HÖLL PÅ ATT SKRATTA IHJÄL MIG!!!!!!! AWESOME KAPITTEL

2013-04-14 @ 21:54:27
Skriven av: Agi

OMG skrattade så mycket att jag grät när Justin sminkade henne haha! Roligaste ever :D Puss

2013-04-14 @ 22:24:30
Skriven av: Anonym

Meeeeeeeeeeeeeeeeer

2013-04-15 @ 07:17:34
Skriven av: Liv

Awesome

2013-04-15 @ 15:36:54
Skriven av: Bella

Haha gud vad jag skrattade 😂

2013-04-15 @ 16:39:23
Skriven av: Fanny

Haha, lite speciellt men jätte bra

2013-04-15 @ 16:51:33
Skriven av: Jonna

Hahahahahahaha

2013-04-15 @ 16:56:42
Skriven av: Celebnovell

Hahah detta fick mitt humör att bli bättre! Är förkyld och det är inte kul och när jag läste detta började jag skratta som aldrig förut! :P

2013-04-15 @ 19:23:14
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: Emmyy<3

Hahahahahahahahaha så sjukt kul satt och skrattade så jag nästan började gråta!! <3

2013-04-17 @ 18:30:30
Skriven av: Lina

Hahah jag började nästan att skratta som en galning ilket kanske inte skulle vaa så lyckat eftersom att alla i min familj sover! Ahahha lite sent att lämna en kommentar och så meb jag kunde verkligen inte låta bli haha!

2013-08-15 @ 00:33:41

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback