37 - You're Just Gonna Give Up?

PREVIOUS:     ”Åh, jag har idéer. Ingen fara” hon skrattade till men jag tystnade henne snart med mina läppar. Hennes händer flätades snart in i mitt hår och fick en rysning att vandra nerför min ryggrad då hennes naglar kliade längst min hårbotten. Jag tryckte henne närmre mig genom att linda armarna runt hennes kropp samtidigt som jag tiltade på huvudet för att fördjupa kyssen. Omedvetet hade vi styrt våra steg mot dörren för i nästa sekund träffade Ariels rygg ytterdörrens mörka trä och jag fiskade snabbt upp nyckeln innan jag körde in den i låset. Ariel fnittrade lågt medan jag fick upp dörren och drog med henne in innan jag fort påbörjade kyssen igen och fick igen dörren bakom oss, vi hade trätt in i total mörker men för ögonblicket kunde jag inte bry mig mindre. 

   Sedan tändes lampan. 

 


 

Ariels Perspektiv.

Tusen känslor ven genom på endast några sekunder att jag enbart hann uppfatta ett fåtal av dem. Panik, skräck, oförståelse men långt bak låg fortfarande åtrån kvar och bubblade för killen som hade sina armar runt min midja och sin tunga i min mun. 

   Det var meningen att huset skulle vara tomt men där var vi i ljuset när det egentligen skulle ha förblivit mörkt. Spökade det i huset? Hade min rygg kommit åt lampknappen? Det sistnämnde insåg jag sekunden efter var en omöjlighet då min rygg var fri och det var meter fram tills närmaste vägg. 

   Men svaret till ljuset kom endast sekunder efter då flertal röster ljöd genom rummet. 

   ”ÖVERRASKNING!”

   ”OH MY GOD!” på mindre än millisekunder hoppade jag och Justin ifrån varandra och mitt hjärta satt plötsligt i min halsgrop och blockerade ytterligare luft att fylla mina lungor. 

   Där nere vid soffgruppen stod hela - och då menar jag hela - vårt kompisgäng och utropen hade kommit från inga mindre än Victoria och Avan själva. Med hängande haka och uppspärrade ögon stirrade jag på scenen framför mig, jag kunde se framför mig hur illa jag måste sett ut. Kläderna på trekvart och mitt hår i ett virrvarr, tillsammans med en andning som om jag sprungit ett maraton tack vare Justins kyssar. 

   ”V-Vad... va... ehm... va-vad?” stammade jag patetiskt fram, som om orden jag yttrade skulle få dem alla att glömma de senaste sekunderna, glömma att de sett de sättet jag och Justin trätt in genom dörren. Min blick vandrade över de chockerade minerna som stirrade tillbaka på oss, Victoria, Avan, Ryan, Chaz, Alfredo listan bara fortsatte. Vad gjorde dem alla här? Just nu? 

   ”Vad var det där?” utbrast Victoria, även fast det måste ha varit uppenbart vad de varit. 

   ”Ehm... det där var... det var... ehm-” 

   ”Åh, håll käften. Försök inte ens ljuga dig ur den här situationen eller var det bara så att din tunga snubblade in i munnen på Mr. Handsome?” avbröt Avan medan han la armarna i kors över bröstet, hans hårda ord var naturligtvis inte elaka det var bara hans sätt att prata vid tillfällen som dessa. Min mun förblev öppen men inget kom ut genom den. ”hur länge?” 

    Jag bet mig nervöst i underläppen innan jag skickade Justin en blick, han var lugn och såg vänligt på mig. Valet var upp till mig försökte han säga, vilket det också var. Det var mitt val att hålla vårt förhållande hemligt men det verkade nu som att den hemligheten var på väg att bita mig i arslet. 

   ”Ehm... runt 2 månader” efter de få orden exploderade alla röster i rummet, de alla undrade varför inget hade nämnts tidigare, varför ingen visste om detta och jag kände hur stressen och paniken steg i kroppen ju närmre mina vänner kom. Omedvetet jagade min hand efter Justins tills jag fann hans varma och mjuka hand. 

   ”Varför berättade ni inte?” ”Hur kommer det sig...” ”Varför...” ”När...” 

   ”Hey, hey!” utbrast Justin tillslut och ställde sig framför mig. ”det var vårt val att hålla det hemligt, det hade absolut inte med någon av er att göra” min tacksamheten kunde inte vara större för Justin än vid just det här tillfället. 

   ”Ariel, vi är bästa vänner. Betyder det inget?” frågade Victoria förtvivlat. 

   ”Klart det betyder något för mig, men du... jag kunde inte... jag... det är komplicerat... vad gör ni här ändå?”

   ”Komplicerat? För komplicerat för att berätta för din bästa vän?” ekade hon. ”vi kom för att hälsa på, vi tänkte överraska dig. Vi insåg dock inte att du skulle vara såhär pass upptagen” 

   Jag svalde och jag nickade på huvudet. ”jag... vi... kunde inte... det är-”

   ”Komplicerat? Jo, vi hörde” fyllde Avan i. Jag såg vädjande på dem, bad dem att förstå. De borde förstå, de vet vad jag har gått genom, de vet hur mitt liv ser ut, vilka regler det har. Men ändå stod de båda med besvikna blickar och korslagda armar. 

   ”Jag kan förklara senare” mumlade jag sedan med blicken i backen. Sedan innan någon hann säga ett enda ord till drog jag iväg Justin från ytterdörren och bort från alla frågande ögon och nyfikna munnar. 

   ”Är du okej?” frågade Justin oroligt och kupade mitt ansikte i hans händer när vi klev in i hans sovrum. Jag skakade på huvudet och kände hur tårarna steg i mina ögon. ”jag är ledsen, jag hade ingen aning att de alla skulle vara här. Jag trodde seriöst att de alla var ute och gjorde saker, det är vad de sa” jag drog in ett skälvande andetag. 

   ”J-Jag ville inte... oh God...” 

   ”Det kommer lösa sig, vi pratar med dem. Oroa dig inte, ingen kommer säga något. Vi kan lita på dem här människorna, de är våra vänner Ari” fortsatte han och drog in mig i hans famn istället, genast slog jag armarna om honom och kramade hårt tillbaka. Jag kunde inte undgå att känna flykting känslor inom mig, känslor som sa åt mig att bryta det vi hade för att inte ångra det senare. Jag öppnade och stängde munnen ett flertal gånger men varje gång slutade det likadant, i tystnad. Justin måste ha känt förändringen i mitt humör för han lutade sig tillbaka med ett frågande uttryck. 

   ”J-Jag... jag...” stammade jag, han drog ihop ögonen brynen medan han fortsatte att studera mig. 

   ”Ariel?” frågade han. 

   ”Jag är rädd” sa jag. ”och jag vet inte... om... tänk... jag kan inte-” Justin började genast skaka på huvudet när han måste insett vart jag ville komma med mitt meningslösa babbel. 

   ”Nej du kan inte göra så, du får inte göra så” utbrast han. ”det är inte rättvist. Du kan inte bara ge upp för att vi har några gropar i vår väg, så fungerar det” jag snyftade till och skakade på huvudet. 

   ”Det är väl exakt hur det fungerar!” utbrast jag. ”det är väl exakt hur det fungerar Justin. Jag är ledsen” viskade jag. ”du förstår inte...” 

   ”Nej, jag förstår inte. Jag förstår inte varför du inte är villig att lämna något som inte ens är trasigt. De är våra vänner Ariel, inget kommer hända. Tara kommer inte få veta något” 

   ”Du vet inte det. Hon är överallt och om hon får reda på det vi har, på att jag har gått emot hennes regler... så är jag död. Fattar du?” fick jag hysteriskt fram. Justin endast såg förtvivlat på mig innan han skakade på huvudet. 

   ”Det tror jag inte på, du är hennes dotter Ariel” 

   ”Nej, nej! Det spelar ingen roll, Justin. Dotter eller inte” utbrast jag. ”jag har försökt berätta gång på gång. Min värld fungerar inte som din, inte som någon annans. Tara är Gud och jag är hennes marionett docka, jag kan inte bara klippa banden och göra vad jag vill” 

   ”Vaddå? Så du ska bara ge upp? På grund av att våra vänner vet om oss?” jag kunde se hur ilskan växte i hans ögon. 

   ”Men inser du inte att detta är bara början? Först våra vänner, sedan kanske hela skolan, sedan hela världen. Efter det finns det inget slut och du kommer bara bli mer sårad ju längre detta pågår” 

   ”Och jag bryr mig inte. Någonsin tänk på hur jag ser det? För jag bryr mig inte vad som händer då, det är då, det enda jag bryr mig om är nu och nu vill jag vara med dig. Här och nu” hans händer kupade återigen mitt ansikte innan han lutade sin panna mot min, jag andades in och slöt ögonen. Så här nära kunde jag känna hans doft och hur den hypnotiserade mig, fick min vilja att vika sig. 

   ”Klandra inte mig när allt det här exploderar i våra ansikten” mumlade jag. 

   Han skakade på huvudet. ”tänker jag inte heller” svarade han innan han kysste mig. 

 

***

 

”Så hur känns det då?” frågade Victoria medan vi båda steg upp i stående hunden. Gårdagens kaos var som bortglömt och vi började istället på en ny kula. En kula där inte endast jag och Justin existerade, där vi inte behövde gömma oss i hans egna hus. I en timme hade jag behövt övertyga Victoria och Avan att jag absolut inte ville hålla det hemligt för dem men såg ingen annan utväg. Jag ville vara med Justin men jag var också oerhört rädd över vad som skulle hända med mig, honom om Tara någonsin fick reda på det. Tillslut insåg de vad jag försökte säga och såg sanningen som låg framför dem, men nu önskade jag nästan att de fortfarande var arga på mig då de istället hade gått över till polisförhör. 

   ”Det känns bra, han gör mig glad. Jag har aldrig känt något liknande” svarade jag och drog in några djupa andetag innan jag rullade ryggen så jag stod rak som en planka. Victoria flämtade plötsligt vid min sida och jag såg skrämt på henne. 

   ”Det var låtarna eller hur?” utbrast hon sedan exalterat. Jag skrattade till. 

   ”Ja, det var det. ‘Beautiful Soul’ var den första och ‘Save My Heart’ var den andra” svarade jag och gick tillbaka till den stående hunden. ”och när jag kom till dig mitt i natten så var det om Justin, precis som du trodde” återigen hörde jag hur hon flämtade vilket fick mig att le roat. 

   ”Så när fick du smaka Mr. Handsome’s fylliga läpparna?” yttrade sig Avan som satt i en solstol bredvid våra yoga mattor med en öl i ena handen. För bra för att träna med oss tydligen. Jag och Victoria bytte position och la oss i kobran. 

   ”Faktiskt så var det innan vi ens började gilla varandra... eller innan jag började gilla honom på det här sättet i alla fall” svarade jag. ”jag och Justin har en lista, en lista som är gjord för mig. En lista på saker som jag missade under min barndom, ni vet...” Avan nickade. 

   ”Så han och jag hade bockat av några punkter när vi kom in på annat som jag kan ha missat eftersom jag är så otroligt efterbliven i vissa lägen. Jag kan ha nämnt att jag aldrig haft en pojkvän, Justin vart förvånad och fortsatte ställa frågor kring det. Det slutade med att jag berättade att jag inte ens kysst någon, att jag fortfarande var ‘kyss-oskuld’ som du så fint uttryckte det” jag såg menande på Avan som endast höjde sin ölburk i triumf. ”Justin sa sedan att han kunde kyssa mig, om det var så att jag ville ha det överstökat. Vilket jag ville, snart 19 år och aldrig kysst någon började kännas gammalt och galet. Så han kysste mig, vi kysste varandra” 

   ”Var det tunga?” min haka föll. 

   ”Avan!” utbrast jag och han såg oskyldigt på mig även fast hans leende sa annat. ”men ja, det var tunga” Avan stönade och lät huvudet falla tillbaka mot solstols ryggen. Jag såg på honom ett ögonblick innan det gick upp för mig vad han höll på mig. ”snälla, säg inte att du fantiserar om min pojkväns tunga” 

   ”Ursäkta mig då! Inte mitt fel att du lyckades skaffa sig en av de sexigaste killarna till pojkvän och sedan ger mig detaljer” utbrast han. ”så hur långt har ni gått då? Av med några kläder? Oh my God, har du sett den kolossala kuken han säkert har? Berätta för mig! Är den så stor som alla tror? Vänta, du har väl inte-” 

   ”Herregud! Nej!” tjöt jag medan jag gick över till den fulla båten, där jag fortsatte att andades ut samtidigt som jag sänkte benen och höjde dem med min inandning. ”vi har inte haft sex, om det är det du undrar. Men...” 

   ”Men?” frågade Victoria exalterat. 

   ”Vi... han...” försökte jag men fann min tunga knuten och orden svåra att få fram. Detta var inte det vanligaste samtalsämnet jag hade, jag endast lyssnade, det var aldrig jag som pratade. 

   ”Vaddå, Ariel? Kom igen var inte så pryd? Har han rört dig? Fått dig att känna saker du aldrig känt förut? Har han gått ner på dig kanske? Hm... jag kan tänka mig att hans tunga kan skapa magi” jag endast såg på Avan under ett ögonblick medan han tittade forskande ut i luften innan han nyfiket vände blicken mot mig. Victoria vid min sida fnittrade lågt. 

   ”Kan vi snälla inte prata om det här?” frågade jag och bytte ännu en gång position, ståendes med överkroppen vikt över medan jag la handflatorna platta mot mattan. 

   ”Åh, kom igen. Det är sådant här det är meningen att vi ska dela med varandra. Jag kan berätta att Dylan kan skapa magi med både sin tunga, fingrar och Guds gåva till kvinnor om du förstår vad jag menar” 

   ”Och till en del män” inflikade Avan och jag såg med hängande haka på dem. 

   ”Vänta, så du menar att du har haft sex med Dylan?” utbrast jag sedan och vände huvudet mot Victoria som stod i exakt likadan pose som jag själv. 

   ”Ja och det var underbart. Vänta bara tills du och Justin gör det, först kanske det gör ont men sedan... ugh” jag skakade på huvudet för mig själv medan jag tog in hennes ord. Jag och Justin? Ha sex? Jag tänkte tillbaka på alla stunder i har passerat att bara kyssas, de gånger han har rört andra delar än bara mitt ansikte och höfter. Hur fantastiskt det känts och hur vartenda fiber i min kropp hade varit på helspänn av förväntning. 

   ”Kom igen, hur långt har ni gått? Jag vill veta allt” uppmanade Avan. ”ni har ju dejtat i 2 månader ändå, något måste ni ha gjort” 

   ”Okej då... vi har inte rört varandra på... nedre delen av kroppen än men...” jag kände hur mina kinder blossade röda. 

   ”Oh, har Justins maskulina händer rört lilla oskyldiga Ariels bröst kanske?” frågade Avan och plutade med underläppen åt mig. 

   ”Åh, håll käften” mumlade jag vilket fick dem båda att skratta högt. Jag log roat och såg glatt på mina två vänner. Det kändes bra att ha dem med mig igen, ha två personer som kunde mig utan och innan. Till största del.

 


 

hm.. det var ingen av er som gissade att det kunde vara Avan o Victoria. hahahaha, förvånade? o KAOS I PARADISET! vad tyckte ni om det? Ariel höll nästan på att förstöra Jairel. D= but they're fine. o sedan Victoria, Avan o Ariels samtal i slutet. XD haahhahaha, love to Avan. <3333 

vad tycks? bra/dåligt? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥ PUSS&KRAM. 

 

min fråga: vilka har fått snö? o vilka tycker om snö?

mitt svar: snön har nu lagt sig hos mig, ett litet vitt täcke på marken o vi satte upp lysen i träden idag. shiiiiiit, så kallt det var. herregud! men tycker att det var på tiden med snö. =) sedan som jag har nämnt är jag inget stort fan av snö. en vecka o sedan kan det försvinna, eller över jul o nyår är det okej sedan går det mig bara på nerverna. o slask... nej, usch! can't take it. 


Skriven av: Emilia

Så underbart bra, man måste bara älska Avan!<3

Svar: Eh snön har lagt sig hos oss och har även tagit hit stormen Sven som den kallas, man kan ju säga att den stormen var sjuk! Stutsmattor flög, 7 personer har dött, tak har flugit av, hela Malmö är översvämmat (eller i alla fall stora delar), typ världens största träd har ramlat, tegelhus har helt gått i sönder, lastbilar har vält och en massa annat!
http://www.sydsvenskan.se/skane/lasarbilder-i-sparen-av-sven/

2013-12-07 @ 22:58:10
Skriven av: Michelle

Jag älskar det :) Och jag älskar snö

2013-12-07 @ 23:15:44
Skriven av: Anonym

Vi har jätte lite snö

2013-12-07 @ 23:31:07
Skriven av: Josefin

Haha Avans kommentarer är för roliga XD
Svar;Det är soligt hos mig och ajg tror itne att jag kommer få snö i år :3 Men när bara glad för det för att jag avskyr snö, det är fint och så men det är kallt och jag avskyr ljudet när man går i snön, ush det är som att man drar naglarna på en svart tavla..

2013-12-07 @ 23:31:28
Skriven av: Adinaa

Sjukt braa : )

Vi fick snö för någon dag sen.. Snö är mysigt om man sitter INNOMHUS i värmen haha, men ute är det hemskt enligt mig :3

2013-12-07 @ 23:36:57
Skriven av: Anonym

Super duper bra kapitel!

2013-12-08 @ 02:11:41
Skriven av: Emelie

Omg!!! Skulle vara untressant o veta vad justins vänner tycker...

Men lika asbra som vanligt om inte bättre! Du e helt otrolig!!!!!!!!!!

2013-12-08 @ 09:08:14
Skriven av: Emelie

åhh jätte bra :)

2013-12-08 @ 13:28:13
URL: http://emelajzaan.blogg.se
Skriven av: Celebnovell

Flinar alltid som en galning när jag läser dina kapitel. xD U have to love Avan.

Sv: Här har det snöat mycket, säkert 10 cm. Det är fint att kolla på och så men jag tål inte kylan och slasket.

2013-12-08 @ 13:45:35
URL: http://celebnovell.blogg.se/
Skriven av: Sally

Skit bra kapitel, och vet du det roliga? En mina bästa vänner är precis som Avan om inte värre lol ^^


Svar: haha vi har fått snö här i Borlänge redan i torsdags och jag gillar inte den alls. Det är så himla kallt igår var det -10 fan vad jag saknar sommaren :'(

2013-12-08 @ 13:58:28
Skriven av: Goda

Haha busted! Riktigt roligt, intressant kapitel.. oj nu lät det väldigt tråkigt. Men det var riktigt bra iallafall, i mean it. Älskar verkligen Avans personlighet, så go :D Ariel är så gullig med sina rädslor för allting c: yippie, du är helt klart underbar med ditt skrivande... tack för mig.

2013-12-08 @ 14:21:18
URL: http://pelanyte.blogg.se
Skriven av: Anna

Sååå bra!!!! :D

2013-12-08 @ 14:58:25
Skriven av: Emmy

Så grymt bra!!!!

Vill du ha en länkbyte med mig? :D

Svar: tack så mycket! vad för slags länkbyte? =D kram.
Linn Halldin

2013-12-08 @ 16:50:39
URL: http://justindrewnovell.blogg.se
Skriven av: Anonym

I LOVE ITTTT!!!! Asså fick typ asmycket panik där ett tag jag ba noooooooo och sen ba puh tur att Justin räddade dem! xD

Yup fick snö igår faktiskt! Och jag äääälskar snööö, det är så fint!!! Och sen är det roligt också xD Fast lite jobbigt när det kommer i skorna och sminket osv….

2013-12-08 @ 17:52:30
URL: http://jdbnovel.blogg.se
Skriven av: Ariana

Sv: ja och sådär jag älskar det inte :)

Jätte bra?!

2013-12-08 @ 18:11:11
Skriven av: Goda

Oj, glömde att svara på frågan...hehe^^
Här i goa Göteborg kom det bara lite snö igår, men imorse snöade det på som tusan så hade ett stort leende i några timmar innan regnet kom :c nu är allting bara ett stort mega slask och riktigt hemsk. Hoppas bara inte att allt kommer frysa för då är det riktigt illa med mig, som är hur klumpig som helst :s Men annars så älskar jag snö, så länge det är lagom mycket. Helst ska det inte snö så mycket och snön ska bara ligga där på marken o vara, helst med en strålande sol.
Känner mig lite hemsk att jag har skrivit mer om mina känslor till snö än om själva kapitlet men hoppas du överlever.. :d

2013-12-08 @ 19:24:25
URL: http://pelanyte.blogg.se
Skriven av: Anonym

Sjukt bra, Ariel o justin sitter i ett träd o pussas hahah 😂😂
Sjukt bra som alltid 😘😘

2013-12-09 @ 22:53:18
URL: http://biebsworldstory.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback