38 - Forget The Movie

PREVIOUS:    ”Kom igen, hur långt har ni gått? Jag vill veta allt” uppmanade Avan. ”ni har ju dejtat i 2 månader ändå, något måste ni ha gjort” 

   ”Okej då... vi har inte rört varandra på... nedre delen av kroppen än men...” jag kände hur mina kinder blossade röda. 

   ”Oh, har Justins maskulina händer rört lilla oskyldiga Ariels bröst kanske?” frågade Avan och plutade med underläppen åt mig. 

   ”Åh, håll käften” mumlade jag vilket fick dem båda att skratta högt. Jag log roat och såg glatt på mina två vänner. Det kändes bra att ha dem med mig igen, ha två personer som kunde mig utan och innan. Till största del.

 


 

Justins Perspektiv. 

”Hur hände det? Jag förstår verkligen inte hur du kunde fånga den där!” utbrast Chaz och pekade mot fönstret där vi kunde se Ariel, Victoria och Avan på baksidan. ”inget illa menat, men vi alla vet vem hon är. Världens sexigaste kvinna!” jag log roat och vände huvudet så jag kunde se ut genom fönstret igen, Ariel och Victoria bytte yoga position återigen medan de fortsatte föra sin konversation. 

   ”Jag vet inte, ärligt talat” svarade jag med en axelryckning. ”jag har väldigt svårt att tro på det själv” 

   ”Herregud, jag kan inte vara mer avundsjuk på dig än i just denna stund” han sjönk längre ner i sin fåtölj medan jag flinade roat men jag förstod honom. Om han skulle börja dejta Beyonce skulle jag också var ganska avundsjuk eller kanske mer en aningens irriterad. 

   ”Men jag måste be er alla om en tjänst dock” sa jag och satte mig till rätta i stolen. ”ni kan inte säga ett ord till någon om oss” ett förvirrat ansiktsuttryck spred sig över killarnas ansikten. ”det är komplicerat, som Ariel sa igår, men vad vi har kan verkligen inte spridas utanför dessa väggar” 

   ”Ehm... visst, inga problem” svarade Ryan tillslut och jag nickade. Ariels sammanbrott igårkväll hade skrämt livet ur mig, att hon på grund av en sådan liten sak var villig att släppa allt, var villig att lämna mig. Jag hade förväntat mig att mycket mer skulle krävas för henne att bryta ihop, men jag måste väl inte insett hur mycket Tara hade henne runt lillfingret. Ofta ansågs väl just det som något gulligt och bedårande men i den här situationen var det mer skrämmande och oroväckande. Ämnet fick mig att tänka på framtiden, hur skulle vår framtid se ut? Hur länge skulle jag kunna vara i ett förhållande som var tvingat att leva i skuggorna på grund av min flickväns mamma? Skulle vår framtid utspela sig som någon klyschig film där vi behövde gömma oss tills våra olika parter slet oss ifrån varandra? Skulle vi sluta som Romeo och Juliette som tog livet av sig på grund av varandra? Jag skakade på huvudet för mig själv. 

   Plötsligt öppnades altandörrarna och i nästa sekund steg Ariel, i följd av Victoria och Avan, in i köket. Klädd i endast yoga byxor, en sport bh och uppsatt hår. Hon log brett när hon mötte min blick innan det föll något när hon kikade runt. Genast sträckte jag mig efter hennes hand och drog henne intill mig. 

   ”Se inte så oroad ut, jag har pratat med dem. De tänker inte berätta för någon. Som jag sa, de är våra vänner” viskade jag vid hennes öra innan jag lutade mig tillbaka för att se in i hennes ögon. Hon endast såg tillbaka på mig för ett ögonblick innan ett litet leende spred sig över hennes läppar. 

   ”Okej, jag litar på dig” sa hon medan hon nickade på huvudet. Jag besvarade hennes nick med ett leende. 

   ”Bra” mumlade jag innan jag kysste henne lätt. Hon log och bubblan vi för tillfället befann oss i sprack när en harkling ekade i rummet. 

   ”Ja, precis. Fler människor finns i rummet” sa Alfredo med en menande blick, jag himlade smått med ögonen innan jag vände mig mot Ariel igen som hade fått en liten rodnad på kinderna. 

   ”Nej!” utbrast hon sedan. ”jag har inte tid för detta, jag har ställen att vara på och människors drömmar att krossa” jag drog frågande ihop ögonbrynen. ”Avan, du måste hjälpa mig att bestämma bland de nya underkläderna som Tara skickade mig. Det är meningen att jag ska välja tre par. Kom igen” hon viftade med handen innan hon gick ur mina armar och försvann ut ur rummet. 

   ”Underkläder?” hörde jag någon kvida. 

   ”Oh, herregud. Killar” min blick vandrade över till Victoria som skakade på huvudet. Jag skrattade till och hon mötte min blick innan hon flinade roat. 

 

”Justin!?” jag stannade upp i min rörelse innan jag lutade mig tillbaka i fåtöljen. Ariel hade befunnit sig i säkert två timmar i sovrummet tillsammans med Avan för att bestämma vilka underkläder hon ville ha. Jag kan ju säga att jag behövde bita mig både en och tjugosju gånger i tungan för att inte resa mig upp och gå in dit. Bara tanken av henne, prövandes olika underklädsset fick det att krya i skinnet. 

   ”Ja!” ropade jag tillbaka till Ariel, nyfiken på vad hon ville. 

   ”Skulle du kunna komma!?” jag reste på mig och vandrade iväg från Chaz och Ryan som var upptagna med att spela FIFA, från Alfredo som satt och såg genom kameramaterial från skolan, från Maejor Ali som somnat och Patrik och Poobear som otroligt nog spelade schack mot varandra. Jag fixade till mina basketshorts medan jag gick genom korridoren bort mot sovrummet och knuffade smått upp dörren. Men första steget in blev mitt sista då Ariel stod i endast underkläder vid slutet av sängen. 

   ”Hej, jag behöver din hjälp. Avan kan inte bestämma sig vilken av dessa två jag ska välja” orden verkade inte registrera sig i min hjärna, det enda den verkade kunna få in var hur hennes bröst kramades av bh och hur trosorna smet om runt hennes höfter. 

   ”Vänta lite. Ledsen, men han har ett typiskt ‘jag-ser-min-flickvän-i-alldeles-för-sexig-utstyrsel’ stund och vi måste få tillbaka honom innan han kan vara med och bestämma” Avan fortsatte sedan med att knäppa framför mitt ansikte vilket fick mig att häftigt hoppa till. 

   ”Vad är det? Vad är det jag ska göra?” rabblade jag och skakade på huvudet. 

   ”Jag behöver hjälpa bestämma mig mellan två olika överdelar” berättade Ariel innan hon viftade med handen för att be mig komma närmre. Jag svalde och steg längre in i rummet. Hon vände sig sedan mot sängen där två olika bh:ar låg. 

   ”Menar du att du vill att jag ska välja vilken?” frågade jag och såg på henne som om hon blivit tokig. 

   ”Jag sa samma sak” sa Avan vid min andra sida innan han klappade min axel. 

   ”Åh, kom igen. Tänk... vilket skulle du helst vilja se mig i?” hon log så hoppfullt mot mig att jag inte hade mage att göra henne besviken, men om jag skulle vara ärlig så kunde jag inte se mycket skillnad mellan dem. De båda var svarta, spets, det var endast små detaljer som var annorlunda. 

   ”Ehm... den här” sa jag och pekade på den ena. Ariel la huvudet på sned medan hon studerade den jag valt innan hon nickade. 

   ”Tack så mycket” utbrast hon innan hon sträckte på sig och kysste mig. Ett nöjt leende spred sig på mina läppar innan jag lät blicken vandra nerför hennes kropp igen. 

   ”Okej, kåtbock. Du kan lämna rummet igen” sa Avan och viftade med handen. Ariel fnissade. 

   ”Hejdå Justin” fnittrade hon och jag skakade roat på huvudet medan jag lämnade rummet för att återvända till sällskapsrummet där inget hade förändrats. 

 

  

Ariels Perspektiv.

”Jag har ingen aning om jag ska säga att dem är gulliga eller alldeles för töntiga” sa Justin bredvid mig vilket fick mig att kasta tillbaka huvudet och skratta högt. Jag och Victoria hade bestämt oss för att sticka ner på stan och gå längst LA’s gator när jag fann dessa college tröjor jag och Justin bar. De var klyschiga men en aning gulliga. Justin hade skrattat när jag gett honom den men sekunden efter dragit den över huvudet och sett på mig. 

   ”Dock tycker jag om att du bär din, så alla vet att du är min och ingen annans” jag rodnade en aning och såg ner på min tröja. Min var marinblå med vit text som skrev ‘Aye, He’s Mine’ medan Justins var vit med marinblå text som skrev ‘Aye, She’s Mine’. Jag fnittrade och kröp upp bredvid Justin i sängen, vi hade bestämt att ha en filmkväll inne tillsammans och sitta uppe tills vi inte kunde hålla ögonen öppna. Ståendes på knäna framför honom smög jag upp händerna över hans bröst medan jag lutade mig ner mot honom. 

   ”Tja, jag tycker om att du bär din också...” mumlade jag, mina läppar snuddade hans för varje ord. ”så alla vet att du är min och ingen annans” sedan tryckte jag mina läppar mot hans samtidigt som mina händer hade vandrat upp till hans hår. Jag kände hur han la händerna på mina höfter och drog ner mig närmre, så jag istället låg på honom. Jag log mot hans läppar och kysste honom en sista gång innan jag lutade mig ifrån. 

   ”Så vad har vi för filmval?” frågade jag exalterat och hörde hur han skrattade bakom mig. 

   ”Jag tänkte att vi kunde fortsätta på Disney listan, det är fortfarande inte okej hur få du har sett” svarade Justin medan han fiskade åt sig sin dator och ställde den framför oss. ”så, en mer modern eller en gammal?” jag bet mig eftertänksamt i underläppen. 

   ”Gör inte sådär” mumlade Justin sedan och grep tag i min haka för att dra ut min underläpp från mina tänder. Plötsligt var det spänning i rummet tillbaka och det enda jag kunde se var Justins läppar och känslan av hans fingrar mot min haka. Min blick växlade mellan hans läppar och ögon ett flertal gånger innan jag slängde mig på honom och vi föll ner på madrassen. Våra tungor möttes. Mina knän tog en position på varje sida av Justins höfter. Justins händer smekte nerför min rygg innan de till min förvåning stannade vid min rumpa. 

   ”Vi... får inte glömma... filmen” mumlade jag mellan kyssarna. 

   ”Glöm filmen” sa Justin innan han fick oss och rulla runt så han tryckte ner mig i den mjuka madrassen, jag fnittrade med lindade armarna runt honom och fortsatte vår make-out session. Han hand smet snart innanför min collegetröja och uppför min mage innan den nådde mina bh klädda bröst. Ett svagt stön slapp ur min mun när han kupade ena och kramade åt. Mina ben lades snart runt hans höfter vilket fick mig att känna något jag aldrig känt förut. Justins nedre... kompis gjorde salut för mig om ni förstår vad jag menar och av någon konstig anledning så fick det mig att känna mig bra. Dock antar jag att det var meningen. Men vad var det meningen att jag skulle göra nu? 

   ”Jag kan berätta att Dylan kan skapa magi med både sin tunga, fingrar och Guds gåva till kvinnor om du förstår vad jag menar” Victorias ord från tidigare idag ekade i mitt huvud medan jag fortsatte att kyssa Justin. Fingrar? Tunga? Guds gåva till kvinnor? Tja, jag antar att jag funnit Guds gåva men det andra... Herregud, jag är så vilse när det kommer till sådana här saker. 

   Sedan gjorde Justin en rörelse med sina höfter som fick en otroligt främmande känsla att sprida sig i nedre delen av min mage, men känslan var bra, skön och fick min haka att falla. Vad är det som händer? 

 


 

hahahahah, okej. såååå... först fick ni se lite hur Justins konversation gick till med killarna, inte speciellt lång utan mer i hans huvud. XP hur tror ni det kommer gå för deras framtid? 

o sedan fortsatte det med Ariels underklädsval. hahahahah, återigen en frustrerande situation för Justin o ännu mer roliga kommentarer från Avan. 

men slutet... kan det hetta till lite kanske? vad tror ni? vad tycks? bra/dåligt? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥ PUSS&KRAM. 

 

min fråga: (som den här gången inte har något svar från mig) men jag kom på att jag aldrig har frågat er vad ni tycker om de sexuella scenerna. typ som... är det för detaljerat? eller är det för lite detaljer? eller vill ni läsa sexuella scener som inte bara är om sex... jag har aldrig riktigt skrivit om dem tidigare men... ah. 

borde jag sätta in varningar överst på kapitlena? eftersom jag vet att jag har yngre läsare... herregud, det kanske jag borde ha gjort! oh... ehm... hehehehe, sorry! berätta vad ni tycker! VAR INTE BLYGA. jag anser själv att dessa scener är viktiga för ett förhållande men inte avgörande för mina noveller, de är inte speciellt centrala men något som händer. lämna en kommentar. 


Skriven av: Anonym

åh asså herre vad bra du är! Jag tycker att du skriver dom jättebra som du gör nu, om du känner så så kan du ju varna men jag tycker att det är jättebra som det är nu! och jag ÄLSKAR Avan! han är ju bara för skön! Men jag tycker att din kapitel är underbara och perfekta som dom är så fortsätt som du gör så blir det grymt! kram

2013-12-08 @ 21:30:51
Skriven av: Anonym

du borde väl kanske skriva "varning".
och jag vill gärna ha väldigt mycket detaljerat :$

2013-12-08 @ 21:31:48
Skriven av: Jessica

OMG! Jag vill ha det detaljerat, om det är snuskigt gör det inte så mycket men typ mycket detaljer och mycket känslor

2013-12-08 @ 21:35:08
Skriven av: Anonym

Meeeeer

2013-12-08 @ 21:38:25
Skriven av: miranda

Jag tycker du ska sätta upp en varning högst
Upp på de kapiteldär det beövs, det ska vara detaljerat men inte överdrivet ;)

2013-12-08 @ 21:45:57
Skriven av: Anonym

Jag gillar när scenerna är lite mer detaljerade...:Phehe, och det finns ju såna som inte tkr om det så då kan du ju skriva en liten "varningstext" :)
Men iallafall superbra kapitel...(som vanligt) längtar till nästa juuuu:* undra vad som händer, slutet var ju ganska intresting...haha XD

2013-12-08 @ 22:22:49
Skriven av: Anonym

Jag tycker det borde vara väldigt detaljerat! Meeeer detaljerat än vad det är! De är bra då och de känns mer verkligt än bara en novell om du förstår :p

2013-12-08 @ 22:22:58
Skriven av: Sofie

otroligt tacksam för att du kommenterar...

2013-12-08 @ 22:39:55
Skriven av: Sofie

Tycker också att dem är viktiga i novellen, dina noveller är redan så sjukt bra som de är, så det spelar ingen roll vad du gör, men jag tycker iallafall att de ska vara kvar! :)

2013-12-08 @ 22:44:07
Skriven av: Thilda

Lika bra som alltid! :D<3, Tyckte det var roligt när justin reagerade som han gjorde när Ariel skulle välja underkläder, haha stackars Justin, lite frustrerad.. det var hur gulligt som helst med dom där tröjorna Ariel köpte,Aww. längtar till nästa kapitel.

svar: Asså sexscenerna enligt mig tycker jag ska vara detaljerade men liksom inte som värsta porr men ja, liksom med förspel och sånt. Sen är det ju upp till dig om du också vill ha med små scener ibland i kanske vissa kapitel där dom inte har sex men kanske andra grejer.jag håller även med dig att de kan vara en smart grej att sätt en varning innan en sexscen ska komma då det finns dom som kanske inte tycker om att läsa just såna scener, anyway det var typ det jag tycker. :)

2013-12-08 @ 22:59:00
Skriven av: Felicia✌️

Asså jag tror aldrig att jag skrattat så mycket i hela mitt liv! Om jag hade en kompis som Avan skulle jag ju aldrig kunna andas ordentligt, sjukt hur rolig han är!
Och sen till frågan;
Tycker det är perfekt som det är nu, sättet du beskriver allt får det att kännas verkligt, men inte genant, tack vare dina roliga ordval och liknelser. Jag behöver ingen varning, men det skulle väl vara bra för dem yngre. Kommer dock banka in skallen på dig om om du tar bort det eller minskar! (Skämt åsido) men du vet ju själv hur mycket som passar i vilken novell, och det tycker jag har vart perfekt i alla hittills! 😁😘

2013-12-08 @ 23:32:51
Skriven av: Goda

Yipppiie, ett till kapitel! Två kapitel under en helg, du är helt klart bäst. Kapitlet var sjukt roligt att läsa, speciellt slutet :3
Som leder till mitt svar på din fråga, jag tycker att de här scenerna ingår i en novell, eller iaf en huvudkaraktärernas förhållande.. jag tycker faktiskt de är bra som de är, men kanske kan de vara lite mer detaljerade och mer utmålade (beskrivna mer). Men om det känns konstigt för dig att skriva dem så skit i det.. Sedan kan ju sex scenerna inte bara handla om sex, utan annat också..ehm, och det kanske du inte behöver vara väldigt detaljerad i men du kan väl ha med det ändå. Det är ju också en del av en relation.. hm, väldigt weird kommentar...

2013-12-08 @ 23:39:01
URL: http://pelanyte.blogg.se
Skriven av: Jen...!<3

Jag tycker dom kan vara lite mer ingånde, man behöver liksom i ge var ända ditalj men man vi inte liksom skippa dom, sen är det alltid skönt att bli lite förvarnad innan

2013-12-09 @ 01:03:03
URL: http://justinblogg.blogg.se
Skriven av: Anonym

Sjuukt braa

Sv; tycker att dom är perfekta som dom är :3 Låter pedofil nu hahahah

2013-12-09 @ 07:17:23
Skriven av: Emelie

OMG!!!!! Haha, skrattade typ igenom halva kapitlet xP
Svar: Är liksom 13, snart 14 år så jag vet inte... Liksom inte för mycket kanske, men jag håller med om att de behövs för att förhållande ska verka trovärdigt. Nu kanske folk blir jättesura på mig...

2013-12-09 @ 07:26:37
Skriven av: Camilla

Först vill jag bara säga: du kan inte sluta så som du gjorde !!! Det tar död på mig , när kommer nästa ?!?!?!

Svar: jag gillar inte för detaljerade scener men egentligen spelar det ingen roll. FORSÄTT SKRIV BARA !!💕

2013-12-09 @ 08:31:17
Skriven av: Michelle

Jag älskar det och för svar på din fråga så spelar det ingen roll hur du skriver bara man förstår:)

2013-12-09 @ 12:18:24
Skriven av: Anonym

Så fucking underbart bra!!!!!!!!! Du är så begåvad!

Svar: gillar när det är detaljerat (hahaha nu låter jag som värtsa peddot) men då får man en känsla ut långt de gått i deras relation och så ;) hoppas att du förstår vad jag menar ;)

2013-12-09 @ 14:36:44
Skriven av: Celebnovell

Sjukt bra... smått kanske det hettar till men inte mycket - det är fortfarande för tidigt. :P♥
Sv: Varning skulle vara bra för dom yngre.. och sedan inga grova ord. Bokstavligt talat hatar det. Resten antar jag är okej. ;)♥

2013-12-09 @ 14:57:30
URL: http://celebnovell.blogg.se/
Skriven av: Anonym

Det ska vara mer detaljerat så man kan typ förställa att man är i samma sitvation

2013-12-09 @ 16:07:50
Skriven av: Emelie

jätte bra !! :))

2013-12-09 @ 16:08:08
URL: http://emelajzaan.blogg.se
Skriven av: anonym

åhhhhhhhh älska¨r denna kapitelen den här var bäst ju wow, den här novellen gör mig gallen eller du gör mig gallen sättet du skriver på eller allt !!!! ÄLSKAR DENNA NOVELLER OCH KOMMER ATT ÄLSKA DEN FÖR ALLTID!!!!
svar: ja, jag tycker att du ska skriva om sex och jag vill ha det detaljerat hahha men aa du förstår, sen så tycker jag att det är viktigt i en novell att de har det eller ett förhållande . det var smart ide att du sätter varning så att de som inte vill läsa kan bara hoppa över det, den här kapiteln var så spännande och kul att läsa avan haha så kön, om du inte vill skriva om det så behöver du inte skriva. undrar bara när kommer nästa kapitel ? såå spännande kan inte vänta gud !!

2013-12-09 @ 17:18:20
Skriven av: Anonym

Jätte bra! :)

2013-12-09 @ 19:19:35
Skriven av: Fanny

Awesome

2013-12-09 @ 21:42:12
Skriven av: Carolina

Det skulle vara så sjukt kul att någon av deras vänner kommer in i rummet eller någon när de är halft avklädda c; You know? :P

2013-12-10 @ 16:32:27
Skriven av: Mathilda

Haha älskar Avans kommentar XD
Gillar när det är mer detaljerat (haha låter som ett peddo men men XD) Slutet dödar längtar tills nästa kapitel!

2013-12-10 @ 18:19:04
Skriven av: Anonym

SÅÅÅ braa!!! Kan inte vänta tills nästa *_*

2013-12-10 @ 23:00:37
URL: http://jdbnovel.blogg.se
Skriven av: anoym

omg kan inte vänta !!!! när kommer nästa kapitel? kommer det nån idag ?

2013-12-11 @ 19:23:47

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback