39 - World's Best Kisser Goes To...

PREVIOUS:    ”Jag kan berätta att Dylan kan skapa magi med både sin tunga, fingrar och Guds gåva till kvinnor om du förstår vad jag menar” Victorias ord från tidigare idag ekade i mitt huvud medan jag fortsatte att kyssa Justin. Fingrar? Tunga? Guds gåva till kvinnor? Tja, jag antar att jag funnit Guds gåva men det andra... Herregud, jag är så vilse när det kommer till sådana här saker. 

   Sedan gjorde Justin en rörelse med sina höfter som fick en otroligt främmande känsla att sprida sig i nedre delen av min mage, men känslan var bra, skön och fick min haka att falla. Vad är det som händer? 

 


  

Varning! Grafisk Sexualitet. ”Justin...” viskade jag och han lyfte försiktigt på huvudet så han kunde se in i min ögon. Begäret efter att han skulle upprepa rörelsen maximerades med tusen när jag mötte hans nu mörka ögon, hans mörka ögon som var fyllda av kärlek och vad jag antog var lust. ”gör det igen, snälla” 

   Han endast såg på mig ett ögonblick innan han böjde sig ner och kysste mig, sekunden efter trycktes hans skrev mot mitt eget ännu en gång och fick den där otroliga känslan att fylla mig igen. Jag gav ifrån mig en blandning mellan ett stön och en kvidning mot hans läppar medan jag kände hur han upprepade rörelsen. Herregud. 

   Min kropp har gått genom mycket genom mina snart 19 år av existens, jag har gått genom smärta, sorg, stress, panik, glädje, lycka men aldrig hade jag känt njutningen, åtrån som flödade inom mig i just denna stund. Begäret efter mer. Jag kysste Justin hårdare och mer desperat medan min ena hand flätades in i hans mjuka hår. 

   En kall vind dansade plötsligt över min mage och jag insåg först nu att Justin hade börjat dra min tröja uppåt. Jag slet mig från hans läppar innan jag drog min collegetröja över huvudet och blev liggandes i sängen i endast bh, mina små sovshorts och sockor. Min tröja slängdes åt sidan samtidigt som mina händer sökte sig efter Justins ansikte igen. 

   ”Justin... jag behöver... jag vet inte... jag...” försökte jag men visste inte hur jag skulle få fram mina behov, begär i ord. Hur skulle jag förklara hur... kåt? Upphetsad? Var de det jag var? 

   ”Baby, slappna av” vår ord kom ut som viskningar till varandra medan våra flämtande andetag ekade i rummet. Jag drog in ett andetag och nickade. ”litar du på mig?” jag nickade igen, han log och böjde sig ner för att kyssa mig igen. Hans händer fortsatte sedan ner längst mina sidor och sände ilningar ut i min kropp, hans varma handflator fann mina höfter innan hans ena hand fortsatte. Jag kände hur jag genast stelnade till och Justin stannade upp. 

   ”Lugn” viskade han vid mitt öra innan han nafsade på min örsnibbe. Sedan var hans hand... där och fick återigen min haka att falla medan jag drog in ett häftigt andetag. 

   ”Justin...” stönade jag fram och spände mitt grep om honom, hans hand fortsatte skapa ‘magi’ - som Victoria sagt - inom mig. Mitt underliv började dunka ju mer Justin höll på och fyllde mig med den mest underliga känslan jag känt, men en bra sådan. Jag stönade kvävt till medan jag letade efter hans läppar. 

 

"Relax..."
 

   ”Du är så otroligt vacker, baby” viskade Justin innan hans hand försvann och jag kände genast saknaden efter kontakten men glömde det lika fort när Justin återigen tog sin plats mellan mina ben och våra höfter började gnida sig mot varandra. Det enda som hördes för ett ögonblick var våra flämtande andetag, kontakten mellan våra läppar när jag kände hur det drog ihop sig inom mig. 

   ”Justin...” våra rörelser blev en aning snabbare, hårdare innan jag kände hur känslorna exploderade inom mig och tog över allt annat. Mitt stön fastnade i halsen medan jag klängde mig fast vid Justin som släppte ut ett långt stön vid min hals. Hur länge vi bara låg där i varandras armar visste jag inte, minuterar, timmar, dagar, månader, jag visste inte. Tillslut började Justin röra sig i mina armar, ett brett flin låg på hans läppar och jag såg nyfiket på honom. 

   ”Jaha, då har vi ännu en punkt avklarad på listan” sa han med flinet fortfarande på hans läppar och jag drog frågande ihop ögonbrynen. ”första orgasmen, check” svarade han, jag såg chockerat på honom innan jag täckte mitt ansikte i förlägenhet medan jag hörde hur han skrattade.

   ”Oh my God!” tjöt jag innan jag valde att retas med honom. ”hur kan du vara så säker på att det här är min första?” han slutade tvärt att skratta innan han såg ner på mig. 

   ”Vaddå? Så du säger att du har gjort det här eller liknande med någon annan?” frågade han och höjde på ena ögonbrynet. ”eller försöker du säga att du själv har gett dig din första?” min haka föll innan jag slog till honom på armen. God... Han skrattade. 

   ”Babe, jag har svårt att tro att du har gjort annat med någon om jag gav dig din första kyss” 

   ”Hur vet du att det faktiskt var min första kyss då? Du sa det ju själv, om du inte vetat bättre så skulle du trott att jag ljugit” svarade jag och såg menande på honom, skämtsamheten försvann från hans ansikte innan han såg ner på mig. 

   ”Driver du med mig nu? Eller är du fullt allvarlig?” jag endast likgiltigt mötte hans blick under ett ögonblick innan jag brast i skratt. ”åh, din lilla...” jag tjöt av skratt när Justins fingrar attackerade min mage och jag vände och vred på mig under honom. 

   ”J-Justin... s-sluta!” skrattade jag. 

   ”Inte för än du säger att Justin Bieber är världens bästa kyssare och är din första” jag flämtade efter andan medan jag försökte komma undan hans fingrar. 

   ”Okej, okej” flämtade jag. ” Justin Bieber är världens bästa kyssare och är min första” Justin slutade genast kittla min mage och föll med en suck ner i madrassen bredvid mig. 

   ”Tack så mycket baby” sa han och jag himlade med ögonen åt honom. 

 

***

 

”Ugh... ni två gör mig redan äcklad mer er gullighet. Det kväver mig, kväver mig!” jag fnittrade roat åt Avan som nu satt böjd över sin kaffekopp medan han masserade sina tinningar. Justin och jag bar fortfarande våra collegetröjor då vi båda somnat i dem igårkväll och var anledningen till Avans klagande kommentar. Endast tanken på kvällen innan fick mig att rodna men också längta efter att uppleva det igen. Justin hade fått mig att känna saker jag aldrig gjort förut, fick mig mer nyfiken på vad mer han kunde göra som fick mig att känna likadant, om inte ännu bättre. Hm... 

   ”Drick ditt kaffe så ska du se att det går över” försäkrade jag och klappade honom på axeln. Justin och jag slöt upp bredvid varandra vid köksbänken för att göra i ordning vår frukost. Som om vi gjort det i åratal skickade vi vant runt varorna vi visste den andra behövde tills våra olika tallrikar var fyllda med mat. Tillsist satte jag en sked i min yoghurt skål innan jag vände mig om för att ansluta mig till resten som satt runt köksön. Jag stelnade dock till i min rörelse när jag märkte att alla ögon låg på oss med ett frågande och förbryllat uttryck. 

   ”Vad?” utbrast jag och bröt tystnaden. Plötsligt såg alla ut som om jag fångat dem med handen i kakburken medan en del av dem samtidigt skakade på huvudet. 

   ”Ni vet att ni beter er som ett gift par va?” såklart var det Avan som var den som valde att gå rakt på sak utan vidare omtanke. Jag kände hur det blossade svagt på mina kinder innan jag gav Justin en blick för att se att han log snett åt mig. 

   ”Hur ser ditt schema ut idag?” frågade han och valde att ignorera våra åskådare. Jag tuggade klart innan jag svalde. 

   ”Tydligen har Tara en uppgift för mig att ta hand om, har ingen aning om vad det handlar om men jag antar att det är mindre tillfredsställande. Sedan har jag en sak att visa dig ikväll, så se till att vara här till det” svarade jag och pekade med skeden på honom. Han lyssnade uppmärksamt och öppnade sedan munnen för att svara när Avan hann före honom. 

   ”Visa vaddå? Ditt underliv?” kontrade han uttråkat. Tur nog hade jag ingen mat i munnen när han valde att göra sitt uttalande för annars hade jag med 100% säkerhet satt det i halsen. Jag valde istället att endast stirra på honom vilket han besvarade med en ‘vad?’ gest. 

   ”Du är fortfarande så otroligt pryd, Ari. Jag hade hoppats att Justin kunnat locka fram din inre sex gudinna men jag märker att vi skickade fel man för jobbet. Jag hade förväntat mig mer av dig Justin, speciellt med alla rykten du har angående din... kompis. Jerry sägs vara som den lastbilschauffören han låter som, stor och kraftig” Avan suckade sedan nedstämt medan jag endast kunde fortsätta stirra på honom. ”kanske jag behöver ta dig till den där stripp klubben i alla fall, Julio skulle... nej, inte han. Han visade sig vara gay-” 

   ”Va? Hur vet du?” utbrast Chaz plötsligt och vände sig mot Avan. 

   ”Eftersom, Chaz lille, jag körde min gigantiska kuk i hans rövhål. Klart nog?” svarade Avan vilket hade en omedelbar effekt på Chaz då han bleknade och hans ögon fick plötsligt dubbel storlek. ”kanske jag ska hjälpa dig att hitta ditt sanna jag, jag är öppen alla dagar, dygnet runt. Ingen idé att skämmas” 

   ”Okej, okej. Sluta upp att terrorisera Justins vän, han kommer ju få ärr för livet” sa jag och viftade bort Avan från stackars Chaz. Avan höjde genast avväpnande händerna i luften som för att säga ‘I-am-just-saying’. ”och sedan har du inget med att göra vad jag ska visa Justin, men om du behöver veta så är det inte mitt underliv, okej? Det är mellan mig och honom” 

   ”Ugh, jag är omringad av pryda, tight rövade nunnor. Jag går och ringer Julio” han höjde handen i avsked och jag skakade på huvudet åt min vän medan jag såg honom lämna köket bakom sig. 

   ”Jag är stolt över min tighta röv kan jag ju meddela Mr. Big Dick” ropade Victoria efter honom. ”jag tänker inte låta någon penetrera mig där, du kommer få sitta ensam med ett läckande arsel när du blir gammal” 

   ”Glöm inte att det är jag som är dominant, hjärtat. Det är jag som knullar, så mitt arsel kommer vara lika tight som ditt eget” hörde vi honom svara, Victoria tänkte över det han svarat innan hon ryckte på axlarna och återgick till sin frukost.

   ”Mr. Big Dick?” frågade någon av killarna. 

   ”Ja, påminn mig igen varför vi gav honom det smeknamnet? Det har inte gjort annat än att hans ego ännu större” utbrast jag. 

   ”För att det passade” svarade Victoria och jag nickade eftertänksamt medan minnesbilder från Avans... schlong poppade upp i mitt huvud. Avan var minst sagt välutrustad om du förstår vad jag menar. 

   ”Vilket betyder att ni har-” började Justin innan Victoria avbröt honom. 

   ”Sett hans mandom, kan du slå dig i backen på att vi gjort.-” 

   ”För många gånger” stönade jag medan jag rynkade ihop ansiktet. 

   ”-Avan föredrar nämligen att vandra runt som den dagen han föddes efter han duschat. En liten varning för framtiden bara. Bli inte rädda om han plötsligt vandrar in i... ingenting!” en tystnad spred sig över killarna medan de överlade vad vi sagt i deras huvuden. 

   ”I alla fall, Justin se till att vara här. Jag måste sticka” skyndade jag mig att säga innan jag sprang fram till diskhon och ställde ner min skål. Jag sträckte på kroppen för att ge Justins kind en kyss innan jag hastigt sprang bort från köket och till min rum. 

 

Fyrtiofem senare hoppade jag in i sällskapsrummet som var sammankopplat med hallen och tja, hela huset på ena foten då jag försökte sätta på mig min andra klack samtidigt. Jag hade klätt mig i ett par mörkblå jeans tillsammans med en svart axelbandslös topp som hade hjärtformad urringning samt gick tight ner till min midja innan den föll likt en kjol ner till mina höfter. Den sandfärgade hatten med ett blått band hade jag fortfarande i min hand men skulle snart sitta på mitt huvud. Jag rätade på mig när jag fick på den andra klacken på min fot innan jag satte hatten på huvudet och fixade till väskan samt jackan jag hade på armen. 

   ”Jag vet inte när jag är tillbaka, men... jag hör av mig” jag trippade snabbt fram till Justin som satt i ena soffan med datorn i knät, jag såg att ett musikprogram var öppnat så jag antog att han höll på - som vanligt - med någon låt. Han böjde bak huvudet så han kunde se på mig, ett leende låg på hans läppar som jag besvarade innan jag snabbt böjde mig ner för att lätt kyssa hans läppar. ”hejdå, allesammans!” jag vinkade till dem alla innan jag försvann ut genom ytterdörren. På uppfarten stod min bil redo med chaufför samt Greg och Tyra sittandes inuti den. 

   ”Någon som är beredd att berätta för mig vad det är jag ska göra idag?” frågade jag när vi rullat förbi porten intill området och var på väg mot den okända destinationen. 

   ”Jag tror det är bäst att vi avstår från att berätta för dig tills vidare, jag är inte säker på att du kommer gilla det speciellt mycket” fasa spred sig genast genom mig medan jag drömde ihop olika scenarion i huvudet. 

   ”Vad är det? Snälla säg att det inte är en naken shoot?” vädjade jag. Jag var definitivt inte redo för något sådant. Topless, inga problem men inte fullständigt naken. Inte än. 

   ”Nej, inget sådant. Har inget med en photoshoot att göra, det här är något helt annat” svarade Tyra och jag nickade lättat innan jag sjönk tillbaka mot bilsätet. Vad kunde det vara? Bilen körde i ytterligare tjugo minuter innan den körde in på en parkering, förvirrat såg jag ut genom fönstret medan Tyra och Greg klev ur. Jag tog emot Gregs hand som erbjöd mig hjälp ut ur bilen och var tacksam för hatten då solen sken högt på himlen. Mina och Tyras klackar ekade mot asfalten medan jag följde efter dem mot byggnaden vi befann oss vid. Simpel, grå och gigantisk. Vart i hela friden var vi? Ac:n slog mot mig när vi klev in och spred gåshud över mina armar, en ensam korridor gick vi genom innan Tyra svängde in i ett rum där endast två ungdomar stod med raka ryggar. Klädda från topp till tå i märkeskläder och såg på mig med ivriga ögon. Jag rynkade smått ögonbrynen över scenariot framför mig. Vad gjorde jag här? Och vilka var dessa personer?

   ”Ariel, möt Luke Thorn och Saphira York” presenterade Tyra dem som, fortfarande otroligt förvirrad såg jag från Tyra till dem två igen. ”de är dina lärlingar” så fort jag hörde orden komma ur Tyras mun visste jag att det var ute med mig. Du måste skoja.

 


 

jahopp! så det hettade till lite där i början ändå? XP hahahah o Ariel är så otroligt gullig när det kommer till sitt ovetande kring ämnet. inte sant? jag la in en varning som ni säkert såg, denna kommer komma upp varje gång ett kapitel innehåller sexuella scener, så alla vet. 

sedan har vi ju Avan... asså jag sitter o skrattar för mig själv när jag skriver, är det normalt? nej, okej. hahahah, men jag kan inte låta bli. han är så... så... jag vet inte ens hur jag ska förklara honom. underbar? otrolig? 

men slutet hörni, så hon har fått lärlingar huh? hur tror ni det kommer gå? o varför blir hon så förskräckt? 

vad tror ni det är hon ska visa för Justin? vad tycks? bra/dåligt? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥ PUSS&KRAM. 

 

min fråga: favorit Disney prinsessa? 

mitt svar: ja, totally random fråga. men min är och kommer nog alltid vara Ariel. har en grej för sjöjungfruor då jag ville vara en när jag var liten dessutom älskar jag verkligen att bada o simma. sen så tyckte jag alltid att hennes hår var så otroligt fint o ah.. allt var bara så himla perfekt med Ariel. har 2:an hemma o har sett 3:an flera gånger på Disney Channel. nej, döm inte! xD 


Skriven av: Jen...!<3

Räknas stitch? Men om inte stitch räknas så rapuzel! Btw as bra kappitel

2013-12-11 @ 22:00:46
URL: http://justinblogg.blogg.se
Skriven av: Camilla

Jag har oxå alltid älskat Ariel !! Men oxå törnrosa för hennes hår är så fint :)

Älskar dina kapitel !! Avan är sååå skön , bäst humor , jag ler alltid när jag läser om honom :p

2013-12-11 @ 22:04:34
Skriven av: Anonym

Perfekt som vanligt!!:*<3

2013-12-11 @ 22:07:16
Skriven av: Jessica

Asså fyfan vilket bra kapitel! Älskar avan!!!!! Hatar Tyra! Om jag inte hade kolla på praradise nu hade jag skrivit världens längsta kommentar! Bäst är du kom ihåg det

2013-12-11 @ 22:24:55
Skriven av: Erika

Om jag någonsin ska skylla på någon för mina dåliga betyg, blir det nog dig. Du skriver så bra att man inte kan låta bli att titta in och läsa även fast man har prov dagen efter (skojjar inte kommer få F) men vad spelar det för roll när dina underbara kapitel gör saken bättre när man får tillbaks provet med. Haha nej men jag älskar verkligen denna novellen, så underbart bra! Avan är verkligen hur go som helst! Älskar hans rättfram attityd liksom!
QOTD: Yasmine tror jag, alltid älskat henne och aladin, som jag tycker ser ut som Darin, vet inte om jag är ensam men hursomhelst.
Du skriver sjukt bra! kram

Svar: Åh, gullunge vad härlig du är! Tack så jättemycket o det känns helt otroligt att veta att du känner såhär. Dock uppmuntrar jag dig till att satsa på ditt skolarbete. XP framtiden är viktig vettu. Hahahahah, TACK! Kram.
Linn Halldin

2013-12-11 @ 22:25:32
Skriven av: Anonym

Skit bra... som vanligt!
But I have a question: hur uttalat man Avans namn?

2013-12-11 @ 22:43:11
Skriven av: Emelie

åhh jätte bra!! :)

2013-12-11 @ 22:43:18
URL: http://emelajzaan.blogg.se
Skriven av: Anonym

AAAAH ALTSÅ SÅ JÄVLA BRAAA KAPITEL!!!!
Sen så tror jag hon blir förskräckt eftersom lärlingarna kommer att vara med henne HELA tiden.. Och jag har inte någon aning om vad det är som hon ska visa för justin :o
Svar: skulle nog säga att antingen belle eller ariel är min favorit disney prinsessa! :D

2013-12-11 @ 22:43:24
Skriven av: Anonym

Jag tror inte att du förstår hur mycket jag ÄLSKAR din novell! Får alltid ett glädjerus när jag ser att ett nytt kapitel har kommit ut! Din novell har den bästa storyn! Jag vill aldrig att den ska ta slut!

2013-12-11 @ 22:46:15
Skriven av: josefin

haah gud, allt är så roligt konstigt i novellen men ändå typ sött.
svar; Det är Ariel, jag älskade hennes hår så jag färgade mitt hår rött också bara för henne, haha.

2013-12-11 @ 23:06:19
Skriven av: Ylva

BRA👍👊

Sv Ariel faktis 💀🙈
Har gillat henne sen 3år tillbaka vet inte varför?
Men jag gilla oxå rapunzel ( stavning ) 💎

2013-12-11 @ 23:13:40
Skriven av: Ylva

BRA👍👊

Sv:Ariel faktis 💀🙈
Har gillat henne sen 3år tillbaka vet inte varför?
Men jag gilla oxå rapunzel ( stavning ) 💎

2013-12-11 @ 23:14:12
Skriven av: Adina

Sjukt braa

2013-12-12 @ 06:18:08
Skriven av: Anonym

Jättebra, som vanligt! :)

2013-12-12 @ 14:36:09
Skriven av: Celebnovell

U have to love Avan! Min favoritkaraktär utan minsta tvekan xD hahaha.
Perfektion av hög nivå. ♥

2013-12-12 @ 17:22:58
URL: http://celebnovell.blogg.se/
Skriven av: Felicia (du vet hon ditt största fan)

Asså ja, Avan. Jag låg seriöst upprullad till en boll och kastade mig runt i sängen! Sanslöst roligt! Fiffi gillade det dock inte, och lämnade mig… hm…
I blame U for that! :*

Och en prinsessa…
Tja…
Jag gillar också Ariel, men min favorit film har typ forever vart Anastasia, så måste nog säga henne :)

2013-12-12 @ 17:33:43
Skriven av: Anonym

Hmm… Min favorit är typ också Ariel xD

OCH DETTA KAPITLET ÄGDE!! Asså ejdkhgaödkjgaoö och lärlingar? OmG jag undrar hur detta kommer gå xD

2013-12-13 @ 06:50:10
URL: http://jdbnovel.blogg.se
Skriven av: Anonym

Så jävla bra!

Svar: Askungen måste jag nog välja, satt hela helgen och kollade på alla hennes filmer ;)

2013-12-13 @ 07:55:09
Skriven av: Anonym

Så jävla bra!

Svar: Askungen måste jag nog välja, satt hela helgen och kollade på alla hennes filmer ;)

2013-12-13 @ 07:55:10
Skriven av: Anna

Alltså Avan är så sjuuuukt rolig! Skrattar ihjäl mig!!! Har sagt det innan och säger det igen, du är verkligen grym på att skriva!!!!! :D

2013-12-13 @ 08:14:24
Skriven av: Mathilda

Jag gillar inte Tara >:(
Men älskar Ariel o Justin såklart :P
Lärlingar?! undrar hur det kommer gå xD

2013-12-13 @ 22:53:40
Skriven av: Anonym

Vad är läringar???

Svar: Lärling är någon som tränas inom ett ämne eller ett yrke. Du kan vara lärling till precis allt.
Linn Halldin

2013-12-14 @ 00:01:14

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback