Kapitel 92 - Och Du Påstår Att Du Älskar Henne

 
PREVIOUS:   Mina ögon fylldes utav tårar när det kom fram en mamma med en nästan nyfödd bebis, hennes leende sträckte sig nästan från öra till öra när hon la bebisen i Justins famn. Synen framför mig var nästan identiskt till den jag hade i huvudet och det kvävde mig, Justins blick flög upp och mötte min. Sorgsen speglade min i hans ögon, min haka började darra och jag lämnade fort platsen bredvid Spencer och sprang genom korridorerna. 

   Min syn blev suddig och jag fick svårt att stå på benen. Tillslut lyckades jag hitta logén där jag slängde mig in i badrummet och låste om mig. Klumpigt sjönk jag ner mot dörren till golvet där jag drog upp knäna mot bröstet och dämpade mina snyftningar mot knäna. 

   Jag hade förlorat mitt barn.

 


 

Lördag, 26:e April. 

   Portugal - Lisabon. Värmen, folket, språket. Allt var underbart. Tråkigt nog fick vi endast en dag att spendera i detta varma land innan vi åkte vidare till Spanien, så jag hade egentligen inte mycket att klaga på. Vi skulle vidare till ännu ett varmt land med ny kultur, nya människor, ny mat. 

   Livet var underbart - tills jag skrek rakt ut den morgonen. 

   ”helvete!” utbrast jag efteråt och höll mig om höften, jag knep ihop ögonen och bet ihop käkarna. Dörröppningen jag inte var långt ifrån störtade Justin ut genom med frågande och stora ögon innan han fann mig lutandes mot väggen och var framme hos mig på sekunder. 

   ”vad har hänt?” frågade han skrämt. Jag stödde mig på det andra benet och grep tag i hans arm med den handen som inte höll min höft. 

   ”det är ingen fara, bara min höft som vill leka lite” pressade jag fram, jag drog in ett djupt andetag innan jag tryckte på det stället doktorn lärt mig och vred på kroppen samtidigt och höften hoppade tillbaka på rätt ställe. Jag släppte ut ett lättat andetag och kunde nu stå på två ben igen. 

   ”sådär, den gör så ibland men det är bara att trycka tillbaka den” sa jag något andfått och rätade på mig. Justin såg både förfärad och en aning äcklad ner mot min höft, jag höll med honom. Det såg inte alls trevligt ut att trycka tillbaka en kroppsdel på plats. 

   ”gör det inte ont?” frågade han. Jag ryckte på axlarna. 

   ”när den vrids ur läge och under tiden gör det ont men så fort den ligger på plats igen är allt tillbaka till det normala” sa jag och gick förbi honom och in genom dörren som jag först tänkt. Inne i rummet satt resten utav gänget, alla gjorde de olika saker. Scooter såg upp när jag kom in gåendes och log innan han vände blicken mot Justin bakom mig. 

   ”vad hände?” frågade han. 

   ”Pennys höft gick ur led” svarade Justin och föll ner i soffan. Jag satte mig på armstödet bredvid honom, Alfredo rynkade genast ihop ansiktet och vände sig häftigt mot oss, Ryan bredvid honom såg minst lika upprörd ut. 

   ”vad?” ekade Spencer i andra soffan tillsammans med Chaz och Ana. Jag ryckte nonchalant på axlarna. 

   ”har varit så sedan olyckan, de behövde ju knäcka tillbaka min höft då och sedan dess har den hoppat ur led några gånger men det är lugnt. Jag vet hur man får tillbaka den” förklarade jag lugnt och såg på dem. Allison hade stannat upp bland sina pappar medan Dan slutat plinga på strängarna, Tay bredvid honom var fortfarande borta bland sin musik för att märka vårt samtalsämne. 

   ”aouch, smärta” klagade Chaz. Jag skrattade lågt åt honom. 

   ”okej, så Justin. Som vi sa innan du sprang iväg, intervjuer imorgon innan vi åker vidare till Spanien” Justin nickade bredvid mig innan han sjönk ner längre i soffans kuddar och gäspade. 

 

 

 

   ”baby, baby, baby, ohh

I thought you’d always be mine (mine)

Oh oh for you, I would have done whatever

And I wanna play it cool, but I’m losin’ you

I’ll buy you anything, I’ll buy you any ring...” 

 

   Vid det här laget kunde jag i stort sett vartenda ord till alla låtar Justin sjöng efter att ha lyssnat på så många konserter. Jag log brett och mimade med till låten tillsammans med Spencer som stod bredvid mig, vi gjorde några dansrörelser och fånade runt backstage. 

   Skriken ökade när Justin dragit av sig linnet och det fick mig att skratta. Jag drog upp min egen tröja samtidigt som Spencer innan vi slog oss på magarna, spelade macho och skröt om våra kroppar. Jag bröt ut i skratt. 

 

   ”Now I’m all gone, yeahh, yeah, yeah

Yeahh, Yeahhh

Now I’m all gone, gone, gone, gone

I’m gone” 

 

   Justin försvann ner genom luckan mitt på scenen och publiken skrek högre innan ljusen försiktigt började tändas i arenan vilket betydde att konserten officiellt var slut. Lämna aldrig något för än taklamporna tänds, oavsett om du sitter i en biosalong eller i en konserthall. Jag följde efter Chaz och Ana som tagit täten i vår lilla grupp för att kunna möta upp Justin. 

   ”EY, JB! Grym show!” 

   ”tack!” hörde jag Justin svara innan vi såg honom, en vattenflaska i ena handen och mikrofon i den andra. Fortfarande tröjlös - yum. 

 

 

Måndag, 28:e April. Hectors Perspektiv. 

   Ett stön lämnade mina läppar samtidigt som mina ögonlock fladdrade till innan jag bemöttes utav det starka ljuset från fönstret. Min hjärna kändes som mos, min mun var snustorr och mina ögon uppsvullna och kliade illa. Jag rullade runt i den unka sängen så jag hamnade på magen i sängen, jag stötte ihop något annat varmt och kisade för att se en tjejs nakna rygg. Hennes hår låg trassligt runt hennes huvud. Oh, great och vem var det här då? Jag rullade tillbaka och satte mig upp. 

   Jag lyfte på lakanet som täckte nederdelen utav min kropp och fann mig själv naken. Hoppas hon var bra för jag kommer fan inte ihåg och om hon inte var det så var jag det i alla fall. Kungen levererar alltid. Ett snett leende spred sig över mina läppar innan jag reste mig och fann mina kalsonger liggandes på golvet. 

   Vad hade jag gjort igår? Svaga minnesbilder från någon helgalen fest med snygga brudar, alla med gigantiska rövar och bröst. Återigen log jag åt tanken. Trött kliade jag mig i nacken och lämnade sovrummet, låga ljud hördes från köket och jag gick över det knarriga golvet för att finna Angelica och Martin sittandes vid bordet. Angelica hade en cigg mellan sina läppar och Martin klunkade ner en öl innan han rapade högt och knöglade ihop burken och träffade zinken. 

   ”äntligen vaken ser jag” sa Angelica och blåste ut röken. Jag log. 

   ”jag kommer inte ihåg ett skit” jag sjönk ner i en utav trästolarna och gnuggade mitt ansikte. 

   ”det förvånar mig inte, så full och påtänd som du var igår och så insisterade du på att släpa hem den där slampan. Snackade något om att ni var själsfränder” Martin skrattade högt och jag skakade på huvudet åt mig själv. Själsfränder my ass. En skönt knull var vad hon var. Tror jag... 

   ”skitsnack, jag vet inte ens vad hon heter” skrattade jag. Angelica skakade på huvudet men Martin bara skrattade och höjde handen för en high five, roat slog jag hans hand tillbaka. 

   ”vad hände med Penny då?” frågade Angelica och höjde ena ögonbrynet medan hon släppte ut ännu ett bloss. Oh, shit. Penny. Jag gnuggade mig i ögonen. 

   ”henne hade jag glömt” mumlade jag och hörde hur Angelica fnös. 

   ”och du påstår att du älskar henne” hon fnös ännu en gång, jag sänkte genast handen och glodde argt på henne. Hon lutade sig tillbaka mot ryggstödet och ryckte på axlarna. Det är rätt bitch, håll käften. 

   ”vet ni vart hon är?” frågade jag. Senaste gången jag hade sett henne var... Vad var det ens för datum idag? Dag? Tisdag? Fredag? April? Maj? Jag stönade irriterat. 

   ”jag antog att hon hade dragit hem, hon försvinner ju ibland och kommer tillbaka när hon vill” sa Martin och jag nickade svagt. Det var sant, Penny gillade att komma och gå som hon ville. Jag hörde hur dörren till lägenheten öppnades innan den smälldes igen och fotsteg närmade sig. 

   ”jag antar att jag borde se till att hon är okej” mumlade jag och började resa på mig. 

   ”ingen mening, du kommer inte hitta henne här” en tidning slogs ner framför mig på bordet, jag såg upp för att se Klaus innan jag vände blicken mot tidningen. What the fuck? Framsidan täcktes utav en bild på Penny och Justin, deras leenden var hur breda som helst och lyckan i deras ögon var skrämmande. 

   ”så jag antar att hon fick minnet tillbaka i alla fall” hörde jag Angelica säga. 

   ”håll käften” fräste jag åt henne. ”vart hittade du den här?” Klaus stod nu lutad mot diskbänken med armarna i kors över bröstet. 

   ”på gatan, tidningen är några dagar gammal men jag tog med den i alla fall” frustrerat öppnade jag tidningen och kom fram till uppslaget som handlade om det ‘super gulliga paret Jenelope’. Jag motstod impulsen att kräkas. Jag skummade genom texten och bilderna som i stort sett berättade om hur de återförenats och att världen nog aldrig sett två människor så lyckliga som de såg ut att vara. Jag himlade äcklat med ögonen innan något annat fångade mina ögon. 

 

   ”paret kommer tillsammans visas på Billboard Award den 30:e April, där Justin Bieber ska uppträda med sin låt ”Take You” och även ”#ThatPower” tillsammans med Will.I.Am” 

 

   "vad är det för datum idag?" frågade jag medan jag fortsatte stirra in i tidningen. 

   "den 28:e" hörde jag Angelica svara och jag nickade frånvarande. Billboard, huh? En plan smiddes i mitt huvud innan jag tvärt reste på mig från stolen och skrämde de andra. 

   ”vart ska du?” frågade Klaus. 

   ”jag ska se till att hon inte spiller ett skit till någon eller polisen, med allt hon vet om oss kan hon få oss alla i finkan på nolltid” utbrast jag och var precis på väg att vända runt dörrlisten när Angelica talade igen. 

   ”och för att få henne tillbaka, du älskar ju henne eller hur?” jag bet argt ihop käkarna men gav henne inget svar utan gick istället tillbaka till rummet där den okända tjejen jag tydligen plockat upp igår fortfarande låg och sov. Jag smällde igen dörren vilket fick henne att genast ryckas ur sömnen, jag kröp över sängen och fick samtidigt av mig mina kalsonger igen. Varför inte låta henne vara till nytta och ta ut aggressioner på. 

   ”vad gör du?” frågade hon en aning skrämt. 

   ”håll bara käften” fräste jag åt henne och på nolltid var jag begravd inom henne.   

 


 

ehm... ja, Hector är ju en himla trevlig kille. hur kan ni tycka något annat? hahahahah, SAJK! jäkla skitstövel. hm... vad tyckte ni om det? få se lite vad som händer med Hector o hur hans liv nu ser ut o allt det där var Penny inblandad i förut. vad tror ni han kommer göra? 

o ni kanske tycker att det är lite konstigt att Penny plötsligt är helt glad igen men det har gått ett bra tag nu o det kommer ju alltid ligga i bakhuvudet. =) 

 

KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! DE BETYDER VERKLIGEN ALLT! VAD TYCKTE NI? VAD TROR NI HAN GÖR? HUR TROR NI PENNY O JUSTIN KOMMER REAGERA? ♥

PUSS&KRAM. 


Skriven av: Adina

Bääst som vanligt :))

2013-07-21 @ 16:33:02
Skriven av: Anonym

Jätte bra kan hon inte råka bli gravid igen ?

2013-07-21 @ 16:35:31
Skriven av: Emmy<3

Looove it! Hector får inte göra något!

2013-07-21 @ 17:36:11
Skriven av: Jessica

NEEEEJ!!! Han får inte förstöra för dem när dem precis blivit tillsammans!!!!!

2013-07-21 @ 17:58:08
Skriven av: Wilma

Braaa!!!

2013-07-21 @ 18:23:48
Skriven av: celebnovell

I Love it! Linn dina kapitel bokstavligt talat dödar mig. :')

2013-07-21 @ 18:42:13
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: jenny

Åh, det är så bra!!! Vill bara läsa nästa kapitel, och nästa och nästa!! Förresten vem var Hector?? (Mitt minne är inte det bästa!) kram

Svar: Hector är Spencer lillebror, han är 97:a. =) kram, tack! =D
Linn Halldin

2013-07-21 @ 20:20:38
Skriven av: Thilda

hector är en idiot!! vekligen, förvånar mig inte om han ska åka till Billboard Award och typ försöka kidnappa penny eller fördärvar något för henne/Justin!! Men serriöst vill inte att det ska hända henne något jätte hemsk!! :///

2013-07-21 @ 22:57:14
Skriven av: jasmina

skitbra meeeeeeeeer. Jag hatar hector vet spencer hur han har blivit eller ??????????

2013-07-22 @ 01:42:37
URL: http://justinnovell.devote.se
Skriven av: Hanna

jag tycker att det är konstigt att Penny inte har pratat någonting alls om Hector och att Justin inte har frågat något, visst hade hon tappat minnet men ändå hon kommer ju ihåg vad det hade gjort och Justin hade ju träffat Hector. Och Spencer vet ingenting alls om det här? det är ju väldigt konstigt... det va i alla fall ett jätte bra kapitel! :)<3

Svar: jo, precis det har du alldeles rätt i. dock har Penny ännu inte velat ta tag i det eftersom det hänt så mycket under den tiden som ni inte vet än. xP o Justin har inte velat pressa Penny eftersom han anser att hon ska komma till honom när hon känner sig redo. kramis, tack så mycket! <3
Linn Halldin

2013-07-22 @ 12:24:22
Skriven av: aya hasse

mer mer mer!!! sjukt bra som vanligt!

2013-07-22 @ 17:40:06
Skriven av: Kelly

Bra bra jätte bra!!

2013-07-22 @ 18:20:23
Skriven av: Fanny

Super bra. Men jag gillar inte Hector :)

2013-07-24 @ 11:22:35
Skriven av: Goda

Känner mig jättelak att jag inte har kommenterat pålägg :( förlåt<3 du är bäst, som fortsätter oavsett att det är sommar o allt :) Novellen blir bara spännande o spännande, Hector är ju värsta badass! Men hatar han ändå, han känns så .. Äcklig :3 Som jag har nämnt så är Penny seriöst min förebild, blir så himla ledsen att hon inte finns på riktigt ! Älskar henne, är helt seriöst hennes första fan <3 nu har jag pratat strunt igen, förlåt..

Svar: tack så mycket Goda. dina kommentarer är alltid lika fina o tro aldrig att du pratar strunt. blir hur glad som helst att höra att Penny är din förebild även fast hon inte finns på riktigt, det är hur coolt som helst att höra. tack! kramis. <3
Linn Halldin

2013-07-25 @ 00:56:23

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback