55 - Everybody Ready?

PREVIOUS:    ”Justin Bieber!” Justin lyfte genast på huvudet ur mitt knä och såg bort mot rösten, som visade sig vara Anthony. ”15 minuter sedan rullar vi igen, din och Michaels scen” Justin gav Anthony en tummen upp innan han la ner huvudet igen med en suck. 

   ”Då var det dags igen” sa han sedan och reste sig från marken, med hjälp utav hans hand följde jag hans exempel och borstade sedan bort om det kommit smuts på min rumpa. 

 


 

Solen sken lågt på himlen och lamporna började en och en tändas i de stora lägenhetshusen runt om oss. Hustaket vi befann oss på var hemskt stort men till min lycka hade det räcken vid kanten. Klockan började närma sig sju på kvällen och tröttheten tog över mig mer och mer, men jag tvingade mig själv att hålla mig på topp och inte sätta mig ner för att endast sluta ögonen en sekund.

   Justin kom fram till mig där jag stod lutad mot räcket, borta var hans jeans väst och istället hade han en rödrutig skjorta som ärmarna klippts bort på tillsammans med en guld kedja runt halsen. Jag själv hade fått ett par slitna shorts och ett vitt linne på kroppen och ett par låga bruna skor med guldig dragkedja på sidan satt på mina fötter. 

   ”Trött?” han slingrade armarna runt min midja och tryckte försiktigt min kropp mot hans, jag nickade slött. 

   ”Det har varit en lång dag, undra hur Bubble mår?” han hade varit hemma hela dagen själv, hoppas han klarade sig. Jag får helt klart ta med honom imorgon. 

   ”Han klarar sig säkert bra, sover någonstans” försäkrade Justin och jag log snett. 

 

”Justin, bär upp Penny så du har henne över axeln!” innan jag hann reagera på det Anthony ropat var jag uppslängd över Justins axel, jag pep förskräckt till och hörde hur Justin skrattade. Han hade redan, efter Anthonys hänvisningar, snurrat runt med mig i famnen men tydligen ville Anthony ha mer utav sådant. ”okej och nu, snurra runt lite! Se ut som om ni busar” musiken sattes på och jag var snart snurrig, jag kunde knappt tänka mig hur Justin var då det var hans som faktiskt snurrade. 

   ”Whoa...” mumlade han när han fått klartecken att släppa ner mig igen och tog sig om huvudet, jag flinade roat och försökte själv stå rakt bredvid honom.

 

 

   ”Vi är klara för idag!” jag andades lättat ut när ropet ekade en halvtimme senare över hustaket, Justin slängde en arm runt mina axlar och drog in mig i sin famn för att snabbt kyssa min kind innan han släppte taget om mig. Jag log trött mot honom och flätade sedan in fingrarna med hans. 

   ”Nu åker vi hem och sover” sa jag, Justin nickade instämmande medan vi gick bort mot trapphuset som skulle ta oss ner till marken där vi kunde byta om till våra egna kläder. Jag stod och skruvade mig framför spegeln och såg på mitt blonda hår, som jag satt upp i en knut på huvudet. Mina bruna ögon och mörka ögonbryn mörknade i färg i jämförelse med mitt nu väldigt ljusa hår. Men jag tyckte det såg bra ut. 

   Lätt frånvarande satt jag och knappade på telefonen medan Justin satt bredvid mig i bilen, Kenny och Moshe satt i framsätena med blickarna fokuserade på vägen framför dem. Medan Scooter och Allison satt i raden bakom oss. 

   ”Det är ‘Earth Hour’ på lördag mellan halv nio och halv tio” berättade jag och såg hur Justin vände blicken mot mig, jag visade honom skärmen och han nickade svagt. ”förra året hann jag redan somna innan timmen ens börja, vet inte vad jag hade gjort den dagen. Men jag var sjukt trött i alla fall” fortsatte jag och skrattade lågt åt mig själv. 

   ”Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde förra året på ‘Earth Hour’, hela förra året är ganska ihopsmetat i mitt minne”

   ”Kan jag tänka mig” kommenterade jag. ”jag vet inte någon som gör så mycket om dagarna som du, fattar inte hur du orkar” jag skakade på huvudet och hörde hur Justin skrattade till bredvid mig. 

   ”Jag har sådana där dyrasellkanin batterier i ryggen, jag byter ut dem när du inte ser” svarade han och nu var det min tur att skratta. 

  

*

 

 

 

Fredag, 22:a Mars. 

”Okej, okej. Mycket ska göras idag!” en stressad Anthony gick förbi och jag såg förvånat efter honom, med Bubble i famnen satte jag mig ner i en utav fåtöljerna i den lilla ”salongen”. Jag var redan färdigklädd inför cykelscenen, en fin blus med blommor och öppna axlar tillsammans med ett par enkla shorts. Justin satt i en utav stolarna framför speglarna med mobilen i handen, han hade samma kläder som hade haft igårkväll plus en hatt på huvudet som satt snyggt på honom. Väldigt snyggt. 

   ”Då kör vi!” genast reste jag på mig och satte ner Bubble på fåtöljen, Justin var före mig ut ur dörren och vi klev ut till rondellen framför huset. Två gammeldags cyklar, en blå och en röd med en liten korg framtill stod utanför. 

   ”Jag älskar att cykla, jag brukade cykla fram och tillbaka på gatan i Winnipeg när jag var liten. Fram och tillbaka tills mamma fick nästan bokstavligen dra mig in” berättade jag och Justin lyssnade uppmärksamt innan han log. 

   ”Jag känner igen mig, jag var överlycklig när jag fick min röda cykel på min 8 årsdag” sa han. 

 

”Kameran rullar, åh action!” Anthonys röst ljöd över området och musiken sattes igång. Cykelscenen var avklarad och godkänd, framför oss låg nu en kort scen bestående utav mig liggandes i Justins famn medan han mimade några gånger med till texten. Vi båda var ombyta men till min glädje satt Justins hatt kvar på hans huvud. Jag log upp mot honom medan hans hand strök mig över håret. 

  

 

   ”Tack! Jag tror vi har det” musiken tystnade och teamet började genast plocka bort och flytta på rekvisita samt kamerorna, jag blev liggandes på Justin medan jag såg upp på himlen genom mina Ray Bans. Solen stod högt på skyn som var helt klar blå. 

   ”Vad är det vi har kvar? Min scen, den tillsammans med Michael, din dans scen, din sekvens som visar hur du blir blodigare och blodigare, slagsmåls scenen...” 

   ”Samt scenen som kommer vara i början, jag på tågstationen där du väljer att varken visa dig eller svara i telefonen” fyllde Justin i och jag plutade sorgset med underläppen.

   ”Du vet att om det här vore oss på riktigt, hade jag rymt helt klart” sa jag och ett brett leende spred sig över hans läppar. ”men whoa, det är mycket kvar att göra fortfarande” 

   ”Yes, bäst vi sätter fart” jag stönade genast men reste mig ändå motvilligt ur hans knä, Justin skrattade åt mig men omfamnade sedan mitt ansikte i sina händer och kysste mina läppar. Jag la handen om hans nacke och tiltade huvudet försiktigt åt sidan, vi särade precis på läpparna när ett rop fick oss att hoppa isär. 

   ”Hey! Turturdovar, vi har en video att spela in!” Justin himlade med ögonen med drog sedan med mig från muren vi legat vid och bort mot huset. Jag hörde hur han muttrade något och jag drog roat på munpigorna. 

 

Dagen skred fram otroligt hektisk och när ena scenen var färdig filmad tog en annan genast vid, vi hade förflyttat oss från huset till en studio då mörker behövdes och vi inte hade tid att vänta på att solen skulle gå ner. De hade byggt upp rummet exakt identiskt till det i huset men att det nu var absolut becksvart utanför fönstret och altan ingången. Lady V drog med mig för ett ombyta utav kläder innan Anthony kom in i rummet för att förklara hur scenen skulle utspela sig. 

   ”Alla på plats! Då kör vi!” 

 


 
eugh! jag enbart kräks på det här, det är så jävla trååååååkiiiiiiigggtttttt att det inte är sant. shiiiiiiit! 
jag förstår varför alla ledsnar... det finns lixom inget att säga om det... -.- *suck*
 men aja... nästa blir förhoppningsvis bättre, jag tänkte hoppa nu till att hela inspelningen är över för jag orkar inte med den längre. =) VAD TYCKS? ni kanske inte tycker att det suger lika mycket. kommentera! 

Skriven av: Celebnovell

Det är faktiskt ganska underhållande att läsa om inspelningen men det kan bli långtråkigt i längden :P
Jättebra! :)

2013-03-25 @ 20:50:56
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: Anonym

Meeeeeeeeeeeer! När ska hon åka hem? Asså tbx t sin familj

2013-03-25 @ 21:20:48
Skriven av: Sandra

Det är inte tråkigt!? Det är just såna här inlägg som gör noveller om kändisar mer realistiska, som om det faktiskt skulle kunna hända. När man läser och man kan verkligen tänka sig själv vara Penny!
Kapitelet var jättemysigt o läsa samt jättebraaaaa, fick såna känslor man brukar få när man ser en mysig kärleksfilm, åhh älskar novellen c; Meeeeeeer c; teehhee ^^

2013-03-25 @ 21:57:01
URL: http://sfah.blogg.se
Skriven av: s.

Den var jätte bra men kanske lite lång tråkig. Men kan de nt bli lite drama snart?

2013-03-25 @ 22:59:35
Skriven av: Liv

Awesome kapitel!

2013-03-26 @ 15:32:55
Skriven av: Maja

Det e skit bra men kan de typ inte bråka och bli osams...typ sånt e faktiskt roligt att läsa...det e vad jag tycker

2013-03-26 @ 15:33:54

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback