"the drum beat carries on"

jag har absolut ingen aning ursäkt förutom att jag lät mig själv ha ett sommarlov utan någon som helst press. fokuserade istället på att göra saker med vänner, slappa, sova, allmänt bara leva. vilket också är ett "JA!" till personen som frågade, jag är mycket väl vid liv. =) 
 
men jag är verkligen super ledsen att jag bara har lämnat o inte skrivit något som helst inlägg om att uppdateringen troligtvis skulle upphöra. =/ JAG ÄR LEDSEN! o som sagt finns det ingen bra ursäkt. 
 
jag vet att jag fortsätter att skriva att jag kanske kommer sätta mig ner nu o skriva men varje gång jag skriver så, så händer inget. jag har ingen motivation att ens öppna ett dokument. dock vill jag verkligen skriva klart novellen jag håller på med innan jag bestämmer mig för att kanske lägga ner den.
 
bli dock inte ledsna för jag tror jag inte jag kommer lägga ner helt utan bara byta plattform som kan ge mig mer space o är till för skrivande. yes, jag talar om wattpad. 
 
imorgon åker jag iväg till Värmland för att hälsa på morföräldrarna vilket betyder att jag måste packa o en del annat idag men jag fick plötsligt en liten kick att skriva så kanske det händer. dessutom tänkte jag se om jag kunde skriva medan jag är borta, finns dock en möjlighet att jag fastnar i en bok eller annat. hehehehhehe, guilty of charges! 
 
TACK FÖR ER ALLA SOM STANNAR O HAR TÅLAMOD MED MIN OTROLIGT SEGA UPPDATERING! I'LL LOVE YOU

Skriven av: Hanna

har du redan skaffat Wattpad ? isåfall vad hete du ? och om inte, du kommer väll skriva här vad du heter ?

Svar: jag kommer absolut skriva mitt användarnamn när jag väl börjar skriva där. för jag har inte gjort ett konto än, har bara ett personligt. men du kan följa mig där om du vill. jag heter "linnhalldin"
Linn Halldin

2014-08-10 @ 13:22:54
Skriven av: ida

Varför ska du börja skriva på wattpad?

Svar: därför att jag känner att det är en bättre plattform för skrivande, blogg.se är ju inte en plattform för novellskrivande utan för vardagsskrivande. =) kram.
Linn Halldin

2014-08-10 @ 20:32:27
Skriven av: Anonym

kommer du skriva på engelska då, alltså om du skaffar WP?? <33

Svar: både och. jag krm ha två konton, ett för engelska o ett för svenska. =) kram.
Linn Halldin

2014-08-11 @ 23:15:45
Skriven av: anonym

Stressa inte! Låt det inte bli något kapitel som du skriver i sista sekund, så ta tid, vi som verkligen vill läsa väntar.

2014-08-19 @ 21:51:52
Skriven av: Anonym

aria måste ju få reda på att tara inte är hennes riktiga mamma. det gör ju typ halva novellen för då kan hon ju göra som hon vill och inte leva under hennes förutsättningar osv osv :)

2014-08-20 @ 18:46:32
Skriven av: Anonym

ariel*

2014-08-20 @ 18:47:06

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback