62 - Did You Believe Her?

PREVIOUS:    ”Räta på huvudet, håll det högt. Kom ihåg vad jag har sagt. Du är inte sämre än någon annan, även om du inte känner dig bättre. Bete dig som om du är värdig” genast rätade hon på ryggen och nacken men mötte fortfarande inte min blick, antagligen för rädd för att göra så. ”jag ville bara säga att bortsett från bristen på självsäkerhet så gjorde du det bra på catwalken igår” hennes ögon sköt fort till mina och jag kunde lätt se förvåningen i dem. 

   ”Fortsätt som du gör och du kommer boka vartenda modevisningen där ute” fortsatte jag och nu kunde jag se hur hon kämpade med tårarna. Tårar av glädje, hoppades jag. ”du kan gå nu” hon nickade hastigt innan hon skyndade iväg. Min blick förblev fast på hennes ryggtavla tills hon var utom synhåll. En värm känsla spred sig i min mage och jag log snett. Att ge Saphira beröm hade känts bra. Oerhört bra.

 


 

Lördag, 7:e September. 

”Ariel Madison!” ”Ariel, se hit!” ”Ariel, åt vänster!” ”Är du och Justin Bieber tillsammans?” ”Bråkar du och Avan Jogia?” ”Är det sant att Victoria Justice har varit otrogen mot Dylan O’Brien?” ”Är du gravid?” jag fick motstå impulsen att rynka på pannan åt frågorna de skrek åt mig. Vart de fick allt ifrån var det som fick mig så förundrad? Gravid? Otrohet? Vad grundade de sina frågor på? Fakta eller påhitt? Om jag fick gissa så skulle jag lägga mina pengar på påhitt. 

   Kamerorna fortsatte att blixtra framför mig medan jag gick längst den röda mattan, log och poserade framför kamerorna. Jag bar en Coco Chanel klädsel, vita korta shorts och en trekvartsärmad tröja. Både med vita insydda pärlor. Jag älskade verkligen klädesplaggen och höll huvudet högt. Mitt hår var uppsatt i en lös bulle som satt lågt på mitt huvud och mitt ansikte var lätt sminkat för att matcha mina kläders mjuka ton. En liten väska låg i min hand som innehöll de viktigaste, den enda färgklicken på mig (förutom mitt hår) var skorna jag bar. De höga klackarna jag bar var pryda i både rött, blått, svart och silver. Skorna var faktiskt förvånansvärt bekväma. 

   Med ett sista leende mot kamerorna kunde jag äntligen gå av mattan och fortsätta med eventet. Detta var sista dagen för ‘Fashion Week’ här i Madrid och jag skulle äntligen få åka hem nu på kvällen, lite mer än en vecka hade jag spenderat borta från skolan. Dock hade skolarbete skickats med mig men det var inte det som fick mig att vilja springa till planet nu med det samma, utan det var den brännande saknaden efter Justin. Vi må ha pratat på Skype vartenda kväll men det räckte inte. Jag behövde röra honom, jag ville sova bredvid honom, vakna och det första jag ser är hans sovande ansikte. Jag saknade honom något fruktansvärt och sedan kunde jag inte undgå att oroa mig över att Selena skulle försöka sätta sina klor i honom ännu en gång nu när jag inte var där. Men Victoria hade försäkrat mig om att Selena knappt synts till under hela veckan, vilket lugnande mig en hel del. Om jag fick min vilja genom så skulle jag aldrig behöva prata med henne igen. 

   Ett flertal intervjuer följde efter röda mattan, frågor om allt från mitt tycke om mode veckan till vad jag själv bar till frågor om skolan i Los Angeles till Justin Bieber. Allt - precis allt - var de nyfikna på och med ett leende svarade jag med lagom mycket information att de skulle bli nöjda men samtidigt inte avslöja vad som faktiskt pågick. Ännu en talang lärd av Tara. 

   Tara, som jag inte hört av sedan jag började skolan, började oroa mig. Såhär lång tid brukade det inte gå innan jag hör av henne och jag började fasa över vad hon planerade. Vad det än var så var det inte behagligt. 

   ”Så Ariel, så ämnet som de flesta nog är mest nyfikna över...” jag fick återigen hindra mina impulser och inte himla med ögonen. Jag visste mycket väl vem hon skulle fråga om. ”... du och Justin Bieber. Det har spekulerat mycket kring er då ni båda har sett hemma hos er båda under ‘sommarlovet’. Är det något...?” jag log mot reportern från Hollywood Life. 

   ”Jo, många tycker om att spekulera kring det och dra egna slutsatser men vi är bara vänner. Justin är en utav mina bästa vänner och jag är verkligen glad att ha honom i mitt liv. Ja, vi spenderade tid tillsammans under ‘sommarlovet’ men är inte det vad loven är till för? Att spendera dem med dina vänner?” jag vände frågan tillbaka till reportern som skrattade men nickade. Greg viskade efteråt att det var dags att gå vidare intill salen där de hundratals stolarna stod uppställda och den nakna runway plattan var uppbyggd i mitten. Salen var ungefär halvfull och jag fann min plats längst fram bredvid en av designerna, Dolores Cortes. Dolores som jag nu känt sedan ett par år tillbaka och hade flertal klädesplagg från hennes kollektion förra året. 

   ”Åh, Ariel. Förtjusande, du är här” jag slog upp i ett leende, Dolores var lite över fyrtio men full av liv. Glasögonen satt på sin plats framför hennes ögon och det bruna, halvlånga håret för plattat till perfektion och ramade in hennes ansikte. 

   ”Dolores” kvittrade jag och vi kramades innan vi sjönk ner på våra platser. Småprat bröt ut mellan oss tills salen släcktes ner och catwalken lystes upp. 

 

Trött sjönk jag ner i en av flygplansstolarna med en suck, min fötter hade vid det här laget börjat skrika i prostest likaså mina ben. Showen hade varit fantastiskt, Dolores tillsammans med ett flertal andra designers hade skapat otroligt klädesplagg som jag inte kunde vänta att få lägga vantarna på. Jag öppnade min lilla väska och tog ut min piller burk samt min telefon, ett leende spred sig över mina läppar när jag såg att jag hade ett meddelande från Justin. Medan jag skruvade upp locket på en vattenflaska låste jag upp telefonen för att läsa det. En svag rodnad samt ett leende spred sig över mitt ansikte vid orden han skrivit. 

 

   Från Justin: 

   ”Jag älskar dig.” 

 

   Enkelt men så fullt av betydelse. Jag svalde ett av de vita pillerna som skulle hjälpa mig genom denna flygtur fortsatte jag sedan att plocka upp min mobil och trycka in de memorerade numret. Ett flertal signaler gick fram innan den välbekanta rösten svarade. 

   ”Jag älskar dig också” sa jag endast och hörde snart hur han skrattade lågt. 

   ”Jag hör att du fick mitt meddelande” svarade hon och jag log. 

   ”Precis och tänkte att det vore otrevligt att inte svara” jag satte mig tillrätta i sätet och såg ut genom det lilla flygplansfönstret. Himlen var nu becksvart och man kunde se stjärnorna på himlen.

   ”Sitter du på planet nu?” hörde jag han fråga. 

   ”Ja, vi ska väl lyfta snart antar jag så jag kan inte prata länge” svarade jag. 

   ”Vi såg dig på tv” jag höjde förvånat på ögonbrynen. ”Hollywood Life var på och vi såg din intervju med dem. Du var väldigt vacker måste jag få säga” återigen hettade mina kinder och jag bet mig i läppar för att inte tjuta av glädje. 

   ”Tack så mycket” svarade jag. Vi fortsatte att prata i ungefär fem minuter till och jag fick reda på vad han hade gjort under dagen, vilket visade sig inte varit mycket. Greg sa tillslut att vi alldeles strax skulle lyfta. 

   ”Jag måste lägga på nu men vi ses imorgon” sa jag. 

   ”Absolut. Väck mig när du kommer” svarade han. 

   ”Okej, jag älskar dig” 

   ”Jag älskar dig också” med ett leende tog jag bort telefonen från mitt öra och la på samtalet. Därefter fortsatte jag att sätta den i flygplansläge innan jag la den på bordet framför mig. Jag släppte ut mitt andetag och spände fast mig i stolen. Jag hatade verkligen att flyga, känslan av att tryggheten på marken var så otroligt långt skrämde vettet ur mig. Jag litade inte för fem öre på den stora metallfågeln jag satt i. När som helst kunde det motorerna sluta fungera och då var det över. Kaboom. Finito. Döden. Paniken lättade strax när mina mediciner gjorde sin effekt på mig och mitt huvud föll åt sidan och jag somnade. Resten av resan var ett minne blott. 

 

***

 

”Justin...” jag fnittrade smått när Justin endast mumlade något ohörbart åt mig och vände sig om så han låg på sidan istället. Jag kröp efter honom och ståendes på knä satte jag en hand på en vardera sida om honom innan jag lutade mig ner till hans öra. 

   ”Justin” viskade jag igen innan jag mjukt kysste honom på halsen. Doften av honom fyllde min näsa och fick min kropp att fyllas av värme. 

   ”Ariel” mumlade Justin, fortfarande i djup sömn. Drömmer han om mig kanske? 

   ”Justin, vakna” kyss efter kyss placerade jag över hans varma hud medan Justin endast fortsatte att mumla saker jag inte hörde. Roat såg jag ner på hans ansikte innan jag placerade en lätt kyss i hans mungipa. Detta fick tillslut hans ögonlock att fladdra till och äntligen fick jag se de hasselnötsbruna ögonen jag saknat så mycket. Ett leende spred sig över mitt ansikte medan Justin tog in sin omgivning och fick blinka mot mig ett flertal gånger innan han verkade inse att jag faktiskt var där. Hans armar var snart runt min kropp och pressade ner mig på hans bröstkorg. Ett fnitter slapp nu ur min mun och Justin började mumla saker vid mitt öra, jag tyckte jag hörde ‘saknat’ någonstans i hans mening. 

   ”Jag har saknat dig också” sa jag och kramade honom tillbaka innan Justin rullade runt så jag hamnade under hans varma kropp. Mina tjusiga kläder från igår var borta och jag bar istället en enkel grå t-shirt och ett par sovshorts. Mitt plan hade anlänt på en sådan konstig tid att paparazzis inte kunde omringa mig vilket jag var tacksam för. Om bilder på mig i dessa slappa kläder skulle spridas skulle jag ha en väldigt arg Tara efter mig. 

   Justin lyfte på huvudet och såg ner på mig, ett snett leende låg på hans läppar. Frånvarande höjde jag min hand och smekte över hans kind. 

   ”Välkommen tillbaka” sa han sedan och jag log roat. 

   ”Tack så mycket” svarade jag och kupade sedan hans ansikte i mina händer och förde det ner till mitt. Våra läppar möttes i en kyss och ett stön slapp ur min mun. Ännu en sak jag hade saknat, hans läppar. De masserade mjukt mina tills hans tunga löpte över min underläpp, jag öppnade munnen och förde samtidigt mina knän upp mot min överkropp så jag sedan kunde linda dem runt hans kropp. Ivrigheten var inte svår att missa i vårt kroppsspråk då våra händer häftigt utforskade varandras kroppar och stön lämnade våra läppar. Lusten fick alla andra tankar att försvinna ur mitt huvud och innan jag visste ordet av det var Justin underkläder av samt mina shorts och trosor. Därefter fick jag ett riktigt ‘välkommen tillbaka’ av Justin. 

 

”Nej, Justin ge mig den” skrattade jag och sträckte mig efter min telefon. Justin hade lekt runt med min kamera och fotot jag fått en glimt av var allt annat än smickrande. Dock skrattade han endast och lutade sig längre och länge ifrån mig tills hans rygg tillslut träffade gräset. Jag kröp efter honom och satt tillslut på honom i ett försök att nappa åt mig min telefon. ”ge mig den!” 

   ”Nej, den måste sparas. Det där var... det bästa... jag har sett” skrattade han medan han brottades med mig. Jag plutade med underläppen mot honom i hopp att det skulle fungera som en distraktion, dock fick en harkling oss att släppa fokuset på kortet och se upp istället. Ovanför oss tornade sig Selena upp med korslagda armar och en osäker min. Genast gled jag av Justin och satte mig bredvid honom i gräset igen. Det var efter lunch och vi hade bestämt oss för att sätta oss utomhus ett tag, få lite friskluft och ta det allmänt lugnt. 

   ”Hej...” fortsatte hon sedan lika osäkert. Jag såg frågande upp på henne men man kunde lätt urskilja attityden i mina ögon. Jag var allt annat än glad att se henne. ”förlåt att jag stör men jag...” 

   ”Fortsätt” uppmanande Justin tillslut som till min förvåning såg förväntansfullt upp på henne. Som om han var genuint nyfiken på vad hon hade att säga. Om jag fick bestämma hade jag tejpat igen hennes mun och slängt henne i havet. 

   ”Jo, jag ville bara säga att...” började hon igen medan hon kliade sig på överarmen. ”... att jag är ledsen” jag var på väg att himla med ögonen över hennes tröghet men spärrade istället upp ögonen över hennes ord. Vad hade hon just sagt? Förlåt? ”jag förstår nu att det jag gjorde var fel. Men efter att se dig Justin igen efter så länge fick verkligen känslorna att bubbla upp igen. Jag älskar dig verkligen och önskade att jag hade kunnat få dig tillbaka. Men jag ser nu att ni två är... seriösa. Och jag respekterar det” 

   ”Gör du det?” frågade jag tvärt. Hon gav mig en blick innan hon snabbt såg ner i marken igen. 

   ”Ja, det gör jag. Jag ska inte försöka lägga mig i ert förhållande igen, ni har mitt ord” jag hade lust att fnysa. Om det var en sak jag lärt mig i den här världen vi levde så var det att aldrig lita på någons ord, aldrig tro att någon ska hålla vad de lovade bara för att man krokade sina lillfingrar eller svor på sin moders död. Det fanns alltid kryphål att ta sig ur ett löfte. ”men jag ville bara säga att jag är ledsen över det jag gjorde och sa. Jag ska låta er vara och kanske... efter ett tag... att vi kanske kunde vara vänner. Men jag inser att det inte kommer ske inom en snar framtid” hon nickade för sig själv. ”aja... nu ska jag låta er återgå till vad ni än gjorde, hejdå” tystnad spred sig runt mig och Justin medan vi såg på Selenas ryggtavla som blev mindre och mindre. 

   ”Tror du på vad hon sa?” frågade jag honom tillslut. Justin satt tyst ett ögonblick till.

   ”Jag vet inte...” svarade han tillslut.

 


 

yeeeeaaaah! så äntligen är det ett nytt kapitel upp.. hur många dagar har det gått nu? 6.. 7? för lång tid med andra ord! så... det hände inte något otroligt spännande men jag tycker det var ganska mysigt. 

vad tyckte ni om deras återförening? Justins 'välkommen tillbaka'? hahahahhaah. xD o Selena bad om ursäkt? vad tycker ni om det? tell me! 

VAD TYCKS? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥ PUSS&KRAM. 

 

min fråga: favorit ämne i skolan? 

mitt svar: hm... tycker ju då inte om skolan speciellt mycket men... bild -och form tycker jag om, samt engelska. kram! 


Skriven av: Anonym

Engelska :)

2014-02-15 @ 23:00:46
Skriven av: Ylva

Jätte bra! Det va bra av henne att komma fram om be om ursäkt 👌

Svar: spanska😍

2014-02-16 @ 00:33:25
Skriven av: justindrewnovell

åh så sjukt bra! Jag säger det igen du är fantastisk!

Svar: Jag har ganska lätt för matte så det blir roligt då man kan och göra lite svårare övningar. :)

2014-02-16 @ 01:16:36
URL: http://justindrewnovell.blogg.se
Skriven av: Anonym

Sjuuukt bra omfgggg

2014-02-16 @ 09:30:48
Skriven av: Oline

Ugh.. jag avskyr hur du har ändrat på fina Selena i din novell :( Svar:Det är nog Engelska och SO.

Svar: ändrat på fina Selena? hur menar du? kram!
Linn Halldin

2014-02-16 @ 12:17:45
Skriven av: Michelle

Jag älskar det :)

2014-02-16 @ 12:52:31
Skriven av: Ellen

Bra kapitel som alltid! Längtar till nästa! :)

2014-02-16 @ 16:57:45
Skriven av: Emelie

jätte bra ! :)

2014-02-16 @ 17:37:15
URL: http://storiesaboutjustinb.blogg.se
Skriven av: Anonym

Så sjukt bra!! :)

2014-02-16 @ 18:37:56
Skriven av: Celebnovell

sjukt bra! ♥

2014-02-16 @ 19:31:06
URL: http://celebnovell.blogg.se/
Skriven av: Celebnovell

sjukt bra! ♥

2014-02-16 @ 19:31:06
URL: http://celebnovell.blogg.se/
Skriven av: Hate school

Sjukt bra:D
Svar: gillar rasterna väldigt mycket, fast det inte är ett ämne direkt ;)

2014-02-17 @ 00:42:48

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback