54 - Too Soon?

PREVIOUS:    ”Vi ses senare” sa Justin till mig och böjde sig över bordet där han placerade en snabb puss på min hjässa. Därefter gick han iväg med Selena bredvid sig bort mot disken innan de lämnade matsalen. Min blick låg på matsalsdörrarna som svängde fram och tillbaka tills Avan gled in på platsen Justin suttit på. Jag hade Victoria vid min sida och Tyler sittandes bredvid Avan samt Elisabeth bredvid Victoria. Alla hade de sett Justin försvinna bort med... henne. 

   ”Vad är det som pågår?” frågade Victoria. 

   ”Jag vet inte” svarade jag. ”hon har försökt prata med honom hela veckan” jag ryckte på axlarna och låtsades spela oberörd men inombords hoppade jag av frågor och oro. Vad kan hon vilja säga till honom så hemskt gärna?

 


 

Justins Perspektiv.

Vad är det med vissa människor och deras förmåga att inte kunna släppa taget? Vad är det som är så svårt att förstå när det kommer till ‘jag vill inte prata med dig’? Är det något i den meningen som är otydligt för snälla, om du finner felet berätta gärna för mig. Felet verkade dock Selena i alla fall ha hittat för hon fortsatte insistera på att hon behövde prata med mig, om vad? Jag hade ingen aning så tillslut för att förhoppningsvis få henne att sluta gick jag med på att tala med henne. 

   ”Så vad är det?” frågade jag, armarna korslagda och ståendes i lobbyn vid den runda trappan som ledde en upp till balkongen i lobbyn, balkongen som gav dig utsikten över hela entrén till skolan. Selena kliade sig på armen medan hon plötsligt verkade osäker på vad hon skulle säga. 

   ”Jag ville bara säga att...” började hon men tystnade. ”att jag är ledsen för det jag gjorde mot dig. Jag menade inte att vårt förhållande skulle sluta som det gjorde. Den där killen betydde ingenting för mig och jag är ledsen över det jag gjorde. Jag vet att du inte vill ha mig tillbaka på det viset men jag saknar dig Justin. Du var en viktig person i mitt liv, du är fortfarande och jag hoppades... jag hoppades att vi i alla fall kunde vara vänner. Jag hoppades att vi kunde börja om på nytt, bli vänner igen eftersom du är en underbar vän att ha” 

   Okej, så inte riktigt vad jag hade förväntat mig att hon skulle säga och jag antar att de måste ha visats på mitt ansikte för hon såg tveksamt på mig. Hon ville vara vänner? Inget annat? Hon ville börja om på nytt? Detta måste ju ändå var en dröm... 

   ”Du... du... vill vara vänner?” frågade jag henne ofattbart och hon nickade glatt på huvudet. Jag skakade förvirrat på huvudet. Va? Men blicken då! Jag vet att jag inte inbillat mig blicken hon gett mig första dagen. Hon hade gett mig den, eller hur? Jag såg upp på Selenas förhoppningsfulla blick och kände hur jag började tveka mer och mer på mig själv. Eller så hade jag det? Kanske var jag som ville se den? Nej! Absolut inte, där har jag ändå 100% fel. Jag ville absolut inte se den där minen. 

   ”Jag... jag antar det” mumlade jag tillslut och kliade mig i nacken. Det här hade jag aldrig förväntat mig att Selenas ankomst till skolan skulle leda till. Ärligt talat hade jag förväntat mig något som var tusen gånger värre. 

   ”Åh, vad glad jag blir” kvittrade hon innan hon slog armarna om mig. Chockad stod jag stel som en pinne vilket hon vid den här gången verkade märka då hon genast drog sig ifrån mig med ett ursäktande min. ”ledsen, lite tidigt kanske” mumlade hon och jag log snett. 

   ”Låt oss ta bebis steg, okej?” jag såg menande på henne och hon fnittrade medan hon nickade på huvudet. 

 

Hon är så otroligt vacker. Hennes ögonfransar som kastade långa skuggor över hennes kinder när hon såg ner i räknehäftet hon hade framför sig på golvet. De fylliga läpparna hon återfuktade när hon tänkte efter, de fylliga läpparna jag behövde motstå med varje impuls i min kropp att inte kyssa. Ariel höjde sin ena hand för att lägga en hårslinga bakom örat innan hon satte ner den på golvet igen. Vi satt båda på golvet i hennes sovrum med våra matteböcker framför oss. Hon gjorde mer arbete än jag kan jag ju säga. Mycket mer. 

   När hon tillslut bet sig försiktigt i underläppen var det nog. Jag kunde inte hålla mig längre, fort la jag mitt ena ben så jag hade ett varsitt vid vardera sida om henne innan jag sträckte mig fram så jag kunde gripa tag i hennes höfter. Hon tjöt förvånat till när jag häftigt drog henne mot mig. 

   ”Hey, hey. Vad håller d-” jag avbröt henne mitt i meningen med mina läppar och svalde hennes ord. Hennes armar slöt sig snart runt min nacke och hon tryckte sig närmre. Min tunga spelade snart över hennes underläpp och hon öppnade sin mun. Det kändes alltid lika bra att ha Ariel i min famn, få kyssa hennes läppar, få känna hennes värme. Hon var verkligen mitt allt och jag ville aldrig att hon skulle försvinna eller lämna mig. Hon gav mitt liv spänning och mening på en helt annan nivå. Jag hade älskat Selena i vårt förhållande, på en otroligt djup nivå. Eller det var vad jag trodde i alla fall men det visade sig att mina känslor inte alls var lika starka som jag trott. Men för Ariel så var de helt annorlunda, äkta. Jag älskade henne. 

   Jag älskade henne? Ja, det gjorde jag. Men älskar hon mig? Ariel, den oerfarna supermodellen? Knappast. Inte kunde hon väl älska mig som jag älskade henne. Eller? Jag drogs ur mina tankar när ett svagt stön kom från Ariel i min armar, ett snett leende spred sig över mina läppar som avbröt kyssen. 

 

 "Hey, hey. What are yo-"
 
 

   ”Ledsen, jag kunde inte låta bli” mumlade jag ursäktande med pannan lutad mot hennes. När skulle jag säga det? Skulle jag våga säga det till henne efter de gångerna jag erkänt saker för henne och blivit avslagen? Jag vet inte om jag skulle klara mig om hon inte sa det tillbaka till mig. 

   ”Kyss mig igen innan jag hinner bli arg på dig” uppmanade hon och jag skrattade lågt innan jag kysste henne igen. Hennes fingrar flätades in i mitt hår och jag fick hålla tillbaka rysningen av välbehag som ville skaka hela min kropp. Hennes läppar var så otroligt mjuka mot mina och om jag kunde så skulle jag kyssa henne dygnet runt. Min tunga kom återigen i kontakt med hennes och innan jag hann stoppa mig själv kom ett lågt stön från min strupe. Mina händer fann Ariels höfter och lyfte upp henne så hon satt i mitt knä istället för på golvet. 

   ”Vi borde... inte göra... det här” mumlade Ariel fram mellan kyssarna. Jag var mycket väl medveten hur mycket vi egentligen borde plugga matte än vad vi gjorde nu men som sagt kunde jag inte låta bli. 

   ”Vill du att jag ska sluta?” mina läppar lämnade hennes mun innan jag drog hennes hår åt sidan för att sedan mjukt kyssa längst hennes hals. Hennes hud knottrade sig under mina läppar och jag hörde hur Ariel drog in lite extra luft vid känslan. Hennes svaga flämtning fick ett leende att växa på mina läppar innan jag löst nafsade på hennes skinn. 

   ”Jag...” flämtade hon fram medan hennes hand återigen fann sig vägen upp till mitt hår. ”Justin...” 

   ”Ja baby?” frågade jag retsamt och lutade mig ifrån hennes nu röda hud. Whoopsi, någon gjorde visst ett sugmärke! 

 

 

Ariels Perspektiv. 

Varning! Grafisk Sexualitet. Det fanns ingen annan känsla som liknande den som skapades när Justin valde att lägga sina läppar mot mina eller smeka mina hud med sina varma händer. Det var en helt egen sensation från den lyckan man känner när man fått någon som gråter att le. Men när han sedan väljer att retas på det sättet han mycket väl visste att han gjorde gick den sensationen över till ett häftigt behov. 

  Hormonerna inom mig gick i taket och plötsligt ville jag inget annat än att känna Justins skinn mot mitt, löpa händerna över hans nakna bröst och känna hans händer på mina nakna höfter. Plötsligt ville jag inget annat än att ta vår relation till en högre nivå, den sista nivån.  

   ”Justin...” flämtade jag fram när han återigen försiktigt bet ner i huden vid min hals. Hans handling skickade pirr ut i min kropp som endast la till bränsle till den redan tända elden. 

   ”Ja baby?” svarade Justin med en raspig, otroligt sexig röst och jag fick bita mig i läppen för att inte stöna högt av frustration och begär. Till min fasa lämnade Justins läppar min hud i nästa sekund och jag kunde lätt föreställa mig det retsamma leende som låg på hans läppar. Det retsamma men så fasansfullt attraktiva leendet. Ugh... 

   Som i synk lutade vi oss tillbaka och våra blickar möttes, Justin måste ha sett lusten och åtrån i mina ögon för hans fick snart samma hetta. Jag drog in ett litet andetag mellan mina tänder medan mina ögon pendlade mellan hans och hans fylliga läppar. Jag gav ifrån mitt ett frustrerat stön innan jag slängde mig över honom, han föll ner på rygg på golvet med mig över sig. Våra läppar återvände till att kyssas, dock denna gång tusen gånger vildare och hungrigare. 

   Våra händer trevade över varandras kroppar innan mina händer slet i Justin tröja, jag ville ha den av honom. Fort satte jag mig upp och Justin drog genast sin t-shirt över huvudet medan jag drog ner dragkedjan på sidan av min topp och slängde den åt samma håll som Justin slängt sin. Hans händer fann genast min kropp igen, de smekte längst mina sidor och upp över mina skulderblad innan de åkte ner över mitt bröst. 

   Justins blick fann min och jag kunde se osäkerheten i hans ögon över hans handlingar, men jag log försäkrande mot honom för att visa att det var okej. Min ena hand lades runt Justins nacke innan jag drog honom intill mig så jag återigen kunde kyssa honom. En kläm på mitt ena bröst fick mig att ge ifrån mig ett kvävt stön. Sensationen var tillbaka, men jag ville ha mer. Så mycket mer. 

   ”Justin...” viskade jag fram när hans läppar återigen lämnade blöta kyssar längst min käke och hals medan hans händer hittade mina lår. ”sängen” flämtade jag sedan med huvudet snett bakåtlutat för att ge honom mer plats. Justin lutade sig genast ifrån för att kunna se in i mina ögon ännu en gång. Jag kunde lätt se frågan i hans ögon och osäkerheten. 

   ”Jag vill” svarade jag på hans outtalade fråga och lutade mig fram innan jag lätt kysste hans läppar. Osäkerheten spelade fortfarande i hans ögon och jag älskade honom ännu mer för det. ”jag lovar, jag vill. Bytt ut mina hemska minnen med fina” 

   ”Tycker du verkligen att det här är en fin, romantisk uppsättning?” frågade han och såg sig omkring i rummet, jag följde hans blick. Rummet var inte nedsläckt och fyllt med ljus som man kanske tyckte var en romantisk scen utan istället upplyst av den starka lampan i taket och vi satt bland våra nu utspridda läxböcker. Men det spelade ingen roll. Det som spelade roll var att det var Justin vars knä jag satt i och inte någon annans. Om vi så hade befunnit oss i en liten garderob hade jag inte brytt mig, så länge han var med mig. 

   ”Det spelar ingen roll” svarade jag tillslut. ”du är tillräckligt fin och romantisk” han såg älskvärt tillbaka på mig innan han smått nickade. Han nickade. Vi skulle göra det här. Plötsligt fyllde nervositeten mig men ingen osäkerhet, absolut ingen osäkerhet. Med mig fortfarande i famnen reste sig Justin från golvet, jag lindade fort benen runt hans höfter innan min rygg träffade min mjuka madrass. Justin sträckte på sig och klev ur sina skor medan jag sträckte mig ner för att ta av mig mina klackar innan jag lät dem falla till golvet. 

   Jag endast klädd i min kjol och bh stod nu på knä vid sängkanten med Justin endast klädd i sina jeans stod precis framför mig. Hans händer höjdes till min ansikte innan han försiktigt tog bort en hårslinga innan han kupade mitt ansikte. Kyssarna var mjuka, lugna men framför allt passionerade. Tempot saktade ner och smekningarna blev mer kärleksfulla istället för fyllda av frenetiskt begär. Återigen spelade ‘jag älskar dig’ på spetsen av min tunga men jag ville inte förstöra ögonblicket genom att säga dem och sedan inte få dem besvarade. 

   Mina fingertoppar vandrade från Justins bröst ner till linningen av hans kalsonger, likaså min blick och ett snett leende spred sig över mina läppar när jag kunde se beviset på hans upphetsning. Mina händer vandrade vidare ner till bältet som jag smidigt fick upp innan med ett enkelt tryck med tummen fick upp knappen på jeansen. Justins händer hade samtidigt dragit ner dragkedjan på min kjol och den låg nu vid mina knän som fortfarande stod på madrassen. 

   Försiktigt la Justin återigen ner mig på madrassen och följde mig ner, ett skratt lämnade mina läppar när min kjol fastnade i mitt ena ben. Justin skrattade lågt med mig innan han kastade den på golvet och vände sig mot mig igen. Han placerade en mjuk kyss på mina läppar. Mina händer återvände till Justins jeans där jag kände hur hans stånd vuxit och drog ner gylfen. 

   I endast underkläder kröp vi längre upp på sängen tills mitt huvud landade på en utav mina huvudkuddar. Jag kunde inte sluta smeka med mina händer över hans perfekta hud, över hans rygg, hans mage, hans skulderblad, hans armar. Överallt. Min rygg åkte upp i brygga när Justins händer smet in under min rygg och fram till spännet för min bh, axelbanden blev tillslut slappa och jag sträckte ut armar något så jag kunde slänga den till golvet. Justins läppar fann genast mina bröst och mina haka föll samtidigt som en flämtning föll från mina läppar följt av ett stön. Oh my God... 

   Återigen flätade jag in mina fingrar i hans hår och fick det att stå ännu rufsigare på hans hjässa än tidigare. 

   ”Justin...” stönade jag svagt. Desperat fick jag tag om hans ansikte och förde det upp till mitt eget där jag hungrigt pressade mina läppar mot hans. Mitt underliv hade vid det här laget börjat dunka häftigt och desperationen från tidigare var tillbaka. Mina höfter höjdes mot Justins vilket genast fick en reaktion ur honom då hans stönade mot mina läppar. Våra andetag hade nu tagit en flämtande takt och det lät mer som om vi sprungit ett maraton än att vi förflyttat oss från golvet till sängen. Mina trosor åkte sakta nerför mina ben innan jag kastade dem åt sidan och Justin drog själv ner sina kalsonger innan de förenades med resten av plaggen på golvet. 

   ”Vänta... vi har ingen kondom” viskade Justin fram med läpparna vid min ena mungipa. 

   ”Det gör inget, jag går på p-piller” svarade jag flämtande medan jag äntligen fick känna hans hud mot min. Justin lyfte genast sitt huvud så han kunde se ner på mig. 

   ”Vad? Sen när då?” frågade han. 

   ”Sen... sen jag fick min första mens” jag såg på honom att fler frågor följde den han precis uttalat med jag ville inte lyssna mer eller komma in på fel spår än det vi var på nu så jag drog fort ner hans ansikte mot mitt och kysste honom. Snart kände jag hur hans frågande ställning slappnade av och han återvände till det viktiga. 

   Ett ögonblick av ’vi kommer faktiskt göra det här’ tändes i våra ögon medan vi såg på varandra, liggandes hopflätade i sängen som den dagen vi föddes. Men nervositeten som jag trodde skulle fylla min mage var som bortblåst och jag var mer än villig. Jag var redo, jag ville göra det här med honom. 

   ”Är du säker?” frågade Justin lågt och såg intensivt in i mina ögon. Jag nickade och kände hur Justin höjde sig upp på armbågarna så en del av tyngden lyftes från mig. En flämtning som fort gick över till ett stön lämnade mina läppar när jag kände honom vid min öppning. Justin var precis på väg att tränga in när en hög knackning kom från dörren. Nej! Det här händer inte!

 


 

så Selena vill vara vänner, huh? vad tycker ni om det? vad ni förväntade er? hur tror ni det kommer gå? 

o Justin sa (eller tänkte...) att han älskar Ariel! gah, vilket betyder att de båda nu älskar varandra men inte vågar säga något. vet tror ni kommer säga det först? tell me! 

sedan sista delen. heheheheh...  kanske inte riktigt vad ni förväntat er att kapitlet skulle innehålla. eheheheheheheh. XP allt blev plötsligt väldigt 'hot and heavy' o sedan bah knackar det på dörren! snacka om dålig timing. XD vad tyckte ni? vem tror ni det är som knackar? vad tror ni kommer hända? 

VAD TYCKS? BRA/DÅLIGT? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥ PUSS&KRAM. 

 

min fråga: favorit Harry Potter film (INTE BOK, FILM!) 

mitt svar: jag har ingen aning varför men 5:an är min favorit... har sett den hur många gånger som helst. men sedan har vi ju 1:an oxå som är uber mysig att se på under julen... o sedan har vi ju sista filmen oxå... THE BIG BATTLE! aja... hahahha, kramis! 


Skriven av: Anonym

Så sjukt bra....slutet :O dumma dörr, HAHAHA längtar till nästa<3

2014-01-22 @ 21:11:18
Skriven av: Emilia

hahahahahahaha älskar slutet *_* så jävla bra!!

2014-01-22 @ 21:14:28
Skriven av: Anonym

Tror det är Selena som knackar

2014-01-22 @ 21:16:17
Skriven av: Oline

haha gud, det är säkert Avan :3
Svar: Det är 5:an då är ju Robert med :3

2014-01-22 @ 21:37:20
Skriven av: Anonym

ingen knackar, att det bara är nån som kommer och säger någon som sedan går iväg

2014-01-22 @ 21:42:52
Skriven av: Anonym

3:an, fast jag älskar alla filmerna ;)

2014-01-22 @ 21:47:28
Skriven av: Emelie

omg !!
as bra ! :)))

2014-01-22 @ 22:22:15
URL: http://storiesaboutjustinb.blogg.se
Skriven av: Jessica

Asså omg så sjukt grymt kapitel!!!!! DEN SOM KNACKAR PÅ DÖRREN SKA DÖ

2014-01-22 @ 22:42:43
Skriven av: Linnéa

Omg dom gjorde det nästan!! Det är säker selena som knackar på eller avan! :) super bra i alla fall!!!

Helt ärligt så gillar jag inte harry potter så mycket och jag vet inte varför?

2014-01-22 @ 23:03:40
Skriven av: Sandra

Okej... Jag trodde Selena skulle försöka få tillbaka Justin som hennes pojkvän men detta går också bra om inte bättre! Men i alla fall så var det sjukt bra!
Svar: dödsrelikerna del 1 och 2 och andra filmen tycker jag!

2014-01-23 @ 06:16:34
URL: http://www.justinnovell.webblogg.se
Skriven av: Anonym

Åååhåhåhåå herregud va braa, dödar personen som avbryter ahahah

2014-01-23 @ 07:21:04
Skriven av: Anonym

Hahahaha åhhhhhhhh nej vilken dålig tajming!! Älskar det! Du är gryyyyym

2014-01-23 @ 15:36:58
Skriven av: Anonym

Sjukt bra!!
Precis då knackar någon, så typiskt!! :)

2014-01-23 @ 16:01:00
Skriven av: Ylva

Bästa!
Helt okej . Men tror att hon kommer typ tror att han gillar henne. Fast hon vet inte att han älskar Ariel.

HAHA det sitta bästa någonsin 😂👌

2014-01-23 @ 18:16:51
Skriven av: Jessica

GAAAHHH du kan bara INTE sluta så!! Fick värsta freaket när du slutade med att det knackar på dörren! Klarar inte det här, måste få veta vem som vill dem något!!! Och den jäkla Selena.. hon har säkert något annat i tankarna än ''bara vänner''. Fortsätt att skriva precis som du gör, du äger!

2014-01-23 @ 18:33:57
Skriven av: Anonym

dom får inte öppna!!!! dom kan fortsätta hahahahhahaahahahah

2014-01-23 @ 19:12:47
Skriven av: Elin

Nneejj de kan fortsätta hahahahah!!!!!!!!!!! Jag ddddööööörrrr mmmååssttteee lläässsaaa mmmmmmmeeerrrrr!!!!!!!!!!! Jag tror att det är avan elr selena som kommer in... Sedan tror jag att selenas plan inte alls är att bara vara vänner med justin, jag tror att hon försöker komma närmre honom och sedan försöka fixa så att de blir tsm igen. Jag tror att Justin säger "jag älskar dig" först... ❤️❤️😍😍Elr jag har ingen aning.. Svar: ja jag tycker om Harry Potter, filmerna är väl helt okej... I alla fall äällsskkaddee kapitlet!!!

2014-01-23 @ 21:58:13
Skriven av: Emelie

Neeeeeeeeeeeej! Nu blir jag nästan arg på dig! Superbra skrivet :)
Älskar ettan o kommer alltid att göra :)
Sen vill jag bara säga att jag har läst ignom alla dina noveller. Helt kär i den senaste du skrev!!! Du är så duktig!!!!!!!!!! :)

2014-01-24 @ 06:51:26
Skriven av: Felicia

NEJ FÖR FAAN!! VILKEN JÄVLA OSIS BLIR TYP IRRITERAD SJÄL JU!! :'D

2014-01-24 @ 15:22:48
Skriven av: Anonym

Ååååh guud så braa!! Gryym är du!❤ btw ääälskar din uppdatering!<3 Svar: 3:an o 4:an tror jag :))

2014-01-25 @ 00:05:11
Skriven av: anonym

omg det här händer inte komigen inte nu , jag vill ha fortsättningen omg jag kan inte vänta men jag har en fråga kan du inte skriva mer detalierat för det bil tråkig annars snäll? du är så grym !! kommer det nån kapitel idag ?

Svar: tack så mycket. vill du har mer detaljer? hur menar du för jag tycker det var ganska mycket detaljer... de hann ju lixom inte göra något. =) kram. yes... jag håller på att skriva på nästa kapitel nu.
Linn Halldin

2014-01-25 @ 16:33:34
Skriven av: ebbs

JÄÄÄÄTTE fin design! :) Gör du designer?? puss! :)

Svar: åh tack så mycket! <33 tyvärr inte, då jag inte har tiden... ledsen. kramis!
Linn Halldin

2014-01-25 @ 18:04:50
URL: http://supernaturalnovell.blogg.se
Skriven av: Felicia (du vet hon ditt största fan)

Hola! Har äntligen lyckats slita mig från boken! ;)
Så passade på att läsa ditt kapitel nu-vilket var asgrymt! Och nu vet jag faktiskt inte vad som ska hända... hmm... It's new for me... Hahah, nej men jag tror att det är Selena, Tara eller möjligtvis någon grabb. Dvs. Tyler eller Luke (om jag kommer ihåg deras namn rätt :P)

Och Harry Potter, Den första! Har ju inte läst böckerna, och har aldrig blivit helt insatt i alla filmer... Utan gillar den första bäst, hänger nog med i dem 4-5 första-sedan är jag lite lost! xD

2014-01-25 @ 20:51:12
Skriven av: Celebnovell

OH MY GOD! Linn du skriver med sån inlevelse att jag inte vet vart jag ska ta vägen! :O♥

2014-01-26 @ 19:43:40
URL: http://celebnovell.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback