72 - Sprained Ankle

 PREVIOUS:    ”Du var magisk dock, precis som alla säger” sa hon sedan och tog de sista steget fram till mig. Jag log tacksamt och slängde min arm runt hennes axlar innan jag drog henne vid min sida och började gå mot omklädningsrummet. ”åh, men din svettiga kropp är inte lika magisk” utbrast hon och försökte komma ur mitt grepp, men jag endast spände armen och drog henne ännu närmre så jag kunde viska i hennes öra. 

   ”Det var inte vad du sa för några timmar sedan” genast hörde jag hur hon flämtade, roat såg jag hur hennes kinder blossade röda. Jag skrattade till innan jag snabbt kysste hennes kind och släppte taget innan jag gick in i omklädningsrummet där teamet redan var samlade.

 


 

Lördag, 12:e Oktober. 

Mina kindmuskler smärtade på grund av att jag spenderat i stort sett hela resan med antingen ett leende på läpparna och skratt tills tårar fyllde mina ögon. Allt på grund av Ariel som - för att kunna ta sig genom flygresan behövt ta lugnande piller - blivit otroligt vimsig och flummig. Hon var otroligt underhållande i sitt något höga och helt borta tillstånd. Konstigare och konstigare blev meningarna ju mer hon pratade och jag kunde inte annat än att skratta åt henne. Greg hade berättat att hon aldrig kom ihåg vad hon gjorde under dessa stunder vilket genast gjorde allt tusen gånger roligare. 

   Med ett skratt spände jag fast min säkerhetsbälte när piloten meddelade att vi snart gick inför landning. Roat sträckte jag mig över till Ariel som halvt låg utanför stolen för att sedan dra upp henne rakt och spänna fast henne i stolen. Hon mumlade med sina ögon fortfarande slutna och jag endast skakade på huvudet åt henne innan jag vände huvudet mot det lilla flygplansfönstret vid min sida. Molnen försvann och nu började marken synas, väggarna och miniatyr bilarna som körde runt, skyskraporna. Världen såg så otroligt annorlunda ut uppifrån, hur den var upplyst så här på natten - eller nu är det väl morgon - allt såg inte så maffigt ut som det gjorde på marken. 

   Lugnt körde flygplanet bort mot parkeringen när vi väl landat innan de parkerade och vi fick sitta ännu en kvart för att låta dem fälla ner trappan, samt ta vårt bagage och söka genom visa delar. Tillslut fick vi klartecken att vi kunde resa oss och kliva av, jag sträckte häftigt på kroppen och kände hur det knakade härligt i lederna efter att ha suttit still så länge. Jag drog till mig min ryggsäck innan jag vände mig om för att väcka Ariel men Greg hann före. 

   ”Jag tar henne” insisterade han. ”hon brukar inte vakna på några timmar när effekten lagt sig” jag nickade förstående och såg hur han knäppte upp hennes bälte innan han enkelt, som om hon vore en vante - fick upp henne i famnen. I brudstil bar han henne ut ur flygplanet och nerför trappan där en stor, svart bil redan väntade. 

   Ariel satt lutad mot bilfönstret när jag gled in i bilen, genast satte jag ner min väska på golvet och spände fast mig innan jag drog henne intill mig så hon kunde sova på min axel istället för det kalla fönstret. Här i New York hade kylan börjat lägga sig, dock inte lika som i Toronto men fortfarande såpass att jag fick gåshud när jag klev ut. 

 

Ariels hus började skymats längre bort på gatan och jag blinkade nu trött medan jag försökte att inte somna med huvudet på hennes. Bilen stannade tillslut till med ett ryck och jag vaknade till liv, sömnigt gnuggade jag mig i ögonen innan jag gäspade. Försiktigt såg jag ner på Ariel bredvid mig som fortfarande sov djupt lutad mot mig. 

   Långsamt flyttade jag henne så hon satt lutad mot ryggstödet innan jag skyndade mig ut och runt till hennes sida där jag öppnade hennes dörr. Försiktigt lirkade jag in henne i min famn och bar upp henne till ytterdörren där Lewis öppnade innan jag ens hann knacka. 

   ”God morgon, Mr. Bieber” hälsade han och klev åt sidan för att låta mig kunna gå förbi. 

   ”Åh, om jag inte får använda ‘sir’ till er så är det inte nödvändigt att använda ’Mr. Bieber’ för mig. Det får mig att låta som min pappa” jag skrattade till. ”kalla mig Justin” Lewis log en aning roat och nickade smått på huvudet åt min önskan. På lätta fötter fortsatte jag in i huset innan jag tog trappan till höger upp till andra våningen och bort till Ariels rum. Huset var knäpp tyst. Vilket gladde mig, eftersom det betydde att Tara in var närvarande. 

   Försiktigt la jag ner henne på madrassen innan jag drog av henne klackarna som pryde hennes fötter och släppte dem till golvet, därefter drog jag ner dragkedjan till henne kjol och drog ner den över hennes höfter. Jag lirkade in fingrarna under tyget på hennes top innan jag drog den över hennes huvud och såg att hon var naken under det. Fort öppnade jag min väska för att dra ut den extra t-shirten jag haft med mig men inte använt och klädde Ariel i den. Med en suck gosade hon ner ansiktet mer i kudden när jag fått ner henne under täcket och nu gäspade jag trött. Snabbt klädde jag av mig tills jag endast hade på mig mina underkläder innan jag kröp ner bredvid henne och drog henne intill mig. Hennes arm smög sig genast runt min midja innan hon spände sig arm och pressade sig närmre mitt bröst. Nöjt blundade jag och tillät sömnen att ta mig bort. 

 

***

 

Med ett leende såg jag ner på Ariel som stod precis framför mig, jag hade båda hennes händer i mina vid mina sidor och lät blicken vandra över hennes ansikte. Det var meningen att vi skulle gå skilda vägar nu, jag för att se över konserthallen jag skulle uppträda i ikväll. Apollo Theatre. Medan Ariel skulle iväg på ett genrep inför showen imorgon. 

   ”Jag måste verkligen gå nu” mumlade jag, men rörde mig inte ur fläcken. 

   ”Ja, jag kommer bli sen om jag inte åker nu” kontrade hon, men istället för att gå mot dörren slingrade hon sina armar runt min nacke och höjde sig upp på tårna. Mina händer lades på övre och nedre rygg för att kunna trycka henne närmre. Ariels läppar snuddade vid mina och jag fick hålla tillbak för att inte rysa i hela kroppen av välbehag. Vår kyss var mjuk och öm innan den blev ivrigare. Andfådd lutade jag mig ifrån och kysste henne snabbt innan jag tog ett steg ifrån. 

   ”Nu får du inte röra mig mer, annars kommer vi aldrig härifrån” sa jag och hörde hur hon fnittrade, därefter kände jag en kyss på min kind innan klackar ekade mot golvet. Roat såg efter henne innan jag drog en hand genom håret och släppte ut ett tungt andetag. Hon kommer bli min död, tänkte jag när jag gick ut genom dörren. 

 

***

 

 

Dagen var här. Victoria’s Secret Fashion Show 2013. Iklädd en vit tröja, mörka jeans tillsammans med en beige, bruna jacka med grå ärmmuddar stod jag framför spegeln och såg till att mitt hår stod som det skulle överallt på mitt huvud. Det var meningen att Khalil och Lil Za skulle följa med mig till eventet, något dem verkligen inte tackade nej till när jag berättade för dem om biljetterna jag hade. Med en nick gick jag bort till byrån och knäppte på den varsin klocka på mina handleder innan jag förde de smala kedjorna över mitt huvud. Tillsist snappade jag åt mig ett par Ray Ban solglasögon för att senare kunna skydda mina ögon från paparazzis. 

   Mina ’Vans’ klädda fötter tog mig ut ur sovrummet för att ansluta mig till resten som befann sig nere vid balkongen mittemot hallen där de pratade högljutt. Tillsammans med Khalil och Lil Za stod Poobear och glatt skämtande. Deras blickar lyftes när jag studsade nerför trappan och slog ihop händerna. 

   ”Då kör vi!” utbrast jag innan jag tog ledningen mot dörren. Ariel hade åkt runt lunch för att befinna sig vid eventet där hon skulle spendera större delen av dagen i sminkstolen eller i intervjuer som fördes backstage. Samt gå den rosa mattan som alla kändisar stod på innan de fick tillträda sina platser. Bilresan spenderas med lite småprat innan vi körde in vid kaoset, paparazzis samt fans kryllade runt ingången men var bakom tjocka stålstängsel. Skriken ökade genast och slog mot mina öron när jag klev ut ur bilen, solglasögonen satt redan framför mina ögon. Poobear var vid min sida på ett par få sekunder innan jag tillsammans med mina vänner gick mot ingången. En enkel vinkning skickade jag till fansen som skrek mitt namn. 

   Innanför träffades vi genast av en massa människor, kändisar så som tekniker och fotografer. Det var ett virr varr av människor överallt. Längre bort var den rosa mattan utrullade och bakom ett rep stod en hop av fotografer som fotade de som stod och poserade. Jag styrde mina steg mot mattan för att få det överstökat, jag var endast några meter från den när en annan kropp kolliderade med min egen. Förvånat snubblade jag till och sträckte omedvetet ut armarna för att fånga personen som fallit. 

   ”Oh herregud!” hörde jag en tjejröst utbrista. Vimsig och en aning förvirrad återfann jag balansen och fokuserade blicken för att se vem som ramlat in i mig. Förvånat såg jag tillbaka på Selena som hade ett ursäktande uttryck i ansiktet. 

   ”Selena?” frågade jag. 

   ”Ursäkta, det var inte meningen” utbrast hon fort. ”har inte riktigt vant mig vid skorna än” hon skrattade nervöst och jag kastade en blick ner på hennes skor som lixom alla andra klackar såg omöjliga ut att gå i men på något sätt lyckades tjejer klara av det. Tja, de flesta i alla fall. Min blick vandra upp till hennes ansikte igen och såg att hon bar en kort klänning med svartvita mönster på. Hennes hår var stylat i stora lockar och rött läppstift målade hennes läppar. 

   ”Det är ingen fara” sa jag. ”är du okej?” jag släppte hennes arm som jag inte för än nu märkte att jag fortfarande stod och höll i. Hon balanserade lite på fötterna innan hon ryckte till och drog in ett väsande andetag mellan tänderna. 

   ”Aj! Jag tror jag kan ha skadat min fotled” klagade hon och tog sig om sin vrist. Oroligt såg jag på henne medan hon mumlade för sig själv. 

   ”Behöver du hjälp till din plats?” frågade jag och sträckte mig återigen efter hennes arm. Hon nickade med ett plågat ansiktsuttryck. ”finns det någon bakväg så vi slipper gå förbi... allt?” jag höjde blicken för att söka efter en men Selena avbröt genast mitt sökande. 

   ”Nej!” utbrast hon nästan panikslaget, frågande såg jag på henne innan hon nervöst skrattade igen och log försiktigt. ”nej... det finns det inte. Jag försökte se efter en men såg ingen...” jag nickade förstående. 

   ”Kan du gå alls?” fortsatte jag sedan, Selena sträckte på sig och satte ner båda sina fötter på golvet men skakade sedan på huvudet. ”okej, ska vi se... Poobear är här någonstans-” innan jag hann fortsätta så föll hon mot mig ännu en gång, denna gång hann jag dock fånga henne fortare med en arm runt hennes midja. 

   ”Kan du inte bara hjälpa mig? Det kommer väldigt många folk därborta och jag vill inte stå i vägen” jag nickade och kastade en blick mot Khalil och Lil Za som ryckte på axlarna med ansikten som avslöjade att de kände sig lika borta över vad de skulle göra som jag. Tillslut antog jag att jag inte hade något annat väl än att gå med henne längst mattan för att komma in i lokalen. 

   Med en djupt andetag tog jag ett fastare tag om Selenas midja och gick mot mattan med henne, försiktigt och en aning hoppandes gick hon bredvid mig. Blixtarna smattrade genast häftigt när vi gjorde entré och jag log mot kamerorna. Fotograferna skrek efter oss men mitt mål var andra sidan så jag kunde släppa av Selena vid hennes plats. 

   ”Kom igen Justin. En bild. För gamla tiders skull?” insisterade Selena när ropen fotograferna blivit ivrigare och högre. Jag kvävde en suck och ställde oss mer rakt mot kamerorna innan jag klistrade på ett leende på läpparna. När jag fått nog drog jag med mig Selena bort från uppmärksamheten. 

   ”Jag tror jag klarar mig härifrån” sa Selena när vi kommit av och en bit in i en korridor. ”jag ska åt ett annat håll än du, men tack så mycket. Räddaren i nöden som alltid” hon gav mig ett bländande leende innan hon haltade iväg. 

 

Lokalen släcktes ner och snart tändes catwalken upp och lös alldeles illröd innan en rad paradtrummisar gjorde sin entré, iklädda slottsvakts kläder gick de i en rad längst catwalken medan de trummade i takt. Fascinerat såg jag på dem och lät ljudet fylla mina öron. Snart tändes en röd och blå flagga som jag snart kände igen som Storbritanniens längst bak där även ett trumset bland andra instrument var utställda. 

   ”Snälla, damer och herrar låt oss välkomna till scenen... Fall Out Boy!” rösten ekade i högtalarna efter att bandet tagit sin plats på scen. Introt till ‘My Song Knows What You Did In The Dark’ började spelas och Patrick Stump, sångaren till bandet, stod framför micken med gitarren hängandes bakom sig medan han klappade sina händer ovanför huvudet för att få igång publiken. Sedan började han sjunga. 

   En spotlight tändes och vad jag såg fick mitt andetag att fastna i halsen och min nedre region att minst sagt reagera. Ariel var först ut på runway banan. Jag gissade att underkläderna hon bar var de omtalade ‘ten-million-dollar’ setet då det gnistrade klart och såg otroligt dyrt ut. Ett brett leende låg på hennes läppar medan hennes handskbeklädda händer vilade på hennes höfter. Hennes leende föll, likaså hennes armar innan hon började gå. Likt inspelningen hade hon självsäkra och målmedvetna steg medan hon gick mot slutet av banan, min blick kunde inte slita sig från henne medan hon poserade framför kameran jag visste gömde sig bakom ljuset. Innan jag var följt ut nöjd var hon på väg tillbaka och försvann backstage igen. 

 

 

   Sången fortsatte och snart gjorde Taylor Swift sin entré, vilket förklarade Selenas närvaro vid eventet. Ingen hade varit emot vårt förhållande så mycket som Selenas bästa vän Taylor. Om Selena inte varit otrogen kan Taylor ensam kunnat haft sönder vårt förhållande. 

   Outfit efter outfit vandrade längst catwalken, alla med unika utformningar och alla bars de av otroligt vackra kvinnor. Mitt huvud pendlade fram och tillbaka för att kunna se allt samtidigt. Den sista modellen gick fram och tillbaka innan Taylor och Patrick ensamma stod längst ut på catwalken där de sjöng de sista tonerna innan scenen släcktes. Exploderade applåder fyllde lokalen. 

   Catwalken bytte snabbt tema och snart hängde det akrobater från taket och en grupp män med kraftiga muskler och vita byxor började göra konster. En rad olika cirkus nummer framfördes samtidigt på olika platser. 

   ‘Break On Through’ började snart därefter att spelas genom högtalarna och den mäktiga rösten ekade igen. Spotlighten var på plats igen och denna gång var Adriana Lima först ut, iklädd en cirkus inspirerad klädnad. Applåder bröt ut och hon flirtade häftigt med publiken medan hon gick, efter henne kom Ariel. Även denna gång hängde min haka vid mina knän, denna utstyrsel påminde en del om hennes förra då precis som den så var denna även täckt av juveler. De smala banden runt hennes höfter såg inte starka ut att hålla ut hennes trosor men på något sätt gjorde dem det. Denna gång bar hon ett par vingar, ett par spretiga, väldigt tunna vingar tillsammans med ett paraply klätt i ljusblå fjädrar samt en mask på huvudet. 

   Hennes leende var brett och fantastiskt vacker medan hon log åt publikens respons innan hon vände sig om och började gå tillbaka. Min blick sökte sig genast till hennes rumpa, som nu var täckt av de ljusblå fjädrarna. Oh my God...

 

 

Ariels Perspektiv. 

Showen var i full gång och adrenalinet pumpades häftigt inom mig medan jag gick längst catwalken, publiken syntes inte speciellt bra då spotlighten bländade mig men jag visste att Justin satt med sina vänner till min höger. Enbart vetskapen om att han tittade på vartenda steg jag tog fick mig att svänga lite mer på höfterna än jag normalt brukade och le lite bredare än vanligt. 

   Så fort jag klev in backstage satte jag fart och sprang bakåt för att byta om till nästa outfit, från cirkus temat skulle vi gå vidare till månaderna. Tre olika assistenterna hjälpte mig av med kläderna, alla slet i något. Därefter började jag kläs i de röda underkläderna samt de hudfärgade lårstrumporna innan jag tillsist fick de röda vingarna fastspända på ryggen. Dessa vingar vägde faktiskt mer än vad de såg ut att väga. 

   ”Oh, glöm inte rosetten!” utbrast Leila och jag böjde genast på huvudet så hon kunde knäppa fast rosetten på mitt huvud. Mitt hjärta bankade i mitt bröst medan jag raskt började gå mot rummet där alla färdiga ställde sig. Det kryllade av springande människor överallt, folk som skrek orders och ropade efter modeller som behövde vara klara inom de kommande fem sekunderna. 

   Ute på scenen hade det nu gjort iordning för Bruno Mars som tillsammans med sitt ganska stora band skulle framföra ‘Locked Out Of Heaven’. Allie var först på tur ut då hon skulle representera det nya året, jag andades in djupa andetag medan jag lyssnade efter min signal att gå. Jag var februari och därmed ‘alla hjärtans dag’, ganska självklart när man tittade på min utstyrseln. Det röda och väldigt romantiska. 

   Mina ben pendlade fram och tillbaka medan jag gick längst den glittriga catwalken bort mot kameran, jag kastade en blick åt höger där jag visste att en annan kamera befann sig längre neråt men också Justin. En slängkyss sände jag innan jag vände mig om för att gå samma väg tillbaka. 

   Bruno Mars röst ekade i mina öron medan jag återvände backstage för att börja om samma procedur igen. 

 

Den sista outfiten var påsatt och ännu en gång stod jag och väntade backstage. Denna gång var det dags för snö änglarna att göra entré tillsammans med ett solo framträdande från Taylor Swift med sin nya hit ’I Knew You Were Trouble’. Denna gång var jag nummer fem i ordningen, iklädd en korsett med utböljande nederdel, vita normala underkläder samt silvriga halsband och vita blomliknande saker som stod ut runt mina axlar och ansikte. It’s showtime!

 


 

såååååå... äntligen klart. trodde aldrig jag skulle komma till slutet o klockan bara tickade iväg. måste gå o lägga mig.. =/ men i alla fall! 

vad tyckte ni om showen? kanske blev lite segt mot slutet men, men... jag tkr om VS Show grymt mkt, tycker det är väldigt underhållande o otroligt fascinerande o se på allt de lyckas skapa. 

sedan stötte Justin på Selena där innan... hm... vad tycker ni om det? hennes stukade vrist? 

VAD TYCKS? BRA/DÅLIGT? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! JAG VET ATT NI KAN SÅ SNÄLLA GÖR DET. JAG ÄLSKAR ER FÖR DET. ♥ PUSS&KRAM. 

 

min fråga: har jag några 'True Blood' fans där ute? om det är så... är det någon av er som är intresserade att köpa hela (o då menar jag hela) bokserien. fick nämligen den förr, förra julen men har aldrig riktigt kommit in i den. har bara öppnat den första boken så de är i högsta kvalite allihopa. så är det någon som skulle vara intresserad att köpa den av mig så skicka ett mail till; 'juustanordinarygiirl@hotmail.com'... du kan klicka på ikonen i header för att komma direkt till ett brev. kram! 


Skriven av: Anonym

Tror hon ljög om vristen bara för att paparazzis skulle ta bilder på dem.

2014-03-13 @ 22:20:07
Skriven av: Linnéa

Jättebra! Älskar deras förhållande, önskar att man hade ett som dem. :)
Jag tror att det kommer hända något när Ariel går ut på scenen och Taylor är där. Det känns som det eftersom Taylor och Selena är bästa vänner!
Grymt bra i alla fall! :)

2014-03-13 @ 22:31:27
Skriven av: Linnéa

Jättebra! Älskar deras förhållande, önskar att man hade ett som dem. :)
Jag tror att det kommer hända något när Ariel går ut på scenen och Taylor är där. Det känns som det eftersom Taylor och Selena är bästa vänner!
Grymt bra i alla fall! :)

2014-03-13 @ 22:31:27
Skriven av: Anonym

Asså shit vilket grymt kapitel!!!
Älskar vs show mer än allt!!! Bästa som finns

2014-03-13 @ 23:09:45
Skriven av: Anonym

Jätte bra!!!

2014-03-14 @ 00:25:23
Skriven av: lebanezzas

Jättefin blogg! Kommer fortsätta följa ;)

2014-03-14 @ 01:39:24
URL: http://lebanezzas.com
Skriven av: Anonym

Usch nej gillar verkligen inte Selena hahaha. Men grymt kapitel iaf

2014-03-14 @ 06:22:30
Skriven av: Anonym

Så sjukt bra!! :)

2014-03-14 @ 08:03:38
Skriven av: Michelle

Jag älskar det :)

Och där är Selena och hennes "stukade vrist"

2014-03-14 @ 12:03:14
Skriven av: Emilia

Så jävla bra!

2014-03-14 @ 15:18:46
Skriven av: Hanna

Super bra kapitel!

2014-03-14 @ 16:31:46
Skriven av: Ylva

Det va jätte bra :)✨
Älskar hur du beskriver om hur de upplever 👏

2014-03-14 @ 21:53:42
Skriven av: Celebnovell

Precis som första kommentaren tror jag också att Selena ljög om sin vrist, but anyway - jättebra kapitel! :D♥

2014-03-15 @ 00:06:08
URL: http://celebnovell.blogg.se/
Skriven av: Emelie

jätte bra ! :)

2014-03-15 @ 09:16:53
URL: http://storiesaboutjustinb.bligg.se
Skriven av: Anonym

Just gotta love it, hur många kapitel är det kvar ? Och bär kommer nästa ut?? Längtar som en jag vet inte vad :))) Btw du är fett begåvad

2014-03-15 @ 14:59:20

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback