Just An Ordinary Girl - Kapitel 45

 
Previous:  ”bra” sa jag och kysste honom lätt. Han tryckte mig mot toalettdörren och pressade sig närmre.

”jag har saknat dig” mumlade han sedan mot mina läppar.

”och jag dig” mumlade jag tillbaka innan han lutade sig tillbaka.

”jag kom faktiskt förbi för att fråga dig en grej” sa han och jag tittade förväntansfullt på honom.

”min pappa är här och hälsar på och han har med sig mina småsyskon. De vill gärna träffa dig, så om du kan så är det middag hemma hos mig ikväll” sa han och log. Jag log stort tillbaka.

”jag är ledig” sa jag fort. Då log han stort och kysste mig snabbt.

 


 

”hej Kenny!" utbrast jag glatt till honom där han satt i framsätet. 

"hej Daphne" hälsade han glatt tillbaka. "behövde det räddas?" frågade Kenny sedan och riktade frågan mot Justin.

"hon klarade sig bra, men det var roligt att se deras chockade ansikten" svarade Justin roat. Jag skrattade till. 

"du skulle ha sett!" utbrast jag roat. "alla blev helt paffa, man kunde nästan höra hur de tänkte: jaha, nu kanske hon inte är en äcklig, stalker hora" sa jag muntert och Kenny spärrade genast upp ögonen vid mina sista ord. 

"har de kallat dig det?!" frågade han chockat och jag nickade stumt till svars. Justin grepp tag i min hand och flätade ihop våra fingrar. Jag la mitt huvud på hans axel och såg ut på naturen som svischade förbi utanför fönstret. Jag skulle nu träffa resten av hans familj, helt plötsligt grepp paniken mig. Tänk om pappan inte gillar mig!? Tänk om barnen skriker när de ser mig?! 

"vad är det?" viskade Justin. Han måste ha känt hur stel jag blev. 

"tänk om de inte gillar mig?" frågade jag panikslaget. Kenny skrattade i framsätet och Justin stämde in smått. 

"de kommer att älska dig, var dig själv bara" sa han och jag lutade mig tillbaka igen. Bilen stannade och jag klev nervöst ur, Justin grepp min hand igen. 

"vänta! Jag borde hem och byta om" sa jag. Justin granskade mig från topp till tå. 

"du är jättevacker, du behöver inte alls byta" sa han och log mot mig, jag log tvekande mot honom och lät honom dra med mig till dörren. Kenny hade redan gått in och lämnat dörren öppen, jag tog ett djupt andetag och klev fram till dörren.

”hallå?” ropade Justin in i huset från hallen.

”vi är i vardagsrummet!” ropade Pattie tillbaka. Jag tog av mig jackan och hängde upp den på en utav krockarna och knäppte av mig skorna. Skillnaden det blev nu mellan mig och Justin var stor efter klackarna, jag blickade irriterat upp på honom. Han skrattade till.

”precis som det ska vara” sa han roat. Jag skrattade till och skakade på huvudet. Inifrån hördes det barnskratt och mummel, jag svalde och kände hur mitt hjärta började banka hårdare. Justin kramade min hand innan han drog med mig in i huset, vi rundade hörnet vid väggen och kom in i rummet.

Där satt Pattie i ena soffan och såg på en liten tjej som sprang runt med en klubba i handen, i mitten av rummet stod en man och tittade även han på den lilla tjejen. De vände sig mot oss när vi kom in i rummet, mannens blick gick fort mellan Justins och mitt ansikte samt våra händer innan han log mot sin son. Justin släppte min hand och gick glatt fram till mannen och kramade honom.

”hej, pappa!” sa han. Mannen som tydligen var Justins pappa kramade honom tillbaka, Justin släppte honom sedan och tog ett steg tillbaka innan han vände sig mot mig.

”Daphne” sa han och räckte ut handen mot mig, jag gick fram till honom.

”det här är min pappa, Jeremy” sa han sedan och jag log stort mot Jeremy. ”pappa, det här är Daphne” Jeremy log tillbaka mot mig och skakade min hand.

”trevligt att träffas” sa jag och han svarade med ett ”detsamma”. Den lilla tjejen sprang fram och kramade om Justins ben.

”Bieber!” utbrast hon. Justin log och såg ner på henne innan han böjde sig ner och bar upp henne i famnen.

”och det här är Jazmyn” fortsatte Justin, jag log mot den lilla tjejen som borrade blygt in ansiktet i Justins hals.

”ska du inte hälsa på Daphne, Jazmyn?” mumlade Justin, Jazmyn jämrade sig lite och han skrattade till innan han släppte ner henne på marken. Hon sprang fort fram till Pattie och hon satte henne i sitt knä. Justin log mot sin mamma och såg sig sedan omkring innan hans blick fastnade på golvet. Jag följde hans blick och såg en liten pojke på kanske ett och ett halv sittandes på golvet.

”och här har vi-” började Justin men jag avbröt honom.

”världens sötaste barn!” fyllde jag i och gick fram till honom på golvet. Jag satte mig framför honom och pojken log upp mot mig, Justin skrattade bakom mig. ”Jaxon” avslutade han sedan. Jag satt och såg fascinerat på den söta pojken.

”supersöt” mumlade jag. ”vänta. Jazmyn, Jeremy, Jaxon och Justin? Varför ”J”?” frågade jag och vände mig för att se på Justin.

”jag vet inte, fråga honom” svarade han och nickade mot sin pappa. Hans pappa skrattade till så jag vände mig mot honom. Han ryckte på axlarna.

”fint med ”J” svarade han enkelt, jag log mot honom och vände mig sedan om mot Jaxon igen. 

”ja, är du världens sötaste?” frågade jag Jaxon med en barnslig röst som man ofta får när man pratade med småbarn, Jaxon skrattade till och sträckte ut armarna mot mig. Jag såg frågande mot hans pappa, Jeremy nickade och jag log glatt. Jag bar upp honom och satte honom på min höft.

 

  

Största delen av eftermiddagen satt jag och lekte med Jaxon. När Jaxons hand för ungefär femte gången försökte smita innanför min klänningsurringning blev Justin riktigt irriterad.

”Jaxon!” sa Justin och bar upp honom så han kunde se honom i ögonen. ”inget tafsande, mina händer enbart!” sa han till Jaxon som tittade tillbaka mot honom. ”förstått?” fortsatte han, Jaxon såg en stund på honom innan han skrattade bedårande. Jag skrattade till och ställde mig upp, jag kysste Justin snabbt på kinden innan jag grepp tag i Jaxon.

”vem har sagt att det är dina händer endast?” frågade jag och såg busigt på Justin. Jag gick ifrån honom innan han hann svara.

 ”du får tafsa så mycket du vill” sa jag tyst till Jaxon men tillräckligt högt för att Justin skulle höra, jag fnissade till när jag hörde hur han flämtade till. Vi satt runt bordet och åt middag när Justins hand lades på mitt lår.

”men här är det väl bara mina händer?” viskade han busigt. Jag svarade inte utan stirrade ner i maten med ett litet leende, hans hand blev liggande på mitt lår och jag slappnade av och fortsatte äta. Dock när hans hand flyttade sig uppåt stelnade jag till, Justin måste ha märkt det för han fnissade till och den gled ytterligare en bit upp. Jag vände mitt ansikte mot honom.

”sluta Dina föräldrar är här!” viskade jag, han skrattade och hans hand gled inåt på mitt lår. Fort la jag min hand över hans och grepp tag i den, sedan tog jag bort den och Justin flätade fort ihop våra fingrar. Med en hand fick jag fortsätta äta min mat.

Efter maten tog Justin med mig till sitt rum och han stängde dörren efter oss. Jag gick fram till hans säng och satte mig på kanten innan jag la mig ner på rygg. Justins ansikte uppenbarade sig framför mig och han stod på alla fyra över mig i sängen.

”så du tycker om Jaxon, huh?” frågade han sedan. Jag skrattade till.

”japp, han är supersöt” svarade jag och såg upp på honom. Han log innan han böjde sig ner och kysste mig, jag la mina armar runt hans nacke och han slappnade av innan han la sig ovan på mig. Vi låg där och kysstes tills Justin lutade sig bakåt och såg in i mina ögon.

”jag kommer att sakna dig” mumlade han.

”vad?” frågade jag. 

”nej, inget” svarade han fort och satte sig upp. Jag satte mig långsamt upp.

”jo, vad är det?” frågade jag.

”ehm… jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här men…”

 



japp, här har ni nästa kapitel. =) vad kommer Justin säga, tror ni? ;P

Vad tycks? asså! 9 kommentarer, jag älskar er. fortsätt att kommentera ! :)

 


Skriven av: ebbizz :P

LIN DU KAN INTE BARA SLUTA SÅDÄRA!!!!! SKRIVET ETT TILL NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-12-02 @ 22:00:03
Skriven av: Lina

Sååå himla bra!! :D

2011-12-02 @ 22:34:00
Skriven av: så jäkla bra=D men måste du alltid sluta alla kapitel så spännande? =D <3

2011-12-02 @ 23:47:54
Skriven av: Emelie

Skrev min kommentar på fel rad ;P

2011-12-02 @ 23:48:43
Skriven av: Felicia

Men omg!!!

när kmr nästa?!?

asså seriöst ska fan läsa om hela innan jag blir galen!!!!!!!!

2011-12-03 @ 00:38:08
Skriven av: Johanna

GRYMT BRA

2011-12-03 @ 10:02:13
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Erica

Skriv nästa NU. Skiter i om du har ett liv, du ska skriva! Spännande......... Skriv.

2011-12-03 @ 12:58:08
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: älg lover

Jätte Jätte bra!!! du måste skriva NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!OSV. annars!!

Jag vet var du bor :)

2011-12-03 @ 18:45:28
Skriven av: älg lover

haha jag skriver en till kommentar för att du ska skriva ett till kapitel. Im evil! MOHAHAHAHA.

2011-12-03 @ 18:47:06
Skriven av: Hannah

Awesome! Älska bebisen... ;D

2011-12-03 @ 23:56:56

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback