Just An Ordinary Girl - Kapitel 50

 
Previous:  Resten av konserten stod jag tillsammans med resten av teamet och såg klart på showen. Justin var jätte bra och Jaden kom med ut på scenen till ”Never Say Never”.

Justin sjöng ”Baby” och tackade sedan publiken för att de hade varit fantastiska och scenen slocknade, jag gick tillsammans med Pattie bort genom samma korridor som vi hade gått genom tidigare på dagen och bort till omklädningsrummet för att hämta min resväska. Jag grep tag i handtaget och lät den rulla bakom mig. 

Med blommarna i famnen följde jag efter Pattie till en bil där jag kunde lägga ifrån mig mitt bagage, jag och Pattie skulle åka i förväg till hotellet där vi skulle mötas upp med resten. Då de hade saker att reda upp i arenan innan de kunde åka. 

 


 

 
 
I'm Yours by Jason Mraz
 

Justins Perspektiv.

När showen var slut duschade jag så fort jag kunde och klädde på mig i ett par basketshorts och en t-shirt. Jag fönade det blöta håret och packade ihop min väska, med Kenny efter mig gick jag ut ur byggnaden och skriken började tvärt när fansen fick syn på mig komma gående. Jag vinkade glatt till dem och de skrek högre, jag skrattade till och gled in i bilen.

Ljudet blev genast svagare och jag hasade trött ner i sätet innan de började rulla. Vi stannade utanför hotellet som till min lycka var tomt på fans eller paparazzis, tillsammans med Kenny gick jag genom hotellets lobby och bort till hissen. Den plingade till när vi kom upp till rätt våning, i korridoren mötte jag mamma som gav mig ett vänligt leende. 

"hej gubben. Du var jätte duktig" sa hon vid mitt öra när hon kramade mig.

"tack" svarade jag. Ett skratt klingade längre bort från ett utav hotellsrummen där dörren fortfarande stod öppen, detta var inte ett problem då vi hyrt tillräckligt många rum för att vi skulle få ha våningen för oss själva. 

"gå du" sa mamma och jag gick fort bort till dörren innan jag ställde mig i dörröppningen, på sängen låg Daphne och vred sig i skratt. Bredvid henne låg en bok.

"ah! Jag dör" flämtade hon mellan skratten.

"snälla gör inte det" sa jag, hon ryckte till och vände huvudet mot dörren där jag stod. Hon skrattade till igen och jag stängde dörren bakom mig innan jag gick fram till sängkanten.

"överraskning!" utbrast hon sedan. Jag skrattade.

"lite sen va?" frågade jag och höjde på ena ögonbrynet.

"bättre sent än aldrig" svarade hon med ett leende. Hon satte sig upp och kröp fram till mig, hon ställde sig på knä så våra ansikten kom i jämnhöjd.

"hej" viskade hon.

"hej" mumlade jag tillbaka innan jag pressade mina läppar mot hennes, hon la varsamt sina armar runt min nacke och jag lindade mina armar runt hennes midja.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Vi låg under täcket och viskade till varandra, då och då avbröt Justin för att impulsivt kyssa mig. Att befinna mig på ett hotellrum tillsammans med honom i en majestätisk säng fick mig att minnas de sex veckor vi spenderade på ett och samma hotell. Glädjen. 

"jag älskar dig" viskade han när han ännu en gång hade kysst mina läppar.

"jag älskar dig också" svarade jag. Han log fint mot mig. "hur länge stannar vi i México?" frågade jag.

"inte många, en eller två" svarade han.

"skulle vilja se stranden" mumlade jag, stränderna var det bästa med semester, de var alltid så vackra. 

"kom" viskade han plötsligt och reste sig från sängen, han hittade en t-shirt och drog den över huvudet innan han drog på sig en munkjacka.

"vart ska vi?" frågade jag fortfarande sittandes i sängen.

"ut" svarade han kort, jag reste mig tvekande från sängen och drog på mig varmare kläder. Smygande gick vi genom korridoren, vi kom fram till hissen och Justin klickade på "hit" knappen. Med ett onödigt högt pling anlände hissen till vårt plan och vi hörde hur det mumlades bakom en utav dörrarna närmast. 

"kom!" viskade Justin fort och grepp tag i min hand innan han fort drog in mig i hissen. 

"Justin? Daphne?" hörde vi någon ropa medan hissdörrarna gled igen, jag fnissade till och vi sprang när vi kom ner i lobbyn, ut på parkeringen och fram till gatan. Där slutade vi springa och jag skrattade busigt, Justin flinade och vi började hand i hand gå bort längst gatan.

"vart ska vi?" frågade jag.

"stranden såklart" svarade han. Jag log stort mot honom. Vi gick längst gatan tills vi kom fram till en lång strand, månen lös på himlen och vågornas brus och musikens pumpande från något annat hotell längre bort på stranden var det enda som hördes. Annars var det tyst.

Våra fötter gjorde avtryck i sanden när vi började gå fram mot vattnet, Justin stannade någon meter från vattnet. Jag släppte hans hand och gick fram till vattnet och en våg spolade över mina nakna fötter. Jag log, vattnet var varmt med tanke på tiden på dygnet.

Ett par armar slöt sig om min midja och Justin la sitt huvud på min axel, en varm bris kom och mitt hår dansade med vinden. Jag lutade mitt huvud mot hans och blickade ut över havet, vattnet var mörkt och månen speglade sig i vattnet. Vi gick upp en bit på stranden och satte oss ner i sanden och pratade en stund, jag lutade mig mot hans sida. Han la sin arm runt mina axlar och jag log.

Vi satt där och såg hur himlen gick från svart till ljus rosa och lila, Justin ställde sig upp och räckte fram handen mot mig.

”får jag?” frågade han. Jag log roat mot honom, jag grepp tag i hans hand och han hjälpte mig upp på fötterna. Han la sin arm runt min midja och jag la min arm som inte höll Justins hand runt hans nacke, där på stranden dansade vi lugnt runt i en liten cirkel. Jag såg in i hans ögon och såg hur de blänkte nattsvart. Hans armar släppte taget om mig och han höjde den andra armen och jag snurrade runt, jag kom tillbaka till hans famn och såg att han log.

Jag log tillbaka mot honom och lutade min panna mot hans. Jag släppte hans hand och la även den armen runt hans nacka, hans arm la sig som hans andra runt min midja. Jag blundade och kände hans varma andetag mot mina läppar, sakta lätt jag mina läppar smekta över hans innan jag kysste honom. Han snurrade runt oss och vi tappade balansen och föll ner i sanden, jag hamnade över honom. Jag skrattade ovanpå honom och han skrattade till.

”gick det bra?” frågade han och svepte bort mitt hår från mitt ansikte. Jag skrattade igen.

”jag är okej” sa jag glatt. ”aldrig mått bättre” jag log ner mot honom igen och han såg upp på mig, sedan kupade han sina händer om mitt ansikte och sträckte på nacken och kysste ömt mina läpparna. Vi satt där på stranden och såg när solen gick upp, sömnigt reste jag på mig och såg ner på Justin som satt och själv hade svårt med att inte somna. Jag skrattade lite svagt åt honom och sträckte fram min hand mot honom, han grepp tag i den och jag drog upp han på fötterna.

Lite vingligt gick vi bort från stranden, jag flätade ihop våra fingrar och han log nöjt mot mig. Hotellet kom inom synhåll och vi gick bort mot entrén, tyst tog vi oss genom lobbyn och upp via hissen. Korridoren var alldeles tyst, jag såg ner på mina fötter som var alldeles sandiga. Jag såg sedan på Justins som var minst lika sandiga, jag kramade hans hand så han tittade på mig. Jag pekade ner på våra fötter när jag hade fått hans uppmärksamhet, han nickade och vi gick med lätta steg bort mot badrummet på rummet.

Där inne tog han av sig munkjacka och t-shirten, jag tog av mig munkjackan och mjukisbyxorna. Kvar på kroppen hade jag mina sov shorts och ett linne, Justin stod i endast mjukisbyxor. Han klev in i duschen och jag klev försiktigt in efter honom. Han skruvade på vattnet och varmt vatten spolade ur munstycket, han började slarvigt spruta på våra fötter. Jag huttrade till och fick gåshud, han måste ha sett det för att ena sekunden var jag torr den andra spolade vattnet över mig. Han skrattade till och jag stod chockat kvar, jag kände hur linnet klistrade sig mot min kropp och shortsen blev blöta.

Jag grepp tag i slangen och tog över duschen, genast satte jag den över hans huvud istället och på några sekunder var han helt blöt också. Jag sjönk ner på duschgolvet och Justin följde efter, där satt vi med vattnet spolade över oss. Jag lutade mitt huvud mot hans axel och han lutade sitt huvud mot mitt och där somnade jag mot hans axel.

 

 

 
 
 

Iskallt vatten spolade på min kropp, jag slog fort upp ögonen och skrek. Justin stämde fort in i mina klagorop, jag försökte söka skydd hos Justin han slog fort armarna runt mig.

”vi fattar!” skrek han, skratten ekade i hela badrummet och vattnet stängdes av. I badrummet stod en mörk kille, Scooter, Kenny och Pattie.

”dags att vakna!” utbrast den mörka killen glatt, Scooter skrattade.

”vart har ni varit hela natten?” frågade Pattie sedan skarpt.

”ehm…” började Justin. ”på stranden” de såg snopet på oss.

”stranden?” ekade Scooter.

”ja, stranden” svarade Justin.

”du har tur som inte har uppgifter för än i eftermiddag” påpekade Scooter sedan och såg menande på Justin innan han lämnade badrummet. Den mörka killen stod fortfarande kvar i badrummet med ett brett flin, Pattie skakade på huvudet och gick. Kenny följde strax skrattande efter. Justin reste på sig och hjälpte mig upp, jag sneglade ner på mig själv och såg att det ljusa linnet satt klistrad mot min nakna hud. Jag insåg genast att linnet blivit genomskinligt så jag vände mig fort bort från den okända killen, Justin verkade inse problemet för han schasade bort killen och stängde dörren.

En handduk lades på mina axlar och jag log tacksamt mot Justin, jag lindade den om mig och huttrade till. Justin tog tag i en egen handduk och började torka sig. När vi gick sedan ut i rummet för att klä på oss nya kläder, jag drog fram ett par svarta midjeshorts med färgglatt mönster på ena benet tillsammans med en neon blå grön magtröja. Justin tog fram egna kläder, snabbt drog vi på oss plaggen innna han kom han fram till mig och omfamnade mig. Jag skrattade.

”nattens äventyr var skoj” sa jag och han skrattade.

”glad att du gillade det” svarade han enkelt.

 


 

Liten strandpromenad är ju alltid mysigt. ;P Vad tycks? Kommentera ♥

 hoppas det inte e stavfel -.-


Skriven av: ebbizz :P

as bra som vanligt :* jag vill också gå på en strand hand i hand med en söööt kille !!! ;)

2011-12-11 @ 21:33:51
Skriven av: Lina

åh vad mysigt! :')

vem va den där okända killen? ;)

jätte bra skrivet btw :D

2011-12-11 @ 21:49:49
Skriven av: Emelies

Lika bra som vanligt.

Jätte gullig när dom var på stranden :D

2011-12-11 @ 22:05:15
Skriven av: Johanna

GRYMT BRA

2011-12-11 @ 22:31:42
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Erica

Fan vill ju också ha en gulli pojkvän som jag kan mysa me på ngn strand...

2011-12-11 @ 23:15:06
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: älg lover

världsbäst!! du måste skriva ett nytt kapitel NU NU NU!!!

2011-12-12 @ 17:58:34
Skriven av: Felicia

Awesome som vanligt! :)

2011-12-13 @ 08:25:36
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Hannah

Mycket bra ;P instämmer med erica =)

2011-12-13 @ 19:05:25

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback