Just An Ordinary Girl - Kapitel 29

 
Previous:  ”din lilla…” mumlade han innan han snabbt var framme hos mig och satt ännu en gång över min mage. Jag tjöt och skrattade under honom medan jag försökte undanhålla nutella burken för honom. Tillslut fick han tag i den och snart var även mitt ansikte kladdigt utav nutella. Jag skrattade roat och såg upp på Justin som log nöjt. Plötsligt slog dörren upp till hans rum och där stod Scooter med ett häfte i handen, hans blick gick mellan mig och Justin. Sedan skrattade han och ropade på någon, Usher kom upp bakom honom och skrattade han med.

”som sagt, hur kommer det sig att jag alltid hittar er med klet i ansiktet eller att någon sitter på den andra? Fast detta måste vara något nytt rekord för nu både sitter ni och har klet i ansiktet” sa Scooter och jag skrattade. 

 

 
 

”vi kommer tillbaka senare, okej?” sa Scooter och stängde dörren. Justin klev av min mage och reste på sig, jag andades ut innan jag földe hans exempel och reste mig från golvet. Jag llämnade kvar burken på golvet innan jag såg på Justin som log busigt mot mig. Han såg sedan på burken och innan jag hann ta den, ryckte han till sig burken. Jag såg vädjande på honom.

”ställ ner burken Justin. Var nu en duktig pojke, vi är både kladdiga. Du har redan fått din hämnd” sa jag medan jag backade mot dörren.

”jag är fortfarande inte nöjd” svarade han med barnslig röst och skrattade till.

Jag backade in i dörren och letade febrilt efter handtaget samtidigt som Justin tog ett steg mot mig hittade jag handtaget och ryckte upp dörren. Jag sprang ut i hotellrummet med Justin efter mig.

”nej, Justin!” skrek jag när vi sprang förbi tv rummet. Där satt Justins team och jag hörde skratt när vi sprang förbi.

”hur ny kära kan man vara?” hörde jag någon fråga.

Jag sprang in genom en dörr, där inne var det ett sovrum med en stor dubbelsäng och en bänk vid slutet av sängen. Jag såg en till dörr tvärs över rummet och sprang fort fram till den, där inne var det ett badrum. I mitten stod ett sten badkar och mittemot var det ett handfat. Bredvid handfatet fanns det en dörr.

Jag sprang fort runt badkaret och vände mig flåsande mot Justin som sakta gick in i badrummet med en busig blick. Jag tog snabbt tag i slangen och riktade munstycket mot honom.

”jag varnar dig Bieber” sa jag. Han log mot mig och började gå runt badkaret. Jag sträckte ner handen mot spaken som satte igång vattnet.

Han gjorde ett utfall mot mig samtidigt som jag skruvade på vattnet, vattnet sprutade över honom och han drog upp händerna för ansiktet. Jag skrattade och kände helt plötsligt något kletigt i ansiktet, Justin smetade ut mer choklad i mitt ansikte innan han tog tag i slangen och började spruta på mig.

”nej!” skrattade jag och tryckte mig sedan mot honom så han sprutade lika mycket på sig själv som på mig.

Han slutade spruta och jag såg upp på honom. Hela han var dygn sur och jag anade att jag inte var mycket torrare. Jag skrattade till. Han såg roat ner på mig innan han böjde sig ner och kysste mina läppar.

”mm, choklad” mumlade han efter ett tag, jag skrattade till igen och kysste honom hårdare. Blöta gick vi med choklad i ansiktet ut till dem andra igen. När de fick syn på oss skrattade de hjärtligt.

”ni är bra roliga” sa Ryan och log mot oss.

Justin log tillbaka mot dem innan han tog min hand och drog med mig bort till hans rum. Han drog med mig in i hans badrum och jag skrattade när jag såg hur vi såg ut. Min rosa tröja satt klistrad på min hud och det droppade från den mönstrade kjolen jag hade på mig. 

Justin gick fram till handfatet och sköljde sitt ansikte innan han tog tag i en handduk och torkade sig.

”oh God” mumlade jag och drog ut tröjan så den inte låg klistrat mot min hud. Justin såg ner mina kläder och log roat mot mig. Han gick sedan ut till sitt rum innan han kom tillbaka med en stor t-shirt, han slängde den till mig.

”tack” mumlade jag och han log mot mig innan han gick ut igen. Jag gick fram och tvättade bort chokladen från ansiktet innan jag drog av mig min blöta kjol och tröja. 

Jag drog sedan på mig t-shirten och kände att den luktade Justin. Jag såg på mig själv i spegeln och insåg att jag inte kunde göra något åt mitt hår, jag suckade och vek ihop mina kläder.

Jag öppnade dörren och såg ut i rummet, på sängen låg Justin i mjukis byxor och en tröja. I knät på honom låg en dator, han knappade på den och märkte inte att jag kom in. Jag kröp ner under täcket och la mitt huvud på en utav kuddarna innan jag huttrade till.

”kom” sa Justin, jag blickade upp på honom och såg att han hade sin arm utsträckt mot mig. Jag kröp fort bort till honom och la mitt huvud på hans bröst, han la sin arm runt mina axlar.

”gud, vad varm du är” sa jag och tryckte mig närmre honom. 

"jag är super het” skämtade han och jag skrattade till.

”ha ha” sa jag sarkastiskt och han skrattade. Nu kände jag hur socker kickarna började ge efter och mina ögonlock blev tunga. Innan jag visste ordet av det sov jag.

 

 

Justins Perspektiv. 

Jag såg ner på den vackra tjejen i min famn och såg att hon sov sött. Jag log för mig själv.

Jag var så himla glad över hur allt hade löst sig, Stephanie var borta och jag hade Daphne istället. Stephanie hade varit rasande på mig när jag kom tillbaka från stranden.

Hon hade skrikit att jag fan inte kunde tala till henne på det sättet och att jag skulle vara lycklig som hade henne.

Men jag hade bara lugnt svarat henne att vår så kallade "vänskap" var här och med nu över. Hon hade enbart stirrat chockat på mig.

Vaddå, så du kan gå och vara med slampan iställe, hade hon sedan sagt med en överlägsen röst. Jag hade bara ignorerat henne och gått vidare in i hotellet.

Jag såg ner på Daphne igen innan jag strök henne över kinden och tog en bild med min mobil och la ut den på Twitter.

 

”@DaphneM sleep tight ;P”

 

Jag klickade på tweet och stängde sedan av datorn och la ner den på golvet. Jag drog sedan av mig min t-shirt innan jag kröp ner under täcket och Daphne la sin arm runt min midja i sömnen och jag log lyckligt.

Jag låg en stund och tänkte innan jag kände att mina ögonlock stängdes och jag somnade.

 

 

 

 

Jag slog upp ögonen och kände mig pigg, vilket det var ett tag sedan jag känt mig.

Daphnes ansikte låg någon decimeter från mitt eget, hennes ögon var fortfarande slutna och hon sov lugnt.

Vi båda låg på mage med ansiktena vända mot varandra, jag log lite och smekte henne försiktigt över kinden. Hon vred lite på sig och slog sedan upp ögonen och hennes bruna vackra ögon såg in i mina.

Hon log mot mig och la sitt ansikte ännu närmre så våra näsor nästan nuddades. Dörren slog upp och i dörröppningen stod Christian. Hans leende ansikte gick från glatt till chockat till busigt.

”oh… jag menade inte att störa” sa han sedan och smällde igen dörren igen. Daphne skrattade.

”och vem var det?”

”Christian Beadles” svarade jag och skrattade till. Min galne vän. Hon nickade innan hon pussade mig fort på munnen och reste sig från sängen. Hon sträckte sedan på sig så t-shirten åkte upp och flashade hennes svarta trosor. Jag busvisslade och hon kastade mig en blick innan hon roat gick in i badrummet.

Jag låg kvar ett ögonblick i sängen innan jag reste på mig och gick fram till min garderob. Jag drog fram ett par jeans, en blå lila t-shirt och en mörkblå cardigan.

Daphne kom ut ur badrummet klädd i sina kläder från gårdagen, jag log stort mot henne och tog tag i min klädhög och gick in i badrummet.

Jag klädde snabbt på mig och gick sedan tillbaka ut till Daphne, när jag kom ut så hade hon även satt upp sitt rufsiga hår i en bulle på huvudet och ett par stora solglasögon satt på hennes nästipp. Dem hade jag inte sett igår, tänkte jag men ryckte sedan på axlarna. Det var ju inte så att jag la så stor vikt vid någon annat än choklad och hämnd. Jag gick fram och omfamnade henne bakifrån.

”god morgon” sa hon och jag skrattade till.

”god morgon”

 

 

Vi gick ut i köket där vi hörde röster och jag tog tag i Daphnes hand, hon kramade den tillbaka. Vi kom in genom dörröppningen och där satt Christian och Caitlin medan de gnabbades över något.

”nej, så är det inte alls Christian. När ska du få in det i din lilla hjärna!?” frågade Caitlin sin lillebror. Jag skrattade till och de vände sig mot oss.

”ni har inte förändrats alls” sa jag och gick fram för att omfamna Caitlin, jag hade saknat mina vänner från Atlanta. 

”hej, Justin” sa Caitlin glatt. Jag gick sedan fram och jag och Christian gjorde vårthandslag.

”och vem är den här vackra damen då?” frågade Christian sedan och vände sig mot Daphne som stod och pilade med sin kjol. Hon såg upp och mötte min blick.

”det här är Daphne” sa jag och gick fram till henne. Hon skakade hand med dem båda och de log glatt tillbaka mot henne.

”Daphne, det här är Caitlin och Christian” sa jag och pekade på dem. ”mina vänner från Atlanta”

”oh” sa hon och såg en extra gång på Caitlin, jag tog tag i hennes hand och kramade den lätt. Både Christian och Caitlin tittade på våra händer innan de log mot oss.

”jaha, vem är hungrig?” frågade jag och som en väckarklocka kurrade Christians mage. Alla skrattade. Vi gick ut i hallen och tog på oss skorna, jag drog på mig ett par sneakers medan Daphne satte på sig några högklackade skor. När hon sedan rätade på sig var hon nästan lika lång som mig, hon behövde i alla fall inte se upp för att se in i mina ögon. Hon log mot mig.

 


 
okej, ingen spänning ingen drama. kapitlet blev inte superbra heller.
har skrivit bättre, men jag ville ge er ett kapitel.
 
 
vad tycks? 5 kommentarer! :P tack till er som har kommenterat, jag uppskattar er jättemkt!

Skriven av: mikaela

super bra kapitel älskar det men jag håller med inte ditt bästa men ändå bra :)

2011-11-04 @ 10:11:48
Skriven av: Ebba

Gr8!

2011-11-04 @ 11:10:20
URL: http://ebost.blogg.se/
Skriven av: Hanna

tycker faktiskt att det var skiiitbra - remember what I said on the phone <3

2011-11-04 @ 17:01:44
Skriven av: Hanna

tycker faktiskt att det var skiiitbra - remember what I said on the phone <3

2011-11-04 @ 17:03:11
Skriven av: emma

super duper bra !

2011-11-04 @ 22:43:59

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback