Just An Ordinary Girl - Kapitel 33

 
Previous: ”ja, du låg och blottade dig när vi oskyldigt kom in och sa att vi skulle äta frukost” svarade Chaz fortfarande lika lugnt. Daphne begravde generat sitt ansikte i sina händer.

”oh my God” mumlade hon. Hissen plingade till och han gick in, efter klev jag och Ryan in. Daphne hade fortfarande sitt huvud i sina händer innan hon såg upp och såg att vi stod i hissen.

”men du kan inte mena allvar! Ska du verkligen ta ner mig så här!?” frågade hon panikslaget.

”se det som ett roligt hejdå till matsalen” svarade Chaz. Hissen plingade till och vi steg ur och började gå bort mot matsalen, jag såg att där satt i stort sett alla. Hela mitt crew, nästan alla dansare, Jamaica. Jag skrattade till.

”åh! Jag hatar dig Chaz” kved Daphne och drog upp täcket så det skymde hennes ansikte.

”det gör du inte alls det!” sa Chaz övertygande och fortsatte gå.

 
 

 

  

Jag drog upp täcket upp över mitt ansikte så att de inte skulle se att det var jag som låg i Chaz famn.

”mat!” ropade Chaz och jag kände hur jag flyttades från hans famn till en annan, jag kikade upp och såg att det var Justin jag hade hamnat hos.

”gör inte det här mot mig” vädjade jag och såg på honom med mina valpögon. Han skrattade.

”för sent” sa han och jag vände fram blicken för att se att vi redan kommit fram till bordet där Justins crew satt.

”vilken fin outfit du har, väldigt chic” sa Ryan Good och de skrattade.

”ha ha, skyll på Chaz!” sa jag och pekade på honom vid buffen. De skrattade igen och Justin satte ner mig i en stol, jag drog fort täcket tätare runt mig.

”jaha… när åker vi?” frågade jag för att avleda uppmärksamheten från mitt täcke.

”planet går klockan tre” svarade Scooter. Jag såg upp på klockan och den visade att klockan var tio. Jag stönade, jag hade inte ens börjat packa.

”du kan lägga täcket här om du vill” sa Pattie och sköt ut en stol bredvid sig. Jag rodnade djupt.

”ehm… tack, men jag är nog inte riktigt rätt klädd så jag behåller nog täcket på” svarade jag.

”men du har väl t-shirt på dig?” frågade Pattie.

”eh… har lite mindre kläder än så” sa jag och gömde mitt ansikte i täcket för att gömma mitt röda ansikte.

”åh” var det ända som jag hörde som svar och skratt.

”här har du babe” hörde jag någon säga och jag såg upp på Justin som ställde ner en tallrik med min vanliga frukost framför mig. Jag log tacksamt mot honom och han satte sig bredvid mig innan han såg runt på de andra runt bordet.

”vad?” frågade han sin mamma som satt och blickade anklagande på honom.

”vi tar det sen” sa hon endast och återgick till sin frukost tallrik. Han skrattade till och ryckte på axlarna.

”okej”

 

 

När vi var klara tog Justin både min och hans tallrik innan han slängde dem borta vid disken.

”Chaz! Eftersom du bar ner mig, så du bära upp mig igen” sa jag när de kom tillbaka från disken. Han suckade och gick fram till mig innan han bar upp mig i sin famn.

”vi ses sen” sa jag glatt till de andra. När vi kom in i hissen sträckte jag mig fort efter knapp fyra och tryckte till den så den lös.

Hissen åkte upp och vi klev ur när dörrarna öppnades, när vi stod utanför dörr 15 hördes det spring och rop inifrån rummet. Jag rynkade pannan och Ryan öppnade dörren, där inne möttes vi av Kayla som ropade till någon medan hon slängde runt kläderna som låg över hela golvet. Sedan kom gåendes Jennie ut ur badrummet med en handduk virad runt kroppen, Chaz gick fram till ena sängen och släppte taget om mig. Jag föll ner och studsade lite på madrassen innan jag sjönk ihop till en hög. Kayla stannade upp och såg från mig till killarna, Jennie gick obekymrat fram till sin resväska och började leta efter kläder.

”vi ses sen då” sa jag dock fick jag ingen reaktion från någon utav dem. Jag reste mig från sängen och brydde mig för tillfället inte att jag inte hade några kläder på mig. Jag grepp tag i Chaz arm och drog med honom till dörren, jag puffade ut dem genom dörren innan jag gav Justin en snabb kyss och stängde dörren. Jag vände mig om och möttes av Kaylas förvånade ansikte.

”och hur kommer det sig att du är halv naken?” frågade Kayla och såg busigt på mig.

”vaknade inatt utav att det var kokhet och drog då av mig tröjan, sen ville jag inte gå upp för att äta frukost då bar Chaz ner mig i mitt täcke” sa jag.

”och det ska vi tro på?” frågade hon och höjde ena ögonbrynet.  Jag skrattade.

”ja, för det är sant. Men kom igen nu, vi behöver packa och städa” sa jag och blickade runt i rummet. Det såg seriöst ut som om man hade släppt en klädbomb i rummet.

 

 

Två timmar gick till att endast sortera kläderna och börja packa ner dem i resväskorna - då hade jag även hunnit duscha, klätt på mig och sminkat mig.

”jag åker upp till Justin och hämtar min väska” sa jag till dem och gick ut i korridoren. Jag knackade på och Pattie öppnade dörren.

”hej Daphne. Han är på sitt rum” sa hon och jag log mot henne. Jag behövde inte fråga henne längre, hon visste redan vad jag ville.

”ah! Varför?” hörde jag någon ropa irriterat inifrån Justins rum. Jag skrattade till och öppnade dörren, därinne satt Chaz på en resväska som Justin försökte dra igen dragkedjan på och Ryan låg i sängen och skrattade åt dem. Runt om dem stod det redan fyra fullpackade väskor.

”WOW. Du har ju mer kläder än en tjej” sa jag och deras blickar vändes mot mig när jag hade yttrat mig.

”Daphne” sa Justin och sken upp, jag log stort mot honom. Han fortsatte att försöka få ihop dragkedjan på sin väska, jag suckade och gick fram till honom.

”här” sa jag och knuffade lätt undan honom, jag satte mina fingrar där det hjälpte att hålla ihop väskan bättre och drog sedan lätt igen dragkedjan. Justin stirrade från mig till väskan.

”men hur…?” frågade han.

”magic” svarade jag och skrattade till innan jag gick fram till min väska som stod bredvid sängen och greppade tag i axelremsan och svingade upp den på axeln.

”jaha, men nu när du fixade det med dragkedjan så är vi klara!” sa han glatt. Jag såg surt på honom. ”vad?” frågade han förvirrat.

”vi har bara kommit halvvägs” muttrade jag och gick fram till dörren. Chaz och Ryan skrattade.

 

*

 

”äntligen klara!” flämtade Kayla trött, vi hade åkt ner till lobbyn och slagit oss ner i en utav sofforna. Jag log mot dem.

”japp, vi är grymma” sa jag. Vi hade packat ner alla våra saker, plockat undan och städat badrummet. Jag såg upp på klockan och såg att den precis slagit ett. Min mobil plingade till på bordet framför mig och jag sträckte mig fort fram efter den. Jag hade fått ett mess från Tess.

 

Från Tess: 

”har du sett vad de har skrivit om er i tidningen och vad beliebers har skrivit på Twitter?”

 

Till Tess:

”nej, har varit ganska off den senaste veckan” skrev jag snabbt tillbaka innan jag sträckte mig fram efter skvallertidningen på bordet.

Jag slog upp tidningen och möttes utav bilder på mig och Justin, det var några från när vi hade gått på stranden och pratat, en när han hade gett mig en snabb kyss men de hade tydligen lyckats fota den. Sedan var det några gamla bilder från Kalifornien och McDonalds. Jag ryckte till inombords när jag såg det stora blåmärket som pryde min kind, nu hade de bleknat och syntes inte längre. Rubriken löd ”Kanske något mer än bara en lobbytjej?”

 

”Daphne McCartney annars ”känd” som lobbytjejen kanske är något mer än bara en vän till Justin Bieber. Efter många träffar och umgänge har de båda setts gående på stranden, både ensamma och hand i hand. Det visade sig även att Daphne ska vara med i Justin Biebers nya musik video för "Somebody to Love". Man har även fått en bild på en kyss, kan Justin ha skaffat sig en ny flickvän efter tragedin med Selena?”

 

 

Jag suckade, men det var inte så farligt ändå. Det här bevisade ju inget. Det jag oroade mig mer för var vad Justins fans hade att säga, Tess hade berättat allt om dödshoten till Justins gamla flickvänner. Fort gick jag in på min Twitter app på mobilen och såg att mitt "@" lös, jag tvekade en stund innan jag klickade och mobilen började ladda mina ”mentions”. Jag började långsamt läsa genom vad de hade skrivit till mig, en del saker var snälla andra var brutala.

 

”om ryktet stämmer så kommer jag först att döda din familj medan du ser på, sen döda dig”

”ni skulle vara så gulliga tillsammans”

”usch! Daphne gå och häng dig! Låt våran Justin vara”

”låt bli Justin. Annars kommer jag och skär upp din hals och ser med glädje på hur du sakta förblöder!”

 

Mer kunde jag inte läsa då mina tårar suddade ut texten, snabbt ställde jag mig upp och gick bort mot hissen.

”Daphne vart ska du?” ropade dem bakom mig.

”jag kommer snart” ropade jag tillbaka. Väl uppe på Justins våning struntade jag i att knacka utan gick enbart raka vägen in. Jag behövde fort känna Justins trygga armar runt mig, jag gick bort till hans dörr och öppnade.  Men där inne var det tomt, jag lyssnade och hörde röster från allrummet, jag stängde dörren och gick fram till dörröppningen. Till min förvåning satt alla därinne samlade i sofforna. 

”ehm... ledsen att jag stör” yttrade jag mig och såg genast hur allas blickar vändes mot mig innan de spärrades upp på grund av mitt tårdränkta ansikte. ”men skulle jag kunna få prata med Justin i någon minut” fortsatte jag.

Justin reste sig fort upp innan någon hann ge mig ett svar, jag vände mig om och gick tillbaks ut i hallen, jag kände att han kom tätt bakom mig. När jag kom ut i hallen vände jag mig fort om och pressade mitt ansikte mot hans bröstkorg, hans armar slöt sig hårt runt mig. Jag grät en stund in i hans bröst, jag visste att jag överreagerade men det var fortfarande läskigt att veta att någon tyckte och kände så. Han strök mig över ryggen medan han väntade på att jag skulle förklara.

”vad är det?” frågade han efter en stund. Jag lutade mig bakåt och torkade bort tårarna från mina kinder.

”jag förstår att du ä-älskar dina fans och jag respekterar dem j-jättemycket och jag är glad att de gör dig glad. Men en d-del grejer de skriver…” sa jag och tårarna rann hastigt nerför mina kinder igen. ”... sårar och skrämmer” fortsatte jag efter en stund och lutade mitt ansikte mot hans bröst igen.

”vad har de skrivit?” viskade han. Jag gav honom min telefon, jag hörde att han öppnade telefonen innan det återigen blev tyst. Sedan kände jag hur hela Justin stelna till innan han kramade mig hårt och tryckte in sitt huvud mellan min axel och mitt huvud. Jag kramade honom hårt tillbaka.

”jag är ledsen” viskade han mot min hals.

”det är inte ditt fel Justin” sa jag.

”på ett sätt är det ju det” mumlade han. Jag tog tag i hans huvud och vred det så jag kunde se in i hans ögon, han såg sorgset tillbaka mot mig.

”det gör inget. Du ska inte förändras ett dugg, du är redan perfekt precis som du är. Det här är du” sa jag och han log svagt mot mig innan han böjde ner sitt huvud mot mitt och kysste mig, jag pressade mig närmre honom och sökte tröst i kyssen.

”lämna mig inte” mumlade han mot mina läppar, inombords log jag stort. Det var skönt att veta att han inte tänkte lämna mig för sina fans.

”aldrig” svarade jag. Han kysste mig igen.

”okej, jag har lånat dig tillräckligt länge nu” sa jag när vi hade avslutat kyssen och jag drog mig ur Justins famn. ”de vill nog ha tillbaka dig nu” fortsatte jag.

Han skrattade till innan han såg osäkert på mig. Jag la mina händer på hans kinder och såg in i hans ögon.

”jag är okej” sa jag och kysste honom lätt innan jag öppnade dörren och gick bort mot hissen.


nu fick Daphne smak av hatet som t.ex. Selena Gomez får från en del beliebers. tufft... :(

vad tycks? 5 kommentarer för nästa! tack till er som kommenterar! Love U <3


Skriven av: mikaela

otroligt bra :) du skriver som en ängel<3

2011-11-11 @ 22:09:09
Skriven av: Hannah

Awesome!<3

Ps. diggar den nya designen ;D

2011-11-12 @ 10:20:34
Skriven av: Hanna, din andra personliga stalker

hahahahhahaha täcket.... kul höhö.. iaf skitbra!! <3

2011-11-12 @ 10:35:58
Skriven av: Anonym

Grymt!



//Ebba :D

2011-11-12 @ 12:40:19
Skriven av: Emma

Awesome !

2011-11-12 @ 23:39:56
Skriven av: Claes-Göran Olofsson

Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla…



skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8



Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG på wordpress så förstår du varför

——————————————————————————————————————————–

Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla…



skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8



Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG på wordpress så förstår du varför

2011-11-13 @ 00:45:50
URL: http://www.classeslillablogg.wordpress.com

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback