Just An Ordinary Girl - Kapitel 36

 
Previous:  Jag drog jackan tätare omkring mig när en kall vind blåste genom det tunna tyget i mina tights. Jag kände att huden på benen knottrade sig, men jag försökte hålla humöret uppe så jag svängde lite med armarna så snörena på mina balettskor svingade fint luften.

Jag betraktade snörena lite och märkte att jag gick lite långsammare, en gren knakade till i trädet bredvid mig och jag ryckte kraftigt till. Jag stelnade sedan till och lyssnade efter fler ljud, jag såg bakom mig för att se om det var någon som följde efter mig.

Men det var ingen där och inga fler ljud kom, jag ryckte på axlarna och fortsatte gå hemåt. Jag kom in på min gata och såg att det var tänt i alla husen, det såg så hemtrevligt ut när man kom gående. Jag log och gick bort mot mitt hus.

 
 

 

Nästa skoldag gick bättre, delvis för att jag visste att jag skulle få träffa Justin efter skolan och delvis för att jag hade tre lektioner med Tess.

”hej, stumpan” hälsade Tess glatt när hon såg mig komma gående.

”hej!” sa jag och kramade henne.

*host* ”slampa” *host* sa någon som gick förbi, jag suckade. Tess stirrade chockat efter personen som hade sagt så till mig.

”är det… men… va!?” frågade hon tillslut.

”jag sa ju att de var jobbiga, alla är såhär! Men till ingen anledning, de vet ju inget. Det finns ju inget att var avundsjuk på!” sa jag och slog ut med armarna. Tess enbart skakade på huvudet. Vi gick in i klassrummet och satte oss på våra vanliga platser längst back i rummet.

Det kändes skönt att ha ryggen fri för en gångs skull, lektion gick i snigeltakt och jag satt och såg hur tid visarna släpade sig framåt, jag suckade och försökte koncentrera mig på uppgiften. Efter vad jag trodde var tio minuter som dock visade sig vara tre minuter hade jag hunnit göra hela pappret, jag stönade frustrerat till.

”herregud! tiden går långsamt” sa jag halvhögt. Tess fnissade till bredvid mig.

”längtar du till en viss mister som väntar på dig i hans svarta bil?” frågade hon och sneglade busigt på mig. Jag fnissade till.

”kan du slå dig i backen på att jag gör” svarade jag, hon skrattade till igen och återgick till sitt skrivande. Jag blickade mot klockan igen och såg att det var fem minuter kvar tills vi slutade.

 

 

Klockan ringde och jag hoppade genast upp ur min stol, Tess såg roat på mig.

”jag antar att vi ses imorgon” sa hon. Jag log mot henne.

”glöm inte att vi ska till stan imorgon” påminde jag henne om.

”det är väl mer du som ska komma ihåg! Du kommer säkert dissa mig för Mr. J” påpekade hon.

”aldrig! Han ska dessutom på intervju imorgon” sa jag och gav henne en kram. ”hejdå” sa jag innan jag gick bort mot mitt skåp, hon vinkade och gick bort mot sitt eget skåp. När jag kom fram till mitt stod tre tjejer där med förväntansfulla ansikten, jag suckade och gick fram till mitt skåp.

”hej Daphne!” hälsade ena tjejen ivrigt. Jag såg på henne.

”hej, tjej jag aldrig har talat med förut” svarade jag. Hon ignorerade min lilla förolämpning.

”du-” började hon men jag avbröt henne snabbt.

”nej, jag kommer inte svara” sa jag och stängde mitt skåp innan jag öppnade dörren och såg runt på parkeringen men fann ingen bil. Jag tog upp min telefon.

 

Från Justin:

”står en bit bort på gatan <3” Jag log.

 

”vem var det ifrån?” jag vände mig om och såg att det var de tre tjejerna som hade stått vid mitt skåp.

”har inte du med att göra” sa jag och började gå bort på gatan, jag hörde hur de följde efter. Jag började gå snabbare och jag hörde att de hängde med. När jag såg Justins bil började jag springa, tjejerna var fort efter mig, jag ryckte upp dörren och slängde mig in.

”kör!” sa jag fort till Justin bakom ratten, han växlade fort och stampade på gasen, bilen sköt iväg och jag suckade lättat.

”oh my God” andades jag och drog på mig säkerhetsbältet.

”vad var det där om?” frågade han förvirrat.

”asså… alla har varit efter mig enda sen jag kom tillbaka! Frågat frågor, kommenterat” sa jag frustrerat. ”och sen blir de sura när jag inte vill svara och vänder sig då emot mig!” fortsatte jag. Justin skrattade till.

”det är inte roligt!” utbrast jag, han slutade skrattade och försökte få kontroll över sitt ansikte vilket inte slutade bra eftersom det gjorde att han endast skrattade ännu mer. Tillslut kunde jag inte heller hålla mig utan skrattade med honom.

”jaha, hur har det annars varit då?” frågade han sedan och jag fick tänka efter.

”lika tråkigt som vanligt” svarade jag och suckade. ”vart är vi på väg?” frågade jag sedan när jag insåg att jag inte kände igen mig.

”tänkte att du kanske ville se vart jag bor” sa han och log. Jag log stort och nickade. Han körde en bit till innan han svängde upp på en lång stenbelagd uppfart. Huset var stort och maffigt, stora fönster, tjusiga balkongliknande räcken vid de övre fönstrena. 

Justin stannade bilen, klev snabbt ur och försvann innan han dök upp vid min dörr. Han öppnade den och räckte ut handen mot mig. Jag tog tag i den och klev ur, han stängde bildörren efter mig och flätade sedan ihop våra fingrar och gick upp mot huset.

”wow” sa jag bara. Han skrattade till innan han gick fram till ytterdörren som till största delen bestod av glas.

”hallå!?” ropade han in i huset men det kom inget svar. ”jaha, ser ut som om vi är ensamma” sa han och log mot mig, jag log tillbaka mot honom. Vi tog av oss ytterkläderna och han visade mig runt, han tog in mig i deras kök och i mitten stod en köksö, till höger stod ett stort bord, skåp och hyllor pryde den vänstra väggen.

”Jesus” mumlade jag. Han drog mig vidare till fler rum och jag blev hela tiden chockad över hur fint de hade det. Sedan kom vi fram till en annan dörr, han öppnade den och vi klev in i ett sovrum.

”mitt” sa han sedan och stannade i dörröppningen, jag släppte hans hand och gick runt i rummet.

”oh my God” sa jag. Rummet var ljust och öppet, en säng stod mot den vänstra väggen med stora kuddar. Han hade inte överdrivet mycket saker i sitt rum men jag antog att han inte spenderade överdrivet mycket tid här heller. 

”min mamma som har inrett det” la han till.

”jätte fint” sa jag.

”kom jag ska visa dig en annan sak” sa han sedan och gick fram till mig och tog tag i min hand innan han drog med mig till ännu en dörr. Han öppnade den och jag flämtade till, han hade öppnat dörren till en jätte stor walk in closet. Jag såg storögt på den stora garderoben.

”okej, nu är jag officiellt avundsjuk” sa jag och han skrattade till. ”asså jag skulle kunna bo här inne”

”i en garderob? ” frågade han skeptiskt.

”ja, skulle jag kunna se dig varje dag när du kom för att byta om” sa jag och log busigt mot honom.

”jaha jah, då förstår jag. Men då lämnar jag dig med din dyrbara garderob” sa han och gick. Jag log och gick ett varv runt meda jag drog mina händer genom kläderna. Jag stod en stund och såg ut genom fönstret som var från golvet till taket, fönstret ledde ut mot skogen. Sedan gick jag ut till Justins rum och fann honom liggandes i sängen med telefonen i högst hugg. Jag gick fram till sängen och la mig på honom, han skrattade till under mig.

”en och åttio bredd säng och du väljer ändå att lägga dig på mig” sa han, jag la mitt huvud på hans axel.

”du är mycket varmare och mysigare” svarade jag enkelt. Han skrattade till igen innan han blev still och fortsatte knappa på sin telefon, jag kände att mina ögonlock blev tunga. Det var värst vad trött jag skulle vara hela tiden. Mina ögonlock rycktes upp igen när Justin skrattade under mig.

”vad? Vad?” frågade jag nyfiket, han skrattade igen.

”Twitter” svarade han.

”vad har de skrivit?”

Bieber Is Our Sex Panther” trendar” sa han. Jag vände fort blicken mot mobilskärmen och där stod det med stora bokstäver. BIEBER IS OUR SEX PANTHER.

”mina Beliebers är bra roliga” sa han sedan.

”vad vet dem!?” utbrast jag sedan och vände blicken mot honom.

”vill du veta?” frågade han och log busigt. Min blick gled ner till hans läppar.

”kanske” mumlade jag samtidigt som jag lutade mig närmre hans läppar, när det var några millimeter kvar ryckte jag fort bort huvudet.

”nä, ska nog besöka din garderob igen” sa jag samtidigt som jag reste mig från honom och ställde mig bredvid sängen för att gå. Justins arm grepp fort tag runt min midja och drog ner mig i sängen igen.

”skulle inte tro det” sa han. Jag log och han tryckte sina läppar mot mina. Han rullade runt så han hamnade överst och tryckte ner mig i madrassen, våra tungor hittade varandras och Justins hand smet innanför min tröja.

Jag låste fast mina armar runt hans nacke och rös till när hans fingrar smekte min mage, jag lossade på mitt grepp om hans nacke och började dra upp hans tröja. Han förstod vad jag vill göra och satte sig upp lite och drog av sig sin tröja. Jag hann få en skymt av hans sexiga mage innan han tryckte sina läppar mot mina igen.

Hans händer drog upp min tröja lite och plötsligt öppnades dörren intill hans rum.


hahh! jaha, bieber is a sex panther, huh? :P
roliga beliebers ! :D
 
Vad tycks? :) 5 kommentarer !! <3

Skriven av: Anonym

HAHA, Bieber is a sex panther ;)

Grymt bra!!♥



//Ebba :D

2011-11-15 @ 19:29:46
Skriven av: Hannah

Det kommer så vara hans mamma som kommer in! Sååååå awkward!!

2011-11-15 @ 19:34:03
Skriven av: Hannah

Det kommer så vara hans mamma som kommer in! Sååååå awkward!!

2011-11-15 @ 19:34:43
Skriven av: mikaela

du är grym<3

2011-11-15 @ 19:36:35
Skriven av: Hannah, för tredje gången

Råkade bli två gånger... vi kan säga att det är för det förra kapitlet när jag glömde kommentera ;P

2011-11-15 @ 19:37:35
Skriven av: Johanna

GRYMT

2011-11-15 @ 20:09:22
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Hanna, för första och enda gången eftersom hon är normal

HAHAHAAHAAH jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! jag dör vad kul om pattie kommer in! <3 IWLSMTIFOMU!! (I WILL LAUGH SO MUCH THAT I FALLS OF MY UNICORN)

2011-11-15 @ 20:31:46

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback