Just An Ordinary Girl - Kapitel 37

 
Previous:  ”nä, ska nog besöka din garderob igen” sa jag samtidigt som jag reste mig från honom och ställde mig bredvid sängen för att gå. Justins arm grepp fort tag runt min midja och drog ner mig i sängen igen.

”skulle inte tro det” sa han. Jag log och han tryckte sina läppar mot mina. Han rullade runt så han hamnade överst och tryckte ner mig i madrassen, våra tungor hittade varandras och Justins hand smet innanför min tröja.

Jag låste fast mina armar runt hans nacke och rös till när hans fingrar smekte min mage, jag lossade på mitt grepp om hans nacke och började dra upp hans tröja. Han förstod vad jag vill göra och satte sig upp lite och drog av sig sin tröja. Jag hann få en skymt av hans sexiga mage innan han tryckte sina läppar mot mina igen.

Hans händer drog upp min tröja lite och plötsligt öppnades dörren intill hans rum.

 


 

I dörröppningen stod en förvånad Pattie, genast knuffade jag av Justin från mig så att han ramlade av sängen och brakade i golvet. Snabbt drog jag ner min tröja igen.

”hej Pattie” sa jag försökte uppträda som om inget hade hänt.

”hej ungar” svarade hon. ”eh… jag undrade bara vad ni gjorde?”

”mamma! Har du aldrig hört talas om att knacka!?” frågade Justin som nu hade satt sig upp och såg irriterat på sin mamma.

Hon rodnade. ”gör inget ni ångrar” sa hon sedan fort innan hon stängde dörren igen. Justin stönade och tryckte sitt ansikte mot madrassen. Jag skrattade och Justin reste på sig innan han la sig ner i sängen igen. Jag satte mig i skräddarställning bredvid honom.

”det var ju inte pinsamt” sa han ironiskt och log upp mot mig. Jag fnissade till.

”absolut inte” kontrade jag och böjde mig fram och kysste honom, jag tänkte ge honom en snabb kyss men han satte handen bakom min nacke och höll kvar mig. Sedan utan förvarning kittlade han mig, jag skrek till och slet mig från honom. Han sträckte sig efter mig igen men jag gömde mig snabbt under hans täcke. Han dök själv under täcket och satte sig gränsle över mina höfter med täcket som ett tältskynke över oss, han kysste mig snabbt innan han kittlade mig igen. Jag vred mig under honom och bad om nåd.

”säg att Bieber är en sex panter” sa han. Jag skrattade till. ”aldrig!” Han började fort kittla mig igen.

”okej, okej. Bieber är en sex panter” utbrast jag när jag inte stod ut längre. Han skrattade till och log säkert nöjt åt sig själv men jag kunde inte se hans nöjda leende eftersom täcket gjorde det för mörkt för att se. Vi hörde hur dörren flög upp och Justin tog snabbt bort täcket så han kunde skälla på personen.

”mam-” sa han irriterat men tystande. Jag rynkade pannan och såg mot dörröppningen, där stod inte Pattie utan Scooter. Han stelnade till när han såg oss i sängen, hans blick gick mellan mig i sängen, Justins bara överkropp och hans rufsiga hår innan han harklade sig.

”vi skulle vilja prata med er sen” sa Scooter och såg åt ett annat håll innan han gick ut ur rummet och stängde dörren. Jag såg upp på Justin som hade något röda kinder. Jag fnissade till, han såg fort ner på mig och log.

”andra gången idag, ska vi se till att det inte blir en tredje” sa han sedan, jag skrattade till.

”vi kör på det” Han gick av mig och tog upp sin gröna tröja och drog på sig den, jag suckade tyst när hans mage försvann bakom tyget. Jag la täcket som det skulle och gick sedan fram till spegeln för att räta till håret, Justin ställde sig bredvid mig och flippade på sitt hår några gånger och det la sig till rätta. Jag log mot honom, tänk om man själv hade hår som kunde flippas på plats, tänkte jag.

Han flätade ihop våra händer och vi gick tillsammans ner till köket där vi hörde att rösterna kom ifrån, när vi var ganska nära öppningen kved jag svagt till och ställde mig bakom Justin och tog tag i båda hans händer. Han skrattade till och började gå mot köket igen. Vi gick in genom dörren och de slutade prata, jag tittade försiktigt fram bakom Justin, rodnade och gömde mig bakom hans rygg igen.

”fortsätt ni” sa Justin och flinade.

 



”jag följer Daphne hem!” ropade Justin in i huset.

”okej, hejdå Daphne” ropade de tillbaka. ”hejdå!”

”ska vi gå?” frågade jag förvånat när han hade stängt dörren och inte gick mot sin bil.

”det är inte långt, tar kanske fem minuter” jag såg snopet på honom. Från ingenstans kom en flock med paparazzis fram springandes mot oss.

”åh nej, ser ut som om vi får ta bilen i alla fall” mumlade Justin. ”täck ditt ansikte” sa han sedan fort till mig. Jag drog snabbt upp min hand och täckte mitt ansikte samtidigt som kamerorna började blixtrade.

”vi vet att det är du Daphne!” ”har hon mött resten av familjen nu!?” ”vad har ni gjort!?” ”är ni tillsammans!?” frågorna haglade över oss. Justin ledde mig till passagerarsidan och öppnade dörren för mig, jag klev in och satte nu båda händerna för ansiktet. Förardörren öppnades och Justin startade bilen och tutade flera gånger innan de äntligen flyttade på sig. Han suckade när vi hade kört en bit.

”om de bara försvann skulle det här livet vara fläckfritt” sa han.

”blixtarna dödar mina ögon” sa jag och tittade i kors. Justin skrattade till. Bilen stannade och jag såg upp på mitt hus som lös.

”men om vi inte syns mer till veckan, så ses vi i alla fall till helgen” sa jag och vände mig mot honom och log.

Han log stort tillbaka. ”det gör vi” jag sträckte mig fort fram mot honom och gav honom en snabb kyss innan jag öppnade dörren och gick fram till ytterdörren. Innan jag stängde vinkade jag till Justin, han vinkade tillbaka och körde sedan iväg.

”jag är hemma!” ropade jag in i huset.

”och vart har du varit?” frågade mamma som kom ifrån köket med händerna i sidorna.

”hos Justin” svarade jag enkelt och tog av mig skorna och hängde upp jackan.

”vad är det mellan er egentligen?” frågade hon. ”vad hände i LA?" jag såg irriterat på henne. Hade väl inte hon med att göra.

”ehm…” sa jag och visste inte riktigt om jag skulle ljuga ihop något eller säga sanningen. Det kanske var bättre att Justin var här när jag berättade.

”inget” svarade jag sedan lätt och grepp tag i min väska och gick fort upp på mitt rum. Som tur var hade pappa glömt om att han undrade vad som hade hänt med mitt ansikte och varför jag hade sovit i lobbyn och jag tänkte inte direkt vara den som förde det till rampljuset igen.

 

*



Jag stönade högt när min alarmklocka pep, jag slog hårt till snooze knappen och stönade igen. Jag orkade verkligen inte gå upp, jag fortsatte blunda och kurade ihop mig lite under det varma täcket. Fort somnade jag om igen.

”Daphne! Daphne!” skrek en röst. Rösten lät som om den kom långt bortifrån, som om den ropade från mils avstånd. Jag rycktes till verkligheten och rösten blev hög och skrap. ”Daphne!” det var ju mig den ropade på. Fort slog jag upp ögonen och såg in i mammas mörkbruna.

”klockan är halv nio. Ska du inte till skolan?” frågade hon mjukt när hon såg att jag hade vaknat. Först förstod jag ingenting utav vad det var hon pratade om, men sen slog det mig. Skolan!

”helvete!” skrek jag och drog fort av mig täcket och sprang in i badrummet. Där satte jag upp mitt hår i en slarvig knut, kletade på mascara och sprayade mig med parfym och deo. Sedan gick jag snabbt fram till min garderob och ryckte till mig det jag kom åt, det visade sig vara mina ljusa midjejeans med hål i ena knät och en svart tunn stickad kofta.

Fort drog jag på mig kläderna och sprang ner till hallen där mamma stod och väntade med en macka, jag knöt mina kängor och drog på mig jackan. Sedan tog jag tag i macka och log tacksamt mot henne.

”vi ses ikväll” ropade jag till henne innan jag raskt började gå mot skolan tuggandes på min macka.

 

*



Buss 149 mot centrum körde in på gatan, jag och Tess ställde oss upp och bussen stannade. Chauffören stämplade våra remsor och körde sedan iväg. Vi klev av på rätt station och gick mot ingången, när vi kom in genom svängdörrarna kryllade stället av tonårstjejer. Jag såg mig storögt omkring, undra om det var rea på gång eller nått?

Vi började gå bort mot caféet när en man kom gående mot oss, vi båda såg att det var en utav vakterna för centrumet. Han sa något till oss samtidigt som en stor grupp tjejer skrek. Vi såg frågande på honom och han suckade innan han tog tag i våra armar och drog med oss genom massan av människor. Jag sneglade på Tess som tittade oroligt tillbaka mot mig, jag ryckte på axlarna. De kanske bara ville ställa några frågor…

Han drog med oss till en stor grå dörr som såg ut som en sådan där dörr som det var meningen att kunder inte skulle öppna. Han öppnade dörren och började gå bortåt i korridoren, vi följde förvirrat efter. Sedan öppnade han en annan dörr.

”här har ni två tjejer” sa han till någon inne i rummet och puffade sedan löst in oss. Två tjejer till vad!? skrek det i huvudet på mig.

”he-” sa en kille som stod inne i rummet och vände sig mot oss men tystnade mitt i meningen. Han såg förvånat på oss. Tess bredvid mig började gapskratta, jag själv skrattade till.

”jag är inte förvånad över att det är du som har gjort gallerian nästan proppfull” sa jag och såg menande på honom. Han flinade.

”vad kan jag säga mer än att jag är älskad” kontrade Justin och jag skrattade till.

”jo, tack. Det vet vi” svarade jag, Tess försökte kontrollera sitt skratt men började genast skratta när hon tittade på Justin igen. In kom Kenny och Scooter genom en annan dörr, de stannade till när de såg oss.

”men vad gör ni här?” frågade Scooter förvånat.

”vakten släpade hit oss” sa jag.

Kenny skrattade till. ”av alla tjejer där ute så lyckas han ta dem som Justin redan känner” sa Scooter och skakade roat på huvudet.

”ironiskt, huh?” sa jag och skrattade till.





hahh ! caught twice ! ;P nästa kapitel kan komma upp i dag, fast det är tveksamt. men annars kommer jag hinner lägga ut det i morgon. ska och se BREAKING DAWN PART 1 imorgon, sooooo excited !! :D men jag kanske hinner lägga in ett innan annars kommer det på lördag.

Vad tycks? 5 kommentarer för nästa guys ! <3

Skriven av: mikaela

jag ska också se den på fredag roligt :) men ett super kapitel var det hihi<3

2011-11-17 @ 19:19:17
Skriven av: Johanna

GRYMT

2011-11-17 @ 21:44:55
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Nichole

Lovely. Skulle också se på BD idag men jag är sjuk... Pissed off.

2011-11-18 @ 17:05:58
URL: http://touchedbybieber.blogg.se/
Skriven av: emma

shiiiiiiit vad bra ! meer !

2011-11-18 @ 23:23:04
Skriven av: Sara

Jätte bra :D mer mer!!

2011-11-19 @ 21:49:50
URL: http://justin.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback