Just An Ordinary Girl - Kapitel 39

 
Previous: ”nu äter vi” sa hon och satte sig på platsen närmast spisen, Justin gick fort fram och drog ut en stol och pekade menande att jag skulle sätta mig i den.

”tack Justin” sa jag och satte mig. Han log tillbaka mot mig och satte sig i stolen bredvid mig, när han sedan hade satt sig ner igen blev han genast tröttare. Han började sakta äta och jag kunde se hur hans ögonlock skulle vilket sekund stängas och hans ansikte skulle landa i tallriken med pasta.

Jag fnissade tyst till och sneglade på Pattie som såg roat på sin son. Jag tog upp mitt glas med vatten och tittade frågande på henne, hon skrockade svagt tillbaka. Jag tog det som ett ja och kastade ut vattnet från glaset på Justin. Han satte sig genast piggt upp och såg sig förvirrat omkring. Han såg först på sin skrattande mamma och sedan på mig som log stort med glaset i handen.

”jorden anropar Justin” kommenterade jag sedan.

 


 

Jag stod i dörröppningen och Justin stod lutad mot dörrlisten.

”så imorgon gäller det” sa han och log. Jag log stort tillbaka, imorgon var det fredag och vi skulle åka till mitt landställe på eftermiddagen efter skolan.

”imorgon gäller det” kontrade jag glatt. ”men du, det var en sak jag ville fråga om” fortsatte jag och rynkade pannan en aning. Han såg bekymrat på mig.

”vad är det?” frågade han en aning otåligt.

”jo… jag undrar bara om du har pratat med Chaz någonting?” frågade jag. Han skrattade till och jag märkte att det inte var det han förväntade sig att höra.

”ehm… jo, det är klart jag har” svarade han.

”men jag menar mer om han har varit speciellt ledsen över något?” frågade jag.

”jag förstår inte riktigt vart du vill komma” sa han osäkert.

”idag när jag och Tess var och fikade, så pratade vi om Chaz och att hon var orolig” sa jag och ville inte gå i på mer detaljer, Justin hade inte riktigt med det att göra. Det enda jag ville få reda på var om Chaz hade fått samma känslor som hon och sedan delat med sig till honom.

”jo, han pratade något om att han undrade vart deras förhållande var på väg” sa han och jag log svagt mot honom.

”okej, men vi ses imorgon” sa jag och lutade mig mot honom och kysste honom snabbt innan jag gick hemåt, jag vinkade mot honom och han vinkade tillbaka innan han stängde dörren och jag gick vidare längst gatan.

 

*

 

Vi klev på bussen och Justin drog ännu en gång ner den röda kepsskärmen över ansiktet som också skymdes bakom ett par svarta solglasögon. Vi gick längst gången och satte oss längst back i bussen. Han fick sätta sig längst in och Ryan fick sätta sig i de två sätena framför oss, Tess och Chaz hade satt sig en bit från oss för att de skulle kunna prata ostört.

Eller så ostört de kunde eftersom bussen långsamt fylldes på med människor, Justin hasade ner lite i sätet bredvid mig och vid det här laget hade han nästan satt kepsen på ansiktet. Snabbt tog jag bort den och kysste honom innan jag satte tillbaka den på hans ansikte, jag hörde ett svagt skratt bakom kepsen och log. Bussen startades och ett högt brummande hördes, bussen körde iväg.

 

 

”Justin” sa jag och skakade honom lite, han tog fort bort kepsen.

”DET ÄR INTE JAG!” sa han högt. Jag skrattade.

”jo, du är Justin och jag är Daphne” sa jag och skrattade igen, han log ironiskt mot mig. ”men vi är snart framme” sa jag sedan. Han nickade och såg ut genom fönstret.

”vart är vi?” frågade han.

”i närheten av Tampa” han nickade. Från bussen var det någon kilometer att gå till fots. Vi gick längst vägen och man kunde se vattnet mellan trädstammarna, i kanterna av sjön hade vattnet börjat frysa lite men i mitten forsade det fortfarande vatten. Justin tog tag i min hand och flätade samman våra fingrar, jag log varmt mot honom. När jag såg en skymt av huset, skuttade jag glatt till och pep lite. Justin skrattade och såg roat ner på mig.

”jag har alltid älskat det här stället, vi spenderar alltid varje sommar här. Alla i familjen” sa jag till honom och började gå lite fortare. Huset uppenbarade sig och jag log stort. Det var ett vanligt våningshus, kanske lite för stort för att det skulle kunna kallas sommarstuga men det var så vi gillade det.

Huset låg på ett berg precis vid vattnet, så till huset fanns det även en bod och en brygga som vi brukade använda flitigt på somrarna. Verandan från huset stod rakt ut i luften och hölls uppe utav trä pelare och vette ut mot sjön.

Jag såg bakom mig och såg Ryan gå bakom oss med en öppen mun stirrandes mot huset, några meter bakom honom gick Tess och Chaz. De såg ut att fortfarande prata om deras så kallad "förhållande problem", förvisso gick de hand i hand. Men det behövde inte betyda något.

  

 

Jag ställde ner väskan i hallen och log stort åt de välbekanta rummen, vårt gulliga lilla kök, det mysiga tv rummet och de sköna dubbelsängarna. Jag gick in i det rummet som jag alltid brukade sova i och la mig över hela sängen och sög in den goda doften av landet. Jag reste på mig och ställde mig vid fönstret och såg ut på sjön som glittrade i solen. Justin kom och kramade mig bakifrån, vi stod där en stund och tittade ut över sjön.

”okej, turturduvor. Jag är hungrig” vi vände oss mot dörröppningen och där stod Chaz med händerna i sidorna. Jag skrattade.

”är du hungrig Chaz?” frågade jag och höjde på ögonbrynen. ”du som aldrig brukar vara hungrig, har det hänt något? Är du sjuk?” frågade jag bekymrat och Justin skrattade bredvid mig.

”ha ha, du är en riktig komiker Daphne” sa han och gick, jag skrattade efter honom.

”kom, vi ser till att göra mat innan han äter upp ett bord eller något” sa jag och tog Justins hand och drog med honom ut ur rummet.

”okej” sa jag och öppnade kylskåpet som var full av mat. Mamma och pappa hade åkt hit igår för att fylla på med mat och dricka. ”vad vill ni ha då?” frågade jag.

”nej, vänta. Jag bestämmer” sa jag sedan snabbt för att det inte skulle bli tjafs. Jag tvekade lite innan jag tog det vanligaste och det enklaste. Pasta och köttbullar. Jag öppnade skåpsluckan till där jag visste pastan brukade stå, jag grepp tag i påsen och la den på diskbänken. Sedan öppnade jag dörren till frysen och öppnade varje låda för att leta efter köttbullesförpackningen, när jag hittade den la jag paket bredvid pastan och stängde frysen igen.

”pasta och köttbullar” sa jag och vände mig mot dem. Kvar stod Tess och Chaz.

”vart tog grabbarna vägen?” frågade jag.

”de skulle lägga in väskorna i rummen man ska sova i” svarade Tess och log, jag log undrande tillbaka mot henne. Hon nickade bara som svar. Jag vände mig mot diskbänken igen och tog upp en kastrull och en stekpanna, jag satte på spisen och ställde stekpannan på plattan. Kastrullen fyllde jag med vatten och ställde den på en annan platta och hällde i salt, sedan lät jag den vara tills det började koka.

Jag sprutade flytande smör i stekpannan och väntade på att den skulle bli varm. Efter ett tag tog jag vatten och skvätte på pannan, det fräste till och jag hällde i köttbullar. Tess hade tagit över kastrullen och öppnade nu locket och såg att vattnet kokade, hon mätte upp rätt mått för hur mycket pasta vi skulle ha, men la sedan till lite.

”vi har ju Chaz här” sa hon och jag skrattade.

”hur gick det förresten?” frågade jag.

”jo” sa hon. ”vi har inte gjort slut i alla fall” sa hon och log glatt. Jag kramade henne med ena armen, hon skrattade till. Köttbullarna fräste till i pannan och spagettin kokade i kastrullen.

 

 

Jag gick in i badrummet och bytte om från mina jeans till mjukisbyxor och drog på mig en collegetröja. Jag såg mig i spegeln och satte upp mitt hår i en knut, jag borstade tänderna och kom på när jag var klar att jag egentligen inte hade behövt borsta tänderna än, jag skrattade lite åt mig själv och spottade ut tandkrämen in handfatet. Jag ställde tandborsten i koppen och blickade ut genom det lilla fönstret, ute hade det blivit mörkt och stjärnklart.

Jag vill sova ute, sa jag till mig själv. Jag låste upp dörren och gick in i rummet, där slängde jag ner jeansen i väskan och vände mig sen för att gå ut igen. Men hoppade förskräckt till när jag såg Justin stå lutad mot garderobsdörren i mjukis byxor och en ”YMCMB” tröja.

”Jeez! Skräms inte” utbrast jag anklagande. Han skrattade innan han kom fram och omfamnade mig.

”du” sa jag till honom. ”vill du sova på bryggan med mig?” frågade jag. Han såg frågande på mig.

”blir inte det riktigt kallt?” frågade han. Jag skrattade.

”vi får ju såklart ha med oss massa täcken” sa jag, då log han stort.

”jag är på” jag log stort tillbaka mot honom och drog bort täcket från sängen och mosade ihop det till en boll.

 

 

Vi hade lagt en madrass på bryggan och bart ner tre eller fyra täcken och några kuddar, jag log mot våran lilla hög och la mig sedan fort under täckena. Varmt var det inte ute. Jag gosade ner mitt huvud i en kudde och jag kände att täcket lyftes bredvid mig och Justin la sig bredvid mig. Jag såg upp på honom och log, han tittade in i mina ögon och log tillbaka.

Han la sitt huvud på en kudde och jag la mig på hans axel, hans armar slöt sig om mig och vi låg där medan vi såg upp på den stjärnbetäckta himlen. Vi låg där under himlen och pratade om allt som kom till oss, jag blev sedan pösig och blundade.

 

 

Justins Perspektiv.

Daphne blev tröttare och tröttare och till slut somnade hon, jag granskade hennes sovande ansikte och log.

”jag älskar dig” viskade jag och såg upp i himlen. Jag hade tänkt på det under en tid om det faktiskt var så jag kände men inte för än nu när jag sagt dem insåg jag hur rätt jag tänkte. Jag älskade tjejen som låg i mina armar, jag ville aldrig släppa henne. Jag kunde inte tänka mig att hon någonsin skulle bli någon annan än min. 

”gör du?” viskade hon bredvid mig, jag vände huvudet för att kunna se ner på henne och insåg att hon hade nog trots allt inte sovit. Jag blickade in hennes ögon.

”ja, det gör jag. Jag älskar dig Daphne McCartney” svarade jag, dock plötsligt nervös. Tänk om hon inte känner samma sak. 

Hon såg tillbaka in i mina ögon men sedan log hon ett vackert leende.

”och jag älskar dig Justin Bieber” sa hon, en värme spred sig i min kropp efter att ha hört henne uttala dem orden om mig. Jag böjde mig ner och kysste henne, hon besvarade kyssen.


 
aww, där kom det. Jag älskar dig <3
 
Vad tycks? 5 kommentarer för nästa gullungar. :D *host* man behöver inte bomba! *host* ;P
 

Skriven av: Felizia

Åhh så bra! :D <33333

2011-11-20 @ 20:05:34
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Skriven av: Hannah

Hanna är bäst på jorden, det här kapitlet kommer tvåa =D

2011-11-20 @ 21:01:31
Skriven av: Hanna

men vad gullig du är Hannah! jag vet att jag är bäst =) kapitlet e också bäst =d

2011-11-20 @ 21:02:16
Skriven av: Johanna

GRYMT BRA

2011-11-20 @ 21:02:18
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: The real Hannah of Stockholm!

Jag har inte läst kapitlet än så du får min åsikt om det senare.

Men jag vill bara meddela att jag inte under några omständigheter tycker att Hanna är bäst, om det inte har hänt något speciellt som ökar mitt tycke för nämnda person.

Och tack, jag vet att jag är gullig. En sådan kommentar är precis en sådan sak som kan öka mitt tycke för Hanna, alltså: Hanna du är sååå söööt!! <33

2011-11-20 @ 21:17:19
Skriven av: Hannah

Hihiiiii, they're so cute!!

2011-11-20 @ 22:19:04
Skriven av: diana

FIN BLOGG :) GILLAR DU JUSTIN DÅ KAN DU LÄSA OM HONOM PÅ MIN... http://justindbswag.blogg.se/ :)



kram

2011-11-22 @ 16:35:45
URL: http://justindbswag.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback