Just An Ordinary Girl - Kapitel 17

 
Previous: Precis som förra gången, tänkte jag och jag sträckte fort på ryggen.

”hur kommer det sig att varje gång jag hittar er så sitter antingen någon utav er på den andra eller så har ni klet i ansiktet?” frågade Scooter, dansarna bakom oss skrattade.

”ehm… det var hans fel” sa jag och pekade på Justin.

”hämnden är ljuv” sa han bara och skrattade.

Scooter nickade roat och bad sedan Justin följa med honom, jag klev fort av honom och vi reste på oss från golvet. Justin gav mig en sista blick och ett leende innan han rundade hörnet tillsammans med de andra och jag vände blicken mot de andra som glodde lätt på mig.

”okej allesammans, showen är över!” sa jag högt och de skrattade lågt innan de alla gick åt olika håll i små grupper.

 


 

Jag gick genom korridoren och bort mot danssalen igen, när jag kom in genom dörren såg jag Kayla och Jennie stå skrattandes borta vid min väska. Jag gick fram till dem och så fort de fick syn på mig hoppade de fort på mig och Kayla tjöt till.

”kan inte fatta att du satt sådär på the biebs!” sa hon och bara gapade. Jag skrattade.

”han satt på mig först! Så nu fick han bara igen” sa jag och tog tag i min väska innan jag började gå bort mot klädhängaren för att hämta min jacka.

”vaddå, har det här förut?” frågade Jennie förvånat.

”jo, jag gjorde samma bus på honom som han gjorde mot mig” sa jag och nickade bort mot stället jag hade stått och druckit vatten vid. Kayla och Jennie skrattade.

”men vad menade Scooter med klet i ansiktet?” frågade Kayla och rynkade pannan, jag fnissade till av minnet.

”han ordnade en överraskningsfest för mig här i Kalifornien för någon vecka sedan och då busade jag lite med honom och tryckte upp en tårtbit i hans ansikte” Kayla och Jennie vek dubbla sig i skratt, jag såg flinande på dem.

”ah! Jag kan inte andas!” flämtade Jennie och tog sig om magen.

”gah, gud vad kul” utbrast Kayla och torkade sina tårar.

”jaja kom nu, jag är utsvulten” fnissade jag medan jag såg på dem och började gå mot utgången. Helt plötsligt utan förvarning så slog Kayla till mig hårt på armen.

”aj! Vad var det där bra för?” frågade jag henne argt.

”jag är bara så himla avundsjuk för att du ska få smeka Justins perfekta bröstmuskler typ hela veckan och det enda jag har fått är en handskakning” sa hon surt och jag skrattade åt hennes barnsliga ton. Jennie skrattade också på Kaylas andra sida.

”det var ju Jamaica som bestämde!” sa jag oskyldigt.

”vet jag väl. Men man kan ju fortfarande vara avundsjuk eller hur!?” utbrast hon och slog ut med armarna. 

”jo, men inte avundsjuk nog för att slå mig” sa jag och gned min arm. Utanför stod det en bil kvar som väntade tålmodigt på oss, när vi klev in möttes vi av en gnällig tjejröst.

”men pappa…” sa hon och jag såg upp för att se Stephanie som argt slängde ner sin telefon i väskan. ”där är ni ju! Vart har ni varit? Vi har väntat i typ en timme!” utbrast hon irriterat när hon fick syn på oss.

”eh… mer fem minuter annars” sa jag och hon kastade onda ögat på mig. Jag satte mig ner bredvid Jennie och Kayla gav mig sitt onda öga när hon såg att hon behövde sitta bredvid Stephanie. Jag såg hur Stephanie flyttade sig bort från Kayla så det blev större utrymme mellan dem. 

"åh, jag vill inte sitta bredvid dig heller så lugna dig" sa hon till Stephanie som enbart ignorerade henne. Vi körde mot hotellet och det var knäpptyst under hela resan hem, tystnaden var nästan kvävande och obekväm. När vi väl stannade flög Stephanie först mot bildörren för att ta sig innan hon sedan vände sig mot mig.

”tro inte att du betyder något för honom för alla vet redan att han är min” sa hon innan hon snabbt vände sig och gick. Vi blev så chockade att vi enbart satt med hakorna hängande och klev inte ur för än chauffören tutade.

”okej, hände det där just?” frågade Jennie och kliade sig i nacken.

”ehm… jag tror det” svarade jag osäkert.

”kom igen, låt mig strypa henne!” utbrast Kayla och såg sedan vädjande på mig men jag enbart skakade på huvudet.

”om du gör det kanske du får sparken” påpekade jag och vi gick in i lobbyn och tog hissen upp till vårt hotellrum, när jag låst upp dörren sprang jag raka vägen in till badrummet och låste fort dörren om mig.

”orättvist!” gnällde Kayla utanför, jag skrattade och tog av mig min jacka och linne. Jag blickade ner på min mage och tyckte mig skymtade magrutor så jag spände magen. Jo, de var definitivt där. Jag skrattade och tog av mig resten av kläderna och gick in i duschen.

 

 

Väl färdigduschad med handduk virrad runt kroppen och håret upp i en turban på huvudet låste jag upp och skrapade ihop mina kläder och klev ut i rummet.

”eran tur nu” sa jag till dem samtidigt som jag gick bort mot min resväska där jag släppte ner kläderna i en hög. Jag hörde hur Kayla och Jennie brottades fram över golvet för att komma först fram till badrummet jag vände sedan på huvudet för att se Kayla liggandes i en hög på golvet utanför badrumsdörren medan hon gnällde svagt. Jag skrattade och drog fram ett par slitna midjehöga jeans shorts som jag fick på mig innan jag svepa en vit stickad tröja över huvudet, håret borstade jag genom innan jag lät det falla fritt över ryggen. 

När jag var färdigklädd och sminkat mig var Jennie klar i duschen och Kayla gick surt in i badrummet. Efter att ha suttit i fem minuters rastlöshet bestämde jag mig för att packa upp alla mina kläder och lägga dem i den stora byrån. Vi skulle ju ändå vara här i sex till sju veckor så varför inte ha kläderna på ett bättre ställe än resväskan. Jennie ställde sig bredvid mig och stirrade på alla mina kläder.

”jag lånar helt klart kläder av dig” sa hon och jag skrattade.

”när som helst” svarade jag och hon log stort mot mig.

 

 

 

 

Vi åkte ner till de andra när vi alla var klara för att äta middag, vi blev välkomnade med en lång buffé av mat och jag såg hungrigt på maten medan jag försökte hindra mig själv från att enbart slänga mig upp på bordet och hiva in maten i munnen. Så istället stod jag otåligt kvar bredvid Jennie som också stod och trampade lite på stället medan kocken pratade med oss om någonting som jag absolut inte lyssnade på utan stirrade enbart på kycklingen som låg och hånade mig på sin tallrik.

Jag hade lust att skrika "jaja, vi fattar!" till kocken men ansåg att det skulle var oartigt. Hans lilla tal tog äntligen slut och alla kastade sig bokstavligen över maten, det var nog ingen som hade ätit mer än någon macka på dagen så alla var bokstavligen utsvultna. När jag väl hade fyllt min tallrik med mat gick jag bort till ett bord som Kayla redan satt vid och skyfflade in sin mat i munnen.

”däj mataj os föj lithe!” sa Kayla med munnen full med mat, vilket gjorde att det blev något svårt att urskilja vad hon sa men jag nickade ändå instämmande.

”instämmer” sa jag sedan och Jennie kom och satte sig på andra sidan av Kayla innan hon girigt tog upp sin gaffel och kniv. Hon satte gaffeln i en korv och bett en stor tugga av ena sidan innan hon log nöjt. Jag satte min gaffel i en kyckling bit och stoppade hela biten i munnen. En kille och två tjejer satte sig vid vårt bord och jag log vänligt mot dem. Killen satte sig på stolen bredvid mig och jag måste erkänna att han var riktigt snygg.

Han hade sin mörkbruna en aning bakåt slikat men inte så det låg platt på hans huvud utan snyggt, hans läppar var utdragna i ett leende och hans grön, bruna ögon såg rakt tillbaka mot mig. Han log vänligt och presenterade sig som Derek, jag skakade glatt hans hand.

”Daphne” svarade jag och han skrattade.

”ja, jag såg dig när du hade brottat ner Justin i korridoren” sa han och flinade. Jag skrattade och nickade generat. ”hoppas du gav han mycket stryk”

”alltid” svarade jag och log snett. Vi fortsatte samtala under resten utav middagen, mest om videon dock men han berättade även att han var 18 snart 19 år gammal och han hade en äldre och en yngre syster samt att han bodde i Kanada.

”oh, bor i hemlandet av popstjärnan han själv” sa jag och flinande mot honom. Han skrattade och nickade.

”ja, alla tjejer hemma nu är lite extra glada över att vara just kanadänsare nu när Justin Bieber kommer därifrån” sa han. Jag skrattade och skakade roat på huvudet. Kayla knackade mig plötsligt på axeln och sa att de skulle gå nu.

”okej vänta, jag kommer” jag sa hejdå till Derek innan jag gick bort till disken och lämnade in min tallrik. Därefter mötte jag Kayla och Jennie som stod vid hissen och väntade. De log mot mig när de såg mig och vi klev in i hissen.

”vem var killen?” frågade Jennie nyfiket.

”han heter Derek” svarade jag till henne och hon nickade.

”jag hörde att han är värsta playern” inflikade Kayla bakom oss. Jag vände mig mot henne.

”asså vart får du tag i all information så snabbt?” frågade jag henne häpet. Hon log busigt mot mig.

”jag snokar mycket och Dereks gamla flickvän är här också så jag hörde henne prata om honom nu när vi åt. Att det var så typiskt honom att ragga på den första tjejen han sätter sig bredvid och att han tydligen inte brukar ge upp när han väl har fått in sin blick på en tjej” sa hon och såg menande på mig. Jag funderade över det en stund innan jag beslutade mig för att jag inte orkade bry mig.

När vi kom in i vårt rum gick jag fram till byrån och tog fram en stor t-shirt att sova i innan jag gick och satte mig på sängen. Jag tog långsamt och trött av mig shortsen. Nu när jag var mätt kände jag hur slut jag var både mentalt och fysiskt. När jag väl fått på mig min pyjamas gick jag och tvättade bort sminket och borstade tänderna innan jag kröp sömnigt ner i sängen och somnade inom några minuter.

 

*

 

Nästa morgon vaknade jag utav någon som satt och hoppade på min rumpa, jag vände mig halvt om och såg att det är Justin som satt och log brett mot mig.

Jag stönade och borrade ner ansiktet i kudden igen och knep hårt ihop ögonen innan verkligenhet slog mig. Jag satte mig tvärt upp så Justin ramlade av mig och ner i sängen, jag såg sedan panikslaget på klockan. Den var två på dagen. Jag stirrade mig omkring för att se Kayla och Jennie sitta vid bordet som jag kallade läxbord. När de såg mitt panikslagna ansikte började de skratta smått.

”varför var det ingen som väckte mig!?” skrek jag. Justin reste sig från sängen och gick fram till mig innan han la händerna på mina axlar. Han såg in i mina ögon och jag kände hur lugnet långsamt sköljde över mig. Jag andades in och ut.

”okej, varför var det ingen som väckte mig?” frågade jag nu i normalt tonläge. Kayla skrattade.

”vi försökte men det gick verkligen inte” svarade Jennie. ”du vägrade vakna”

”vad?” frågade jag dumt.

”jag tror du har fått jetlag” sa Justin och jag såg upp på honom. ”kommer du inte ihåg hur konstigt du betedde sig förra gången vi var här i Kalifornien?” frågade han och skrattade. Jag skrattade generat med honom när minnet ljusnade.

”men nu missade jag ju en massa!” utbrast jag besviket.

”nej, det var inget nytt. Jag fick såklart inget att göra nu när du inte var där men det var okej” sa han och viftade avfärdande med handen medan flinade. Jag log försiktigt mot honom.

”men hur kommer det sig att du är här och satt på din rumpa?” frågade jag honom och höjde på ena ögonbrynet. Han såg generat ner i golvet och tog bort sina händer från mina axlar.

”ehm… när de sa att det inte kunde väcka dig blev jag orolig och trodde du hade blivit sjuk och sen det där med din rumpa…” sa han och kliade sig i nacken.

”det funkade ju! Du vaknade!” fortsatte han sedan och log stolt. Jag skrattade och gav honom en kram.

”tack” sa jag sedan och log mot honom. Han skrattade till. Jag såg sedan ner på mig själv och insåg att jag bara hade på mig en t-shirt och trosor. Jag tog genast tag i tröjkanten och drog ner den så jag skymde mer av mina ben, ur ögonvrån såg jag hur Justin fångade min rörelse med blicken och skrattade lågt. Jag log generat mot honom innan jag diskret gick mot badrummet och vände mig sedan fort om och sprang in i badrummet.

Därinne såg jag mig i spegeln och flämtade till. Jag hade mörka ringar under ögonen och mitt hår stod på trekvart. Jag suckade, det här var andra gången han såg mig såhär. Jag tvättade av mitt ansikte med vatten och gav sedan mitt ansikte en bas sminkning innan jag tog på mig ett par shorts som jag hade lämnat kvar från igår på golvet och gick ut till de andra.

Kayla och Jennie satt kvar vid bordet men Justin kunde jag inte se.

”han behövde ge sig iväg. Han mumlade något om en intervju” sa Kayla bakom mig. Jag nickade och gick bort till byrån där jag drog fram mina mjukisbyxor och satte på mig dem istället för shortsen. Jag gick sedan bort till min resväska som jag hade låtit alla läxor ligga var i. Jag bestämde mig för att göra de jobbigaste först så jag tog upp min spanska bok och gick bort till de andra. Jag suckade och satte mig bredvid Jennie, hon såg ner på spanska boken som jag slängde på bordet.

”ni kan möjligtvis inte prata flytande spanska?” frågade jag dem en aning hoppfullt.

”jo faktiskt” svarade Jennie enkelt. Jag såg häpet på henne.

”är du seriös?” frågade jag med stora ögon. 

”japp, mina föräldrar kommer från Spanien” sa hon och log roat mot mig.

”åh, snälla hjälp mig. Du skulle vara räddaren i nöden!” hon log mot mig och öppnade sedan min bok. En timme satt jag och Jennie tillsammans med spanskan innan Kayla sa att vi behövde gå ner för att äta.

 

*

 

Jag ställde ner min väska på golvet i danssalen innan jag gick bort till Jamaica som stod bredvid stereon, när hon såg mig log hon brett och jag log försiktigt tillbaka mot henne.

”ledsen att jag inte kom igår m-” började jag men hann inte långt.

”jag vet vad som hände. Du hade jetlag, händer alla” avbröt hon och jag såg häpet på henne. ”Justin ringde” inflikade hon och jag log mot henne. Jag gick bort till min väska och satte mig sedan ner på golvet för att stretcha ut mina muskler. Jag kände mig lite stel och trött, jag suckade och la överkroppen över benen.

”hej!” utbrast plötsligt en pigg röst och jag såg upp för att se Derek ståendes över mig. Jag reste mig och log glatt mot honom. Jag hade helt glömt bort det Kayla hade sagt till mig i hissen.

”hej” sa jag lika glatt tillbaka.

”vart var du igår?” frågade han sedan och rynkade på pannan.

”jag fick jetlag och de kunde tydligen inte väcka mig så de lät mig sova” svarade jag generat. Derek skrattade och jag småflinade tillbaka. Ur ögonvrån såg jag någon komma in genom dörren, jag vände mig om för att se att det var Justin som stod i dörröppningen. Hans ansiktsuttryck var svårt att tyda men jag tyckte det nästan såg ut som svartsjuka. Dock när han såg att jag log mot honom, sken han upp i ett stort leende. Jag gick bort till honom och lämnade Derek bakom mig.

”vaken och redo?” frågade han och log busigt mot mig. Jag knuffade lätt till honom.

”jaja” sa jag och himlade med ögonen. Jamaica klappade med händerna för att fånga allas uppmärksamhet.

”okej, idag tänkte jag att ni bara kunde fortsätta att öva på de små bitarna ni har fått” sa hon och alla samlades i sina grupper innan de log och hälsade glatt på varandra.

Jag såg hur Kayla blängde ilsket på Stephanie som stod vid spegeln och puffade upp sitt platina hår innan hon sedan såg nöjt på sig själv genom spegeln. Jag skakade på huvudet och gick tillsammans med Justin fram till där vi hade övat förra gången. Vi körde genom det några gånger och det började se riktigt bra ut.

”det var jättebra” hörde jag någon säga bakom mig och vände mig för att se Jamaica. ”men nu när du rörelserna kan du börja lägga in lite utav din personlighet i det. Tänk att du ska leka med hans känslor, locka på honom för att sedan bara retas med honom genom att springa iväg” sa hon och jag nickade medan jag små log. Justin skrattade till framför mig, jag puffade lätt på hans rygg. Vi försökte en gång till och jag försökte lägga in min personlighet i rörelserna. Jag försökte tänka mig in i situationen och efter ett tag såg de riktigt äkta ut och Justin började se lite trumpen ut när jag sprang iväg varje gång, men jag sprang fram till honom och gav honom en kram.

”jag är här!” sa jag och han skrattade. När klockan slog tolv kom Usher in i salen och Jennie blev helt galen. Jag såg förvånat på henne. Okej, så hon gillade inte Justin men var galen i Usher? tänkte jag och log roat. Han log mot henne och Kayla behövde hålla i hennes arm för att hon inte skulle attackera Usher. Usher kom fram till mig och Justin där han gjorde sitt speciella handslag med Justin.

”what’s up bro?” frågade Justin.

”tänkte se lite hur det går. Jag menar jag kommer ju också vara med” sa han och log stort mot Justin. Justin skrattade och nickade innan han såg på mig.

”nej, men titta här har vi ju golv- och tårt Daphne” jag rodnade och såg ner i golvet.

”asså kan alla bara glömma tårtan!” utbrast Justin frustrerat. Usher skrattade och klappade honom på axeln.

  


 

okej, här kommer kapitelt mycket tidigare än planerat, men hoppas det gillas.

hade en irriterad människa efter mig som skrek efter ett nytt kapitel :P men nu kommer nog inte nästa kapitel upp förens senast på söndag. :)

Kommentera !

 

 

 


Skriven av: snygg blondin

så brrraaa! grrr! nytt kapitel nu =)

2011-10-12 @ 21:25:41
Skriven av: Felicia

Det uppskattas ALLTID(!!!!!!!!!!) när kapitlena kommer upp snabbt, väntar liskom på 47 (eller vad det nu nästa är) här, blir likosm galeeeeeen :))

xDDD

PS. stressa inte fram et kapitel gör ett bra som är värt väntan :DDDDDD

2011-12-04 @ 01:22:30

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback