Kapitel 12 - Why Can't They Get Together Already?

”well, yours doesn’t look so good either” sa han sedan och jag la min hand över min kind och kände ny och skör hy pryde en cirkel på min kind. Jag kved till när jag råkade rispa med min nagel över huden, fort gick jag bort mot badrummet för att hämta blöt papper för att lägga över det.

Justin kom gåendes efter mig och jag gav honom ett också som han försiktigt tryckte mot sin kind och andades ut när kylan spred sig över den varma huden.

”that feels good” instämde jag och tillsammans gick vi in i matsalen med en varsitt blöt papper tryckte mot kinden. 

 


 

”breakfast is over! Now, go and put on your jogging suits!” McClain kom in i matsalen och bröt de låga konversationerna med sitt höga utrop, jag stönade klagande när jag förstod att det inte skulle bli en kort jogging runda. Jag hade bra kondition och klagade annars inte på att gå ut och springa då jag tycker det är uppfriskande och man kan rena hjärnan på problem. Men nu när min kind värkte och samtidigt gav mig huvudvärk var joggning det sista jag ville göra, tillsammans med Chloé, Joanna och Les gick vi till vår stuga. Jag tog av mig de mjuka och varma kläderna och satte istället på mig mina svarta joggingbyxor tillsammans med en vit short bh och ett grönt linne. Jag tog upp en tunn munkjacka ur min resväska innan jag satte mig på en stol för att knyta på mig mina rosa springskor.

 

"jogging suits"

 

Väl klar gick jag fram till den lilla spegeln som stod på skrivbordet och satte upp mitt hår i en hästsvans.

”are you guys ready?” frågade jag och vände mig mot dem andra.

”yes” svarade Chloé och knöt sin sista sko, Joanna drog ner sitt linne över magen och var där med också klar. Lea satte upp sitt långa, svarta hår i en hästsvans och log sedan mot oss, tillsammans gick vi ut ur stugan och såg att en liten klunga hade bildats ute på gräsmattan, när vi kom fram såg jag att dörren till Justins stuga öppnades och de gick nerför den lilla trappan innan de anslöt sig till gruppen.

”EVERYBODY HERE!?” ropade McClain högt och jag vände genast uppmärksamheten mot honom och såg att Fredrik stod bredvid honom med armarna i kors över bröstet.

”okay, let’s go!” ropade han sedan efter en stund. Gruppen började röra sig mot skogskanten där ett snår ledde in i skogen som sedan tog oss till en bredare väg. När vi väl kom till den vägen spred sig gruppen på längden och alla började jogga, jag sprang jämsides med Chloé då hon också var en sådan som inte gillade att prata medan de sprang, som de flesta tjejerna annars gillade att göra.

Vi hade sprungit i säkert 45 minuter och alla hade fått upp flåset och svetten rann, jag såg för ett ögonblick ner på min skor och såg inte att Justin hade stannat och stod framåtböjd. Vilket resulterade i att jag sprang rakt in i honom, förvånat tog jag ett steg bakåt och såg på honom.

”what´s the matter?” frågade jag, en aning oroat då jag såg att hans ansikte var fördrivet av smärta.

”I got sweat in my sore” svarade han och sträckte på sig, då såg jag att han hade handen tryckt över sin skadade kind. Under frukosten hade han råkat riva sig över huden och jag kunde knappt föreställa mig smärtan som han gick genom nu, plötslig smärta och annat kan jag stå ut med men när det svider. Usch, jag blir helt galen.

”sorry” sa jag och han vände genast mot mig, hans ansikte mjuknade och han log snett.

”it’s okay” svarade han och jag log tunt tillbaka. ”aja, should we continue so we don’t…” började han med tystnade sakta, frågande följde jag hans blick och stelnade till. Vägen var tom…

”where did they go?” utbrast jag då dem varit där för bara några sekunder sedan.

”don’t know” svarade Justin frånvarande.

”but shouldn’t you know this tracks?” frågade jag honom.

”it was many years since I was at this camp, you know. And secondly, we have never run this trail before. We were too young to run this far” svarade han och jag såg mig förskräckt omkring, vi var ute i mitten av ingenstans.

”great, just great” sa jag och slog ut med armarna.

 

 

*

 

 

I cirklar, det var i alla fall så det kändes. Som att vi hade gått runt i cirklar då vi ännu en gång kom ut på samma ställe som två andra gånger, jag stönade högt och drog handen genom håret.

”come on, let’s try here” sa Justin och pekade på en annan ingång.

Jag följde lydigt efter honom och vi gick under tystnad innan han plötsligt stannade vilket resulterade i att jag för andra gången idag kolliderade med hans kropp.

”whata?” frågade jag och tog ett steg tillbaka. ”what´s wrong?” frågade jag sedan och kikade fram bakom hans axel och såg den största gyttjepölen jag någonsin sett.

”argh, how are we supossed to get around this?” frågade Justin irriterat.

”I don’t know” svarade jag minst lika irriterat, Justin muttrade något ohörbart och jag rynkade på pannan. ”what was that?” frågade jag.

”I was just pointing out that if it wasn’t for you, this” sa han och pekade sedan runt omkring sig.

”would have never happened” jag stirrade chockat på honom.

”I wouldn’t have this fucking sore on my cheek, that was the cause to why I stopped running and lost track of the others” fortsatte han sedan och utan att säga mer vände han om för att gå in i skogen för att ta sig runt lerpölen.

”if you weren’t such a DOUCHE, this would never have happened!” röt jag tillbaka och han vände sig genast om igen. ”excuse me?” frågade han.

”oh, you heard me! I called you a douche and you know very well what I think about you”

Han stönade frustrerat. ”oh my god, you are such a pain in the butt!”

Jag flämtade förolämpat och såg ner på leran under mig, sedan med ett snett, falskt leende böjde jag mig ner och innan Justin hann reagera hade jag kastat det mot honom. Det träffade honom vid bröstet och en bit upp på halsen, han stod chockad och såg ner på sitt bröst.

Jag försökte torka bort leran från mina händer medan jag såg på honom.

”you were saying?” frågade jag.

”no! N-” började jag sedan protestera när Justin snabbt varit framme vid leran igen och tagit upp en egen kasa med tjock lera och kastat det mot mig. Det träffade mig på axeln och skvätta upp i mitt ansikte, jag såg chockat på honom.

”GOSH, YOU ARE SUCH A PRICK!” röt jag och ler krig bröt ut medan oss två, jag slängde mig på honom och vi föll i en hög ner i leran så det skvätte högt runt omkring oss.

 

"you were saying?"

 

Leran kastades och skvättes, det tog inte långt tid för vi båda var dränkta från topp till tå. Jag kunde till och med känna gruskorn i min sport topp och håret som lossnat från tofsen hängde i leriga strippor runt mitt ansikte. Jag spottade och fräste när jag lyckats få lite i munnen också, jag kastade en sista gång mot Justin innan jag trött satte mig ner. När jag redan var hel täckt av lera såg jag ingen anledning att inte kunna sitta i leran, Justin gjorde likadant och det droppade om hans shorts och hans hår stod på sned, även det fyllt av lera och grus. Min kind smärtade och dunkade.

”we better get back” mumlade han efter en stunds tystnad och jag nickade.

Vi reste på oss och leran rann och droppade från våra kläder och hår, vi tog oss ut till vägen igen och följde den tills vi kom till en annan stig som gick in i skogen. Justin såg frågande på mig och jag ryckte på axlarna innan jag tog täten in på slingan, efter fem minuters gående öppnade sig skogen och vi kom ut på baksidan av huset. Jag såg glatt på huset och tillsammans med Justin gick vi runt, på gräsmattan stod alla i en klunga och de pratade högt med varandra.

”THERE THEY ARE!” skrek någon och allt prat dog genast ut.

”where the fuck have you been!?” röt McClain och bröt sig loss från gruppen och kom sedan med raska, arga steg mot oss. Jag såg förvånat och en aning skrämt på honom samtidigt som han närmade sig.

”we got lost” svarade jag lågt.

”careless!” röt han och drog handen genom håret. ”and why are you covered with mud?” frågade han som om att nu var första gången han såg att det inte fanns en ren fläkt på våra kroppar.

”ehm… long story” svarade Justin.

”well, go and clean up then” sa han och viftade med armen, vi nickade innan vi fort gick mot huset.

Vi skiljdes åt, åt ett varsitt duschrum och jag gick fram till handfaten, nu för första gången jag fick se hur hemsk jag såg ut. Mitt hår var rufsigt och leran hade torkat, mitt ansikte var bajsbrunt och jag kände hur huden kliade på mig. Dörren till duschrummet öppnades och in kom Chloé, Joanna och Lea med stora ögon, jag log snett mot dem.

”what happened to you guys?” frågade hon och tog ett steg mot mig.

”well, I don’t know if you noticed that I stopped running suddenly?” frågade jag henne men hon nickade. ”I noticed, but I thought you would catch up again”

”Justin got sweat in his sore and it burned” började jag och flätade samman mina fingrar. ”so I was just going to check if he was okay and when we were going to run again we saw that you all were gone. So we have been walking around in the woods for a long time until we ended up at a mud puddle. That was when we started fighting and I kind of... throw some mud at him and it ended in war” jag ryckte på axlarna och såg på deras förvånade ansiktsuttryck innan de började skratta.

Jag flinade roat och Joanna la händerna över sin mage samtidigt som hon skippade efter andan, Lea låg på marken ihop rullade till en boll och skrattade ner i kaklet, Chloé stod halvt hängde på handfaten medan tårarna rann längst hennes kinder.

”glad I amuse you” sa jag och Chloé var den första som slutade skratta.

”okay, that was a funny story that will be retold for a long time” sa hon och torkade sig om kinderna och under ögonen. ”but now, we need to get you out of this clothes” sa hon och granskade mig från topp till tå. Jag nickade instämmande och drog av mig munkjackan och släppte den till marken, klädesplaggen fram till mina joggingbyxor gick fin, fint och de alla hjälpte mig att dra.

Men byxorna var envisa och sög sig fast i mitt skinn, jag hoppade runt på ena benet medan de försökte dra. Jag sträckte ut handen för att gripa tag i något att hålla emot mig och jag såg inte att det jag grep tag i var handtaget till dörren så när tjejerna ryckte till flög jag med och dörren öppnades. ”oh my god, this is ridiculous!” utbrast jag och satte mig upp då jag hade stupat i golvet tillsammans med tjejerna.

”are you okay?” jag såg genast upp och såg Justin stå i dörröppningen med ett roat leende och armarna i kors över bröstet. Han var ren och hans hår blött, han var iklädd ett par mjukisbyxor och en enkel vit t-shirt.

”no!” klagade jag. ”my pants won’t come off!” han skrattade innan han gick fram till mig, för tillfället orkade jag inte bry mig om att jag satt i endast underkläder. Justin kilade in sina långa fingrar mellan mitt skinn och byxorna och drog sedan till, ett slags smackande hördes och byxorna åkte av.

Jag sken upp i ett stort leende och sparkade av mig byxorna. ”thank you” sa jag och sken glatt mot honom.

”you are welcome” svarade han och såg upp och in i mina ögon, jag tittade tillbaka och fortsatte le.

”I’m gonna let you shower” sa han sedan och reste sig fort och lämnade rummet.

Han stängde dörren efter sig och jag klev upp från det kalla kakelgolvet innan jag slängde in byxorna i en utav duscharna när resten av mina leriga kläder låg. Jag vände mig sedan om mot tjejerna för att tacka dem för deras hjälp och att jag klara mig själv härifrån men såg istället frågande på deras hemlighetsfulla leenden.

”you know, you guys would make a pretty, adorable couple” sa Chloé, Joanna och Lea fnissade innan dem gick förbi mig och ut ur duschrummet. Jag skulle precis protestera när hon höjde handen.

”I’m just saying! Now, shower” sa hon sedan innan hon log mot mig och även hon lämnade rummet, jag blev stående ensam kvar och tänkte över det hon sagt. Jag log för mig själv innan jag gick fram till ena duschen och drog för draperiet och satte på vattnet.

 

*

 

Efter en halvtimme hade jag fått ur all lera ur håret och luktade nu hallon från min tvål och fräscht, ett par mjukisbyxor och ett linne låg på handfatet tillsammans med ett par underkläder. Jag log tacksamt över Chloé hjälpsamhet och klädde fort på mig, jag drog upp mina mjukisar så de slutade vid knäna så att jag sedan kunde skölja mina joggingkläder rena.

Jag tog sedan mina kläder och gick ut med dem för att hänga upp dem på tvättlinan så de kunde torka under natten. ”clean and fresh, I see” jag vände på huvudet och såg Justin stå lutad mot trädet som linans ena ände var fäst i, jag log snett.

”yes” svarade jag och tog tag i mitt linne och hängde den bredvid mina byxor.

 

”why can’t they get together already?” frågade jag till allmänheten som nu var Chaz, Ryan, Joanna, Ashley och Nolan. ”I mean come on, just look at them” fortsatte jag och pekade med armen mot dem, Olivia hängde upp sina kläder på tvättlinan samtidigt som hon pratade med Justin som stod lutad mot trädet, dem skrattade och log mot varandra.

”cause they are both extremely stubborn” svarade Ryan och såg bort mot dem.

”but can’t they see that they are perfect for each other?” insisterade jag.

Joanna och Ashley fnissade. ”we can, but they can’t” svarade Joanna.

”gosh, they are stupid” svarade jag men log ändå snett och vände mig om igen.

 

Jag ställde hungrigt ner min tallrik på bordet och skulle precis sätta gaffeln i min korv när McClain ropade efter både mig och Justin. Jag vände mig om för att titta på honom där han satt vid bordet bredvid, han ryckte på axlarna och vi reste på oss för att lämna matsalen.

McClain stod vid dörrarna som ledde till duschrummen och han såg varken glad eller arg ut, jag kliade mig osäkert på armen samtidigt som vi närmade oss honom.

”yes, coach?” frågade Justin.

”you know, we got really worried for you two today” svarade han och jag bet mig i läppen.

”and because of your carelessness I have a task for you to deal with” 

 

 

"yes, coach?"

 


 


LEEEEEER KRIG! yey, fun, fun, fun! hahahah xD 

nu fick ni reda på hur de andra tycker oxå, blev dessutom ett långt kapitel

nästan uppåt 3000 ord! :) länge sedan ett kapitel blev så långt. 

vad tycks!? KOMMENTERA!

om jag får många kan jag till och med skriva ett till ikväll. ;)

så det är lite upp till er, men mest till mig! vill oxå tacka för dem jag har fått, 

ni är BÄST! :DDDDD


Skriven av: Ebba

Hahahahahah leer krig hhahahhaah fett kul!!! Meeeeeeeeeer snälla meeeeeer limpan!!!!

2012-08-12 @ 20:19:50
URL: http://Lifeasebba.blogg.se
Skriven av: Lisa

Snälla meeeeer!! Det e sjukt bra!

2012-08-12 @ 20:38:02
Skriven av: Alexandra

HAhaha ;) Super bra! MERA! :D

2012-08-12 @ 20:43:00
Skriven av: Anonym

aww så gulliga! meeeeeeeeeeeeeera

2012-08-12 @ 20:51:22
Skriven av: Amanda

Jätte bra men jag fattar inte... ( Egelska är mitt sämsta ämne.. ) :'C
Men somsakt du är jätte duktig! :)

2012-08-12 @ 20:54:03
Skriven av: Amanda

Jätte bra men jag fattar inte... ( Egelska är mitt sämsta ämne.. ) :'C
Men somsakt du är jätte duktig! :)

2012-08-12 @ 20:54:32
Skriven av: Erica

Jag kan nästan se dom framför mig när dom säger: yes coach!!
Haha, du skriver så otroligt bra ;)
You maken me crazy!

2012-08-12 @ 20:57:19
Skriven av: Anonym

mer mer mer du skriver så sjukt bra om jag kunde skriva lika bra som du skulle jag ha fått högre betyg i Svenska än det jag fick förra terminen :D

2012-08-12 @ 21:00:16
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-08-12 @ 21:09:44
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: moooooa

suuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeer!
Duu är så duuuuktig!! <3

2012-08-12 @ 21:11:14
URL: http://justinnovells.webblogg.se
Skriven av: Fanny

Jättebra! Snälla ett till idag? :'D

2012-08-12 @ 21:21:55
Skriven av: Annie

Jättebra,meeer!:D

2012-08-12 @ 21:22:58
Skriven av: Anonym

Grymt bra!! :D:D

2012-08-12 @ 21:24:26
Skriven av: Linnea

Jag håller defenetift med Chloe, dem är menade för varandra! Men jag äslakr att det är som det är, att dem nu i början är så här!! :) Det finns inte ord som kan beskriva hur bra den här novellen är! GRYMT!:)

2012-08-12 @ 22:07:48
Skriven av: Anonym

Min dator hackade och så skickade den fler komentarer!

2012-08-12 @ 22:09:01
Skriven av: Anonym

Såååååååbra!!

2012-08-12 @ 22:46:52

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback