Kapitel 22 - No, Not That Kind Of Favor

Två timmar senare låg vi nerbäddade bland täckena och pratade om gamla minnen och andra saker som bara slumpmässigt kom in i samtalet. Vi pratade om Melindas relation med sin kille när jag driftade bort och somnade, natten innan hade jag inte heller fått speciellt mycket sömn och tack vare Chloé hade jag inte sovit mycket på bussen heller. Resultat – Jag helt slut. 

 


 

En gäspning som nästan fick mina käkar att gå ur led slank ur min mun innan jag sträckte på mig i sängen och gjorde ett typiskt morgon ljud. ”Cornelia, Melinda” mumlade jag för att få dem att vakna, trött satte jag mig upp och såg mot nattduksbordet där min väckarklocka stod.

10.30 visade klockan och jag gäspade ännu en gång, hur länge jag hade sovit visste jag inte då jag absolut inte hade någon aning om när jag hade somnat igår kväll. Jag puffade svagt på Cornelias höft som stönade till svar, sömndrucket gnuggade jag mig i ena ögat medan jag knuffade på Melinda som är tusen gånger enklare att väcka. Hon slog upp ögonen och gäspade medan hon såg sig om.

”vad är klockan?” mumlade hon och kramade kudden.

”halv elva” svarade jag och la mig ner mot kudden igen, Cornelia mumlade något innan hon vände sig inåt i sängen mot mig och till min förvåning var hennes ögon öppna.

”god morgon” mumlade hon innan hon gäspade och fick oss att gäspa, jag skrattade när tårarna trängde fram.

”jag är hungrig” sa jag sedan och min mage kurrade instämmande. Vi tog oss ur den varma sängen och tassade ner i köket där det var folktomt. Jag öppnade kylskåpet och tog fram allt som man kunde tänka sig äta till frukost, plus bröd och o’boy från skafferiet.

Till en början åt vi vår frukost under tystnad innan småprat fyllde köket och solens strålar letade sig in genom köksfönstret och bländade mig. ”ser ut som att vi kan sola lite idag” sa jag och de båda sken upp i ett varsitt leende.

”hi girls” hälsade Stan när han kom in i köket, Melinda och Cornelia hälsade artigt medan jag förblev tyst och åt på min macka.

”I was wondering if you, three, could help me with a thing?” frågade han sedan.

”if you think I will shovel cow dirt then you are wrong” varnade jag fort men Stan flinade roat.

”no, not that kind of favor” svarade han försäkrande och jag satte mig ner på stolen igen.

”then what?” frågade jag och tog en tugga av min macka.

”my car needs a wash” sa han enkelt och jag var precis på väg att protestera, att vi knappast skulle spendera dagen i att göra något så tråkigt som att tvätta en bil.

”of course, you get some money for it” sa han fort, jag stängde munnen igen och såg sedan snabbt på Melinda och Cornelia som antingen log gillande eller ryckte nonchalant på axlarna.

”okay” svarade jag.

”wonderful” svarade han muntert och gick ut ur köket igen.

 

*

 

”are you kidding me!?” utbrast jag när vi en halvtimme senare stod ute på gården iklädd bikinis och i mitt fall en t-shirt, Melinda ett par shorts. Framför oss stod den smutsigaste bilen jag någonsin sett, lera täckte i stort sett hela baksidan och smuts och damm tänkte framrutan.

Om man bortsåg från leran och smutsen var det annars en ganska redig bil, okej att köra runt i.

”well, you and Victor will need something to drive in when you get your license” svarade Stan och ryckte på axlarna, jag stirrade förvånat på honom.

”what?” utbrast jag. ”is… this?” frågade jag och han nickade med ett varmt leende.

”han försöker så bli godkänd i min bok” sa jag till Cornelia och Melinda när Stan hade lämnat oss med tre hinkar vatten och sopa tillsammans med gula svampar. Vattenslangen låg en bit i en hög, de skrattade och log roat.

”tja, jag tycker han gör ett bra jobb” svarade Cornelia och puffade mig retfullt i sidan, jag kunde inte undgå att le. Med en suck doppade jag svampen i min hink och vred sedan ut vattnet över bilens motorhuv, leran som stelnat löstes upp igen och blev till en sörja.

”usch” klagade jag över leran som jag skrapade av bilen.

”det luktar bajs” stönade Melinda som stod vid bilens baksida och jag skrattade.

”men vi sköljer den först för att få bort leran” sa Cornelia och gick bort mot vattenslangen.

 

*

 

Löddret täckte hela bilen, min t-shirt hade blivit genomskinlig och det slutade med att jag drog av mig den istället. Skummet satt även på delar av mina ben och mage.

”gah, jag når inte” utbrast jag när jag försökte komma åt uppe på bilens tak, jag suckade innan jag försiktigt klev upp på bilens huv innan jag gled upp på taket och kunde lätt tvätta rent där uppe.

”du är galen” skrattade Melinda som tagit av sig sina shorts då dem blivit minst lika blöta som min t-shirt då vattnet inte bara sprutat på bilen utan också på oss.

”I was born happy, not normal” svarade jag och hon skrattade igen.

Jag ställde mig upp på taket och stod en stund och såg ut över gården, den låg tyst men jag antog att mamma befann sig någonstans på baksidan, Stan med sina kor och Victor med sina vänner på stranden eller liknande.

En bil fångade min uppmärksamhet, den körde in på parkeringen framför huset och jag kände inte igen den med det gjorde Cornelia. ”här kommer Justin” sa hon och jag sken genast upp i ett glatt leende. Justin tillsammans med Chaz, Ryan och Chloé klev ur bilen och jag vinkade glatt innan en hård stråle med kallt vatten träffade mig och jag skrek till. Fort skyddade jag mitt ansikte med armarna och skratt spred sig över gården.

”okej, okej, jag fattar! Ni kan sluta nu!” skrek jag och vattnet slutade genast spruta på mig, det droppade från min kropp och ner på bilen. ”ni två får härmed sova på balkongen” sa jag ner mot Melinda och Cornelia som flinade oskyldigt.

”what? Varför? Vi har inte gjort något?” försökte Melinda men skrattade tillsammans med Cornelia.

”Olivia, why are you standing on the roof?” Chloé fråga fick mig att komma ihåg våra besökare.

Jag log roat. ”I wasn’t tall enough to reach so this” svarade jag och pekade där jag stod för att demonstrera. ”was my solution” hon skakade roat på huvudet.

Min blick vandrade över till Justin där han stod med armarna över bröstet och log mot mig med glittrande ögon samtidigt som hans blick gled över min kropp innan han såg in i mina ögon.

”what are you guys doing?” frågade Chaz.

”milking a cow” svarade jag ironiskt och alla skrattade medan Chaz himlade med ögonen. 

 


 

orkar inte leta efter bilder, sorry.. :/ blev inte långt heller men känner att en huvudvärk börjar

dunka i mitt huvud så detta är vad jag lyckades få ihop. vill inte förlora läsare så... 

men vad tyckte ni?? hoppas ni inte tycker jag är jättedålig som plötsligt börjar med 

jättedålig uppdatering o skriver dessutom såhär korta kapitel. men slutade som sagt 15.50 idag

o kom inte hem för än runt 19. men, men, livet ä tufft ibland.

kommentera, dem betyder verkligen allt för mig! ♥


Skriven av: Ebba

Hahahhaha milking a cow!!! Hahah dööör snälla meeeeer!!

2012-08-24 @ 23:06:02
URL: http://Lifeasebba.blogg.se
Skriven av: madde

Sjukt grymt jao! Haha, men... Gah.. I don't even know what to say... You make me speechless! And don't even ask why I randomly started to write in engelska... Haha, men grymt. Punkt.

2012-08-24 @ 23:20:48
URL: http://youknowthagurl.blogg.se
Skriven av: Annie

jättebra! :)

2012-08-24 @ 23:22:28
Skriven av: Ronja

Jag kommenterar!! :D Det var awesome!

2012-08-24 @ 23:32:49
URL: http://simpleaswords.blogg.se
Skriven av: Anonym

Hahah jättebra!! :)

2012-08-24 @ 23:46:16
Skriven av: Jssmn

Sååååååå bra!!!! :D Mer girl!!! :D

2012-08-25 @ 00:14:34
URL: http://jssmn.blogg.se
Skriven av: Felicia

Jag älskarrrrrrrrrr det! AHAHHAHAHAHAHAH Justin baa kollar på henne, hon ba yes, alla ba wohohohohohohohohohohohohoh, ehm, ehum... Bra kapitel... Heheheheh, I'm out!

2012-08-25 @ 10:22:54
URL: http://specialnovells.blogg.se/
Skriven av: Becka

Grymt bra! :)

2012-08-25 @ 13:08:49
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Hanna

i like big buts. orkar inte skriva ngt sammanhängande. det var bra. puss o kram.

2012-08-25 @ 13:26:52
Skriven av: Zandra

Grymt bra :D

2012-08-26 @ 04:07:59

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback