Just An Ordinary Girl - Kapitel 67 - Part 2

 
Previous: ”okej, såhär är det… jag kan inte sluta tänka på dig, jag ser dig hela tiden. I allt, överallt” sa han medan han tog två steg mot mig. Nu var det knappt en meter mellan oss och jag stod som förstenade och slogs med mig själv.

Mitt huvud sa åt mig att springa, tänk på din familj! Dina vänner! Men mitt hjärta sa åt mig att stanna, du älskar honom, du vet att du inte vill springa!

”jag ha blivit galen av alla frågor som inte har några svar. Vad gjorde jag för fel? Vad hände? Vart gick det snett?” sa han och tog det lilla steget fram så vi stod endast några centimeter från varandra. Jag tittade upp i Justins hasselnötsbruna ögon som nu såg kolsvarta ut, så fina… vad gör du?! Spring! Skrek en röst inom mig men jag kopplade bort den och fortsatte stirra in i hans ögon.

”jag har saknat dig” mumlade han innan han böjde sig ner men stannade tveksamt några centimetrar från mina läppar.

 


 

 

Arms Of A Woman by Amos Lee
 

Hans läppar var så nära, men jag kunde inte… Jag drog mig ifrån och han såg besviket på mig.

”spring en bit bort på gatan och sen runt, så öppnar jag på baksidan” viskade jag till honom.

”Justin, jag sa att du skulle lämna mig ifred! Jag vill inte se dig mer!” skrek jag sedan åt honom och sprang mot ytterdörren, jag låste upp och smällde igen dörren. Jag sprang sedan fort till veranda dörren och öppnade den, jag sträckte ut handen och fann kläder.

Jag tog ett grepp om klädesplagget och drog in Justin i huset. Jag sprang fort och låste överallt, hissade ner gardinerna och tände små lampor. När jag var klar vände jag mig med andan i halsen mot Justin som såg förvirrat på mig.

”varför? Vad är det som hemsöker dig?” frågade han. Jag funderade en stund, skulle jag berätta för honom eller inte?

”ehm… jo… det är en sak jag behöver berätta” sa jag och tog tag i hans hand. Han flätade fort samman våra fingrar som han alltid gjorde förut. Jag såg ner på våra händer och log lyckligt. Jag drog med honom in i köket och vi satte oss i en varsin stol utan att släppa varandras händer. Jag tog ett djupt andetag.

”jo, såhär…” började jag och kände hur resten av orden fastnade i halsen. ”att…”

”du kan berätta, det är ingen som kommer skada dig!” sa Justin och tittade mig ärligt i ögonen. Jag kände hur jag blev tårögd.

”nej, inte fysiskt. Men psykiskt” mumlade jag och han tittade oförstående mot mig.

”vad menar du?” frågade han. Jag tog återigen ett djupt andetag och började berätta allt från början. Från och med det första smset jag fick på hans turné, till mitt hemska tal till honom.

”och du ska veta att jag inte menade dem sakerna! Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra!” sa jag och nu rann tårarna nerför mitt ansikte. Justin såg något chockat men vänligt på mig. Jag fortsatte berätta om den senaste månaden där mina föräldrar försvann, allt blev ett helvete och sedan om smsen jag hade fått nyligen.

”men har du polis anmält det?” frågade Justin allvarligt och jag nickade.

”men de tog mig inte seriöst, de såg inga hot i dem. Och när jag försökte visa dem smset där han/hon faktiskt hotade med att döda min familj så kunde jag inte hitta det, det var som bort blåst och jag letade genom min inkorg minst tjugo gånger” sa jag förtvivlat.

"men tror du att det är samma person som skickar smsen som mördade din syster?" frågade han sedan varsamt.

"jag vet inte. Men om det är det så är han-"

"en fitta!" fyllde Justin i argt, hans ordval överraskade mig så mycket att jag bröt ut i skratt. Jag la överkroppen på bordet och skrattade så jag fick ont i magen.

"ja, ehm... en fitta" instämmande jag när jag hade lugnat ner mig och torkat tårarna. Sedan blev det tyst och jag satt och granskade våra sammanflätade fingrar.

"jag har saknat dig också" viskade jag sedan. "jag har saknat dig när det behövdes någon som kramade mig eller sa att mig att det skulle bli bra till slut. Men som tur var hade jag Tess" babblade jag på med.

"saknar du henne mycket?" frågade han försiktigt, jag såg på lampan som stod på bordet innan jag vände blicken mot honom.

"varje dag, det går inte en minut utan att jag tänker på vad hon skulle ha gjort i olika ögonblick. Men samtidigt så vet jag att hon har det säkert bra där uppe, ritar professionella teckningar, äter hur många mackor som helst och sätter upp affischer på dig överallt" sa jag och Justin skrattade svagt vid det sista.

"men vad ska du göra åt personen?" frågade han sedan och jag ryckte på axlarna.

"vet inte än" svarade jag. "men något som göras, för jag kan inte leva såhär" Justin såg mig djupt i ögonen och jag kunde se att han ville ha mig tillbaka lika mycket som jag ville ha honom tillbaka. Men med "den dolda" hak i häl så kunde aldrig ett förhållande mellan oss två fungera.

"men nu vet du och nu vet du varför" sa jag och han tittade sorgset på mig.

"nu vet jag" sa han tyst, jag ställde mig upp och drog med honom bort till veranda dörren. Jag vände mig om mot honom innan jag öppnade dörren för att släppa ut honom. Jag ställde mig på tå och pressade mjukt mina läppar mot hans i några sekunder innan jag släppte honom och backade ett steg. Jag kände hur jag ville ha så mycket mer än den ynka kyssen men tog i med allt jag hade för att motstå.

"god-" hann jag säga innan Justin släppte taget, tryckte upp mig mot väggen och pressade sina läppar hårt mot mina. Jag stod stilla i några sekunder i chock innan jag kysste honom tillbaka. Jag flätade in mina fingrar i hans hår, han la sin ena hand vid min korsrygg och den andra vid min svank för att pressa min kropp närmre hans.

Jag kände hans tunga mot mina läppar och öppnade munnen för att möta den med min egen. De hårda kyssarna gick till hungriga, intensiva kyssar som ville ha mer och mer av den andra.

Jag drog ner hans jacka från hans axlar och drog sedan av den helt och släppte den på golvet. Justins händer gjorde samma sak med min jacka innan han händer grep tag i mitt linne och började dra upp den över min mage. Han drog den över mitt huvudet innan han kastade iväg plagget, jag kunde se hur han granskade min överkropp innan han tryckte sina läppar mot mina igen.

Jag började knäppa upp knapparna i hans skjorta och slet nästan av honom den. Mina fingrar smekte över hans mage som så många andra gånger och någon gång under detta hade vi börjat gå mot trappan och vi ryckte båda till när vi stötte emot trappstegen.

Fumligt och kyssandes tog vi oss upp för trappan till övervåningen, med mina armar runt hans nacke kysste jag hans läppar med sådan passion att jag trodde jag skulle explodera snart. Vi fann mitt rum och även min säng, jag knäppte fort upp knapparna i mina jenas innan Justins kropp pressades som min igen i sängen. Han drog ner mina jeans och mina fingrar vandrade ner till hans byxlinning och knäppte upp knappen i hans jeans. Han fick av sig byxorna och vi rullade runt så jag hamnade ovanpå honom, hans händer gick runt till min rygg för att knäppa upp min bh. Han slängde den på golvet och hans händer smekte över min överkropp, men gick sedan ner till min troskant. Vi fick av oss underkläderna och jag kunde känna hur han var hård under mig.

Vi rullade runt igen och vi började andas djupare och tyngre när det närmade sig, Justin avbröt kyssen för titta på mig innan han trängde in. Jag stönade ljudligt efter ett tag när jag inte kunde hålla inne njutningen längre och pressade mig sedan hårdare mot honom. Jag kunde känna hur han trängde in djupare och hårdare i mig.

"jag älskar dig" fick jag fram i ett andetag och kysste honom.

Svettiga låg vi bredvid varandra och något utmattade efter det som just hänt. Jag följde konturerna utav honom och log lyckligt, jag hade saknat honom. 

Jag hade saknat hans läppar som alltid kysste mig med kärlek och ömhet men samtidigt med en sprudlande passion. Jag hade saknat hur hans kropp pressas mot min när vi inte fick nog utav varandra utan bad bara om mer. Jag hade saknat hans mjuka tunga som masserande mig egen i en stark åtrå. Jag hade saknat hans mjuka och lena händer som varsamt smekte min hud och fick mig att få gåshud av behag.

Jag rullade upp på honom och tittade ner i hans ögon som utstrålade inget annat än lycka. Jag kysste varsamt hans läppar innan jag la mitt huvud på hans bröst.

 

*

 

Jag vaknade på morgonen utav att mobilen på mitt nattduksbord vibrerade ljudligt, bredvid mig mumlade Justin i sömnen men vaknade inte. Jag såg på honom, på hans rufsiga hår och på hans bara överkropp. Jag log stort vid minnet av kvällen. Sedan sträckte jag mig trött efter mobilen och låste upp den. 

 

Från Okänd: 

"Har Tess. I skolan. Död inom en kvart"

 

 

Jag sprang för allt jag hade mot skolan, jag såg hur skolan närmade sig och ökade takten ännu mer. Jag nådde dörren med andan i halsen och drog upp den, jag kom in i byggnaden och möttes av tystnad. Jag gick ut i den stora korridoren och såg längst båda sidorna men fann inget, jag bestämde mig för att titta i matsalen först så jag satte av med snabba steg bort mot dubbeldörrarna som ledde in till matsalen.

Jag knuffade upp dörrarna och flämtade till av det jag möttes av, i mitten av rummet satt Tess på en stol. Hennes armar och ben var fastbundna vid stolen och hennes huvud hängde ner på hennes bröst. Jag kunde se att hon hade blod i ansiktet och på kläderna. Jag sprang fort fram till henne och hoppades för allt i världen att jag hon levde. Jag kom fram och skakade henne förtvivlat.

”Tess, du måste vakna!” sa jag panikslaget. ”du får inte lämna mig” till min lycka stönade hon. Hon levde! Men inte värst länge till, tänkte jag och såg på de hemska skärsåren som pryde hennes armar och hennes mun var täckt av blod. Jag började fort ta bort repen från hennes fötter och armar men avbröt när en mansröst gen genom rummet.

”är det inte Daphne McCartney?” frågade den, jag svängde fort runt för att se en figur som stod i dörröppningen men med ansiktet i skuggan. Så ”den dolda” är alltså en kille…

”vem är du?” frågade jag argt. Killen suckade innan han steg ut i ljuset och "den dolda" visade sig vara den jag minst anade. 

 


 

ni vet inte hur awkward det är för mig att ni sitter och läser om det jag precis har skrivit....ehm... hehehe...

men jag hoppas att ni tyckte om det! eh... thehe... :)

 

men vad tror ni händer nu? vem är personen? kommer de Tess dö eller kommer de båda möta döden tillsammans? vad tycks? kommentera ! :)


Skriven av: Ebba

Va braa linn ;-) tess får inte dö !! Jag sätter 5000 tusen på att det är Derek eftersom hon gjorde så han blev utkastad från dansen ;-)

2012-01-08 @ 13:24:55
Skriven av: Emelie

Aa Linn, Tess får inte dö.

Och jag håller med Ebba. Den är säkert Derek.

Awesome Linn, nu vill vi ha ett till :D

2012-01-08 @ 13:29:57
Skriven av: Anonym

OMG, fett bra linn, äntligen... ;)

Jag har en idé om vem det är, antingen Derek eller en annan jag tror!

2012-01-08 @ 13:32:47
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Johanna

GRYMT BRA!

DET ÄR DEREK, DEREK, DEREK!!!

2012-01-08 @ 13:35:23
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Lina

Så grymt bra!

Jag tycker det va bra att hon berättade för justin. Men Tess får inte dö!!

2012-01-08 @ 13:45:48
Skriven av: Anonym

Tess får inte dö, inte Daphne heller! hoppas Justin vaknat och att hon typ lämnade sin mobil hemma och att han läser smset och kommer dit!

2012-01-08 @ 13:50:37
Skriven av: Anonym

Tess får inte dö, inte Daphne heller! hoppas Justin vaknat och att hon typ lämnade sin mobil hemma och att han läser smset och kommer dit!

2012-01-08 @ 13:51:37
Skriven av: Anonym

förresten, vem är Derek? hehe, kommer inte ihåg:s

2012-01-08 @ 13:54:45
Skriven av: Felizia

OMG! ASSÅ :D JÄVLA AMAZING! :D

2012-01-08 @ 14:26:11
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Skriven av: Erica

Asså jag hade aldrig klarat av allt det där... Alltså se sin bästis så där, inte sexet. Hahaha xD

2012-01-08 @ 16:13:56
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Hannah

AHAHAHAHAHAHAHAH !!

mycket bra. ;P

2012-01-09 @ 21:15:11

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback