Between Heaven And Hell - Epilog

Snön singlade ner lugnt och stilla, snart anslöt sig fler snöflingor tills de mjukt landade på den redan snöbetäckta marken. Himlen var djupt mörkblå och stjärnorna gnistrade på den molnfria skyn, en stjärna blinkade till lite extra och jag log.

   ”Hej Sunshine” viskade jag.

   Brasan sprakade hemtrevligt i bakgrunden och jag drog filten tätare runt min kropp. Julen närmade sig här i LA och ett halvår ungefär hade gått sedan jag behövt säga hejdå till min familj. Allt hade nu lugnat ner sig och sakta återgått till det normala, Pattie tillsammans med sina föräldrar hade börjat vänja sig vid tanken och acceptera att jag är slash var en ängel.

   Chaz och Ryan hade dock varit snabbare och frågat miljoner frågor som kom från dåliga teorier dem hade, men jag hade svarat dem och fått ett skratt utav det. Justins crew hade haft i stort samma reaktioner som de andra, chockade och rädda. Men med Justins stöd och förklaring på varför detta inte förändrade något hade de inom sin tid kommit över det och börjat slappna av i min närhet. Jag andades ut och min andedräkt bildade ånga på fönstret, jag ritade frånvarande med fingret mot glaset tills det försvann.

   Dörren öppnades i hallen och jag ryckte häftigt till då jag suttit i min egen bubbla, jag såg upp och snart uppenbarade sig Justin i dörren med ett glad leende och rosiga kinder.

   ”Hey babe” sa han och gick fram till mig för att sedan böja sig ner och ge mig en snabb kyss.

   ”Hur har det varit?” frågade jag, hela dagen hade han spenderat i att åka runt för olika intervjuer. Något som jag visste han tyckte var tråkigast med sin karriär, speciellt då alla reportrar ställde samma frågor.

   ”Okej” svarade han och jag log snett mot honom. ”hur har din dag varit?” frågade han sedan och satte sig bredvid mig innan han drog in mig i sin famn. Hela dagen hade jag suttit vid datorn för att läsa genom olika hemsidor för olika skolor. Collage hade aldrig varit något vi hade tänkt att vi skulle gå på men sedan mitt öde fick ändrade planer så fick även min skolgång det.

   ”Sådär, det är mycket att välja på” sa jag och Justin skrattade mjukt.

   ”Du kommer hitta rätt skola ska du se” sa han och borrade ner sitt huvud i mitt hår.

   ”Men jag vill inte ens göra det här, jag hatar skolan!” utbrast jag med gnällig ton vilket fick Justin att skratta ännu en gång.

   ”Säg mig någon som gillar skolan, på riktigt?” frågade han och lutade sig bak och såg på mig med höjt ögonbryn. Jag fnös och försökte hitta någon som jag visste älskade skolan.

   ”Det… finns säkert... någon” svarade jag tillslut, Justin skrattade innan han böjde sig ner och kysste mig. Jag besvarade snabbt kyssen samtidigt som jag flätade in mina fingrar i hans hår, han la en hand på min svank och den andra mot min korsrygg för att sedan trycka min kropp mot hans.

   Han lät sedan händerna glida längst mina sidor och ner till mina höfter då han försiktigt lyfte mig för att sedan sätta ner mig i hans knä. Gränsle över hans höfter svepte jag med min tunga över hans underläpp för att meddela vad jag ville. Han öppnade fort munnen och mötte min tunga med sin.

 

Justin rullade av min svettiga kropp och hamnade på den mjuka mattan jag redan låg på. Jag andades andfått in och ut efter det som just hänt, brasan brann fortfarande i den öppna spisen och skuggorna dansade över våra kroppar. Jag la mig på sidan och kysste fort hans axel innan jag hävde mig upp på ena armbågen och såg ner på honom. Han log tillbaka mot mig innan han smekte min kind med sin tumme.

   ”Jag älskar dig”

   ”Jag älskar dig också” svarade jag och la mig ner på hans bröst.

Jag såg in i eldens skarpa färger, en blandning mellan vit, orange, rött, blått och gult. Elden som skapade olika former om man bara tittade tillräckligt noga, vilket de flesta inte gjorde och aldrig fick upptäckta eldens riktiga skönhet. Jag vred mitt ansikte mot Justins och såg att han blickade upp i det vita taket.

   ”Vad är det?” frågade jag försiktigt. Genast rycktes hans ögon till mina, han log snett mot mig innan han la en arm runt min midja.

   ”Jag bara älskar dig så fruktansvärt mycket”

 


 

o där var det slut. :/ NU SÄG MIG! vad tyckte ni!? blev inget märkvärdigt slut, bara att de kommer hålla ihop forever and always. ;) OCH jag vet att det normalt inte snöar i LA men i LA som ligger i Linniland så snöar det! ahahahah. 

vad tycks????? FORTSÄTT KOMMENTERA, LOVE TO YOU! ♥


Skriven av: Ebbis

Awesome!! Men jag vill fortfarande det om chaz och chocklad och Ryan och WHAT?! Hahaha u know ;)) love it!!

2012-07-25 @ 21:29:14
Skriven av: Sara

GRYMT BRAA!! NOVELL längtar till din nästa novell:D

2012-07-25 @ 21:52:02
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-07-25 @ 22:33:39
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Bella

Grymt bra:D Novellen var en av dem bästa jag har läst och jag verkligen ÄLSKADE den men lite synd att den är slut nu men jaja:D Längtar som bara den tills nästa:D!!!!

2012-07-25 @ 23:26:29
URL: http://bellasboktips.blogg.se
Skriven av: Jenny

Jättefin avslutning på novellen!
Även om det är sorgligt att den nu är slut..
Men längtar till nästa novell!!!!
<3 <3 <3

2012-07-26 @ 01:25:32
Skriven av: Zandra

Grymt bra novell älskar den :) <3
Längtar till nästa :)

2012-07-26 @ 05:13:12
Skriven av: charlie greven

Åh längtar till nästa novell!

2012-07-26 @ 16:57:27
Skriven av: Jennie

Helt klart den bästa novell jag läst!

2012-07-26 @ 21:33:19
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se
Skriven av: Jennie

Helt klart den bästa novell jag läst!

2012-07-26 @ 21:33:22
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se
Skriven av: Hannah

Sjukt bra. Älskade hela novellen! Och deztiny!! Du är sjukt bra på att göra tjejernas karaktärer :P man älskar de alltid :DD

2012-07-27 @ 10:35:50
URL: http://Ericananny.blogg.se
Skriven av: Hanna

Älskade och njöt varenda sekund jag läste av novellen. Den bästa jag har läst faktiskt tror jag. Det är riktigt sorgligt att den är slut. Det var något annurlunda jämfört med de andra novellerna. Jag älskar denna novell. Skulle kunna läs den om om och om igen. En part 2 av denna novell kanske?:D<3

2012-08-09 @ 23:41:17
Skriven av: Hanna

Eller ska jag vara helt ärlig? Det är hemskt att novellen redan är
Slut. VARFÖR?! Ledsen Hanna

2012-08-09 @ 23:48:24
Skriven av: Emmyy<3

Asså jag började precis med att läsa ditt första kapitel i novellen och nu 2 timmar senare har jag läst ut alla!!
Jag satt och grät de senaste kapitlena så bra det var!!

Älskar ditt sätt att skriva på och älskar denna novellen!! <3

2013-05-02 @ 19:29:47
Skriven av: Alice

Du e så bra, kul med ngt övernaturligt:)

2014-10-20 @ 16:46:33

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback