Between Heaven And Hell - Kapitel 25

PREVIOUS:   Länge låg jag och vred mig i sängen, tankarna snurrade och min hjärna fick ingen ro alls. Jag stönade och drog bort täcket från min kropp, jag reste mig från sängen och öppnade försiktigt min sovrumsdörr. Jag satte eld på mina fingertoppar och gick genom korridoren, förbi vardagsrummet och bort mot Justins sovrum. Jag skulle få det sagt, jag fick ta konsekvenserna. Vad de än blev… Jag öppnade hans dörr och genaste hörde jag hur det rörde sig i sängen.

   ”Deztiny?” frågade Justin och lät inte det minsta nyvaken, kanske han också legat vaken?

   ”Jag måste prata med dig” svarade jag och stängde dörren bakom mig igen. 

 


 

Jag såg konturerna av honom sträcka sig mot nattduksbordet och ett svagt sken lös upp rummet från lampan han tände.

   ”Okej” svarade han något tveksamt och kisade lätt med ögonen av ljuset. Nervositeten sköljde över mig likt en våg och jag bet mig osäkert i underläppen. Bara säg det Deztiny! Få det överstökat.

   ”Jo, det jag ville prata med dig om var…” började jag men tystnade och började sedan på en ny kula. ”okej, jag vet inte vad kyssar betyder för er människor men-” babblade jag snabbt på med tills Justin avbröt mig.

   ”Oss människor?” frågade han roat men samtidigt förvirrat. Jag såg panikslaget på honom och kunde inte förstå att jag varit så oförsiktig och ivrig. Jag skrattade nervöst och han såg frågande på mig.

   ”Sa jag människor? Jag menade såklart män” sa jag och han nickade förstående. ”men i alla fall!” utbrast jag sedan då vi gled bort från rätt samtalsämne. ”med er män” sa jag och satte betoningen på män. ”om kyssar bara är något ni gör och sedan lämnar så är det tvärtom för mig mister. Det är inte lika slappt och betydelselöst, det är inte okej att köra med mig på det viset. Om det är så måste du berätta det för mig så jag inte uppfattar saker fel” medan jag pladdrade på hade Justin rest sig ur sängen och gått fram mot mig.

   Jag tystnade sakta och såg upp i hans ögon, han tog tag i en slinga utav mitt hår och satte den tillbaka bakom mitt öra innan han försiktigt la sin hand om min kind.

   ”Deztiny, aldrig att jag bara skulle kyssa dig för att det var roligt att driva med dig. Kyssen eller snarare kyssarna har betytt och betyder mycket, men jag förstår dem inte” sa han innan han tog ett djupt andetag. ”jag är kär i dig” sa han lågt men fortfarande med sin blick borrad in i min. ”och jag har varit det en tid nu, kyssen vid sjö var impulsiv och jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig utav den men…” lyckan sprudlade inom mig, han var inte en skitstövel!

   Han gillade mig lika mycket som jag gillade honom.

   Utan att bry mig om att han fortfarande pratade la jag en hand om hans nacke och drog hans ansikte intill mitt. Jag pressade mina läppar mot hans i en efterlängtad kyss och Justins ord blev kvävda av mun. Fort slutade han prata och istället la han sina armar runt min midja och tryckte mig närmre, jag la min andra arm runt hans nacke och lät min hand fläta sig in i hans hår. Jag svepte med min tunga över hans läppar och han mötte fort min med sin, plötsligt föll vi bakåt, eller framåt för min del, ner i Justins säng. Ett lågt skratt lämnade Justins läppar och jag flinade roat.

   ”Smidigt” mumlade jag och han skrattade igen.

 

 

En gäsp slapp ur min mun samtidigt som jag sträckte på min kropp så pass mycket att det knakade i lederna. ”aj” Justins hesa morgonröst hördes bredvid mig och jag vände förvånat på huvudet. Synen av honom fick nattens händelser och konversation att komma tillbaka och jag log stort mot honom.

   ”God morgon” sa jag istället och kurade ihop mig bredvid honom, han la sig på sidan så våra ansikten kom närmre.

   ”God morgon” svarade han med ett snett leende på läpparna.

   ”Så...” sa jag och drog ut på ordet och Justin såg roat på mig och höjde samtidigt på ena ögonbrynet.

   ”Vad vill du?” frågade han.

   ”Kan jag åtminstone få en ledtråd” sa jag och plutade med läppen mot honom, han skrattade och skakade lätt på huvudet. ”men kom igen! Är det något jag gillar att göra eller är det något du gillar att göra som du vill visa?” frågade jag och han såg på mig en stund.

   ”Du gillar att göra det, mer än mig” svarade han tillslut och jag gned mig fundersamt på hakan och Justin skrattade återigen åt mig.

   ”Hm…” sa jag. 

   Då jag inte visste mycket om vad som fanns att göra i LA hade jag absolut ingen aning om vad Justin hade planerat för dagen. Jag gäspade återigen innan jag drog bort täcket från min kropp och reste mig från sängen. En timme senare hade jag fått på mig en svart collegetröja med tryck, ett par snygga jeans och ätit en frukost som bestått av yoghurt som jag ansåg var lättast att svälja ner utan att kräkas.  Förväntansfull satt jag i Justins extremt häftiga bil, mina ögon hade enligt Justin nästan ploppat ur mina ögonhålor och hakan hade bokstavligen träffat marken.

   Men vad hade han förväntat sig när han öppnar garagedörrarna och där inne står det en Fiskar Karma bil, väldigt sällsynta. Dessutom hade han pimpat den genom att kroma bilen så att den såg ut som en åkande spegel, effektivt när det kommer till paparazzoerna och deras blixtar då de i stort sett får bilder på dem själva istället. Justin skrattade lågt åt mig och jag vände huvudet mot honom.

   Han hade på sig en svart tröja tillsammans med en svart jacka och jeans, på huvudet satt en ljusblå keps tillsammans med ett par Ray Ban solglasögon. Ett leende pryde hans läppar då han kastade en snabb blick mot mig innan han riktade den mot vägen igen. Bilen saktade ner och körde sedan in på en parkering framför ett gigantiskt, beige byggnad som det stod ”DYRDEK” men stora lila bokstäver. Jag såg undrande på byggnaden och hade verkligen ingen aning om vart han hade tagit oss, vart är vi!?

   Justin parkerade bilen och stängde av motorn, ännu mer förvirrad följde jag med honom ur bilen och stängde igen dörren. Jag drog ner mina pilotglasögon längre ner på nästippen och skannade av stället, seriöst vart är vi!? 

 


 

ni vet kanske vad det här är för ställe, andra kanske inte gör det.... ;) kapitlet är kort, därför ska det komma upp ett till ikväll. jaha, vad tror ni det där för ställe? vad tycks?? KOMMENTERA! ♥


ledsen att det inte kom något igår men jag drogade Pretty Little Liars. :P


Skriven av: Emelie

Jag vet, jag vet, jag vet.
Hihi, det här kommer bli roligt ;D

2012-07-02 @ 16:35:22
URL: http://justtwitter.blogg.se
Skriven av: Sandra

När kommer denna novell sluta ungefär? :)

2012-07-02 @ 17:50:42
URL: http://justinsmexybieber.blogg.se
Skriven av: Fanny

Jättebra! :'D

2012-07-02 @ 18:07:00
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-07-02 @ 18:47:53
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Jennie

MEN NEJ, du kan ju inte bara sluta sådär? Aja, tur att det kommer mer idag, haha!

2012-07-02 @ 19:21:40
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback