Kapitel 4 - We Meet Again

PREVIOUS:     ”I have played ever since I was five or six” hon drog imponerat på munnen medan hon nickade på huvudet. Jag log mot henne och satte in min jacka i skåpet. 

   ”You know, you should come to practice then. Maybe you can continue play with us” uppmuntrade hon med ett leende, jag gav henne en blick medan jag stängde mitt skåp. 

   ”Yeah, maybe I’ll do that” svarade jag och log tillbaka. 

 


 

En vecka hade passerat och det var nu helg igen, skolan hade gått bättre än jag förväntat mig och Chloé hade stannat vid min sida. Till min häpnad hade vi blivit vänner förvånansvärt fort och hon visade sig vara en otroligt glad och trevlig tjej. Jag öppnade ena ögat när jag hörde rasslet från tassar som närmare sig, jag log snett när jag såg Bambi komma springandes och grep tag i henne. Jag lyfte upp henne i knät och la mig till rätta i solstolen och njöt av solens varma strålar. Jag slöt ögonen och tänkte tillbaka på träningen som Chloé fått mig att delta ta i. Vilket skämt...

 

Ω

 

Jag drog på mig den andra fotbollsstrumpan och drog den över mitt benskydd i det unkna omklädningsrummet jag satt i. Det var ett vanligt omklädningsrum, vitt kakel, bleka träbenkar och äckliga duschar. Inget nytt men hemtrevligt på samma gång.

   ”Are you ready?” en glad Chloé kom in gåendes, i full utrustning och ett leende på läpparna.

   ”Yeah, just a minute...” svarade jag och drog fram till mina fotbollskor ur väskan. Snabbt knöt jag på dem på fötterna innan jag reste mig från golvet och log mot henne.

   ”Okay, so I just have to warn you... the girls like to talk” sa hon medan vi gick genom korridoren som ledde till ytterdörrarna, våra dobbar ekade mot golvet.

   ”What do you mean?” frågade jag förvirrat och rynkade på pannan.

   ”You’ll see” svarade hon med en suck samtidigt som hon öppnade dörren. 10 minuter senare fick jag svar på min fråga, tjejerna vägra hålla käften. Dem babblade och babblade samtidigt som tränaren hopplöst försökte ge oss instruktioner till övningen som skulle utföras. Jag stönade frustrerat och bet mig i läppen för att inte skrika.

   ”Girls, be quiet please. Listen...” Fredriks vädjande om tystnad fortsatte att bli ignorerad medan tjejerna enbart fortsatte sina konversationer om killar, smink och hår. Jag såg på Chloé som stod mittemot mig i ringen, hon himlade med ögonen och andades frustrerat ut. Är träningarna alltid såhär?

   Jag såg runt på mina blivande lagkamrater och kände hur jag kokade över deras brist på respekt gentemot tränaren, i mitt lag hemma i Sverige var det knäpptyst och om någon avbröt med något oviktigt fick den springa straffrundor runt planen. Vissa tyckte att det var hårt och elakt men hey, med den disciplinen ledde det till att vi vann dem flesta matcher vi spelade. Ett tjut lämnade en blond bruds mun och då rann min bägare över.

   ”Oh my god, SHUT THE FUCK UP!” röt jag och det blev genast tyst likt i graven innan alla förvånat vände blicken mot mig. En del av dem såg förolämpad på mig. ”what are you guys even doing here if you’re only going to talk about your freaking hair?” frågade jag och möttes av tystnad. ”what are you doing here if your focus aren’t here? Do you not want to get better?”

   ”Of course, we want to get better” snäste samma blonda tjej som tjutit, genast vände jag blicken mot henne.

   ”Then why don’t you shut the fuck up and listen to what Fredrik is trying to tell you?” frågade jag henne och hon såg surt på mig innan hon satte näsan i vädret. ”I have been here three days and already heard about how bad this team is, nobody cares about your games. And why is that?” frågade jag dem men ingen valde att svara.

   ”It’s because you suck” svarade jag och de såg genast förolämpat på mig igen. ”yeah, I know the truth stinks. But do you know why you guys suck?” frågade jag dem och möttes som alla andra gånger av tystnad.

   ”It’s because you are not listening to what Fredrik is trying to teach you, do you know what my coaches did to us in Sweden if we talked about pointless shit? We had to run till we barely could stand up or do pull ups” dem såg på mig med stora ögonen, en del svalde högt. ”but” la jag till. ”we could do something about our bad reputation, we could focus and get better. That is all we need, focus and a strong mind” avslutade jag.

   ”Thank you, Olivia” sa Fredrik efter en stund och såg tveksamt på tjejerna som om han förväntade sig att det skulle börja prata igen. Snabbt gick han genom övning innan vi alla spred ut oss.

   ”Wow, no one has ever managed to make them quiet” Chloé kom uppspringande bredvid mig och jag log roat

   ”Well, you just have to have a strong voice” svarade jag.

 

Ω

 

Träningen hade fortsatt någorlunda tyst och Chloé hade berättat att det var den bästa träningen dem haft på länge. Om jag skulle fortsätta spela i deras lag skulle ett par åtgärder behövas först. Jag öppnade genast mina slutna ögon när jag hörde hur Stan och mammas röster närmade sig, jag satte mig upp i stolen och Bambi tittade nyfiket upp i min famn. Jag satte fingret över munnen för att signalera att hon skulle vara tyst, jag bar upp henne innan jag i hukande ställning tog mig runt huset.

   Min longboard låg, tacka gud, fortfarande kvar vid trappan som ledde till bakdörren. Fort grep jag tag i den och sparkade iväg, i bikini och en sarong knuten runt höfter tillsammans med Bambi i famnen styrde jag longboarden mot stranden som Chloé visat mig under veckans gång. Efter fem minuter närmade jag mig parkeringen och släppte ner Bambi på marken, jag ställde ner mina bara fötter på marken och plockade upp brädan. Jag svepte med blicken över stranden och såg att den var i stort sett folktom, Bambi sniffade nyfiket runt i sanden medan vi tog oss ner till vattnet.

   Vi gick en stund längst stranden och jag lät vattnet spola över mina nakna fötter och jag log mot solen. Med en suck satte jag mig på longboarden som jag ställt på stenplattorna uppe vid parkeringen och såg ut över vågorna. Bambi fortsatte nosa runt en bit från mig och jag såg till att hålla ett öga på henne så hon inte försvann. Plötsligt lyfte hon spänt på huvudet innan hon stack iväg.

   ”Vad i hela…?” utbrast jag och reste mig hastigt från brädan innan jag med snabba steg följde efter henne.

 

 

Justins Perspektiv.

Jag riktade ansiktet mot solen som värmde min kropp, Ryan bredvid mig satt och log medan han såg på de få personerna som tillbringade sin dag på stranden. Förvånansvärt få för att vara en sådan varm dag. Jag la mig ner i sanden men höll mig uppe med hjälp av ena armbågen och skrattade tillsammans med Ryan när en hund flög ut i vattnet i jakt på frisbeen. Plötsligt dök en liten grå hund upp och kom springandes rakt mot oss, jag satte mig upp igen och log när den hoppade upp i min famn.

   ”Hey, little guy” sa jag och gosade ner mina händer i hundens fluffiga päls, Ryan såg förvånat på hunden innan han svepte med blicken efter ägaren. Jag kunde höra hur en röst muttrade ilsket och jag såg genast upp, mina ögon fick dubbel storlek när jag såg att det var samma vackra tjej från flygplanet.

   Fast nu var hon klädd i endast bikini och en sarong runt höfterna, jag kunde inte undgå att se hur vältränad hon såg ut att vara. Hon såg upp och i samma stund som hennes ljusblåa blick mötte min stelnade hon till i chock.  Hunden hoppade ur min famn och fram till tjejen, den hoppade och skällde vilket fick henne att rycka till och genast se ner på hunden. Jag lyckades bryta loss från min trans och reste mig fort från sanden.

   ”We meet again” sa jag roat.

 


 

hahahah, dem träffas igen! YEY! ;) vad tyckte ni om träningen då?? FOKUS behövs! tror ni hon kan få ordning på dem?? vad tycks??? KOMMENTERA! MAKE ME HAPPY! ♥


Skriven av: Ebba

Hahahah jag kan se tjejernas miner framför mig när hon skriker!!!!! Hahahahahhaha!! Meeeeeeeer!!

2012-08-01 @ 18:04:59
Skriven av: Jennie

lika jäkla bra som alltid!

2012-08-01 @ 18:42:51
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-08-01 @ 18:54:51
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Moa

Älskar dina noveller! T.ex den förra du gjorde (Between Heaven And Hell), jag trodde inte den skulle vara så jättebra eftersom de va typ "fantacy" men när jag hade börjat läsa den mer och mer, så älskade jag den! Fortsätt så tjejen! :D Kram!

2012-08-01 @ 20:31:18
Skriven av: Felicia

Oh-my-gosh!!! Haha, längtar så förjävligt mycket till nästa alltså!! Helt otroligt!!

2012-08-01 @ 20:31:50
URL: http://inspodaily.blogg.se/
Skriven av: Anonym

Jättttttebra :DD

2012-08-01 @ 23:04:21
Skriven av: moa

hej tjejen!
lust att göra länkbyte? :)
http://justinnovells.webblogg.se/
Släng in en kommentar om du länkar mig :)
Fresten! din design är sjukt fin!
vem har gjort det? :)
Kram!

2012-08-02 @ 12:28:46
URL: http://justinnovells.webblogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback