Between Heaven And Hell - Kapitel 12

PREVIOUS:   "Det här är min bror, Blue som är lika tråkig som alltid och läser” svarade jag och log mot honom.

 

”Dig såg jag på racingbanan” sa Justin och nickade med huvudet innan han skakade Blues hand som log mot honom.

   ”Pappa Sterling och mamma Summer” sa jag sedan och pekade lite slarvligt på dem och Justin skrattade lågt åt mig.

 

 


 

"Ja, det är min familj det" kommenterade jag när vi äntligen var klar med pizzorna, hela middagen hade Faith speciellt berättat pinsamma historier om mig från när jag var liten. Dock gjort om alla onaturliga saker som att jag flög till att jag sprang istället. Pinsamt hade det varit i alla fall och Justin hade skrattade men sett roat på mig. 

   "Jag gillar dem" sa han och jag skrattade. Justin satte sig i min säng medan jag gick fram till den öppna spisen, jag försökte täcka så mycket jag kunde med ryggen så han inte skulle se att jag inte använde mig av tändstickor eller annat. När jag var klar gick jag fram till honom i sängen, grep tag i min täcke och gosade ner mig i det.

   ”Nice” kommenterade Justin och såg på elden.

 

"När börjar du skolan igen?” frågade Justin flera timmar senare när det blev dags för honom att åka hem och vi stod nere i hallen för att säga hejdå.

   ”Nästa vecka på måndag” sa jag med en suck då det redan var fredag imorgon och betydde att min frihet bara varade i tre dagar till. ”men kom ihåg om du inte har något bättre för dig vet du att du alltid kan komma hit” sa jag sedan och ett stort leende spred sig på hans läppar.

   ”Bra att veta” sa han och blinkade flirtigt med ena ögat, jag skrattade åt honom innan jag lutade mig mot honom för att ge honom en kram. Han besvarade den innan han, som igår, gick mot sin bil med en sista vink.

   ”Syster snack. Nu!” Sunshine stod med händerna i sidorna och såg allvarligt på mig.

   Jag höjde avväpnande på händerna. ”okej” svarade jag. Väl uppe på mitt rum kröp jag ner under täcket och för en stund fylldes rummet av eldens sprakande och våra andetag innan Sunshine tog till orda.

   ”Så…” började hon men tystnade och såg på mig.

   ”Så?” frågade jag förvirrat.

   ”Justin. Vad är det som händer? Är det något på gång?” frågade hon ivrigt och satte sig bredvid mig i sängen. Jag skrattade åt henne och tog tillfället i akt att tänka över svaret. Vad skulle jag svara?

   ”Ehm… vi har blivit riktigt bra vänner på väldigt kort tid” svarade jag tillslut och hon nickade instämmande.

   ”Och?”

   ”Och… nej… eller jag vet inte vad han känner men…” fortsatte jag tveksamt.

   ”Men?” frågade hon otåligt och försökte ännu en gång att mana på mig.

   ”Jag tror att… jag börjar gilla honom mer än jag borde men som sagt jag vet inte hur han känner” svarade jag och gömde mitt ansikte i kudden. Jag hörde hur Sunshine pep till exalterat bredvid mig och hon hoppade några få gånger av lycka.

   ”Jag vet att du inte borde bli kär i en människa men fortfarande, min lilla baby syster är kär!” kvittrade hon och jag skrattade. ”och såklart han gillar dig, hur skulle man inte kunna” sa hon sedan övertygande, fort satte jag mig upp.

   ”Tror du?” frågade jag och hon nickade medan hon klappade på mitt huvud.

   ”Jag har ögon hjärtat” svarade hon.

 

 

”KOM IGEN, GE IGEN DÅ!” skrek Thunder till mig, trött andades jag djupt och kände hur svetten rann i pannan. Vi hade hållit på i flera timmar av att brottas, boxats och slagits. Nu var jag slutkörd och hade ingen som helst ork kvar i hela kroppen.

   ”Jag orkar inte mer” svarade jag hest till Thunder som surnade till och torkade svetten från sin egen panna med baksidan av sin arm.

   ”Kom igen” väste han, jag såg upp på honom och såg hur något listigt slog honom. ”jag har tagit Justin, har slagit honom gul och blå, han är på gränsen till döden. Vad gör-” Thunder hann inte ens avsluta sin mening innan jag hade slängt mig på honom. Vi landade på marken och jag var snabb med att rikta slag mot hans ansikte, det tog en liten stund för honom att skydda sig och börja göra motstånd då min plötsliga attack överraskat honom så. Hans hot om att göra illa Justin hade tänt en oväntad ilska och mordlystenhet inom mig och allt jag ville var att slita honom i stycken för att ha ens nämnt det.

   ”Deztiny! Deztiny!” skrek Sterling och lyfte av mig från Thunder. Jag slog efter honom och fräste ilsket, Thunder hade sina armar över ansiktet men jag kunde ändå se hur det blödde. ”Deztiny! Lugna ner dig!” jag började sakta lugna ner mig i hans famn.

   ”Men herregud, vad har hänt?” hörde jag Sunshine fråga innan jag såg hur hon sprang fram till Thunder som satt sig upp och torkade blod ur ansiktet. Snart var Summer framme hos oss med Blue i hälarna. ”vad är det som händer?” frågade hon oroligt, då vi aldrig slog varandra blodiga under våra träningar.

   ”Jag vet inte, jag prövade med att trigga igång henne men jag förväntade mig aldrig att hon skulle bli alldeles galen” svarade Thunder.

   ”Vad sa du då?” frågade Sunshine med rynkad panna medan hon vände huvudet mot mig.

   Jag såg surt på Thunder. ”Justin” svarade jag bara.

   ”Oh” sa Sunshine och såg storögt på mig. ”wow” fortsatte hon sedan och jag såg frågande på henne. ”Sterling skulle du kunna släppa Deztiny och komma med mig, du med Summer” sa hon fort och såg på dem, Sterling släppte förvirrat ner mig på marken innan han gick fram till Summer.

   ”Men-” började jag.

   ”Nej, inte du. Gå och hälsa på Justin istället” sa Sunshine fort och höll upp handflatan mot mig.

   ”Men han är inte-” började jag återigen.

   ”Lyssna” insisterade hon innan hon gick, jag spände öronen och mycket riktigt hörde jag hur en motor gjorde sitt sista brummande innan den stängdes av. Med glada, skuttande steg gick jag bort från träningsarenan innan jag rundade garaget och kom fram till framsidan.

   ”Justin!” ropade jag och han vände sig fort om, han sken upp i ett stort leende vid synen av mig och styrde sedan steg mot mig istället för vår ytterdörr.

   ”Hej!” sa han glatt när vi möttes på mitten. ”varför är du så smutsig?” frågade han sedan och såg roat på mig. ”är det där blod!?” utbrast han innan jag hann svara på hans första fråga och han rynkade pannan medan han såg bestört på mig.

 


 

ojoj, aggressiv kvinna! Justin är ett känsligt ämne för henne. ;) ledsen orkar inte leta bilder. vad tror ni hon svarar? vad tycks? KOMMENTERA! ♥


Skriven av: Johanna- MITT LIV

AWWWESOOOME LOVE ITTT :D:D

2012-06-10 @ 01:06:41
URL: http://byjjohannaa.blogg.se/
Skriven av: Jennie

suuuuuuperbra!!! :D

2012-06-10 @ 10:46:07
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se/
Skriven av: Anonym

loooooooove!

2012-06-10 @ 11:15:07
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-06-10 @ 12:37:45
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Skriven av: Ewweh

Grymt bra :D

2012-06-10 @ 12:54:30
URL: http://justbiebzz.blogg.se/
Skriven av: A L V A

Awesome, loveit.! ♥

2012-06-10 @ 17:39:46
URL: http://www.a-lva.devote.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback