Between Heaven And Hell - Kapitel 18

PREVIOUS:  ”Vad är det?” frågade jag förvirrat.

   ”Vi är framme” svarade Justin vänligt som hade vänt sig om i sitt säte och såg på mig.

   Generat log jag innan jag öppnade dörren och klev ur, jag tackade för skjutsen och Justin svarade med ett ”anytime” och ett leende.

   ”Vi ses!” ropade jag till dem och jag såg hur Justin sken upp i ett leende, ett snett leende pryde mitt ansikte medan jag gick mot vår ytterdörr. Han var något riktigt speciellt…

 


 

  

”Imorgon, barn” sa Mr. Berkeley glatt och slog ihop sina händer, jag gav honom en blick innan jag trött föll ihop över bänken med en suck. ”imorgon är det klassens dag och då har det bestämts att vi ska iväg till sjön för en dag bestående av bad och grillning” jag sträckte fort på ryggen igen över hans ord och log glatt. Äntligen gör vi något roligt!

   ”Det är alltså samling kl. 9 imorgon bitti borta vid sjön” la han sedan till och ännu ett hurra spred sig bland eleverna.  Skolklockan ringde och alla ställde sig hastigt upp och de höga ljuden från dragandet av stolarna ekade i salen.

 

 

 

”Kommer du Blue!?” ropade jag högt och otåligt, redo att gå stod jag i hallen och väntade på Blue som gjorde något som fick mig att hoppa likt en irriterad femåring. Han fann det roande att få fram min barnsligare sida, så som nu. Vad tog sådan tid? Herregud! 

   ”Jag kommer, jag kommer” mumlade han medan han gick nerför trappan. Han stannade i mitten av den och såg ner på sin telefon, där tog mitt tålamod slut.

   ”Idag!” röt jag irriterat åt honom och ett leende spred sig genast över hans läppar. 

   ”Ja” sa han roat och gick nerför de sista trappstegen. 

   "Sega trädkramare" mumlade jag och öppnade dörren, Blue skrattade bakom mig. 

   "Jag hörde det där!" sa han. 

   "Det var meningen" svarade jag och kastade en blick mot honom, han stängde ytterdörren och gick sedan fram till mig. "redo?" frågade jag glatt. 

   "Inte riktigt" svarade han tveksamt, jag himlade med ögonen innan jag la en hand på hans axel.

   Nästa sekund stod vi i skogen och mellan träden kunde man se en öppning som vette ut mot stranden och känna sjöns vindar. Blue stönade och gnällde bredvid mig, att vara passagerare när jag transporterade var tydligen ingen hit. Illamående och yrsel var bieffekterna efter turerna hade Blue förklarat efter hans första gång. Jag klappade honom tröstande på ryggen innan jag grep tag i hans hand och drog med honom bort mot sjön. Vi klev ut i sanden och till min förvåning var vi dem första där.

   ”Vi är först!” utbrast Blue och släppte ner sin väska på marken samtidigt som han slog ut med armarna. Med stora och menande ögon såg han på mig.

   ”Jaja” svarade jag bara och viftade med handen mot honom.

   ”otåliga…” började han mumla men pratade sedan för lågt för mig att höra, roat såg jag på honom och skrattade. Blue suckade innan han plötsligt fick en rot att lyfta sig ur marken, han satte sig på den och la sin haka i sin hand. Återigen skrattade jag åt honom innan jag satte ner väskan i sanden och drog t-shirten över huvudet och knäppte upp shortsen.

   ”Kom igen, Blue!” sa jag och plutade med bedjande med under läppen när jag stod i endast min bikini och var redo att bada. Han såg på mig en stund innan han skrattade och reste på sig. Han drog av sig sin t-shirt och visade sin vältränade bringa och mage.

 

 

Justins Perspektiv.

Vi parkerade på parkeringen som låg en kort gångväg från sjön och jag stängde av motorn. Flera andra från min gamla klass var redan samlade vid bilarna och jag hörde hur viskningar och mummel spred sig bland eleverna då jag klev ur bilen. Nolan, Mitch, Ryan och Chaz klev också ur med breda leenden.

   ”Det var länge sedan, Mr. Bieber” jag log glatt mot min gamla lärare och skakade hans hand.

   ”Och ni ser inte en dag äldre ut, Mr. Berekley” svarade jag och han skrattade över mina ord och klappade mig på axeln. Efter en kort stund av småprat återförenades jag sedan med mina vänner.

   I samlad grupp gick vi den korta biten genom skogen, jag och Chaz som tagit täten kom först ut på sandstranden. En bit längre bort såg jag två väskor tillsammans med en hög av kläder liggandes på marken, jag rynkade pannan och hörde då skrattet som ekade över stranden.

   Ute på bryggan stod Deztiny, drypande av vatten, tillsammans med Blue också han blöt från topp till tå. Det var Deztinys skratt som hördes och orsakades av Blue, snart var dem båda i vattnet och skapade stora vågor. Fortare än väntat ställde sig Deztiny upp på det grundare vattnet, hon vände sig om för att säga något till sin bror innan hon skrattade igen.

   Nu såg jag hennes vingtatueringar återigen och såg att dem nu räckte henne ner till en liten bit nedanför mitten av hennes rygg. Skratt spred sig bland eleverna men min blick var fäst på Deztinys kropp och fick mig att stirra, inte skratta åt deras lek. Min blick gled över hennes överkropp, hennes platta mage, hennes bröst som täcktes av en mörkgrå bikini överdel och sedan över hennes långa och slanka ben. Hela hon utstrålade sexig men samtidigt vacker.

   ”Kall kram!” med det utropet slängde hon sig om min hals och pressade sin blöta och kalla kropp mot min. Hennes kram var så oväntad då jag varit för frånvarande att styrkan eller balansen i min kropp inte var redo. Med hennes kropp över min landade vi i sanden med en duns, jag hörde hur hon skrattade ovanpå mig innan hon reste på sin överkropp. ”vakna Bieber” jag skrattade och log mot henne.

   ”Hej på dig också” svarade jag. ”du har redan hunnit bada ser jag” hon log stort.

   ”Självklart” vi reste på oss och hon la försiktigt armarna om mig.

   ”Klarar du att stå på benen? Det är inte för tungt?” retades hon, jag skrattade och himlade med ögonen. Jag la mina armar om hennes rygg och kramade tillbaka.

   Förvånat släppte jag henne då mina armar mött något annat än bar hud, hon såg undrande på mig och jag gav henne fort ett lugnande leende. Hon tog tag i min hand och drog sedan bort mig mot dem andra. Jag såg undrande på hennes rygg, vad var det jag hade känt? För det var definitivt inte hud, det hade känts mjukt och lent. Påminde lite om fjädrar… Jag ryckte på axlarna, det var säkert bara hennes hår.

 


 

sooooooome fun at the bieatch! ;) hahaha. liten twist där på "bitch" o "beach". men i alla fall, Justin fick en känn på hennes rygg o kände inget annat än... FJÄDRAR!  hm... vad tycks? ;) KOMMENTERA! ♥


Skriven av: Johanna - MITT LIV

AWWWWWWEEESOME! GRYYYYMT :D

2012-06-20 @ 23:55:51
URL: http://byjjohannaa.blogg.se
Skriven av: Sara

Nice! :)

2012-06-21 @ 00:04:15
Skriven av: Tina

Jag älskar det du är så HIMLA GRYM <3 !!

2012-06-21 @ 00:08:29
Skriven av: Jennie

SUPER-DUPER-MEGA BRA!

2012-06-21 @ 00:30:09
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-06-21 @ 00:59:58
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Mathilda

jättebra! :)

2012-06-21 @ 14:21:20
Skriven av: Felicia

Tihihihihiihihihihihih! :$Her wings, och alla ängel grejer, och det där med städa, HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA! xD
L.O.V.E! :D

2012-06-21 @ 17:57:23
URL: http://storiesbyyme.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback