Between Heaven And Hell - Kapitel 23

PREVIOUS:   Jag ville att Justin skulle komma hit och krama mig, tänkte jag medan jag tog mig upp till mitt rum. Jag gick fram till mitt fönster och såg ut på himlen som nu var helt orange och rosa, försiktigt öppnade jag det och slängde mig ut i luften. Jag flög in i skogen och lugnades av vinden i mitt hår och doften av skogen som fläktades i mitt ansikte, helgen skulle bli rolig.

Få vara tillsammans med Justin, bara vi två… när den tanken slog mig stannade jag direkt och ryttlade så jag blev hängande i luften. Bara han och jag… jag är inte dum, jag vet vad som brukar hända när två personer som fattar tycke för varandra åker tillsammans på en semester, ensamma. Långsamt började jag flyga inåt i skogen igen, planlöst. Du måste vara försiktig Deztiny! Om det leder till något sådant måste du vara stark nog att avbryta det i tid, du vill ju inte skrämma iväg honom genom att dina vingar helt plötsligt bara exploderar ur ryggen på dig. 

 


 

”Är du redo?” jag nickade exalterat och Justin skrattade lågt åt mig. Jag vände huvudet mot det lilla flygplansfönstret och hörde hur motorn i det massiva fordonet som Justin kallat flygplan startades. Jag njöt av det välbekanta mullrandet från ett spinnande motor och snart ökade flygplanets fart för att sedan lyfta från marken och sikta mot den blå himlen.

   Jag kvittrade glatt över känslan att befinna sig i luften utan att varken behöva flyga med mina egna vingar eller bli buren av någon annan. Jag hörde hur Justin skrattade lågt igen och jag kunde inget annat än att le belåtet, att göra honom glad eller road gjorde även mig glad och road. Jag vände blicken mot honom och såg att han satt och småpratade med sin före detta livvakt, Kenny.

   Kenny hade tydligen varit hans livvakt i början av hans karriär tills en kort tid tillbaka då han istället gick över till att vara hans ”road manager” och då ersatts av hans nuvarande livvakt, Moshe. Som satt i ett säte i randen framför oss, hans låga snarkningar skvallrade om att han redan sov djupt.

   ”Vad är det vi ska göra i LA?” frågade jag Justin fundersamt, han vände huvudet mot mig och log.

   ”Tänker jag inte säga” svarade han och fick en busig glimt i ögat.

   ”Jaså?” frågade jag och höjde på ena ögonbrynet och han nickade som svar.

   Jag suckade och funderade en stund om jag på något sätt skulle försökte tvinga honom ur svaret med en gammal vanlig manipulation som i stort sett bestod av närhet och viskande, förförande ord. Men beslöt mig sedan för att det gjorde honom gladare om det blev en överraskning.

 

 

”Princess, vi är framme” mjuka fingertoppar strök min kind och jag öppnade försiktigt ögonen. Jag gnällde samtidigt som jag gäspade smått, jag vred på mig och kände nu hur obekvämt jag låg. Det här känns inte som min säng, konstaterade jag och satte mig käpprätt upp.

   Jag mötte Justins förvånade blick innan jag fort såg mig runt, naturen utanför det lilla fönstret fångade min blick och jag såg fascinerat på palmträden som reste sig höga och skapade skugga på en del ställen. Jag reste mig på stela ben och följde efter Justin ut efter att dragit till mig min väska, medan vi gick genom planet kastade jag flertal blickar ut genom rutorna för att se om jag såg några misstänkta män som möjligtvis kunde vara paparazzis som de kallades.

   För säkerhetsskull fiskade jag upp mina pilotglasögon ur väskan och satte den på näsan, solens starka strålar träffade mitt ansikte och nu var jag glad att jag hade tagit på mig glasögonen. Från ingenstans kom en grupp män på ungefär 5 – 10 stycken springandes mot oss över den stora asfalterade landningsbanan planet parkerat på, jag såg undrande på männen innan det snabbt klickade i mitt huvud när jag stod de svarta, bastanta kamerorna i deras händer.

   För böjde jag ner ansiktet och tryckte upp mina solglasögon högre upp på näsan, jag kände Justins fingrar mot min hand och grep snabbt tag i den för att sedan låta honom guida vägen fram till bilen. Jag gick tät intill honom och försökte gå så att han gick framför mig och skymde så mycket som möjligt utav mig, Justins fingrar kramade mina som i ett försök att lugna mig.

   Justin öppnade sedan bildörren när vi kom fram för att låta mig glida in först, jag gav honom snabbt ett tacksamt leende innan jag satte mig i bilen. Fortfarande med nedböjt huvud väntade jag på att de andra skulle sätta sig i bilen, snart nog började bilen rulla och vi körde bort från paparazzoerna och landningsbanan.

   ”Tyvärr måste jag säga att det där var ingenting med vad det kan vara” sa Justin bredvid mig, jag vände huvudet mot honom och såg hans sorgsna blick. Vad var han ledsen för?

   ”Det gör inget, det gick bra. Men vill helst inte att mitt, för vackra, nuna ska pryda tidningarna” skämtade jag och Justin flinade roat.

   ”Jag förstår” svarade han och jag skrattade.

   ”Vart ska vi bo?” frågade jag sedan. ”eller får jag inte veta det heller?”

   Justin skrattade. ”vi ska bo hemma hos mig” svarade han och jag såg med stora ögon på honom.

   ”Har du ett hus här också?” frågade jag förvånat.

   ”Huset jag bor i, i Stratford är min mormor och morfars hus. Jag bor egentligen här i LA” svarade han och jag fortsatte se förvånat på honom.

   ”Coolt” mumlade jag och han skrattade.

 

 
 

Roat plaskade jag med benen i det lagom svala vattnet i Justins pool och tiltade huvudet bakåt så solen strålade på mitt ansikte. Huset Justin bodde i var makalöst vackert, hade en otrolig utsikt över både strand och grönska. Han hade visat mig runt i det stora huset innan jag fått se sovrummet jag skulle sova i, den fina inredningen hade fått mig överväldigad med det hade inte varit något då jag hade sett utsikten från mitt sovrumsfönster som vette ut över baksidan. Poolen som lös turkosblått och fick mig att sukta efter att bada, fort hade jag kommit i min guldiga baddräkt och sedan gått till baksidan, en stund hade jag stått och bara sett på vattnet och utsikten innan jag tillslut gjort ett dyk ner i poolen. Jag simmade till andra sidan och satte mig på poolkanten och lutade mig tillbaka, försiktigt värmde jag min hud så jag torkade. 

   ”Har du skönt?” jag öppnade mina ögon och såg Justin stå på andra sidan poolen med ett leende på läpparna. Jag flinade och reste på mig fram kanten, jag såg direkt hur hans blick vandrade över min kropp och jag log belåtet. Stare away.

   ”Gillar du vad du ser?” frågade jag självsäkert och höjde på ena ögonbrynet. Genast spred det sig en rodnad på hans kinder och jag fick bita mig hårt i kinden för att inte skratta. 

   ”Kan inte påstå att jag inte gör det” mumlade han, så han gillar min kropp?

   Jag flinade innan jag gick runt poolen och mot honom, roat närmade jag mig. Jag ville testa honom… Jag såg hur han svalde och återigen fick jag bita ihop för att inte skratta. Jag lutade mig fram för att viska något som svar i hans öra men ändrade mig, istället kysste jag mjukt huden på hans hals. Hans hud knottrade sig under mina läppar och jag skrattade lågt innan jag gick ifrån honom. Förväntansfull på om han över huvud taget skulle göra något.

 

 

Justins Perspektiv.

”Gillar du vad du ser?” frågade hon och log. Om jag gör, tänkte jag.

   ”Kan inte påstå att jag inte gör det” svarade jag något undvikande och hon flinade åt mitt svar innan hon rundade poolen. Vartenda steg hon tog följde jag med blicken, granskade vartenda del av henne.

   Jag svalde pinsamt högt när hon närmade sig och tillslut stod hon någon centimeter från mig, hon lutade sig fram som för att viska i mitt öra men överraskade mig. Hennes läppar kysste mjukt min hals och skapade genast gåshud, jag slöt ögonen och bet hårt ihop käkarna. Ett lågt skratt lämnade hennes läppar och jag öppnade ögonen för att se att hon redan var på väg in i huset igen. Jag drog frustrerat handen genom mitt hår, hon gör mig galen!

   Galen med sin kropp och alldeles för vackra ögon, men det faktumet att hon inte var min gjorde mig som mest frustrerad och tokig. Bestämt gick jag efter henne och kom fort upp bakom henne, jag tog tag om hennes handled och drog henne tillbaka. Ett skratt lämnade återigen hennes läppar och jag tryckte försiktigt upp henne mot väggen bredvid.

 

 

Deztinys Perspektiv.

”Du kan inte göra så” mumlade han och jag såg upp i hans ögon, de lös av frustration och tillbakahållenhet.

   ”Och varför inte det?” frågade jag, road utav att se honom såhär. Han stönade svagt då han inte verkade ha något bra svar på min fråga, jag riktade sedan blicken mot hans fylliga läppar och bet mig försiktigt på underläppen medan jag försökte ta ett beslut. Innan jag hann reagera tog Justin det beslutet för mig genom att fort trycka sina läppar mot mina. 

 


 

OH MY GAAAWD, they are doing it AGAIN! O.O hahahah, oj big deal! nej, men vad tycks? KOMMENTERA! ♥

även denna gången finns förslaget "många kommentarer, chans till ett till kapitel ikväll" puss på er! 


Skriven av: Anonym

OMFG THEY'RE DOIN' IT AGAIN? Seriously, they're like rabbits.... HAHAH skoja lite bara. Men det var grymt, jag älskar den här novellen, ge mig mer.

2012-06-27 @ 20:52:50
Skriven av: Amanda

Sjuuuuuuuuuuuukt bra! som alltid ;)

2012-06-27 @ 21:15:57
URL: http://novelsbyyme.blogg.se/
Skriven av: Fanny

Jättebra! :)

2012-06-27 @ 21:23:41
Skriven av: Sara

Grymt bra! Är kenny inte justins livvakt IRL längre? (är inget stort fan av JB)

Svar: nej, asså han e ju (typ) inte det. "white Kenny" som alla kallar Moshe har tagit över. så har jag i alla fall sett det, dessutom såg jag ett klipp på youtube där Kenny pratade o så kom det upp en liten grej där det stod hans namn o under stod det "road manager". så... tja.. :D
Linn Halldin

2012-06-27 @ 21:34:21
Skriven av: Lisa

Jättebra :D

2012-06-27 @ 22:18:52
Skriven av: Ebba

FEEETT BRAAAAAAAAAAA!!! men hon kan ju inte ha "Det"... meeeeen meeeeeeeeeeeeeeer !!!!!!

2012-06-27 @ 22:59:44
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-06-28 @ 01:21:05
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: elena

super bra

2012-06-28 @ 14:19:32
Skriven av: Jennie

bra som vanligt!

2012-06-28 @ 19:16:50
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se
Skriven av: Felicia

oh my gaaawd!! Haha, säger det aldrig så ^^ moahaha!! (??) vad är det för fel på mig alltså?? Höhö.. bra kapitel btw.. egentligen varför jag kommenterade :') *stolt... okej.. fan vilken onödig kommentar egentligen..

Svar: hahahah, jag gillar dem onödiga också. jag gillar dem alla. ;)
Linn Halldin

2012-06-29 @ 01:02:11
URL: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se
Skriven av: Felicia

Bobooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
So gooooooood! Just as gooood as you!
:D :D :D :D :D :D <3

2012-06-29 @ 10:53:46
URL: http://storiesbyyme.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback