Between Heaven And Hell - Kapitel 9

PREVIOUS:     ”Vart ska du?” frågade Justin och såg besviken ut.

   ”Jag ska vinna över alla töntarna” svarade jag retfullt och började skutta ner.

   ”Ska du köra?” frågade han och jag vred huvudet mot honom och nickade med ett stort leende. Jag gick bort mot bilen och tog emot den stora hjälmen som Blue räckte mig, med en suck satte jag på mig hjälmen innan jag satte mig i bilen.

 

 


 

Justins Perspektiv. 

Bekymrat såg efter Deztiny då hon studsade ner till sin bror på marken, hon gick tillsammans med honom bort mot en mörkgrå bil. Hon fick på sig en svart hjälm innan hon gled in i förarsätet, hon startade motorn och gasade vilket skapade en högt och morrande läte som gav mig gåshud.

   Sakta körde hon bort till startbanan och fick en plats längre fram i ledet av bilar. En tjej med ljusa jeans shorts och munkjacka gick fram och ställde sig framför bilarna, i handen hade hon en vit bh. Hon höjde armen och bh fladdrade i vinden, bilarna gasade och ett stort leende spred sig på tjejens läppar. Hon släppte bh:n och bilarna körde fort iväg. Deztiny hamnade smidigt i täten tillsammans med Rick och en till bil.

 

 

Deztinys Perspektiv.

Jag trampade hårt på gaspedalen och bilen skött iväg, med hög hastighet närmade vi oss den första kurvan och ur ögonvrån såg jag hur Rick bromsade in tillsammans med resten av bilarna för att inte ha för hög fart i kurvan. Jag däremot gasade med ett leende på läpparna, jag grep tag i handbromsen och drog den snabbt uppåt samtidigt som jag släppte gasen och vred tvärt på ratten.

   Framhjulen låste sig och jag gasade igen, bilen rätade upp sig och jag gasade hastigt på raksträckan igen. Jag körde bort mot nästa kurva och driftade ännu en gång, publiken jublade och jag skrattade. Tack vare min driftning hade jag nu fått ett stort försprång från resten av bilarna och körde full gas på raksträckan igen. Farten var farligt hög men inget stoppade mig från att trycka ner gaspedalen ännu lite till.

 

 

Justins Perspektiv. 

Nervöst knäppte jag ihop händerna och bet mig i läppen medan jag såg hur bilarna körde den första raksträckan bort mot kurvan. Panikslaget såg jag hur Deztiny gasade medan de andra bilarna saktade in. Hon kommer att dö, hon kommer att dö, hon kommer att dö...

   I sista sekund räddade hon sig själv från att åka ut i skogen med hjälp av en snygg driftning. Imponerat såg jag på bilen när den närmade sig nästa kurva och även där driftade snyggt. Jag skrattade och skakade på huvudet samtidigt som jag reste på mig med resten av publiken för att applådera glatt. Med gasen i botten åkte Deztiny över mållinjen, en liten stund efter henne kom Rick tvåa och tvärnitade så fort han nåt mål och klev med en rasande minn ut ur sin bil.

   Fort tog jag mig ner från läktaren för att sedan styra stegen bort mot Deztiny som sa något till sin bror innan hon fick ett antal high fives från personer från skolan. Hon såg mig och sken upp i ett stort leende, hon slängde sig om min hals och jag tog förvånat emot henne. Överrumplad stod jag frusen i någon sekund innan jag la armarna om henne.

   ”Bra jobbat, jag visste inte att du var så bra på att köra” berömde jag och hon skrattade.

   ”Tja, det är inte mycket du vet om mig Bieber” sa hon i mitt öra och en rysning gick längst min ryggrad när hennes andedräkt kittlade huden på min hals.

   ”HEY!” skrek en röst argt, ropet fick alla att tystna och häftigt rycka till. Deztiny släppte mig och såg sig förvånat över axeln för att se Ricks ursinniga minn.

   ”Vad vill du?” frågade hon.

   ”Revansch, nu!” sa han behärskat.

   ”Tål du inte att förlora över huvud taget eller är det för att jag är tjej?” frågade Deztiny och la armarna i kors över bröstet med en utmanande blick.

   ”Både och, skulle jag tro” viskade jag till henne och hon skrattade lågt.

   ”Men okej surpuppa, men förberedd dig på att förlora igen” sa Deztiny sedan och ryckte på axlarna innan hon gick mot sin bil. Men bekymrad blick såg jag henne sätta på sig hjälmen ännu en gång och glida in i sin bil, Rick var inte sen med att sätta sig i sin och snart var de båda bilarna uppställda vid startlinjen. Tjejen med bh:n ställde sig återigen framför bilarna och höjde armen, jag kastade en snabb blick på Rick i sin bil och såg något som gav mig en känsla panik blandad med oro.

   Han hade en hämndlysten blick och ett grymt leende på läpparna som inte bådade gott, försent för mig att avbryta det hela hade bh:n släppts och de båda hårt stampat på gasen. Förtvivlat la jag händerna på huvudet och såg hur de gasade på för att komma bort till kurvan först, Deztiny fick upp mer fart än Rick och låg före honom. Hon var precis på väg att ännu en gång drifta genom kurvan men Rick ökade på farten och smällde sedan hårt i  baken på Deztinys bil.

 

 

Deztinys Perspektiv. 

Med en sista blick mot Rick tryckte jag fort ner gaspedalen och körde återigen ut på banan. På mindre än nolltid närmade vi oss kurvan och jag gasade hårdare för att ta mig genom kurvan med hjälp av driftning. Jag skulle precis dra i handbromsen när en hård knuff fick hela mig att kastas runt i förarsätet, förvånat vände jag huvudet för att se vad som kan ha orsakat stöten men hann inte reagera mer för än jag flög.

   Bilen voltade och jag kastades runt inuti bilen innan den med en sista rullning blev liggande stilla med taket neråt. Jag stönade av smärtan som strålade i min arm och kände hur blod rann längst mitt ena ben. Mitt huvud snurrade obehagligt och jag stönade ännu en gång, värme omringade mig och jag vred sakta på huvudet för att se att bilen brann. Jag suckade och började försiktigt kravla mig ur bilen, när jag väl kom ur den såg jag att hela bilen stod i lågor och rök bolmade upp i luften.

   Frustrerat letade jag efter källan som skapade smärtan i mitt ben och såg att jag hade en stor glasbit i benet, den såg ut att sitta ganska djupt ner och jag knep ihop ögonen medan jag tog tag i den. Snabbt ryckte jag ur den och stönade av smärta innan jag kastade bort glasbiten. Jag såg ner på mitt ben och såg att såret redan hade läkt ihop och lämnat ett vitt ärr på min hud.

   ”Deztiny! Deztiny!” ropade röster och jag fick snabbt panik när jag såg min arm, benet stod ut på ett onaturligt sätt. Vem det än var kunde den inte komma hit för än jag hade knäckt tillbaka det, ännu en gång ropades mitt namn och återigen knep jag ihop ögonen när jag la tummen på det utstickande benet. Jag tryckte hårt till och bet mig hårt i läppen för att inte skrika högt.

   ”Deztiny” sa rösten nu mera lugnt, jag vred på mig för att se Justins oroande ansikte tillsammans med Blues. Fort kom de fram till mig och jag log ett svagt leende mot dem.

   ”Jag är okej” hann jag matt innan det svartnade framför ögonen på mig.

 

 

Justins Perspektiv.

Förskräckt och hjälplöst såg jag hur bilen voltade flertal gånger innan den tillslut stannade i sin rullning och blev liggande på taket. Eld lågorna flammade upp ur bilens undersida och röken steg hastigt, panikslaget sprang jag med en grupp personer bort mot bilen. Rick hade stannat sin bil och klev ur med hakan hängande och stora ögon som tårades av synen av bilen.

”jag menade inte…” började han mumla patetiskt när vi närmade oss. Jag kastade en hatisk blick på honom innan jag ropade Deztinys namn, hennes bror stod bredvid mig och ropade även han hennes namn men inget svar kom det. Blues ansikte rynkade ihop sig av oro och med hastiga steg gick han runt bilen för att titta även där, snabbt följde jag efter honom och fick till min lättnad syn på Deztiny. Sittandes på marken, hennes hjälm satt inte på hennes huvud längre och hennes hud och kläder var sotiga efter askan och röken från bilen.

”Deztiny” sa jag och hon vände långsamt på huvudet för att se på oss.

 


 

   Ett svagt leende spred sig på hennes läppar samtidigt som vi skyndade oss fram till henne. Hennes ögon var glansiga och matta, hennes ansikte var blekt och såg sjukt ut.

   ”Jag är okej” sa hon med en hes röst innan jag såg hur hennes ögon rullade bakåt i huvudet på henne och jag hann precis ta emot hennes överkropp innan den slog i marken. Förfärat såg jag ner på hennes medvetslösa kropp och tittade sedan på Blue som såg bekymrad ut. Men han såg inte på Deztiny utan först på bilen innan han såg upp på den nu mörka himlen.

 


 

mkt perspektiv bytande, I nöööw. men jag kunde inte bestämma mig! ;) ojojojojo, hon bara voltade o det brinner o hon e skadad... kind of :/ hur tror ni det går? blir det några misstankar runt att hon INTE är skadad?

KOMMENTERA PUSSGURKOR! ♥


Skriven av: Jennie

ojojoj, satt och bet naglarna under i stort sett hela kapitlet, hahaha! och när Rick körde in i hennes bil, jag bara: MEN VAD FAN GÖR HAN?!

haha, älskar det, som vanligt! :D

2012-06-04 @ 21:27:27
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se/
Skriven av: Ebba

OMFG!!! Fett bra :) Men varför kollar Blue upp bland molnen? :S

Men älska det som vanligt sötnöt ;) meeeeeeeeeeeeeer!!

2012-06-04 @ 21:29:28
Skriven av: Annie

Sjuktbra!!!:D<3

Spännande meeer!:D

2012-06-04 @ 21:44:58
Skriven av: Colette

sv: länkat dig nu!

2012-06-04 @ 21:54:59
URL: http://hazzette.blogg.se/
Skriven av: Johanna

Asbra!!! älskar den här novellen! :D

2012-06-04 @ 21:55:57
URL: http://biebsloverss.blogg.se/
Skriven av: Felicia

GOSH LING-LING!

SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR BRA!

2012-06-04 @ 22:07:21
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-06-04 @ 22:29:08
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Skriven av: Johanna

GRYMT BRAAAA :D

2012-06-05 @ 15:44:03
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Felicia

haha.. pussgurka ^^

2012-06-05 @ 17:59:24
URL: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se
Skriven av: kottankan

Som vanligt helt fantastiskt kapitel... börjar bli lite less om du ska skriva så bra hela tiden! SKRIV SOM ETT DAGISBARN FÖR EN GÅNGS SKULL! Haha, skojja!

Men väldigt instressant ch ska bli sjukt spännande i nästa kapitel! :)♥

2012-06-05 @ 20:23:26
Skriven av: hannah

jag menade inte?! jävla idiot hon kör ju i fucking massa km/h!!

2012-06-06 @ 23:32:43

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback