Epilog - I Love You

 ”okay, let’s go out there and kick some ass!” hela laget hejade högt innan vi gick i en stor grupp ut ur omklädningsrummet och ut på planen. Andra laget stod i en ring på andra sidan planen, när vi kom ut splittrades dem och började ställa upp sig på planen. Som kapten gick jag mot mittcirkeln för att hälsa på domaren och motståndarlagets kapten.

Jag sneglade mot publiken och fann fort Justin tillsammans med Ryan och Chaz, mamma och Stan tillsammans med Victor och Bianca satt bredvid. Jag fick en liten nick från Justin och log snett. Jag vände sedan uppmärksamheten mot domaren och spelaren som kommit fram, jag stelnade till när det var Carla Ashford som stod framför mig. 

Jag slätade genast över mitt ansikte och stod neutral, vi skakade hand och både klämde i onödigt hårt men jag kände hur fientligheten fortfarande brann gentemot henne inom mig. 

Hon såg inte gladare ut av att se mig heller så jag gissar att känsla var ömsesidig, domaren singlade slant och vårt lag fick börja med bollen. Carla backade med blicken fäst på mig, jag höjde på ena ögonbrynet innan jag vände mig mot Joanna som kommit upp för att sparka igång matchen med mig. 

 

Matchen var brutal, andra laget började använda sig utav fula knep och tvingades oss att använda sig utav samma metoder tillbaka. Första gången jag fälldes till marken trodde jag nästan att mitt revben skulle knäckas igen, eller ännu värre min nacke. Jag sprang med bollen när Carla från ingenstans tacklade mig så fort att jag flög rakt in i deras bänk och tog med mig flera spelare ner i gräset. Genom publiken gick en stor flämtning men applåder spred sig när jag ställde mig upp och vandrade ut på planen, med mord i tankarna. 

Vi fällde varandra flertal gånger och lyckades alltid få till dem värsta när domarens rygg var vänd åt, en gång gick hon så lång att hon grep tag om min hästsvans och drog så hårt att jag tvingades följa med och slå hårt i backen med ryggen först. Det smärtade i hårbotten och det kändes som hon ryckt av allt hår på mitt huvud, så fort jag kom på fötterna var jag på krigsstigen men Chloé var fort framme och stoppade mig från att få ett rött kort. Som hämnd ”råkade” jag glidtackla henne och köra in dobbarna rakt in i hennes lår, jag hade rest på mig och gett henne ett ironiskt ”ops”.

Det stod 3-3 vid dem sista minuterna, svetten rann och jag andades andfått. Jag sneglade mot klockan och såg att trettio sekunder tickade ner, jag passade fort till Lea som sparkade upp den mot mål samtidigt som jag började springa mot målet. Målvakten nuddade den endast med fingrarna och kastade bort den så långt hon kunde, jag ändrade genast riktningen och hoppades i hela kroppen att detta nu skulle fungera. Jag såg på bollen, i ögonvrån kunde jag se hur klockan tickade ner från tio sekunder, jag hoppade upp i luften och lyckades få en perfekt träff på bollen. 

Den flög i en vid båge och för ett tillfälle blev hela planen tyst, jag föll till marken innan ett öronbedövande jubel spred sig. Andra sekunder låg jag längst ner i högen bland mina lagkamrater, bollen hade gått i mål och vi hade vunnit den tuffa matchen med 4-3. 

”did you see that goal!?” skrek jag till Justin när jag väl kommit upp från marken och sprang mot Justin som kom gående ut på planen. Han skrattade och tog sedan emot mig när jag hoppade upp i hans famn och lindade benen runt hans midja. 

”yes and can I just say how incredibly awesome you are” jag skrattade och kysste honom. 

 

*

 

Våra sammanlänkade händer svingade mellan oss och vi gick och småpratade medan vi skrattade. Vi skulle möta dem andra inne i centrumet för att fira vår seger.

”you know I love you right?” frågade Justin plötsligt, jag såg på honom och log. 

”yes, as much as I love you” svarade jag och han log lika stort innan han kramade min hand.

Jag lyfte sedan hans hand och drog hans arm över mina axlar så vi gick trycka mot varandra, jag la armen runt hans midja och han borrade ner sitt ansikte i mitt hår.

Solen låg lågt på himlen med den var fortfarande härligt sommar varmt ute, gruset knastrade under våra skor och fåglar kvittrade i träden. Jag såg upp på Justin och log, hans blick var fäst framåt innan han såg ner på mig.

”I love you”

 


 

sådär så var epilogen ute oxå o YWMTSO är officiellt över..

så, skriv vad ni tyckte om den! jag personligen tyckte inte om den här novellen speciellt mkt

så det ska bli intressant att se vad ni tyckte. :) även om jag redan har sett lite 

från kommentarerna på förra kapitlet. 

KOMMENTERA! första kapitlet för nästa kanske kommer imorgon... beror på om

läxorna tar lång eller kort tid att göra. :) puss&kram.

 


vill ge en shoutout till http://youknowthagurl.blogg.se , KIKA IN DÄR! 

GÖR DET, NU! ;) 


Skriven av: Becka

Novellen har varit sjukt bra! :)

2012-11-17 @ 22:50:30
Skriven av: Josefine ! <3

Sjukt bra novellen har varit! <3

2012-11-17 @ 23:45:43
Skriven av: Anonym

Visst är det samma personer som i förra novellen?
Den var sjukt bra btw!:)

2012-11-18 @ 00:34:12
Skriven av: Anonym

Skitbra!!

2012-11-18 @ 00:38:35
Skriven av: Therese Bjuhr

kommer sakna denna novell :( seriöst den bästa jag någonsin läst! omg.. så sorgligt!!!

2012-11-18 @ 03:07:55
URL: http://myworldinmyeyes.blogg.se
Skriven av: Liv

Kommer sakna denne novell D:

2012-11-18 @ 08:01:03
Skriven av: Emma

Jag älskade denna novellen! Jag har nu under 3 dagar läst alla dina noveller och för att sanningen ska komma fram så är jag egentligen inget Justin Bieber fan men dessa noveller är bara så jäkla bra och jag blev förälskad i dessa noveller :D
Hoppas du fortsätter skriva, jag kommer fortsätta och läsa :D

2012-11-18 @ 13:04:07
Skriven av: Julia

omg omg omg omg omg jag har ÄLSKAT den här novellen sen början! Jag älskar att den var halvt på engelska och story line'en var AWESOME! Kommer sakna novellen men längtar också till den nya :D <3

2012-11-18 @ 13:43:34
Skriven av: elinora

AWESOME KAN INTE VÄNTA TILL NÄSTA NOVELL BÖRJAR
SNÄLLA BÖRJA PÅ DEN NYA SÅ SNABBT DU KAN JAG KAN INTE VÄNTA DINA NOVELLER ÄR SOM DROG I MIG KAN INTE VÄNTA......

2012-11-18 @ 14:28:18
Skriven av: madde

I början var novellen en utav de bästa jag läst! Sedan blev den lite... asså inte för att verka elak eller dum, men lite tråkigARE, fortfarande bra, men inte mycket hände... Sedan kom du med ideen om A och poff!!! Den blev i princip lika bra som i början! (dock liknade den JAOG liiite)
Det var ett bra slut och jag gillade den skarpt!
Ska bli otroligt kul att få följa med på Penelopes äventyr nu också!
Kommer den nya novellen ha en ny design? När kommer den upp isf?
kramisar <3

Svar: japp, den kommer med en ny design... tror jag kommer lägga upp den ikväll. :)tack! både bra o dålig kritik är viktigt för att jag ska förbättras så TACK för att du är ärlig. betyder mkt! <33333
Linn Halldin

2012-11-18 @ 16:01:36
URL: http://youknowthagurl.blogg.se
Skriven av: ellen

OMG, AWESOME!
Men hur gåre med min design? :)

Svar: har tyvärr inte haft tid att börja ens! jätte ledsen, men ska ta tag i det där snart! :( tack! <33
Linn Halldin

2012-11-18 @ 18:04:27
URL: http://itsinmydna.blogg.se
Skriven av: Hanna

Den här novellen var också grym! :D
Läste ut den här i förrgår och har nu bara några kapitel kvar på 2 Worlds 1 Reality :D

2013-03-03 @ 19:35:57
URL: http://hanzenpanzen.blogg.se
Skriven av: Tina

Fyfan va bra novell! Hur jävla grym som helst på att skriva och lägga ut små detaljer så man verkligen får bilder i huvudet. :D

2013-07-02 @ 17:19:58
Skriven av: bella

wow en av dom bästa novellerna jag läst
min favvo del är när dom kör player game och på ellen showen när dom visar hela player gamet,
man fick en sån herlig tillbaka blick

2013-07-17 @ 22:20:57
URL: http://justinnovellbieber.devote.se
Skriven av: Emmy<3

Looooove it!!
Började läsa denna novellen igår och blev helt fast!!
Jag läser just nu "I will catch you if you fall, trust me" och har läst alla andra också, måste bara säga att jag ÄLSKAR DINA NOVELLER!!!!<3333

2013-08-03 @ 19:43:36
Skriven av: Elin

Hej! Jag har nu läst tre noveller från din fantastiska blogg och jag bara ÄLSKAR ALLA NOVELLER!! Jag älskar hur du får en att typ lära känna personerna på ett sätt och hur du beskriver alla personernas tankar!! 😍

2013-12-30 @ 23:06:58

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback