Kapitel 55 - We Need To Get Out Of Here

 

”fuck” mumlade jag av smärta, Chloé hjälpte mig sedan på med plåster och sedan ett vitt bandage över. När det var klart hjälptes vi åt att samla ihop allt papper som vi bestämde att bränna. 

Jag andades ut och la mig ner på sängen, mobilen plingade till borta på nattduksbordet. Jag lyfte på nacken innan jag med ett stön reste på mig för att se vem det var. 

 

Från Okänd:

”457 Grover Rd. -A”

 


  

Om ni vill lyssna på något medan ni läser - The Rivers Has Run Wild by Mads Langer.
 

21:a November.

”this doesn’t feel good, it dosen’t feel good at all” Chloé bet sig nervöst i läppen medan vi smög oss fram på gatan, adressen visade sig ledde till en tjej som gick en klass under oss.

Jinny Howard, en söt brunhårig tjej. Hade sett henne i korridorerna men aldrig talat med henne. 

Ännu ett sms hade ramlat in i min inkorg och den här ”A” hade sagt att det var ett smycke som hon en gång gett till denna Jinny som vi skulle sno. Ett smycke som en gång varit en present.

Vi cirkulerade runt huset och fann till vår lycka ett fönster som stod öppen med endast en liten glipa för att antagligen vädra, en kedja satt fast i fönstret och väggen för att förhindra att det blåste upp. Jag stack in handen och lyckades lirka upp kedjan för att sedan öppna fönstret helt, familjen hade vi sett någon timme tidigare lämna huset. Dock visste vi inte när dem skulle vara tillbaka så vi behövde arbeta snabbt och stressat. 

”come on” viskade jag till Chloé innan jag hävde mig upp på fönsterkarmen och tog mig in, jag landade med lätta fötter på deras träparkett och hjälpte sedan Chloé in. 

”I’m guessing her room is upstairs” mumlade jag till Chloé som nickade, tyst smög vi genom det tomma huset och upp på övervåningen. 

Hennes rum var ett ganska simpelt rum, en byrå, en säng, ett skrivbord, två skjutdörrar som jag antog ledde till en garderob. Bilder på Jinny tillsammans med en massa olika person prydde som en ram runt hennes spegel. Genast gick jag fram till hennes byrå där hon hade sitt smink och smycken lagda, jag öppnade en box och fann massa örhängen men till min besvikelse inga halsband. ”can you find it?” frågade jag Chloé. 

”how did A say it looked like?” frågade hon istället. 

”it just said we would know when we saw it” svarade jag frustrerat. 

Jag svängde runt och gick ifrån byrån med en irriterad suck, Chloé letade i hennes nattduksbord men verkade inte finna något hon heller. Jag la armarna i kors över bröstet och skannade med blicken över rummet efter något som skulle vara annorlunda. Min blick fastnade på något som hängde på dörrlisten, jag rynkade pannan och gick långsamt fram till dörren. Jag flämtade och tog ner halsbandet från spiken, det var det hemskaste halsbandet jag någonsin sett men jag var hundra procent säker på att det var det vi sökte efter. Jag tog det mellan båda händerna och läste bokstäverna på pärlorna.

DEAD GIRLS CAN’T SMILE”

 

 

Jag rös och en tanke slog mig, vems tänder är det? En smäll hördes från ytterdörren och mitt blod frös till is, hela min kropp stelnade till. Sedan hände flera saker samtidigt, Chloé ryckte tag i mig, steg hördes i trappan tillsammans med en röst som verkade prata med någon. 

Precis innan någon klev in i rummet lyckades vi stänga igen skjutdörren till garderoben och trycka oss längre in i garderoben. Jag kom på mig själv att hålla andan - mina hjärtslag dunkade högt i min bröstkorg och jag blev för ett ögonblick rädd att alla skulle höra - medan hörde jag hur Jinny pratade med en manlig figur, hennes pojkvän gissade jag. De fnissade och gullade med varandra, sedan hände det jag fasade för mest. Dörrarna sköts åt sidan och Jinny sträckte sig in för att ta ut kläder. Chloé tryckte sig mot min framsida och jag klämde hårt hennes hand och bad till Gud att Jinny inte skulle märka mig och Chloé i hennes garderob. Det skulle skapa många onödiga frågor som jag helst skulle vilja undvika att svara på. 

 

Tumblr_m6983bhtth1ql31q0o1_500_large

 

Länge stod hon i öppning - längre än vad som kändes normalt - innan hon tillslut grep tag i en galge och stänga den igen. Jag lät mig själv andas ut innan jag skulle svimma utav syrebrist. 

Jinny bytte om till kläderna innan hon tillsammans med killen försvann ut ur rummet igen.

”oh my god, that was so close” viskade Chloé förskräckt framför mig, jag nickade stumt. 

I ännu några minuter lät vi oss själva stå i garderoben för att få ner de hastiga hjärtslagen och låta skräcken för att bli upptäckt flyta iväg. 

”okay, I think the coast is clear” viskade jag sedan och vi sköt försiktigt upp skjutdörren igen. 

”I didn’t find any necklace, we’re never going to find it and this A person is going to be mad” paniken hördes klart och tydligt i Chloés röst men jag satte fort händerna på hennes axlar och såg in i hennes ögon. 

”don’t worry, this A person is not going to be angry because I got it” sa jag lugnande, hon såg med stora ögon på mig.

”what? How did it look like? How do you know that it's it?” frågade hon, jag höll upp halsbandet framför henne och hon flämtade till.

”that’s just... horrible” sa hon och skakade äcklat på huvudet åt halsbandet med pärlorna med de hemska orden och sedan åt tänderna som börjat ruttna och bli gula. 

”yeah, it’s sick but lets get out of here before someone else comes home” sa jag fort. Väl nere vid trappans fot öppnades ytterdörren återigen, mitt hjärta hoppade över ett slag. 

Chloé pep till bredvid mig och fick min hjärna att arbeta dubbelt så snabbt, fort grep jag tag om hennes handled och drog med henne längre in i huset. 

”quick out the window” viskade jag till henne, jag hade ena benet över fönsterkarmen när steg närmade sig rummet. Panikslaget hoppade jag ner på marken bredvid Chloé.

”run!” pep jag och vi satte fort av från huset och bort längst gatan, utan en enda blick bakåt sprang jag så fort jag kunde med Chloé hak i häl på mig. 

”this... is.... some... bullshit” fick jag fram medan jag försökte fånga andan, jag la handen över halsen och andades djupt in innan jag sträckte på ryggen. 

”we break into a house to get a necklace that this A fucking person wants back and this is it!” utbrast jag och lyfte handen som jag höll halsbandet med, Chloé skakade på huvudet.

”it was a trap” sa hon. ”A wanted us to get caught” 

Ilskan kokade inom mig, om jag fick tag på den här person skulle jag bokstavligen banka skiten ur den.  

”but what the heck does the necklace mean?” frågade jag och såg trött på pärlorna. 

Mobilen vibrerade i min ficka och jag tog genast upp den. 

 

Från Okänd:

”it means just want it says. -A” 

 

Jag hann precis läsa alla ord innan ett pistolskott ekade och träffade trästammen bakom mig. 

Fort kastade jag mig till marken och landade bredvid Chloé som skrikit högt. 

”we need to get out of here” sa jag till henne, hon nickade hysteriskt. Vi reste oss från marken och sprang halvt ihopkrupna därifrån. I hopp om att vi skulle klara oss hem hela. 

 

*

 

”okay, now it’s crystal clear. This A person doesn’t just want to play with me, it wants to kill me”

Chloé satt i fosterställning i fåtöljen och stirrade framför sig, jag gick som en dåre fram och tillbaka över golvet samtidigt som jag försökte förstå att jag hade en stalker som på riktigt vill se mig död. 

A vill se mig död... Jag svalde och försökte att inte börja gråta.

”this is crazy, this is not happening” mumlade Chloé från fåtöljen, genast såg jag på henne. Hon satt i samma ställningen men nu hade hon tårar i ögonen. ”Olivia we need to go to the police” 

Jag nickade instämmande med gråten i halsen. 

Mobilen vibrerade på min säng, genast gick jag fram till den och öppnade meddelandet. 

Ett hysteriskt pip lämnade min strupe samtidigt som jag slog handen över munnen.

 

Från Okänd:

”your boyfriend is kind of cute, maybe I should steal a kiss.” 

 

 

På bilden stod Justin uppe på scenen och såg ner på Dj Tay James. 

Fort slog jag in numret till Justins mobil och tryckte den mot örat, jag bet nervöst på naglarna. 

”pick up, pick up, pick up!” signal efter signal gick fram innan han äntligen svarade. 

”hi babe” sa han glatt. 

”hi” sa jag fort. "where are you?" frågade jag honom stressat.

"I'm standing on the stage" svarade han och kalla kårar gick längst min rygg, jag tog ett skälvande andetag.

”okay, what are you wearing?” jag hörde hur han skrattade.

”ehm... what?” frågade han.

”just tell me what you are wearing!” utbrast jag stressat. 

”is this you trying to have a dirty phone call with me? Cause then, babe, you’re not supposed to sounds this stressed” om situation hade varit annorlunda hade jag skrattat men nu var det inte rätt tillfälle. 

”no! Just tell me what you are wearing!” nästan skrek jag åt honom.

”okay, okay. I’m wearing my grey chachi momma pants, my red supras, a white linen that says ”I heart my beliebers” and a black and red cap” svarade han, genast snördes min hals åt.

Det var exakt samma kläder som dem han hade på fotot. A var hos honom! 

”oh my god...” fick jag fram, Chloé började gråta bredvid mig. 

”what? What’s going on?” frågade Justin förvirrat på andra sidan, men jag hade inte tid att förklara för honom. 

”I need to go, I love you” sa jag fort till honom och innan han hann svara hade jag lagt på luren. 

”he was wearing the exact same thing” pep jag. 

Mobilen vibrerade till ännu en gång i min hand och jag såg fort ner på den.

 

Från Okänd:

”yes and I can easily break his little neck. The police gets involved and Justin is a gooner.

So I would be careful with who I tell and don’t. xo -A.”

 

Tumblr_mc9dl0fl7e1rgbr06o1_500_large

 

”Chloé” grät jag fram, genast la hon armarna om mig och vi sjönk ner till golvet.

”what am I going to do?” 

 

 


 

är det bara jag som tycker att denna A personen är OTROLIGT creepy?? 

har fått mer "klagomål" över liknelsen till PLL så nu tänker jag ta ett hopp på typ

en o en halv månad. sedan ha ett eller två kapitel som är problemfria sedan kommer

allt slå till likt en käft smäll. VAD TYCKS??

KOMMENTERA SOM ÄNGLAR O DET FINNS EN STOR CHANS ATT DET KOMMER

ETT KAPITEL TILL IKVÄLL! :D♥

 
 

Skriven av: Ebba

OOOOOMMMMMGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

2012-10-28 @ 13:14:13
Skriven av: Sandra

Creepy.se!!! Mera! :D

2012-10-28 @ 13:46:50
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-10-28 @ 15:34:38
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Alexandra

Super bra! :D MERA! :)

2012-10-28 @ 16:39:24
Skriven av: julia

Bara jag som tycker att A är läskig? :O

2012-10-28 @ 16:43:10
URL: http://purplemonster.blogg.se
Skriven av: Liv

Awesome kapitel!

2012-10-28 @ 16:45:19
Skriven av: Alexandra

Gryyyymmmmtttt bra!!! snälla ett till ikväll, vill inte vänta??!! :D <333

2012-10-28 @ 17:38:59
URL: http://poonystar.blogg.se
Skriven av: Hanna

Amen herrgud!!! Jag dör!!!!! Det skulle inte skada men ett till kapitel;* Är det en bra eller dålig käft smäll?

2012-10-28 @ 18:23:40
Skriven av: Lizliz

Jätte bra som vanligt!!<3:)

2012-10-28 @ 18:56:40
Skriven av: Ronja

hahaha, ja... personen är lite creepy.. bara en del... more my friend?

2012-10-28 @ 19:09:51
URL: http://simpleaswords.blogg.se
Skriven av: Tilda

Åh snälla mer, så spännande!

2012-10-28 @ 21:23:06
Skriven av: Alexandra

Jaaa snälla mer, det är så bra!!

2012-10-28 @ 22:28:32
Skriven av: linnea

jag älskar att den liknar PLL lite det är bara positivt!! ;D <3

2012-10-29 @ 14:58:44

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback