Kapitel 32 - Look I'm Pregnant


”oh, så ni är i Bagis alltså. Tänkte bara säga att jag har två saker ni måste boka in i ert schema, vår klass har bestämt träff på onsdag och dessutom har min mamma planerat ihop en grillkväll  på fredag hemma hos oss och hon tar inte ett nej” berättade Melinda och jag skrattade. 

”vi kommer, lovar. Ska nog börja dra oss till hotellet snart, börjar bli himla trött” sa jag och såg på Justin som stod med händerna i fickorna. 

”gör så, vi hörs och ses” svarade hon och jag la på telefonen.  

 


 

”the best thing about staying at a hotel is the buffé, cause you’re not forced to cook” sa jag nöjt när vi återvände till hotellrummet efter att avnjutit middagsbuffén nere i salongen. Jag hade ätit så mycket att jag såg gravid ut om jag spände ut magen, roat gick jag fram till spegeln och drog upp t-shirten. ”look I’m pregnant” skrattade jag.

Justin kom upp bakom mig och la händerna över min mage, jag slutade skratta och studerade oss i spegeln. Tänk om situationen var verkligen och jag faktiskt var gravid och inte proppad med en massa mat. Jag lät blicken vandra från min mage och upp till Justins ögonen som såg tillbaka på mig genom spegeln, jag log tunt på honom. 

Jag släppte min t-shirt men han behöll sina händer på min mage och smekte mjukt med sina tummar över min hud. ”would you leave me?” frågade jag. 

”never” svarade han och ett lugn sköljde genom min kropp, han skulle stanna även om den stora bördan gentemot att ha ett barn vid så ung ålder skulle drabba oss.

Han skulle stanna vid min sida. 

 

*

 

”what’s the plan for the day?” frågade Justin, vi satt nere vid ett bord med en varsin tallrik framför oss med frukost. 

”ehm... don’t know, maybe we can walk around in Gamla Stan and I can show you T-Centralen as well” svarade jag och han nickade. 

”what does ”Gamla Stan” mean, if you can translate it?” frågade han efter en stunds tystnad.

”Old City, if I translate it right off” svarade jag med ett leende. ”this was Stockholm from the beginning but through the years it has grown bigger” berättade jag. 

”all the buildings that we will see today in the alleys are the original buildings from the past, my mom lived in one of these apartments when she was younger. She told me it has paper thin walls but high ceilings” fortsatte jag och Justin log. 

  

*

 

 

”here on the winters they but up stalls that sell all kind of things, christmas angels, bread, roasted almonds” berättade jag och såg ut över Gamla Stans torg, tillsammans med Cornelia och Melinda hade jag många gånger varit inne på julmarknaden. Känna doften från bakelser, se de olika belysningarna, dricka varm choklad. 

De gamla husen tornade upp sina runt torget där turister från olika länder stod och fotade.

Min mobil vibrerade i min ficka och jag tog fort upp den. 

”bitch, vart är ni?” Cornelias hälsning fick mig att skratta. 

”vi är i Gamla Stan” svarade jag och hon skrattade lågt. 

”kom till T-C istället” bad hon. ”ja, vi kommer snart. Vart är ni?” frågade jag. 

”vi sitter på trappan vid plattan” svarade hon, vi sa snabbt hejdå och jag la ner telefonen i fickan igen. ”who was it?” frågade Justin. 

”Cornelia” svarade jag. ”what did she want?”

”she thought we should come to T-C, so lets go” svarade jag och drog med honom bort mot en gränd som skulle ta oss ner till tunnelbanestationen. Till min förvåning satt samma gubbe bakom spärren och stämplade vår remsa. 

”wasn’t that-” började Justin. ”the same man, yeah” fyllde jag i och han skrattade. 

”WHAT’S UP BITCHES!?” tjöt Cornelia när hon fick syn på oss och studsade genast nerför trappstegen och slängde sig på mig, jag skrattade och kramade tillbaka.

”ni kommer med imorgon eller hur?” frågade hon sedan när vi slagit oss ner på trappan igen.

”såklart” svarade jag och log sedan mot Justin som såg allmänt förvirrad ut.

”so this is T...C?” frågade han tveksamt och såg ut över platsen som annars kallades ”plattan”. 

”yeah, T-Centralen if you want to be exact” svarade jag. 

”so Justin, what do you think of Sweden so far?” frågade Melinda nyfiket.

”well, it’s a beautiful city which seems to have a lot of history” svarade han. 

 


"so this is T...C?"

 

 

*

 

Jag drog på mig mina jeans och studerade mig i spegeln, Melinda hade ringt och berättat att vi skulle träffas på Flaten. Jag hade skakat trött på huvudet åt deras beslut, störst risk för att polisen skulle komma och det var dessutom dit alla gick om de skulle supa ute.

”are you ready?” frågade Justin och kom in i badrummet, han stannade mitt i steget och granskade mig från topp till tå. 

”I shouldn’t let you outside looking like that” sa han och jag fnissade.

”I shouldn’t let you out of my sight tonight” sa jag och såg menande på honom, han himlade fort med ögonen. ”yeah, yeah” svarade han och jag skrattade.

”I’m ready” svarade jag sedan och tillsammans lämnade vi rummet och åkte ner till lobbyn.

Vi gick bort mot tunnelbanestationen och jag kände obehaget växa i magen, att tillbringa tid på tunnelbaneperronger såhär sent på kvällen var aldrig en bra ide. 

”hej, snygging!” ropade en kille efter mig och busvisslade sedan. Jag kramade Justin hand hårdare och ökade på stegen, gick längre bort från gänget av killar.

”skippa tönten och följ med oss hem” ropade han sedan och jag försökte så gott jag kunde ignorera dem, Justin såg förvirrat mellan mig och killarna.

”what are they saying?” frågade han.

”oh, they are just being drunk ass punks” svarade jag och viftade med handen. 

Otåligt stod jag och trampade på stället medan jag längtade efter att tunnelbanan mot Skarpnäck skulle komma. Vi klev av på Skärpnäcks perrong och fulare station hade jag nog aldrig sett, de röda bergväggarna och stenbänkarna. Vi gick uppför trapporna som sedan ledde oss upp till rulltrapporna, här var rulltrapporna ännu längre och det var en pärs om det var så att trapporna var ur funktion och man tvingades att gå upp istället. 

Vi kom ut och möttes av Skarpnäcks allé, det som skulle föreställa deras centrum. 

Vi tog åt höger och jag förberedde honom på att det skulle ta ett tag innan vi skulle komma fram, alltså en ganska lång bits vandring för vår del. Han ryckte på axlarna och kramade min hand. ”it’s okay, I like to walk with you” svarade han. 

Jag log och la höjde hans arm innan jag la den över mina axlar och gick vidare. 

Solen började gå ner och färgade himlen vacker orange när vi började närma oss stranden. Jag hade gått tryckt mot Justin när vi behövt gå genom den mörka skogen men sedan andats ut när vi kom till Lilla Flaten och det öppnade upp sig. Vi passerade Mellan Flaten innan vi kom bort till Stora Flaten där jag såg en eld brinna och musik dunkade från en stora stereo. Ungdomar dansade runt i sanden och pratade och skrattade högt.

 


"Stora Flaten"

 

Genast kände jag igen Melinda som satt i sin pojkvän, Tommys, knä och Cornelia stod en bit bort och pratade med några tjejer från klassen. 

”LILO!” utbrast någon plötsligt och alla vände uppmärksamheten mot oss innan nästan alla, till min förvåning, började springa mot mig. Med en jättestor gruppkram hälsade dem oss välkomna och jag skrattade åt min gamla klasskamrater. 

”ni är bra roliga det vet ni va?” sa jag och Freja skrattade. 

”men vem har du med dig?” frågade Oscar och såg på Justin som satte kepsen längre upp på huvudet och visade sitt ansikte. Alla stod stumma för ett ögonblick och bara såg på honom. ”okej, han är ingen apa som man stirrar på som på zoo!” utbrast jag och alla ryckte till, Freja skrattade igen. 

”är du tillsammans med Kanadas bög?” utbrast Måns och jag såg genast med en brännhet blick på honom. ”om det är någon som är bög har så är det du” fräste jag.

Han höjde genast på händerna i ett tecken på att han gav upp. 

”anyway, Justin - my old clase, my old clase - Justin” sa jag och skratt spred sig.

”vad personligt” sa Daniela och himlade med ögonen innan hon gick bort mot elden igen, många följde hennes exempel och kvar stod... Lucas. Jag suckade och drog med mig Justin bort.

 


 

där skrämde jag er lite med rubriken va? ;) hahahahah... or maybe not.

ehm... jaha, vad tror ni händer på stranden?? vad tycks??

kommentera. dem betyder allt för mig! TACK FÖR ATT NI LÄSER. ♥

love to you guys! 


Skriven av: Ebba

Hahhahaaha åå Flaten det var länge sen! Jätte bra limpan!! Meeeeeeeer!!!

2012-09-09 @ 20:24:29
Skriven av: Liv

Awesome kapitel!

2012-09-09 @ 21:03:38
Skriven av: Johanna - vardag, innebandy & foto

AWESOME :D

2012-09-09 @ 21:03:39
URL: http://byjjohannaa.blogg.se
Skriven av: …

Awesome;) meeeeer nuuuuu!!!!

2012-09-09 @ 21:30:44
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-09-09 @ 21:42:45
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Felicia

Trodde det skulle vara hennas mamma som ringde o sa att hon var gravid faktiskt ^^ haha..

2012-09-09 @ 23:47:53
URL: http://lifeisamovie.blogg.se
Skriven av: Erica

Minnen. Överallt.

2012-09-10 @ 01:34:10
URL: http://ericananny.blogg.se
Skriven av: Erica

Minnen. Överallt.

2012-09-10 @ 01:34:11
URL: http://ericananny.blogg.se
Skriven av: Erica

Minnen. Överallt.

2012-09-10 @ 01:34:14
URL: http://ericananny.blogg.se
Skriven av: Ronja

Hahaha lol xD awesome

2012-09-10 @ 16:34:50
URL: http://simpleaswords.blogg.se
Skriven av: Felicia

Har inte kommenterat på ett tag, men allt är AZEM! Älskar att dem är i Sverige, du har gett mig massa id'eer nu, thanks babe! :D

2012-09-10 @ 17:06:53
URL: http://specialnovells.blogg.se/
Skriven av: Jennie

Jeeeeesuuues vad bra!! :D

2012-09-10 @ 19:46:22
Skriven av: Jennie

hej igen, hehe. Tänkte bara höra om du har tid att fixa en design? :)

2012-09-11 @ 16:18:18
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se
Skriven av: Dani

SV; Haha, jaså! Jag gissar på att du också har en macbook då! :) Men jag använder egentligen inga program till mina bilder, typ som photoshop eller skit komplicerade program. Utan jag använder Keynote när jag gör mina bilder, det är ett program man måste köpa på iTunes, men fick det programmet gratis på min skoldator så behövde inte köpa det. Kunde bara "kopiera" en kod från internet så fick jag ner det på min egna Macbook :) Har precis börjat med ett nytt program, det heter GIMP, det tror jag att du har hört talas om, men om inte, så är det gratis, men man måste se till att man laddar ner Mac verationen! Det är som photoshop fast gratis, och sjukt komplicerat! Men har precis börjat lära mig lite <3 Hihi, hoppas att det gav dig något, somsagt, använder inte många program :) BTW, din novell är jätte bra! <3

2012-09-11 @ 16:45:44
URL: http://jssmn.blogg.se
Skriven av: Dani

SV; Mhm, har hört det förut :/...Roligt! Haha hoppas att du gillar den! Enligt mig liknar den inte danger längre, men mm...Jaha, men dåså! Alltså borde du inte ha ngt problem med Keynote! :D <3

2012-09-11 @ 17:37:26
URL: http://jssmn.blogg.se
Skriven av: Dani

SV; det kommer du nog ;) Hihihih <3 Det är jätte lätt, använder det som ett presentation program i skolan, leker bara med bilder ;) haha<3 Kram kram<3 Hoppas du gillar novellen<3

2012-09-11 @ 17:51:42
URL: http://jssmn.blogg.se
Skriven av: cajsa

Hejsan!
Din syster kommenterade på min och min kompis blogg att du gör gratis designer? Isåfall skulle du kunna hjälpa oss att fixa en ny design till våran nya story? :) Kommentera eller maila! www.juustiinbiiebernoveller.blogg.se eller mailadressen!

2012-09-11 @ 21:30:27
URL: http://juustiinbiiebernoveller.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback